-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hehe... jött 3000 arany.
Valószínűleg a szülinapi TD versenyben elért jó PzJg I eredményért (1509 XP).
-
Chris0321
addikt
válasz GeneraL_XTX #20388 üzenetére
A KV-1S egy nagyon jó kis tank, nem szabad lebecsülni. Én még kezdő koromba fejlesztettem ki és akkor rossz volt vele a statom, előtte csak a német ágon haladtam. Miért? Mert nagyon furcsa volt a 122mm-es ágyú tier 6-ban. Lassan tölt és céloz és a lőszer is drága. Aztán később benne volt egy akcióban, mikor jól lehetett vele keresni és visszavettem a kreditért és, hogy javítsak a statomon. Most, hogy már bőven van tapasztalatom az alatt a pár nap alatt amíg használtam meredeken emelkedett a sebzésem és a győzelmi arányom is. Meg kell szokni az ágyút, ha megtanulod használni egy nagyon jó kis tankod lesz. Nekem a T-150 nem jött be.
Ha tudni akarod neked melyik fekszik jobban akkor menj fel a tesztszerverre és próbálgasd végig. Ne csak ezt a két tankot, hanem tier 10-ig. Az IS is jó, az IS3-at nagyon szerettem, az IS-8-at most hajtom már amikor van kedvem és időm még játszani. Már csak az IS7-et kell kifejlesztenem. A máik ágon a KV-3-is jutottam el, a KV-4 kifejlesztve de mivel megvan az IS-4 nem olyan fontos számomra az az ág, majd később azt is befejezem. -
Stigma.HC
senior tag
válasz Bingisz #20390 üzenetére
Mint egy birodalmi csillagromboló ritka ronda egy jószág, bár pont ezért fejlesztem majd ki.
Ahogy elnézem a teljes ágat, egyik sem valami szép járgány.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
DVlad
őstag
Proxy1994: "Karmesteres fasz anyád" (IS8)
Nevettem is meg nem is. -
Chris0321
addikt
Nekem az egyik legemlékezetesebb csatám vele mikor Lakeville-n G2-nél még full hp-n összefutottam az ellenség fullos E-75-ösével. Gondoltam nekem annyi, de azért próbáltam a szikla segítségével valameddig kihúzni. 2* tudott sebezni, épp csak egy kevés hp-m maradt én meg kilőttem. Volt olyan kedves, hogy mindíg az oldalát mutatta mikor kijött a szikla takarásából és így minden találatom sebzett. A lő és hátrál taktikával azon a talajon mindíg sikeresen elmentem előle így nem tudott közel kerülni hozzám, mindíg köztünk volt a szikla és akkor még nem lehetett felmászni a sziklára, hogy lerövidítse az utat. Az elején még nagy hévvel támadt rám, a végén már alig akart kijönni elém. Én speciel szerettem az IS-t, még meg is van.
-
CHaooSS
őstag
Kezd felbaszni egyre jobban ez a k***a játék..
4x igen 4x !! lőtt mellé teljesen beszűkülve a halál pontos jgpz e 100 NEM mozgó célpontra..
a másik meg rohadtul idegesítő h prémium nélkül kb ha fél hp-t veszítek már mínuszba vagyok.. csak ezen a két nap több mint 500k-t buktam.. most majd gürizhetek a T34-el meg a type-al
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Preda
aktív tag
válasz Bingisz #20390 üzenetére
Ezel a 150mm L/38 with autoloader-rel csak egy szívás lesz a 235 pen meg az ótvar acc. Azért várós csak remélem nem teljesen az E100 copy ágyú lesz, hanem emelnek a pen-en még ha az acc marad is.
Tier 8 – Rheinmetall-Borsig Waffenträger (150mm L/29,5) is egész jónak néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Iratus bug
tag
Mindíg is vicces volt ez a SerB a történelmi hűségével! 1 éve láttam élőben egy M18-at... kértük, hogy forgassák meg a tornyot mert érdekel minket milyen a forgási sebesség... hát a WoT közzel sincs a történelmi hűséghez!
Valaki talált a 8.8-hoz működő J1mB0′s Crosshair modot?
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
-
K6000
aktív tag
válasz zsolthee #20357 üzenetére
Az IS egy rémálom. Kipróbáltam nem nekem való tank így bele sem fogtam abba az ágba. A nagy ágyú rémálom, gyakorlatilag bármiről képes pattani (random) még közelről is! Távolra gyalázat a pontossága, még a nagy (nagyon nagy) tankokat is igazi kihívás eltalálni 300 méter felett. A töltési idő pedig katasztrófális. Az ellenfelek többsége tisztában van vele, hogy nagyon sokáig tölt, főleg sarokharcnál alig várják, hogy ellődd magad aztán már rád is rontanak. A heavy tankok 2 tisztességes találatot is bevisznek mire betölt a medek 3 amiből ez egyik találat biztosan rádgyujtja a tankot, a light meg ennyi idő alatt gyakorlatilag szétlövi a segged. Van egy tankod ami papír, pontatlan, lassan tölt és minden lövés egy igazi orosz rulett, hogy átüt-e vagy sem. Viszont tényleg gyors a maga nemében, de ezek után már ki akar elsőnek odaérni bárhová is?
A 100mm lövegnek az egyetlen előnye, hogy nem mernek rádrontani, mert annak a lövegnek nem tudják a töltési idejét...ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
csoki
senior tag
válasz SoulReaver #20382 üzenetére
de legalább nem noob
érdekesség: miért nem találom noobmeteren? :S
ilyet dob név alapján, de ez nem ő[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Arról valami infó, hogy a 8.8 pontosan mikortól megy élesben?
-
HungAryan
tag
WT account: Cpt_Hungarian
-
SoulReaver
veterán
Hát nekem akkor sem adja a su-152... Rambózok én eleget E-75, IS-3-al, jólesik néha megbújni egy szikla mögött/bokor mögött és sniperkedni, mint a su-100, 100mm lövegével.
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #20371 üzenetére
"A Typ meg mindig jobb legaläbbis nekem "
Nekem nincs meg, de a beszámolók alapján a Type-nál nincs jobb!
(És nagy valószínűséggel nem is lesz!)BTW.
Arról valami infó, hogy pontosan mikor jön a 8.8-as patch?
Jövő hét eleje-közepe-vége? Esetleg két hét múlva?[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Rathrol #20366 üzenetére
miert vissza lehet kapni az arat ? Csak mert en a gyereknek vettem anno es annyira nem jött be neki en meg csak-csak elvagyok vele ,de nem egy vilägbajnok az tuti . A Typ meg mindig jobb legaläbbis nekem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
Rathrol
senior tag
Oks köszi a válaszokat! JgTig 8.8 még erősen gondolkozok, csak még kellene a garázshelyekre is az arany...örülök neki hogy ilyen problémáim vannak mostanában!
-
Rathrol
senior tag
Én is készülök eladni az Super Pershing-et. Kérdésem a következő lenne AT-15A vagy E-25 ? Su-122-44 azért nem mert már van Su-100Y! Legszívesebben JGTiG8.8 venném, de nincs miből jelenleg! Vagy várjak olyan prem. 8 tankra ami 7500 arany lesz, de ha jól tudom az sem mostanában jön be... Francia közepes prem tank lesz ha jól tudom de az soká lesz... :/
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz yarsley #20362 üzenetére
Igen, van több gyenge pont is az elején, de messzebbről azért nehezbb átütni, főleg kisebb T6-7-es tankokkal. Mert jó eséllyel trafálod telibe a 200-as frontját, ami sokszor pattint, főleg ha be is van forgatva
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
L4mie
veterán
SU-152
122 mm D-25 mod. 1944 390/390/465 175/217/64 8.11 rof
FTWnagyon szépeket lehet vele aratni. gyorsan táraz, nagyot üt, sokkal jobban szeretem mint a trollgunt, abban mondjuk megvan az OMFG faktor amikor végre eltalálsz vele valakit és át is üt.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
yarsley
aktív tag
válasz zsolthee #20357 üzenetére
Tiger P eleje tele van weak spottal, csak tudni kell hova loj! (alja, ket oldalon a lecsapott resz + kupola)
Zeratul: En akkor inkabb mar repairt hasznalom amig nincs meg a 100% hatodik erzekhez...
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Zeratul
addikt
válasz dfsz34 #20359 üzenetére
A mentor mindenféleképpen hasznos ha olyan képességre hajtasz ami csak 100% működik és akkor addig sincs felesleges üres % a parancsnokon. A "pillanatkép" (melyik elmebeteg fordította a snapshotot ebben a szövegkörnyezetben ennek? KAPÁSLÖVÉS.) a toronyforgatás közben növeli a löveg pontosságát, nem pedig a spot idejét növeli. Töltőnek a intuíció helyett a biztonságos tárolást adnám előbb.
-
dfsz34
őstag
válasz sebijani1982 #20322 üzenetére
"VK36 legénységének második skillnek mit ajánlotok?"
Javítás mehet mindenkinek, az hasznos, de előtte cseréld le a mentor-t hatodik érzékre, meg az adrenalin rohamot javításra és másodiknak mehet tűzoltás vagy kamo a töltőnek.
A mentor nem rossz, ha sok skillt akarsz kifejleszteni, de a hatodik érzék kötelező tartozék. A mentor elveszi a helyet a fontosabb skillektől. Én egyszer használtam csak a mentort, amikor a BiA-t fejlesztettem, akkor addig mentor volt a parancsnokon és utána lecseréltem.
Ha szeretsz mesterlövészkedni, akkor a másik kötelező skill a lövésznek a designated target. Az két másodperccel tovább mutatja a látóteredben levő ellenséget, amivel két dolog jár, egyrészt több az esélyed kilőni, másrészt beszámolhatja a program spotnak, ha a többieknek nincs ilyen skillje és csak te látod abban a két másodpercben az ellenfelet.
Az adrenalin roham meg olyan, hogy jó persze (bár én inkább az előérzetet használom helyette, mert néha megment, ha gyorsan aranyra vagy he-re tudok váltani) de a mostani csatákban ritka az 1:1 harc, általában többen jönnek rám, akkor meg édes mindegy, hogy kicsit gyorsabban töltök alacsony hp mellett vagy sem, mert valaki úgyis kilő pillanatok alatt. Az előérzet már párszor megmentett, amikor nem bírtam egy beforgatott tankot jól meglőni, akkor gyors váltás goldra vagy he-re, csak sajnos az is csak az esetek kisebb százalékéban működik, de volt már amikor bejött. Adrenalin roham volt fönt egy ideig, de az égvilágon semmi előnyét nem láttam. Egyszerűen nem kerültem olyan helyzetbe, hogy használtam volna, mert alacsony hp-nál inkább lapulok és távolról operálok, ott meg mindegy az a 10%.
Helyette a javítás (preferált), utána kamo (sokat nem számít med vagy nehéz tankon, de azért ha jobb a kamo, nehezebben vesznek észre és hamarabb eltünsz) vagy tűzoltás (német tankok szeretnek gyulladni) jobb választás lenne
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
csapee, Djuree, GrimReaper, Angel1981:
Köszönöm!
Elég érdekesen osztja néha a sebzéseket is a gép. Feltettem egy hitzone modot, hogy biztosara menjek.
Az előbb említett IS 100mm-es lövegével egy sarokharcnál 3x pattantam egy IS2-ről. Még csak nem is rossz szögben voltam
A lövések pedig a megfelelő helyre mentek.
Ezt most az utóbbi időkben elég sokszor tapasztalom más tankokkal is: Tigrissel elkaptam oldalról az M5 Stuartot: CriticalHit.Tegnap szereztem be az ELC AMX-et. Ki fogtok röhögni. Ha belejövök és ráérzek a tank stílusára, beremeg a kezem az egéren. Nem a kamikaze "harcot" űzöm, hanem megvárom amíg nagyjából mindenkit felspotolta(m)k és utána irány az ellenség háta. Nem sokat mentem még vele, de már elég sok tank háta mögé úgy bekerültem, hogy észre se vettek. Csak röhögök magamba és izgulok. Nagyon buli vele játszani. Csak pislognak, hogy honnan jön az áldás. Valamikor egy lövés sem kelti fel a figyelmét, továbbra is csak néz előre. Nagy buli a kis járgány
(#20358) Zeratul
Az valószínű. KV-1-el háromszor ütöttem át egy meccs alatt a TigrisP-t. Tigrissel ezidáig összesen nem sikerült ennyiszer.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz zsolthee #20346 üzenetére
A 100 mm-es inkább távolabbra jó, a 122-es abszolút közelharci fegyver, sarokharcolni kell velük, akkor nem gond az utántöltés. (Kibújsz, lősz, visszabújsz, újratöltesz.)
Amit még kalkulálj be, hogy a 100 mm-es ágyúval 250 kreditért sebzel átlag 230-at, a 122 mm-es esetén 1025 kreditért 390-et, és ott egy félrelövés is fájdalmas kredit szempontjából.
Én személy szerint maradnék a 100-asnál.[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Tapasztaltabb heavy harcosokat kérdeznék: IS-re melyik löveg a legjobb? Most a 100mm-est használom. A nagyobbak többet sebeznek, de nagyon lassan tölt újra. Egy gyorsítóval azok is használhatóak közel harcban? Messzire nehéz velük lőni mert elég pontatlanok...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz Zeratul #20328 üzenetére
300-akat biztos nem sebzett mert annak az ágyúnak a sebzése 525-875.
nem kell annyira közel menni, messzire is egész pontos a többi trollhoz képest. olyan tank elé meg ki lehet menni facetoface amelyiknek kevesebb hp-ja van mint 700, mert az 1 lövés neked, max bekapsz 1 lövést tőle, ami átlagban nem több 300-400hp-nál.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
04ahgy
nagyúr
válasz Cseri0058 #20337 üzenetére
Nem csak a Hellcat. Már a T49 is kiváló járgány, de ha a Hellcat ennyire bejön, akkor a T25/2 sem lesz olyan rossz, csak kicsit óvatosabban kell vele menni előre, hátrébb maradni. Protoval meg nem lesz ilyen problémád, mész amennyivel tud. A T30 kicsit mumus, de sz is jó tank, a T110E4 meg megint csak királyságos.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cseri0058
őstag
Azt kell hogy mondjam ez a hellcat talán a játék legjobb tankja!
Egy hibája van! Az hogy kevés ammot tud vinni!
A vesztes csatában már csak 2-en maradtunk egy su-100y-al nekem ő még 2 lövés lett volna, de aztán szembe kerültem vele és csak egy lövés tudtam beleereszteni utána kilőtt...de nagyon izgalmas csata volt![ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #20332 üzenetére
Köszi szépen, ezt én is ismerem, de ennél "mélyebb" infó kell!
Konkrétan:
Az AT 8-hoz vettem egy rakás prémlőszert, amikor bő egy hónappal ezelőtt akciós volt.
Azt szeretném megtudni, hogy ezek a lőszerek mennek-e pl. a Black Prince top és a TOG II ágyújába, mert a karakterisztikájuk ugyanaz; sebzés: 150, átütés: 171/239AT 8 top ágyúja: OQF 17-pdr AT Gun MK. VII
TOG II / Black Prince top ágyúja: OQF 17-pdr Gun Mk. VII -
-
Angel1981
veterán
válasz Djuree #20324 üzenetére
HungAryan:
"Szerintem a 122-es sokkal használhatóbb. Pontosabb, gold nélkül is van átütése, nagy RoF."A 175-ös pen egy T7-es TD-n szerintem éppen csak hogy elégséges....
Nincs tapasztalatom a vassal, de a speckókat elnézve én is 152-es HE-vel használnám.BTW!
Valaki meg tudná írni, annak hol tudnék utánanézni, hogy egy adott ágyú milyen típusú lőszer használ, illetve hogy egy adott lőszer mely ágyúkhoz való?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz HungAryan #20325 üzenetére
nekem nagyon nem ment a 122-essel, igaz csak a kisebb volt meg, de nem sokban különbözik.
a troll gunnal meg megtáltosodtam, nem volt ritka az 1500xp-s kör premmel. 2-3k-kat simán sebeztem, de volt 5k-s kör is. t8-as tankok elé úgy mentem ki h gyere b+, persze full hp-s elé azért nem gurultam ki, de 1000hp-ről simán le tudtam lőni. meg akár t9-ek is, ha kaptak egy 700-as pofont egyből visszementek ahonnan jöttek. szval jó hatással volt a taktikára is, egyedül volt h 2 t9-et tartottam vissza. nem mertek rámjönni.
a másik h mennyivel élvezetesebb volt így játszani, t6-os gépek 1 lövések, meg repkedtek a 700-as pofonok akár t10-nek is.
3 nap alatt meglett 75k xp, pedig nem úgy tűnt mintha sokat játszottam vna, meg más tankkal is mentem közben. 1000xp alatt nem is igen kaptam.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
HungAryan
tag
válasz Djuree #20324 üzenetére
Nem értem ezt a troll gun őrületet. Amíg nincs meg a top 122-es, addig lehet vele bohóckodni, de egyébként semmire se jó.
Eleinte én is azzal használtam, de nagyon kiszámíthatatlan. Akkor vettem le, amikor 3x trackeltem egy IS-t egymás után, sebzés nélkül. Messzire használhatatlan, közelről meg kifiléznek a töltésidő miatt.
Szerintem a 122-es sokkal használhatóbb. Pontosabb, gold nélkül is van átütése, nagy RoF.
Ha jól emlékszem, akkor 6-7 sec alatt tölt, vagyis kettőt tudsz lőni, amíg a 152-essel egyet.
És nem kell aranyat használni, meg imádkozni...[ Szerkesztve ]
WT account: Cpt_Hungarian
-
Djuree
félisten
válasz dorka16 #20321 üzenetére
a su-t csak golddal használd, én 3 nap alatt kihúztam az isu-t, különösebb megerőltetés nélkül. persze a pénzt viszi, nem árt a prem acc meg a prem tank. meg kell gondolni azt is kire mikor lősz, nem szabad pocsékolni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sebijani1982
senior tag
Illetve még egy kérdés:
Vit_MinimalMelty_hybrid_sight_8.7v1 ebben a célzó modban található Infopanel.xml file-ban hiába állítom true értékre a lövedékek sebzésértékének kijelzését, sajnos egyáltalán nem jelenik meg a célzókör mellett az infopanel. Erre tudna valaki tanácsot adni?
A felbontásom 1280x800, ha esetleg ez is lényeges. (Más modnál pl.: hitlog számított, hogy hova kerülnek a sorok)Előre is Köszönöm!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
VK36 legénységének második skillnek mit ajánlotok?
Eddig:
Parancsnok: Mentor,
Lövész: Pillanatkép,
Vezető: Kuplung égető,
Rádiós: Helyzetfelismerés,
Töltő: Adrenalin roham
lett kiosztva."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dorka16
aktív tag
A SU-152 felvette nálam a szopóálarcot. Szinte csak 8-9-ek közé rak. Gold ammo nélkül esélyem sincs. Azzal meg ha veszítünk egyből 20e mínusz. Bezzeg a T29-el hasítok ahogy kell. Lehetséges, hogy a TD-ket szívesebben rakja erősebb tankok közé???
Ja az előbb volt egy csatám sand riveren ahol csak hetes nehéz tankok voltak bent. Se medium, se arty, se td. Fasza volt. -
fody73
tag
Nálatok működik a wotinfo.hu?
-
csapee
őstag
válasz sebijani1982 #20315 üzenetére
Megpróbálom
Így van results csak rossz időt ír, olyat ami még nincs is LOL
Csapee
05.09.2013 00:58[ Szerkesztve ]
Csapee
-
sebijani1982
senior tag
válasz csapee #20314 üzenetére
Egy ötlet:
Töltsd fel wotreplays-re a visszajátszást, az csinál csata végi képet is.
Azt utána fel tudod rakni az oldalra."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
csapee
őstag
Az előbb csináltam egy Kolobanov medált, de nem csináltam screenshotot. Van mód rá hogy utólag készítsek, sajna a játékot már bezártam
Replay-t menteni szoktam.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ezt a modot honnan tudnám letölteni a jelenlegi verzióhoz?
-
iwu
addikt
hali,
nektek megy a wot asistance? nekem auth errort ad...más, replayből ki lehet a végén szedni az összefoglaló táblázatot?
Elfelejtettem lescreenshotolni:
chi-ha tankász, 1300xp, 1600sebzés!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
virkir
veterán
Nagyjából leírták. Annyival kiegészíteném, hogy prémiummal még farmolni is lehet vele a páncélja meg kimondottan jó TD-hez képest.
Pattintott már M103-at is de olyan 170-180 pen-ig jó eséllyel nem lövik át.
Viszont mostanában elég sűrűn kerül kilencesek közé, régebben mintha inkább 7-8-at adta volna inkább.
Hameg már felmerültek a 8-9-es tankok, ezt tegnap sikerült elkövetni.Nettó 37k volt prémium nélkül, prémiummal 64. Igaz itt nem kellett goldot lőni elég volt a 175 pen.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
yarsley
aktív tag
Elegge tapos TD, de szerintem 2 hatranya van: zero gun depression es draga loszer. Tier 8-akat weak spotnal meg tudod loni, de T9 ellen gold is keves, ha tudjak mit csinalnak... De ez aszem annyira nem meglepo.
Egy ideg gondolkoztam, hogy megvegyem, nekem tetszik a stilussa, csak egy nagy hatranya van: ha nem figyelsz oda pillanatok alatt ellovod a hasznot, es igazabol akkor hoz jol a konyhara, ha premium accountal hasznalod.
Egyebkent itt egy kis izelito hozza.... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
sith7
félisten
válasz Iron Funeral #20300 üzenetére
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest