Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
A város felőli oldalról is lehet nagyon jó csatát menni, és például az M103-mal mentem nagyon jót. Maradtam védeni kicsit, körülöttem volt még egy IS-7 és egy T57 is. A végére ketten maradtunk a T57-tel a bázist megvédtük, aztán közösen elindultunk a két arty ellen. Le is hoztuk a kört, arra a csatára aztán tényleg lehet mondani, hogy gg, nagyon jó volt. Ha kell a replay szólj, délután feldobom.
-
szlovibuki
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a Jagdpanther csata utáni javítási költsége maximum mennyire rúg? (egy nagyon gyenge körben) Tegnap vettem egy Jagdpanzer IV-et és meglepődtem, hogy csak ~4600 körül van a javítása és még olyan csatában is van 2-3K nyereség, ahol még csak bele sem tudtam sebezni senkibe. Anno a VK 36.01 (H)-val elég sokat buktam, pedig német ág ez is, az is és szintén 6-os tier mind a kettő, ezért lep meg, hogy a JgPZ IV-nek ilyen olcsó a javítása.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Lesz az rosszabb is. Van olyan nap, amikor akármit csinálsz nem sebez és olyanokat lő mellé, hogy a szemem kiesik. Viszont ilyeneken én már nem bosszankodok. Elfogadtam, hogy vannak ilyen napok (bár a JP E100-nál elég fájdalmasak az ilyen "szopóágak").
Ekkor váltok Jagdtigerre.
Egyébként tegnap Ferdinand-dal lőttem egy 664 méterest, és beadta a teljes sebzést.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
668 volt az

-
robogo81
senior tag
válasz
krysztyan
üzenetére
(#22277) krysztyan
Esetleg ez jó? igaz orosz ,de talán gugli fordító nem kell a letöltéshez.
-
vendingo
veterán
Egész jó ez a Matilda, főleg töltésgyorsítóval

-
HungAryan
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Vállalható a pontossága. Inkább azzal van a baj, amikor rálősz egy 700 HP-s tankra. Tuti nem lövöd ki egy lövéssel. Nem is tudom, hogy hányszor szoptam meg emiatt.

-
octopus666
tag
magyar nyelvben szépen ki lehet fejezni a véleményünket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
GrooveHero
addikt
Mostanság játszott valaki ISU-val (BL-10)? Tegnap kifejlesztettem rá a BL-10-et és meg kell mondjam sokkal rosszabbra számítottam. Igaz, hogy 780 felett még nem sebeztem, csak alatta, de legalább pontos. Még a kapáslövések és félig beszűkült célzókörrel leadott lövések is pontosan oda mentek, ahova akartam. Nem azt mondom, hogy nem lőtt mellé, de szinte elenyésző volt a mellé-alá-fölé lövések száma. Vagy lesz ez még rosszabb is?

-
krysztyan
tag
Sziasztok
Van már valahol a 8.8-ához valahol tömörített textúra csomag, csak mert eddig nem találtam sehol? Vagy esetleg mire várható?
Üdv
-
csoki
senior tag
az igazi fanatikusok már 30k csata felett vannak simán

ezek még nem is annyira kirívóak, 2011 eleje óta lehet játszani vele...szerk: megnéztem a top listát... na ez a durva, valaki már 95k csatát tolt

-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Ez most nagyon adta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2013.09.16. 12:23:02
Jármű: T49
Szerzett tapasztalat: 1 914
Szerzett kredit: 48 916
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "1. osztály" -
törölt tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ez nekem se volt mentség.
Ő is marha volt, hogy utána beszámszott pont a csövem elé, nekem háttal.
De legalább nem kellett forgolódnom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dorka16
aktív tag
Kean_Sorbo
Arról ne is beszéljünk, hogy ha beragad az egérgombod akkor egyet lősz és többet nem. -
dorka16
aktív tag
Így kell kezdeni a napot. 2:15-ös vereség, 127XP.
Most még tudok rajta röhögni. 
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem akkor egy mókusba futottunk bele, és téged sem tiltottak (lehet nem véletlenül). Majd kikeresem a replay-t, aztán megnézem a nevét. Remélem megtanulta a leckét.
Az egérgomb beragadása meg egy dolog, attól a tornyot lehet másfelé fordítani. Ez nem magyarázat, hanem szánalmas viselkedés.
Ezért szoktam a magyar zászlót felpakolni a gépekre. Most ezen éppen nem volt. -
echterion
nagyúr
Köszi mindenkinek a csörcsilles tippet. Azért remélem, nem fogok odáig eljutni (most a 3. lövegnél járok, szóval azért még meglehet az is), mire meglesz a 20 kill. Bár így haladva sokáig fog tartani, mert most járok 7-nél és már csak este tudok leülni ezzel a vacakkal foglalkozni.
Utána érdemes ezt a tankot megtartani? Mennyire ütős az 5-ösök között ez a tank fullosan? Most a stug és a Sherman van meg ebből a tier-ből, de a Sörmi nem jön be nekem. -
mcwolf79
veterán
Tudnátok adni egy működő letöltést a DRAX HD textura pakkhoz?
THX
(amit utóbb linkeltek nem működik) -
Cseri0058
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes új map nagyon bejön!
Serene Coast-ra egy lehetséges taktika szerintem! -
Linkin
senior tag
Nyunyu
egy kérdés de ez lesz az utolsó az xvm-ben hol kell átállítani azt hogy wn6-ot mutassa mert nem kerestem de nem találtam. és igazából azt sem értem hogy az xvm most alapból miért az effit mutatja eddig nem azt csinálta -
törölt tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Tegnapelőtt velem is eljátszotta ezt egy magyar kv1s.
Amikor rákérdeztem azt válaszolta hogy "Bocs, beragadt az egerem!" .
Hármat lőtt belém, meg se karcolt, csak leláncolt.
Amikor elé került az AT8-asomnak, akkor nekem is beragadt az egerem.
Ott véget is ért számára a csata, a harmadik lövésemmel.
-
nyunyu
félisten
válasz
littlemole
üzenetére
Nálam nem sokat lehet látni a PH logóból.
playersPanel (2 oldali panelek), battleLoading (csata elotti kepernyo), statisticsForm (csata kozben Tab) bekezdesekben reszletesen testre szabhato, hogy a tank ikonokhoz kepest hova tegye a klan ikonokat, mennyire legyen atlatszo.
"clanIcon": {
// false - Disable Team/Clan logos in Battle Loading Screen.
"show": true,
// Position on the X axis, relative to the vehicle icon.
"x": 10,
// Position on the Y axis, relative to the vehicle icon.
"y": 6,
// Position on the X axis for right side (positive values run to the *inside* of the table).
"xr": 50,
// Position on the Y axis for right side.
"yr": 6,
// Width of the Team/Clan logo.
"w": 16,
// Height of the Team/Clan logo.
"h": 16,
// Transparency of the Team/Clan logo.
"alpha": 90
},Kepedet elnezve nalad az alpha keves, ezert nagyon atlatszo az ikon.
-
Kean_Sorbo
őstag
Nekem nem működik ez az automatikus kitiltás.
Tegnap indulok a Ferdinand-dal. Védők vagyunk, és máris pattognak rólam a magok. Egy KV1-S lövöldöz rám. Szakaszban volt, nem írtam semmit, neki sem mentem, talán a nevem nem tettszett. Megfordultam rágyújtottam a bádogdobozát. Maradt vagy 100HP-ja, és az idiótája tovább lövöldöz. Megadtam neki a végtisztességet. Aztán felháborodva(!), szép magyar mondatokkal búcsúzott. Az ellenféltől írta neki valaki, hogy jobban is teszi ilyen szöveggel.Remélem olvassa itt a fórumon.
Utána még összelőttem 4700-at, és nettó 30e pénzzel zártam.
-
Djuree
félisten
válasz
littlemole
üzenetére
ezaz. a régi megvan nekem is, akkor ezekszerint az műxik.
-
zsolthee
senior tag
Nekem is rögtön egy mod kérdésem lenne: olyan mini map van már, ami kirajzolja az ellenséges tank tornyának irányát? Persze sonar is legyen, hogy az utolsó pozíciót is lássam.

-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem a Noobmeter.com-ot nézegesd.
Elég részletes statokat ad. -
-
Djuree
félisten
olyan mod van már ami a garázsban a kis tankikonokon szép terepszínűvé varázsolja a tankokat?

-
littlemole
őstag
válasz
nyunyu
üzenetére
Felraktam amit itt írsz PH clanikont. Nálam nem sokat lehet látni a PH logóból. Talán a druid ikon mod miatt?
Tankon nem látok semmi változást. Lennie kéne?"plusz ellenorizd a konfigodat, hogy battle/clanIconsFolder erteke "clanicons/" legyen."
Ilyen mappát nem találtam sehol sem. Hol kell ennek lennie?
Nekem resmods/xvm/res/clanicons van Ide másoltam be.
De végülis megy.
-
Valahol meg tudom nézni a wn6 értékemet naprakészen?
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hát azért... talán kevés olyan ember van errefelé aki csupán "történelmi hűség" miatt tapasztja a tankjára a kérdéses feliratokat. Inkább a nyílt trollkodásról szólnak.
Azelőtt is benne voltak a játékban ezek a feliratok, ennyire nem zavart senkit. Ám az EUsok kivették, de aztán újra "önkényesen" visszakerült felsőbb parancsra... mert hát csak... Mellé a WG körítése, az eredeti orosz poszt szövege... aztán a SerB és egyébb fórumlakók trollkodása az ellenzőkkel...
Szóval na... nehéz elhinni, hogy csupán pártatlan, "történelmi hűségre való törekvésből" teszi ezeket a tankjára bárki is. (ahogy Wiking és Totenkopf stb. jelvényeket sem feltétlenül ilyen okból tennének a vasakra)Így azért "érthető", ha egyesek úgy érzik, hogy ha a WG le se tojta a véleményüket - amit egyébként nem egészen így tett a koreai/kínai esetben a császári japán zászlóval, szóval lehetett volna ezt a dolgot finomabban is kezelni) - akkor kicsit megkeseríti a "vörös trollok" életét.
Lehet vitatkozni róla, hogy gyerekes... ahogy a matricázók viselkedéséről is.
-
vhw
addikt
CW-n nem igazán tudsz jó statot alkotni, mert eloszlik a sebzés, meg azt kell csinálni amit mondanak. Ha az a parancs, akkor halott vagy 2-3 lövés után, ha meg amaz, akkor végig csak camp-elsz az egyik oldalon, és talán tankkal se találkozol...
Században hasonló a helyzet.Szakaszhoz meg nem feltétlenül kell klán, jó statot meg itt (is) lehet csinálni.
-
Djuree
félisten
jól működő dmg panel meg többsoros hitlog van már?
még a test1 xvm van fent, de abba 1 soros hitlog van, ami csak dmg-t ír, semmi mást... -
krysztyan
tag
Sziasztok
Van már valahol a 8.8-ához valahol tömörített textúra csomag, csak mert eddig nem találtam sehol? Vagy esetleg mire várható?
Üdv

-
Eagle16
addikt
Tegnap meglett végre az Ace Tanker AT15-re is. [link]
Tier 10-es csata volt, szóval top xp és top sebzés az azért nem rossz

-
Djuree
félisten
lol, tegnap 14 meccs, 36% winrate és mégis 1678 wn6.
bár az átlagsebzésem jó volt... -
DVlad
őstag
Grazie mille!
(A medálokról tudtam, hogy... van pár és ott olvasható.) Akkor komoly előnyre tesz szert, aki egy gondolkodó csapattal (klán) is mehet csatákba. Esélytelen felvenni a statharcot a mezitlábas harcolóknak velük. Nem mintha izgatna csak azt igyeltem meg, hogy 9-10-ben sokkal jobban rá van utalva egy td a csapatra és olyan kilengések vannak a statban, hogy elképesztő. Pl.: a 10-es td-t 2 nap alatt vittem le 50-ről 47-re, azután pár nap alatt 43-ra, pedig nem felejtettem el a szabályokat és továbbra is arccal előre ültem a monitor elé.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
Nagyon helyes.
Nekem ez a kedvenc feliratom orosz tankra, meg a "szovjet polar explorer"-es.(#22121) vhw: Az ilyen emberek meg sem érdemlik, hogy ezzel a játékkal játszanak, inkább menjenek World of German-ezni.
(#22199) Bingisz: Szép! Replay?
-
DVlad
őstag
Lámaság: klánban elért eredmények is beleszámítanak a statisztikákba?
-
bullseye
addikt
speciel most van aranyam, úgyhogy indíthatok valami helyi klánt, de adminként max. vasszigorral kivágom, aki beszól
, napi teendőket valaki másnak kellene intéznie. -
csapee
őstag
Ma a T30 74%-os wr-en ment, az Is3 meg 40%. Kicsit szivat ez a jatek.
Amugy ez a hitlog szerintem bugosabb mint a Bf3-e, pedig az nem egyszeru. A friss Bl-9 elso ket korben mindenrol pattant vagy nem volt atutese (6-os med kirohogott), aztan egyszer megjavult es mar apritott is. -
woryz
senior tag
válasz
octopus666
üzenetére
Nekem nincs is fönn.

Levettem a felbontást, meg gamebooster is bejátszik, de néha annyira belaggol, hogy ...
csak a jimbo célereszt van fönn... -
woryz
senior tag
Hogy tudnám (ha lehet), csökkentetni a lagot? Minél több pecs annál ...

-
vendingo
veterán
Matildát melyik ágyúval érdemes használni?
-
Linkin
senior tag
Az xvm mièrt nem a wn6 értèket mutatja? Az lenne a fontos nem az effi.
Màs:mindenki vàrja a wt-s tankot szerintem rengeteget kell majd fejlődniük de úgyis a wot lesz a fő tankos jàték most azèrt. Mert szar jàtékosok vannak arról nem tehet a jàtèk mindenhol vannak hülyèk ha nem lennènek akkor nem lenne kit lőni ès azèrt lenne síràs.repcsiben a wt jobb tankban meg a wot mind a kettő cég akarja a màsik projektjèt de az nem fog menni
-
sith7
félisten
hm .. ez a HD pack nem kicsi ... gondolom mind a 4 file kell, ugye ? /world,veicles, patch world, patch vehicles/

-
-
SoulReaver
veterán
válasz
J.J. András
üzenetére
Hát nekem nem sokat változott az e-75...
jobban forog az tény. -
Bingisz
addikt
Na érezteti a játék, hogy pihentetni kell mára:
1.:

Az arty patch óta remegve féltem attól, hogy lesz olyan csata ahol az egyik oldalt lesz tier 10 tank, míg a másik oldalon csak tier 10 arty. Nem akarom túlragozni, természetesen a 3 artynk végzett legalul összesen 0 (igen összesen nulla) kiosztott sebzéssel.2.:

Nem a színeket kell nézni, az engem régóta nem zavar (annyira).Mit gondolt ki a leleményes MM?
Rakjunk mind a két oldalra két tízes artyt. Rendben. Na de van 4 darab tier 10 tank amit szét kellene rakni két csapatba. Hát a fele-fele dolog mostanában úgyse divat, rakjunk egyet az egyikre, hármat a másikra. Na itt már kezd borulni az egyensúly, nem lesz ez így jó, de szerencsére pont van egy tier9 platoon fölösbe, gyorsan rakjuk csak be tier 8 tankokkal szembe. Hát lehet, hogy kicsit túlzás az a platoon, úgyhogy segítsünk a kettes csapatnak adjunk nekik még egy artyt, az jó lesz a T95 ellen....

-
marked one94
őstag
válasz
J.J. András
üzenetére
Nincs kedvem vitatkozni mert már lassan 1 hónapja nem léptem be, de biztos igazad van

-
Bingisz
addikt
válasz
nyunyu
üzenetére
Általában proci limit szokott lenni.
Amúgy a modelleken kéne faragni, látszik, hogy a WT-nél mennyire rámentek arra, hogy minél jobban imitálják a korabeli fémmegmunkálás minőségét. Ez jól néz ki, de érdekes lehet hitbox szempontból. Valamint akkor már el kellene készíteni vagy 3-4 modellt minden tankhoz, hogy tényleg ütősen mutasson. -
Iron Funeral
őstag
válasz
nyunyu
üzenetére
Nem mondom, hogy rosszul néz ki, nekem nincs semmi bajom vele. Szvsz nagyon hasonlít a HL2EP2 grafra a részletesség (kivéve a textúrák, abban jobb, de amúgy semmi másban) csak az a különbség, hogy a WoT 30-50fps-t tol ki magából addig a Source 300-500at

WT meg "movie" qualityn megy a gépemen és még nem láttam 60fps alatt sosem.
-
csapee
őstag
A 10.9-ben javítják majd hogy a ház mögül kijövetelkor nem löki fel a csövét a tank az égbe?

-
nyunyu
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Maxon nem nez ki olyan rosszul a WoT.
Jo, fel van rakva a Drax HD textura pakk.Csak azt nem tudom, hogy a proci vagy a VGA miatt 20fps.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

el kell kezdenem gyúrni úgy látom

azért kíváncsi lennék kocka már a fejük

Most még tudok rajta röhögni.
csak a jimbo célereszt van fönn...
azóta tökéletesen megy 1920x1080-ban