Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Az ilyen részletes reload üzeneteket (pl.: Reloading at A0 for 27,2 second.") valami mod csinálja vagy van valami új funkció?
-
vbbb
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Lepukizni?Lef**om az összeset mint annak a rendje!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Linkin
senior tag
Tud valaki olyan célzó modot amiben jobban rá lehet célozni az ellenségre?
és ami nem zabálja az FPS-t? -
dorka16
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Garázsban a Szerviz gomb mellett ott van a Megjelenés. Oda bemész megjelenik az álcaháló 3 különböző verzióban. Oldalt átállítod, hogy 30 napra kéred és 70 000 ezüstért vehetsz rá.
Ja meg feliratot, emblémát is tehetsz rá. -
-
Snooker
senior tag
Még 1 hétig tart a light tankos event, szerintetek ugyan olyan sokáig kell várni az eredmény hirdetésre mint a TD-s event esetén?
-
v!ct0y
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ugyanott ahol aranyért. csak be kell állítani, hogy pl. 30 napra veszed meg.
-
-
Eagle16
addikt
válasz
Tenken
üzenetére
Úgy, hogy szinte csak noobverő tankokkal megy, 2000 csatát a VK3601-el még akkor ment mikor borzalmasan OP volt a prémium lőszerrel és a Konich ágyúval.
Tetrarch, T18 és társai...kezdők közt nem nehéz ilyen eredményeket elérni, sokaknak még 60-65%-os legénysége sincs olyankor.
Nem azt mondom hogy nem jó játékos, de csak az hajtja hogy minél jobban nézzen ki a statisztikája.
-
Tenken
őstag
Őt a múlt héten láttam. Fel nem tudom fogni, hogy hogy képes 5k csatán keresztül ilyen átlagot csinálni...
-
Snooker
senior tag
Volt valami változtatás a játékban ami miatt kevesebb arty van csatákban??? Tier 6,7 lightal bedob tier10 tankok közé de artyval alig találkoztam eddig (más ellen meg teljesen hatástalan vagyok, szal kva jó...)
-
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Amit veszel kreditért vagy goldért a játékban, azt látja mindenki és ad egy kis álcázást pluszba ami mellé jó az álcaháló ha light tankra teszed. Ha bemásolsz a játékba egy skint azt csak te látod és minden ugyanolyan tank úgy fog kinézni.
A PlanetWOT másnak sem frissült?
-
echterion
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem, mert csak olyan skint láthatnak, ami nekik is fent van gépükön.
-
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Gyorsan összejött.

Én csak szenvedek vele, nem az én stílusom. -
Múltkor írta valaki de lehet félreértettem. Ha felrakok egy tank skint és van álcahálóm akkor látni fogják a többiek is az új festésem?

-
Don Vittorio
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Jócskán megvan a 35 kilövés, de lé sehol...
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Fordult a kocka, minden meccsen többet is kilövök, de mindig vesztünk.

-
vbbb
őstag
Rohadjon meg az összes evszopó, T9-T10es 'masszív' pirossárga majom, hogy miért ezekkel az állatokkal rak össze? Hogy a búbánatos ménkűbe érik ezek el ezt a szintet? Azért mert én szaros zűd vagyok akkor már le tudok gyilkolni 3 IS-7-et a fostos kis T8-as heavymmel, na meg hozzá pár E-100-at, vagy mit képzel az a barom aki ezt kitalálta?
-
Don Vittorio
őstag
Ambivalens szopóág: mindig kilőnek, de mindig nyerünk...
-
nyunyu
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Valami tenyleg kehes, mert nem a hetedik tulelt, egyben megnyert csatara adta meg a 70k-t, hanem az utana kovetkezo, nullazott korre.
Nezd vissza a bukott csatak jelenteseit, hatha neked is rossz csatahoz konyvelte.
-
Skacok! Van ugye ez a Lucky 7’s promo. Nem tudom pontosan értelmezni. A nap folyamán bármely, akár nem azonos csatában is elég elérni a 7 win, 7 túlélés és hét kill kombót? Mert így nekem már tuti bőven megvan de a 70k sehol......

-
Bingisz
addikt
Epikus kör E100-al. A végén beflankelt két fullos E75. Érdemes megnézni, hogy milyen jól lehet beforgatni a testet, aminek az eredménye végül a csata megfordítása lett:
Kivételesen most goldal mentem végig, mert fáradt vagyok.

-
dfsz34
őstag
Hatodik érzék és designated target (talán célmegjelölő a magyar neve és legfontosabb skillek között van TD-re, 2 másodperccel tovább látod az ellenfelet a közvetlen előrenéző látóteredben, ami jelentheti sokszor azt, hogy meg tudod lőni, illetve ha csak neked van ilyen és amúgy eltűnne az ellenfél, akkor kapod a spot dmg-t is, ha más pont akkor lövi) kötelező tartozék TD-n, a többi első skill lehet javítás, bár én kuplungégetőt is teszek rá, mert TD-nek sokat kell forognia. De tény, hogy erősen placebo hatása van, észre nagyon nem venni, úgyhogy a javítás is jó lehet.
Az álca egyébként nem csak a rejtőzködés miatt fontos, hanem hamarabb el is tűnik el a tank az ellenség szeme elől, ami azért hasznos tud lenni még a nagy dög TD-ken is, de tény, hogy egy eleve rossz álcázással ellátott tankon sokat nem tud segít.
-
Chris0321
veterán
Az álcát ebben a tierben már felesleges rakni. Nekem az volt, mert az előző TD-ről hoztam és ott adtam nekik de lecseréltem mert pl. láncoláskor nagyon lassan került vissza a lánc és javítókészletet kellett felhasználnom, hogy hamarabb fedezékbe tudjak menni. Egyéni skilleket szerintem ráérsz a javító után rakni, nagyobb tierben már alapnak kell lennie. Ha tovább viszed a legénységet akkor ha más nem a következő TD-n kapnak egyénit is.
Plusz ha jól tudom most még majd javítani is fognak a mozgékonyságán és a végsebességén, ezért azzal nem lesz gond. -
Memphis79
aktív tag
Köszi-tesztelem!
Hullik a személyzet az tuti-meg a modul-de megy vele a pukk is
SZerk:
Kinek mi a top sebzés repesszel?
mcwolf79:gondolom -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
KV-2 152millis trollgunhoz repesz az ajánlott lőszer? -
sith7
félisten
Jagdpanther - re első skill - nek mit tegyek fel a legényeknek ?

-
PAtr0n
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Mármint mi? a Fekete herceg?

-
törölt tag
válasz
dorka16
üzenetére
Nekem van olyan napom, amikor némely vasakkal egyszerűen nem tudok győzni.
Általában ha 10 partiból se jön össze vele a győzelem, akkor fel is adom arra a napra.Kivétel az At-8 azzal általában hozom a stabil 60% körüli eredmény, még ha nyomik is a csapattársaim.

A negatív rekordom 18 vereség volt zsinórban Type 58-cal. Értem én hogy occó, de ennyire nem sz@r.

-
dorka16
aktív tag
Nekem most olyan összeesküvés-elméletem van, hogy már a tankjaimra utazik az MM. 1 hete 63%-os WR-om volt a T34-85-el. Most 56%. Tegnap 1:6-al zártam ma eddig 0:3.
-
törölt tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Még az a szerencse, hogy hetzert vettem helyette, húzni a legénységet az újabb td ághoz.
Legalább az átképzésre nem kell költenem, mert csak beküldtem a parasztokat az istállóba.
Nekem csak annyi bajom volt vele hogy az esetek többségében scoutnak voltam jó, mert olyan ellenfeleket kaptam.
-
scyllarus
veterán
válasz
üzenetére
Kezdj el nyújtani....
Igen, abból indul, ha nincs 29600 xp rajta a freevel együtt, akkor vissza kell venned. Én is ezért vettem vissza a múlt héten, elkezdtem gyűjteni az xp-t vele, hogy a patch után ne (sokat) kelljen, az A-43 igen kívánatos jószágnak tűnt a tesztszerón kipróbálva.. A jó hír, hogy féláron veheted meg most 3 napig, ha tegnap adtad el, akkor nem buksz rajta, csak a modulok, legénység stb árát...
Egyébként még mindig jó kis tank, élvezem vele a játékot, csak a makákók cseszik el... -
Macka
veterán
-
Máté94
addikt
Egyébként én ha kifejltesztettem T34-el a 85-öt, akkor nekem az új patch miatt vissza kell vennem a T34-et, ha az A-43-as ágat is szeretném vinni?

-
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Az a csodálatos játékrendszer, ami összepakolja a csapatokat.

-
válasz
Don Vittorio
üzenetére
-
Söptöröttö
csendes tag
köszönöm a gyors választ!
-
woryz
senior tag
Köszi, én is a javításra gondoltam.

-
woryz
senior tag
válasz
Söptöröttö
üzenetére
Én azonnal megkaptam eddig (Mastercard), és nem vettem észre, hogy lett volna bármiféle - jelentős - többletköltségem.

-
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Én is csak a potya hely miatt mentem rá.
Általában csak mozgócél vagyok, hála az mm-nek.
Ennek örömére alapfelszerelés lett rajta a csigaszem és az álcaháló. -
válasz
Söptöröttö
üzenetére
Mindig megkapom egyből max 5 percet vártam egyszer. Nekem mastercardom van és igen csak a váltás miaitti devizakonverzión buksz.
-
Söptöröttö
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni, akik bankkártya használatával vásárolnak aranyat és egyéb dolgokat a játékban. Ha a bank kondíciói között a kártyával a külföldi vásárlás ingyenes, akkor csak a devizakonverzión bukhatok egy kicsit (forint számla)? Az igaz, hogy a kártyakibocsátó cég (visa, mastercard) végzi az átváltást (huf-->eur)? Kb milyen gyorsan kapom meg a megvásárolt aranyat?
Előre is köszönöm a választ!
-
vbbb
őstag
Jólmegbaszták az oroszok a Löwe-t, minden 10. alkalommal ha kapok 8-as meccset amúgy agyatlanokkal 10-esben csak nézem hogyan szednek szét mindenkit. 54%-ről leszopatott 52%-ra az utóbbi 3hónapban, nincs beleszólásom már semmi.
-
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Ha van egy VK 30.01H a garázsban, akkor kapsz egy VK 30.02M-et garázshellyel.
-
PAtr0n
addikt
Végre egy izgalmas meccs egy alap T-150-el. A végén 2db 8-as ellen voltunk 3-man bár már le voltak gyengítve. A végén én mentem spotolni az uccsó IS3-mat az arty-nak. Majdnem szét is lőtt, de előbb végzett az arty-nk vele.
Ja meg kilőttem egy Fekete herceget is, igaz utolsó lövéssel, véletlenül sikerült jó pontot találni rajta 
-
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Féláron van a hétvégén.
Az ajándék VK mellé pedig adnak egy potya helyet is.
Ha nem játszottad meg a jelszóváltoztatást, akkor abból lehet 300 aranyat csinálni, az már két hely.
Ha a telefonszámod is hozzáadod a wothoz, az is ad egy százast.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
15 győzelem?
Ez egész hónapban tart. Ha jól emlékszem. -
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Azt a 15 nyertes csatára adja.
-
woryz
senior tag
E-75-re milyen skill-eket tegyek? Eddig elit alakulat van rajta csak...

-
Iron Funeral
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
Pont azt a képet nem találom de van itt más

#4A szegecselt rész a felépítményen amúgy 300mm vastag lenne + 30° döntés.
Mint említettem a Maus UFP csak 55 fokban van döntve míg az E-100 UFP 60°, Mausnak értelem szerűen jobb haspáncélja van, de a játék legerősebb UFP-je az E-100-é (valójában az Obj. 263-é).
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Esetleg mind 2 képen rajta vagy(és úszol ?).
-
CHaooSS
őstag
Meglövöm normál ammo-val ( IS7 ) a Foch 155 kupoláját és sebez durván 1-et ?

-
echterion
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
A felsőnél a víz alatti tank, az alsónál, hogy te vagy az egyedüli kilences talán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)