Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Télapó_ #114551 üzenetére
"I no longer have access to the phone bound to my account, what can I do?"
If you can no longer receive Wargaming.net SMS codes you will be unable to use certain account management features. You will be unable to change or reset your password and you will also not be able to unbind the phone from your account, as all of these operations require an SMS security code.
Since we will have to make changes to one of your accounts security features, we will need to verify you as the account owner before proceeding.
To accelerate this procedure, we would like you to provide us with the following information in your ticket to us:
The phone number currently bound to the account.
Screenshot or picture of a payment made to us.This can be of your phone bill, PayPal account, bank receipt, online banking overview or similar.
Ticket kell hozzá a supportnak. A feketével kiemelt rész lényeges: kérni fogják a korábbi telefonszámot, és egy feléjük végrehajtott tranzakcióról képet.Ezeket érdemes megadni rögtön az indításkor.
-
kchryss
veterán
Bejelentkezel a wot oldalán Account Management és change phone number elvileg. Changing Your Phone Number
(#114554) @xyvz2: Az a szemétség hogy azért volt az a nagy kupola a tetején hogy jó messze lehessen belőle látni a látótávja ennek ellenére nem lett túl nagy a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Szerintem írj egy ticketet a supportnak.
Más: lehet visszaveszem a KV-4-et meg a Carnavront, ha tényleg kapok 5 garázshelyet. Anno azért adtam el ezeket, hogy legyen hely a cseh tankoknak, meg a nehéz japcsiknak. De akkor most vissza rendezem a dolgot.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jr1994
addikt
válasz Télapó_ #108026 üzenetére
Valami ilyesmit javaslok.
Kifejlesztettem a 9-es obj 430 II-n a D-54 ágyút és azzal a lendülettel nekiestem a T-54-nek, hát visszajöttek a T-34-2 féle rémálmok még így sem lesz sétagalopp kifejleszteni a jobbféle top ágyút.
(#108029) Télapó_: köszi jó pár van közte ami küldetésekről lett meg
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Blue Eagle
őstag
válasz Télapó_ #107720 üzenetére
M56 Scorpion. Erre gondoltál?
Nekem megvan és nagyon szeretem. Ami hatalmas benne az a rejtőzködési képessége kis mérete miatt. A másik dolog ami hatásos ezen a kis tücskön az a lövege. Töltésgyorsítóval 6,9 másodpercenként dob átlag 240-es sebzést, AP lövedékkel 219 mm, HEAT prémiumal 275 mm átütéssel teszi mindezt. Kettő másodperc alatt szűkül be, pontosnak mondható, vízszintes kitérése nagyon nagy: 60 fok. Mobilitása jó, a 45 km/h végsebességet elég hamar eléri, fordulási sebességére nincs panasz. Tier limite nincs, de a jó átütése miatt a kilencesek között is jól elvan. Ha jó helyet találsz, onnét szépen tudsz HP-kat gyűjteni, anélkül, hogy észrevennének. Töltésgyorsítót, periszkópot és álcahálót javaslok rá. Ritkán szpotolnak fel, átlagjátékosként, 150 csatával én a Wn8 kék felső végén vagyok vele.
-
IS-3A
Lassúbb és lomhább, mint az IS-3, mert annak az alap motorja van benne. Amúgy a páncélzata ugyanaz. Nagyobb a DPM-e, kicsit kisebb a penje (221), de az alap lőszere APCR, vagyis sokkal gyorsabb, mint a sima AP, a prémium meg Heat. Ezen felül valamivel pontatlanabb az ágyúja, és kicsit lassabban céloz, mint az BL-9. Szerintem a legjobb prémium tankok között van. Nincs könnyített mm-je.M56? M46, nem?
Lomhább, mint a Pershing, és a tornya is papírból van. Ezen felül pontatlanabb is az ágyúja, 190 a penje, ami kevés a nagyobb tier-ek ellen (nincs könnyített mm-je). A lomhasága és pontatlansága miatt nem egyszerű vele a játék, és esélyed sincs pattintani vele a golyókat, hacsak nem tier 6-osok lövöldöznek rád.Nekem a Patton nem jött be, ellenben az IS-3A igen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tsiga18
tag
az is-3a megvan nekem, arról pár szó:
-tornya kemény, az eleje egy az egybe is-3, szóval pattint rendesen
-bia+venti+töltésgyorsítóval 10mp a töltésideje
-lassabb mint egy is-3, de az is-6nál gyorsabb
-amikor kevesebb játékos van a szerveren, akkor gyakrabban dobja t10-be mint t8-ba
-jártam már úgy vele, hogy kilőtték mind3 legénységi tagot, pedig a hp 50%-on volt még
-jó az átütése, gold ammi t10-ben sem kell
-összességében jó tanknak tartom, a kreditet is jól hozza (3k dmg + 1k spotra prém fiókkal 100k körül keresel) -
válasz Télapó_ #107620 üzenetére
A 175 nem nem kevés a 122-44-nél? Vagy mindig oldalba tudod kapni a tier 8-9-es heavyket?
(#107621) hitman77: így több, mint 200 csatával az SP után úgy érzem, hogy nem nagyon tudom érdemben befolyásolni vele a csata menetét. 52% a winrate-em vele (jó, nem katasztrófa, de nem is túl jó). A probléma a lassúsága, és igen, a 170-es pen is az tud lenni. Bár nyilván lehet vele gyenge pontokat lövöldözni, de akkor már a tieidet is tudják lőni, ha elég közel vagy a gyenge pontokhoz. Mivel lassú, nagyon könnyű oldalba kapni, nem tudsz relokálni csata közben, és ha egyedül maradsz vele, halott vagy.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Télapó_ #107276 üzenetére
Úgy csináld, hogy ne vegyenek észre 5 percig! A pályán oda állj, ami a befutó felderítőtől 500 méterre van! Lövés után azonnal fedezék, 10 másodperc bújás és csak utána menj ki megint! Ha 400 méteren belül rálátsz valaki,re akkor tuti,. hogy Téged is észrevettek. Ne állj le lövöldözni és várni a lámpát, hogy vajon felderítettek-e! Azonnal bújás! Fedezéktől fedezékig mozogj. Kb így kell csinálni a papírokkal.
Nick: HE_Storm
-
Kakumix
senior tag
válasz Télapó_ #106707 üzenetére
A szeretem túlzás az SP vonatkozásában, de használható. Ha farmolok IS-6-tal megyek, de nem nézem végig a csatát, ha bent marad akkor az SP-vel megyek a következőbe. Gyakran leírom, hogy nem lövök aranyat és ez sokat számít egy tank megítélésében, hiszen az SP aranya 255-ös átütésű vagyis "visz mindent célzás nélkül", míg az IS-6-é már T8-ban is kevés. Az meg hogy sok helyen belőhető, nem jelenti azt, hogy a szembejövők akár harmada is ismerné ezeket a pontokat. Rengeteg több tízezer csatás játékos sem ismeri és szidja a wg-t és sír, hogy nerfeljék az SP páncélját.
Nem vagyok jó játékos. A statisztikámban azt látom, hogy IS-6 57% WR, 1599 átlagsebzéssel az SP 53% és 1157 sebzés. Ekkora különbség nincs a kettő közt, a statisztikában leginkább az látszik, hogy az SP régebb óta megvan (bizony voltam még gyengébb is ) . A "buffja" óta sikerült 50% fölé vinni vele a WR-t, ami sith7-nek valószínűleg a 2,5x több csata miatt nem sikerült még, mert azóta valóban sokkal használhatóbb lett (sok hónappal ezelőtt volt). Ráadásul, ha az SP jobb oldalára vigyázol, szikla vagy fal mögé állva, akkor a torony bal oldalán lévő kupolát hiába lövik, mert az csak úgy látszik mintha ott lenne, de nincs a textura mögött hitbox így egy csomó lövést az ellen feleslegesen fog ellőni. De ez is többször volt már itt a fórumon is téma, de még a tulajok nagy része sem tudja.
Megnéztem a prémium shopot is. Majdnem 5000Ft a különbség a két tank közt! Ha most vennék ~14eFt-ért tankot, akkor nekem az FCM 50t-re fájna a fogam, hogy még jobban bonyolítsam az életed.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Ispy
veterán
válasz Télapó_ #106707 üzenetére
Nekem első prém tankom, az eddigi tapasztalat az, hogy nagyon sok lővedék lepattan róla, nagyon olcsó, jól lehet vele farmolni (prém fiókkal), de ezzel nehezen fogsz top gunt lőni, és sajnos a motorja egy fosch.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Kakumix
senior tag
válasz Télapó_ #106697 üzenetére
Az SP-t nagyon sok helyen be lehet lőni szemből már egy IS-6 175-ös átütésével is (ez gyakorlatilag annyi mint a T6-os KV-85 átütése) és nem nagyon lehet forgatni, mert a tornya teteje, oldala is lőhető a géppuskát nem is számítva. Ráadásul a hasa már egy IS-3-nak normál lőszerrel sem nagy kihívás, ha egy kicsit be van forgatva, akkor a hasán a plusz páncélt elkerülve is belőhető, ha kicsit túl van forgatva akkor pedig az oldala (gyakran gyullad is) vagy akár az első lánckeréken keresztül is sebezhető.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
DaveHutt
őstag
válasz Télapó_ #106691 üzenetére
Nagyon fun tank, ha tudod használni. Pénzt nem hoz annyit, mint a többi tier 8 premium, mivel néha gold ammora szorul és drága az alap lőszere is, de kitűnő winrate javításra, orosz legénység képzésre.
A páncélja troll, ha megtanulod, hogy mindig srégen állj az ellenre, mivel az első páncélt szemből azonos szinten átviszik. Alsó lemez nem gyenge pontja! A tornya szintén troll, de a kupolák szemből puhák. Az oldalpáncélt kitolatva tier 10-es ágyúk sem viszik, ha ügyes vagy.
Ágyúja szokásos 122mm-es ruszki ágyú, azt ezt használó tier 8 premiumok közül a legjobb verzió. 175 mm pen kevés benne sajnos, leginkább gyengepontokat kell vele lőni közelről. 217 mm pen a gold ammo, amivel IS-3 megy szemből.
Páncél, lőszer alapján már sejtheted mire való ez a tank: tier 8 mediumig bezárólag a kisebb tankok kannibalizálására.
Tier 9-et lát max, azokkal már bajban is van néha, ilyenkor mindig érdemes keresni az ellenfél oldalát, seggét. Van annyi sebessége a tanknak, hogy komótos tempóban meg lehet csinálni.A játékstílusa nagyban függ, attól, hogy milyen tierben és tankok ellen mész. Tier 8-ban, max néhány nagy ágyúval rendelkező tank ellen (ez általában a meccseid több mint fele ebben a tankban) játszhatod a fasza csávót és mehetsz igazi heavyként, de csak akkor ha IS-3, Tiger II nem jön szembe. Tier 9-ben már inkább csak támogatni, esetleg a mediumokkal érdemes menni, azokat mindig be tudod ütni. Ja és persze az AMX CDC, Borsig és társai a kedvenceim.
Összességében nagy kedvencem. A troll páncélvastagság és szögek miatt néha meglepődik az ellen, hogy miért nem talál el (E75 volt eddig a csúcs, ami cheaterezett), az oldalpáncél egyenesen brutális. Elég fürge, hogy eljusson jó helyekre, és az ágyúja kielégítő. A legtöbb átlagos, vagy rosszabb játékosok tartanak tőle, mert egy ügyesebb IS-6 folyamatosan vágja beléjük a 390-et.
wwenigma: az a bajom ezzel a képpel, hogy nem mutatja szándékosan a kupolákat (az egész torony tetejét), amit 175 pennel is be lehet ütni.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Télapó_ #106697 üzenetére
Szerintem a legtöbben ott rontják el, hogy megveszik és ezen - amit te is irtal - felbuzdulva terminatorként rámennek mindenre ami szembejön, aztán persze belövik ha nem ugy allnak vele. Egyébként korrekt tankocska ha ugy allsz vele. Szemből géppuska+torony egy kis csikban lőhető.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Kakumix
senior tag
válasz Télapó_ #106691 üzenetére
Az ágyúja gyenge, szemből egy IS-3-at kihívás belőni, de cserébe, ha gyengébb játékos ül benne ő sem valószínű, hogy belő. A sofőrt és az ammot, elég gyakran kiütik. Sajnos újabban elég sokan lövik arannyal, még kilences tankok is így a páncélja már kevesebbet ér. Jobban szeretem mint a Super Pershinget, mert nagyobb az alfa és így ha sebez akkor már jobban hoz. Aranyat nem lövök vele, de az arany átütése gyengébb mint az IS-3 normál lőszerének. Nem gyullad, ami tetszik, de van benne nagy tűzoltó.
Legyen szép napod!
-
h1mpi
félisten
válasz Télapó_ #106612 üzenetére
Igen, mert ha előre mész gyorsan szétkapnak. Én amolyan közepes távolságból szoktam "csipegetni" vele. Én azt hittem sokkal lassabban szűkül és pontatlanabb, de nincs ilyen gondom, elég szépen visz be mindent. Főleg tier 8-9-ben lehet vele pusztítani, a 10-es vasak azért már néha kicsit erősek neki az alap lőszerrel. Mivel nem volt franszia tankom, így az artyból lettem át a 3 skilles legényeket, ami azért nem volt rossz dolog
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Télapó_ #106609 üzenetére
Papírnak papír, néha a lánc vesz le lövést és a tornyon is tud megpattanni. Ami rossz benne, hogy nem szabad az elejét mutatni, mert gyorsan ammoracket lőnek. Viszont jó pen (nem kell goldot lőni), pontos, gyors. A camoja lehetne jobb is, de ez van. Én szeretem, amolyan támogató medként jól lehet vele keresni. Egy lényeg van nem kell a lightokkal előre szaladni meghalni.
(#106610) zodo: 25X Type-59 az nem rossz
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Télapó_ #106521 üzenetére
24 talán. Sik terepen most majd leviszi a hajam a menetszél.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DaveHutt
őstag
válasz Télapó_ #105939 üzenetére
Sztem nézz vmi heavyt, ha számít a pénzszerzés és a hajszálaid száma. IS6/112, SuperPershing ilyesmire gondolok (amelyikhez van legémységed az előnyt élvez). A T34, Löwe lassabb, bár bitangabb is az ágyújuk, azokhoz már kell egy kis nyugalom. Türelmetlenül nem fogsz sokáig élni egy francia mediumban.
-
Warton
őstag
válasz Télapó_ #105921 üzenetére
Szerintem az M4A1, de csak akkor ha nincs kitömve arannyal meg prémium idővel a csomag.
A CDC-hez óvatosan kell játszani, ami a gyorsasága miatt szinte lehetetlen. Kezdőknek egyáltalán nem javasolnám a CDC-t.
Az SP szerintem egy nagyon jó kis tank, bár mostanában méltatlanul elhanyagolom és inkább a T-34-3-al játszom.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
rlazol
veterán
csak tipp: SP-re vonatkoztatva: Amikor Te látod, lövöd, ahol éred. Amikor Te ülsz benne, mindig akad az ellenfélnél egy olyan játékos, aki tudja, hol kell lőni.
Ahhoz, h eredményesen használj bármilyen tankot meg kell ismerned annyira, h ki tud használni az előnyeit (legyen az akár a torony, a DPM, a camo vagy bármi más) amikor mész vele és a hátrányait, amikor ellene vagy (pl. töltésidő, weak spot, fordulékonyság)Ami a prémeket illeti: amíg nem tiszta, mire szeretenéd használni és milyen tankokkal szeretsz általában játszani, nem fogsz értékelhető segítséget kapni. Viszont érdemes várni a vásárlással, játha a kiválasztott is le lesz akciózva az adventi naptár alatt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
DaveHutt
őstag
Mennyi csatát mentél? WN8, winrate-ed? Van magasabb tierben medium tankod, amivel szeretsz menni? Milyen legénységet szeretnél jobban kiképezni?
Ha ezekre válaszolsz, akkor ajánlunk neked premium tankot.
Merthogy mindkét francia medium, amit kérdeztél, az papír. Ergo rohadt nehéz velük játszani, meccset lehozni pedig még inkább. A CDC medium ágyúval operál, a Revalorise egy lassú heavy ágyúval. Egyikkel sem könnyű játszani. A legénységük pedig 4 tankba jó (Lorr40t, Batchat, Amx 30, 30B).A Superpeshing nagyon jó 225-ös átütésű tankok ellen (tier 8 heaviek), efeletti ágyúk már átviszik könnyen. A gyenge pontját lövöldözd egyébként: torony teteje a lemezpáncél felett. Az 175 átütéssel is simán átvihető.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Télapó_ #104636 üzenetére
Már a T-55A küldetéseit csinálgatom, de a light-osból még a Stugos LT-15 sem tudtam letudni sajnos! Egyszerűen a lightozás nem nekem való és túl sok tankom sincs hozzá! Teszt szervert most kivételesen leszedtem, mert ki akartam próbálni több tankot, ami felé haladok, hogy érdemes-e egyáltalán elmenni addig és így kipróbáltam pl az LTTB-t Első csatára sikerült az LT-15-ös küldetése! Gondolhatod, hogy mennyire ideges voltam.
De nem adom fel, előbb vagy utóbb csak sikerül és beadja![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dvids
aktív tag
válasz Télapó_ #104633 üzenetére
Light tankokhoz kell talán a legtöbb játéktudás, játékmechanizmusok ismerete, pályaismeret, taktikai érzék meg a legalapabb dolgok: vezetés és célzás. És ezek büntetik legjobban a hibát is: nincs páncélod és HPd se sok. Általában a játékosok heavykkel és TD-kkel kezdik az evolúciójukat és csak aztán váltanak mediumokra. Amúgy se könnyű light tankokkal, de ha kezdőként még ráadásul közben missionöket is csinálod akkor az dupla gond. Megértem hogy elment a kedved.
De azt javasolnám, hogy azokat a küldetéseket, amelyek csinálhatóak úgy is inkább alacsonyabb tierben csináld. A Bulldog ugyan kiemelkedően jó light tank, de azzal egészen 10-es csatákat is fogsz kapni és magasabb tierben tapasztaltabbak az ellenfelek is. A Chafee és a T37 is remek masinák.[ Szerkesztve ]
-
válasz Télapó_ #104633 üzenetére
Szerintem több száz (vagy akár 1000) ütközetet le kell nyomni egy adott kategóriában, hogy igazán megtanuljuk használni. Én is holt koki vagyok a light tankokhoz, most tanulom, és tervben van az is, hogy maponként utánanézzek a jó spot helyeknek. Artyzni meg kb 2 hete kezdtem (több éb WoTozás után), meg is látszik az ótvar teljesítményemen (csak a kampány miatt csinálom), de nem adom fel, amíg nincs meg minden küldetés. Addig is szidnak az ellenfelek, ha eltalálom őket, meg a csapattársak, mert többnyire haszontalan vagyok a csapatnak (még).
-
galervin93
addikt
válasz Télapó_ #104601 üzenetére
ELC. A legtöbb ember egy, max két lövés után garázsba kerül vele. Ha te négyet-ötöt már tudsz lőni, szinte garantált a top5, de gagyi csatában voltam én már kilencszázvalahány sebzéssel is top.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
nyunyu
félisten
Sebezni is kene, nem csak fu alatt sunnyogva spotolgatni, aztan varni arra, hatha arra lo egy kosza csapattars...
Meg az sem art, ha pofatlanul osszeszedsz egy-ket nagyobb szintu fragot.
Itt pl. semmi extrat nem csinaltam, 80% legenyseg+heavy lagfest cimszoval laposkuszasban hatulrol behatoltam, osszeszedtem par artyt, aztan valahogy en kaptam a legtobb XPt, es leesett egy asz is.
Spotra nem is gyurtam, jott az magatol is.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jr1994
addikt
Menj a lehető legkisebb szintű tankkal (nem tudom melyik sorozatnál tartasz, aszerint pl Chaffee vagy T37). Egyébként jó eséllyel valóban user error lesz, Bulldoggal 10-20 csatánként simán összejön egy top xp.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
rlazol
veterán
válasz Télapó_ #104262 üzenetére
nincs IS-3an és én elég simán belövöm, nem szokott gondot okozni. ha már orosz és nyolcas, én a másik iráynba,a KV4 felé mennék ehhez a küldihez. A kilencesek tekintetében is sokkal kecsegtetőbb (ST-I vs IS-8)
nem tudom, a 9-es japán heavy milyen esélyekkel kecsegtet, de lehet, érdemes megvárni, kihúzni, ha nincs sok hátra és csak a T28ra kezdeni új ágat.
-
senior tag
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem 8-as tankkal nem lesz könnyű azt megcsinálni, vagyis nagyon sokáig fog tartani, amíg sikerül.
Nem tudom milyen tankjaid vannak, lehet az lenne a legjobb, ha megszereznéd a kilences japánt, vagy amelyikhez a legközelebb vagyПутин, иди нахуй!
-
kchryss
veterán
Nekem Stugnál az 5 tankágból ez lett meg legutoljára. Meden kívül az összes küldetést max 7-es tankkal csináltam meg, mert nem volt nagyobb. Elég sokáig tartott, de Black Priceszel jött össze. IS-3 jó lehet hozzá és a múltkor a WZ-111-gyel pattintottam 3800-at és lőttem 2200-at, az IS3-nak meg jobb a péncélja, mint a WZ-nek.
Egyébként sokat segít ha összeakadsz ellenfélként egy hülyével aki hiába nem tud átlőni kitartóan próbálkozik. Küldetés szempontjából szerencsére ilyenekből nincs hiány.(#104265) @jano_77: Kihagytál egy hetet? Jövő héten még lesz egy ilyen küldetés, annak akinek kimaradt egy hét, pótolhatja akkor. Ebben a hónapban 5 hétvége van és ebből 4-et kell teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Télapó_ #104254 üzenetére
A hetessel nekem rendszeresen 2-4e a pattintott, en azzal mennek. T28HTC HT15-nel jarok, addig konnyu volt.
-
rlazol
veterán
válasz Télapó_ #104258 üzenetére
szerintem ahelyett, h kínlódnál, menj bele egy olyan ágba, aminek a végén van esélyed akár a később HT-15ök megcsinálására is. Béla ága, E5 ága. A küldi megvár, minek kínlódni vele? Útközben kitüntetésésre tudod javítani a többit.
-
Greentea
senior tag
Nekem Tiger 2-vel lett meg anno. Az volt az a tank amivel soha nem hittem, hogy összejöhet ennyi sebzés (4800dmg).
Japán heavykel az a gond, hogy ha meglátják azonnal töltik a goldot, hogy tutira belőjék.
Tiger 2-nél ez pont nem így van, ha nem sidescrapelsz szinte minden átüti (sajna a tornyát is..) és a felhasználók sokad része ezt nem teszi meg így gold lőszer nélkül is könnyű préda a tank. -
rlazol
veterán
nem ismerem a tankot, de bármelyik 8-as HT-val nehéz ez a küldi.
A 8-asok közül a KV4, ha van hull-down pozíció és elég hülye az ellen akkor a T32/T34 talán a legalkalmasabb.
Én VK Aladárral és Tigris 2-vel szenvedtem, és nem jött össze. Aztán E75-tel lazán meglett a 6k és a Bélával a 8K is (már a T28-hoz).
A küldik tankfüggőek, főleg a Stugos és T28-as kör. Ha kifejlesztesz egy alkalmas jószágot, meglesz a küldi. Az O-hoval csak a mázlifaktorban bízhatsz, mert akik nem tudják belőni, döntően alacsony alfájú low-tierek.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
kchryss
veterán
válasz Télapó_ #104150 üzenetére
Rengeteget lehet spórolni ha az ember folyamatosan figyeli az eventeket.
Én a tankjaim 90%-át leárazva vettem. Minden évben van minden tierben többször is leárazás csak ki kell várni.
Most már a fogyócikkeket is mindig akciósan veszem. Leakciózzák akkor bevásárolok annyit amennyi kitart a következő akcióig. ezzel is spórolok 50%-ot.
Minden évben van egy-két magasabb tierű prémium tank amit meg lehet szerezni valamilyen küldetéssel. Persze ehhez sokszor kell egy alap tankállomány. Ha sikerül megszerezni akkor prémium tankkal a kredit farmolás sokkal hatékonyabb.
Prémium napokat is lehet ingyen szerezni ha figyel az ember. Szoktak lenni ilyen-olyan bónusz kódok vagy eventekben küldetéssel is összejöhet pár nap. Ha sikerül pár nap prémiumot szerezni azt ki kell használni, akkor sokat kell játszani.
Aranyat is lehet sokszor szerezni. Én például egy fillért sem költöttem a játékra és most van 30 garázshelyem, de már várom a következő garázs leárazást, mert összejött 3000 arany amiből akarok venni még 20-at. -
rlazol
veterán
válasz Télapó_ #104031 üzenetére
Télapó_ - a Stug küldiket a leoparddal csináltam meg. A többihez szerintem kevés, milletve a többi tankról nem tudok nyilatkozni.
jozefgucci1 - januárban ment róla agyalás, h a rádiós skillje lesz és 100% alap mellé alktiválódik, de azóta sincs semmi.
zodo: álcára miért költöttél aranyat? mehet ezütből is. Én úgy szoktam, h egy hetit teszek rá, és amikor lejár, meglátom, fogok-e vele a következő héten játszani. Az M10 pl prémium, de azon sincs álca, mert van, h hetekig nem veszem elő.
emre: az automata tűzoltó csökkenti a kigyulladás esélyét. Így kevesebbszer kell tűzoltó. Szerintem ezért jobb mint a kérdőjeles fairplayes mod
festés témához: lehet olyan szitu, ahol a pár százalék is kellhet, pl amikor missionra mész. Ha lehet majd venni ezüstért is, biztos lesz 1-2 alkalom, amikor felteszem.
-
kchryss
veterán
válasz Télapó_ #104037 üzenetére
Ha személyes küldetésekhez kell ott van pár amihez már kevés lesz az 5-ös 6-os light. Crusader nagyon jó tank, de küldetésekhez nem ajánlom, mert az angol ágon az az utolsó light utána medek vannak csak.
Tulajdonképpen az összes light ág jó a játékban, a kínait nem is említették, de az is jó. Ha egy ágat kéne választanom és a küldetések a szempont akkor az amerikai ágat választanám. T37 a legjobb 6-os light a játékban, a Bulldoggal pedig az összes küldetés teljesíthető, lehet felderítésre és sebzésre is használni. -
galervin93
addikt
Nekem a Chaffe, T37, ELC trióval volt-van dolgom eddig. Mindet nagyon szeret(t)em. Az amcsik rambózósak, menni kell velük, elsősorban aktívan szpottolni (persze a bokor ilyenkor is jó barát). Jó az ágyúsüllyedés, dombokat szeretik. A Chaffe irtó jól mozog, csak közel kell menni vele az ellenhez. A T37 lomhább, cserébe nagyszerű ágyút kapott. Az ELC ezekhez képest más stílus. Azzal is lehet futkorászni, de az álcáját kihasználva inkább egy szupergyors TD-ként érdemes használni. Én nem vagyok nagy player, de az egyik olyan tankom, amin megközelítettem a harmadik kiválósági jelet (94 egész valamennyi volt a max), szóval nincs magasan vele a sebzésküszöb, statpadder dög. :-) (A másik éppen a T37.)
De mindenekelőtt ami fontos - pályaismeret és legénység. Jó legénység. Hatodik érzék + álca a minimum. Minden továbbival csak jobb lesz (mozgásra és mozgás közbeni tüzelésre, valamint látótávra érdemes gyúrni). Gyenge legénységgel kínszenvedés. Érdemes a lányokat ezekbe a tankokba helyezni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
senior tag
Csak arról tudok írni amikkel játszottam, ráadásul némelyik már elég régen volt:
Chaffee-t szeretem, T37-et utáltam, lomhának éreztem gyenge ágyúval (A Bulldog meg nagy szerelem).
T21 lightnak hatalmas, nem szerettem, nem volt túl fürge, ágyúja sem túl jó (viszont a T71 meg jó tank)
ELC jó, 12t-t szintén utáltam a lomhasága miattПутин, иди нахуй!
-
wigo70
tag
válasz Télapó_ #21892 üzenetére
szerintem a statokat felesleges nézni,sok mindentől függ,hogyan teljesítesz a játékban. én pl mindenféle prémium nélkül pusztán a játék kedvéért húztam fel a tankjaimat,1 TX van,az is e-100.gyakran játszom alacsonyabb tierekben is,van pár kedvenc tankom...pl.a jagdpanther,tiger p nekem nagyon tetszik,szinte az elejétől megvan. pár napja vettem a ferdinandot 2 nap után el is adtam,nem nekem való.
a statokra visszatérve: mikor elindul a csata,már látom a buktát ha az lesz:nem arra mennek amerre kéne,top tier heavy elbújik, nincs scoutolás (az is elbújik) és csak mennek mint a birkák....én nem érzem magam jó játékosnak,de legalább igyekszem nyerni. de a siemkák....anyám!!!
egyszóval: ha nem megy,válts szervert,ha úgyse,akkor majd később.... -
bullseye
addikt
válasz Télapó_ #21881 üzenetére
Ez mutatja bizonyos mérőszámokkal milyen jó játékos vagy - és mire számíthatsz az ellenféltől.
Winrate simán a győzelmek száma (és nem túl jó mérő szerintem, mert szakaszozással növellhető)
Eff/WN6/WN7 különféle számítási módok a sebzés, kill, foglalás, nyerés, mittomén alapján. Eff volt a legrégebbi,de nem volt túl jó, mert foglalással lehet növelni könnyen, WN-ek ezt visszaszorították, jelenleg a WN6 megy leginkább, de gondolom előbb-utóbb váltanak. PR nem tudom mi, és mi alapján, de hasonló lehet.Ja, és a sárga az átlagos sáv.
De ha kezdő vagy, ne lepődj meg, ha a gyengébbek közé tesz, mert egyrészt kell némi tanulás, másrészt a kisebb tankokkal azt hiszem büntet, hogy a stathuszároknak nehezebb dolga legyen (így is láttam napokban egy srácot, aki 1600+ volt, de alig ment tier 5 feletti tankokkal...)'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Don Vittorio
őstag
válasz Télapó_ #21097 üzenetére
Igazán szerencsésen sorsolta az ellenfeleket...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
sebijani1982
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest