- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
3
senior tag
válasz hulp01 #217391 üzenetére
A derp szerintem azért tűnik rosszabbnak, mert a beszűkült célzókör eleve nagyobb, és a töltésidő és célzásidő miatt kevesebbszer lősz vele. Szóval a pontatlanság és a kis tűzgyorsaság miatt jobban fáj, ha nem talál.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hulp01 #217391 üzenetére
A következő az értelme:
A célzókör méretének változását három dolog befolyásolja, a jármű sebessége, a torony forgásának sebessége és amiről sokan nem vesznek tudomást, a jármű forgását is külön számolja.
- A jármű mozgása közben a következőkkel lehet csökkenteni: jobb felfüggesztés, smooth ride képesség a vezetőnek.
- A torony forgásakor a következők befolyásolják: maga az ágyú és a snap shot képesség.
- Jármű forgásakor szintén a felfüggesztés és a jármű forgási sebessége határozza meg, ez azért fontos, mert ezt nem igazán tudod úgy befolyásolni, mint az előző kettőt, mert tudsz lassabban menni és tudod lassan, apránként forgatni a tornyot, de lassan fordulni nem igazán. Ezt is lehet befolyásolni a smooth ride képességgel.
Ezek amúgy nyilván tankonként eltérőek, összeadódnak, balanszolási tényezők és régen nem volt maximuma a célzókör méretének, egy max sebességgel kanyarodó és közben nézelődő Cromwell célzóköre alacsony felbontáson kis túlzással kilógott a képből.
Azért így adják meg a célzókör szűkülésének idejét, mert a fenti három befolyásoló tényezőtől függetlenül és ezeket figyelembe véve igaz minden esetben, míg ha megadnák, hogy mondjuk 8sec a teljes szűkülés, az nem lenne igaz mindig, mert valamikor csak 2sec, valamikor 5sec, attól függően épp mit csinál a járműved közben.A célzókörön belüli pontosság így néz ki alap esetben:
A derp gunoknál ez megtévesztő lehet, mert sokkal nagyobb maga a kör, ezért az a belső ~70%-os valószínűség is egy sokkal nagyobb terület a célzókörön belül.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #217385 üzenetére
Melyik agyu van rajta?A borsig 128asa vagy a 150? Ugy remlik h egyik tier10 heavy ezeket hasznalja, csak nemtom h a maus vagy az e100
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
hulp01
senior tag
Tök komolyan kérdezem, hogy ennek mi értelme van? Szebb adatot lehessen beírni a statisztikába, vagy mi?
Amúgy tapasztalatom szerint akkor nő legnagyobbra a célzókör, ha full tempóban megy a tank és még a tornyot is forgatom közben. Na, akkor a t-34-85-nél is nagyjából 6-7mp a teljes szűkülés. Nem ez az 1/3-os marhaság. A Cromwellel menet közben 10m-nél távolabb lévő célpontot gyakorlatilag lehetetlen eltalálni.
Plusz a lövések pontosságát számoló algoritmusra is nagyon kíváncsi lennék. Mert ok, a pontatlan ágyúnak nagyobb a célzóköre, ez eddig rendben van. De a derp gunoknál érzésre a célzókörön belül is sokkal több lövés megy nagyon messze a középpontól. Az O-I sokszor olyan mellélövéseket produkál, hogy a hajamat tépem miatta.Az arty témához: fú de fel tudnak húzni azok a féreg játékosok, akik egész meccs alatt a biztos távolságból teszik tönkre más játékát artyval, és amikor a végén sorra kerülnének, akkor vízbe fojtják magukat. Az ilyeneknek az első alkalommal 1 hét bant adnék automatikusan aztán szépen emelném a büntetés mértékét. Kiszűrni se nehéz az eseteket. Ha már csak arty van és megfullad, akkor ban.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Kerekesek (tier 8-9-10) közül melyik a leginkább fun?
Ajánlott felszerelések? -
phoenix1989
őstag
válasz peterson79 #217388 üzenetére
de azt hiszem régen a festéseket elvették. lefestetted aztán ha másra cserélted az elveszett ha jól emlékszem. akkor nem is nagyon festegettem ráadásul csak goldért lehetett venni nem volt bérelhető kreditért. de ez már elég régen volt.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz ollie #217384 üzenetére
Hogy mitől?!
Hallottál már olyat hogy WG logika? Nem, mert nem létezik. Sosem próbáltam még meg, mert sosem hittem benne, hogy bármilyen ilyen szituációban én lennék a kedvezményezett, mint felhasználó.
De választ nem kaptam. Tehát ugyanúgy kerül vissza, mint mielőtt először felhasználtam volna a skint?Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
phoenix1989
őstag
En csak azzal xD kicsit addig hasznaltam amig ki nem huztam a nagyot, de az se most volt:-) amugy a kis loveget hulyere buffoltak szoval erdemes azt hasznalni valoban.
Nekem egyebkent a francia heawy megoldasa tetszik a ket lovegnel a dpm nagyon minimalisan kulonbozik. Szerintem igy kellene beloni minden tanknal ahol valaszthatsz egy kisebb pontosabb vagy egy nagyobbat lovo loveg kozt.[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
-
nomic
aktív tag
Szolgálati közlemény:
Az E 100 rosszabb tier 10ben mint az E 75 tier 10ben.
Köszöntem a figyelmet.
(de most komolyan, jó valamire ez a tank? Gold mindenhol beüti, a löveg milliószor szarabbul működik mint az E 75ön, lassú, nagy, semmi előnye )
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
joergie
őstag
válasz ollie #217375 üzenetére
Hogy érted hogy nem fog elveszni? Csak az adott tankra lehet feltenni ezután, vagy feltettem, leveszem, és ugyanúgy feltehetem amelyikre azelőtt lehetett, ingyen?!
Blackmarketet febr26-ra szellőztették meg.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
peterson79
őstag
válasz popey37 #217368 üzenetére
Mit érsz el vele, ha teljesen beszűkült és mondjuk ezt 2 MP alatt elérted? Úgyis az RNG mondja meg, hogy hova megy, átütő vagy lepattan és a végén mennyit sebez. Persze, értem Én, hogy a 2mp nem 6 és fordítva, de ettől függetlenül Te még mindig 100-szor jobb játékos vagy, mint bármelyikünk...talán khryss jobb Nálad, de nem biztos. Szóval nem jogos a sírás bírósági úton elutasítottam a kérelmedet.
-
félisten
Ugye jól értem, ha leveszem a "skint" a tankról, akkor nem fog elveszni?
Meg tudni mikor lesz az a valami orosz focis amitől lesz black market?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
Swinegod
őstag
válasz popey37 #217366 üzenetére
Egyrészt a lehető legnagyobb szórásig szinte sosem esik szét a célkör, másrészt ezt jelentik a soft statok, hogy mennyire esik szét a célkör, E5-nek pld sosem esik szét nagyon így a célzásidő sokkal jobb mint papíron, harmadrészt erre van a Vstab, simán 20%-ot levesz a célkör szétesésének mértékéből
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
popey37
addikt
válasz tasiadam #217364 üzenetére
a megadott idő alatt a cézókör az 1/3-ra csökken. tehát akkor minden tank elvileg arty modban lő, mert mindegyiknek kb, 6-8 mp a teljes beszűkűlési ideje, ne vicceljünk már: minden földi jóval feszerelt tank 7 mp, szükülési idő, és muszály kivárni mert mellé lő mint állat. egy vicc
a t 34-85M ideje meg ennyi:
most akkor hogyan is van ez?[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz tasiadam #217362 üzenetére
Feltételezem erre gondolsz. lengyel medeknél (asszem a 9-es is) van, hogy egyik módban erősebb lesz a motorod nagyobb végsebességgel de büdös szar lesz az ágyúd másik módban meg valamivel lassabb, de rendes ágyú
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
tasiadam
veterán
Amugy mi ez a turbo cucc, ami van par tankon?Lehet latni olyan indikatort, mint a stricivagonnal a szogallashoz. Ennyi lenne, hogy szellozes magatol?
-
-
3
senior tag
válasz phoenix1989 #217335 üzenetére
-
joergie
őstag
Ez a badger premium ammoja. Valami anomália folytán a 320 alap átütés +/-25%-át nem sikerült kiszámolni.Továbbá mi történik 500m fölött?
Másik érdekesség, hogy a jpze100 és obj268/4 prémammojánál, ami heat, nincs megadva range, csak az alap átütés(420mm). Most akkor a heat fix átütéssel megy, csak a távolságon múlik, hogy mennyivel csökken?Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Geller72
veterán
Amikor késő este már csak kevesen játszanak:
-Csata 1: 8 TD mindegyik oldalon, városi pályán. (2 arty, 2 light, 3 med).
-Csata 2: 5 light/5med/5td mindegyik oldalon.
-Csata 3: 3 arty, 2 light, 4 med, 6 td full nyitott pályán.
Egyiken sem volt heavy. . -
Geller72
veterán
válasz Swinegod #217349 üzenetére
Egy artynak kb semmi esélye nem lenne ellened, sokkal jobban/előbb spotolsz, mire neki felvillana villanykörte, addigra annyi is lenne. Neked az álcád is fényévekkel jobb, mint neki. Max egy domb mögüli felbukkanásod lehetne neki esély, ha pont arra áll, de ennek ugye elég kicsi az esélye a részéről és ezeket ő is tudja. Ha kussban marad és nem találod meg, ti sem nyerhettek. Sokakat ez motivál, ha ő nem nyerhetett, te se nyerj. .
-
3
senior tag
válasz sanya53 #217330 üzenetére
Hétköznapi emberként azt hiszed, ha a szolgáltatás pozitív élményekre épül, több hasznot termel. A WG-nek viszont van pénze és felhasználóbázisa, hogy szakemberekkel kutattassa, milyen termékért hajlandók ténylegesen elővenni az emberek a bankkártyát. A WG számára nem fontos, miért fizetnél szívesen, ha így meg úgy állnának a csillagok, hanem a feltétel nélküli bevétel érdekli. Kifejezhetnénk úgy is, hogy a csorda leggyengébb (legigénytelenebb) egyedeit támadja.
-
joergie
őstag
válasz Thrawn #217344 üzenetére
Ez így oké. Akkor a kérdésem MIÉRT?!
3: Ez oké lenne, meg is érteném, de akkor legyen +x4 és +x2, nem egy urali barlangba belekiáltott 3as szorzó. Mert ez így fogalmazási, és ennek okán logikai hiba.
[ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
válasz joergie #217343 üzenetére
Ha a szorzó alatt kiegészítést értenek, akkor nem hiányzik: a 855-öt megkaptad, majd egyszer kiegészítették 3x-ra (adtak az alap mellé 2x855-öt), utána még egyszer kiegészítették 5x-re (adtak az alap mellé 4x855-öt).
-
joergie
őstag
Namost. Lehet nálam van a probléma, de nem jön ki a matek, valaki világosítson fel.
Futottam egy ritka szar kört, alulról a 6. lettem, így pont megadta az 5x-et. A második prémium küldiért pedig járt egy 3x csata xp-re.
Tehát az alap xp 570, prémiummal 855, eddig oké.
5x meg 3x az nálam 8x. 5985 pedig csak 7szerese a 855nek. Valahol elveszett 855 xp.HOL?
-
félisten
válasz EQMontoya #217328 üzenetére
Én olyan sráccal játszom akinek a winrate-je <40%, de mindent belead.
1000 csatával még mindig ott tart, hogy nem kéne megállni, ha lát 5 ellenfelet, mert akkor mind az 5 őt fogja lőni.
De abban igazad van, hogy ő az életben is hasonló teljesítménnyel nyomul.
Most mondjam azt neki, hogy "nem játszom veled, mert béna vagy a tankos játékban"?
Ez egy játék, ha nem szórakoztat, akkor nem kell vele játszani.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #217338 üzenetére
ja ugy 2000, ha az a relevans ez esetben.
szerk: elmult 1-7 nap atlaga 2000, elmult 30 nap 1800.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #217335 üzenetére
hela. kozel 60%ot hozok 3-4 honapja atlagban, es most leptem at 1200at
-
EQMontoya
veterán
Szóval az elmúlt 30 napom alatt 675 csatában 48% WR (ami borzasztó) 1295 WN8 mellett (ami meg az en szintem, ennyire tudok játszani).
Ez szerintem eleg nagy minta, és továbbra sem magyarázza azt, hogy miert számítok az egyik szerint gyenge, a másik szerint meg elfogadható játékosnak.
A válasz persze az, hogy azert, mert jön néha egy ilyen nap, és nincs, ami fordított irányba kompenzálná.Same rules apply!
-
sanya53
aktív tag
válasz EQMontoya #217328 üzenetére
Sokszor járok én is így, rohattul idegesítő.
Csak azt nem értem mire jó ez. Nem volna jobb, ha mindenki élvezné a játékot?
Hát a wargéming szerint tuti, hogy nem. Pedig mindenki szívesebben játszana és költene erre a nyomorult játékra, de ezek a b...szok nem értik ezt meg. Szóval javíthatnénak ezen mert itt volna az ideje már nagyon. Legalább 50/50 lehetne a győzelmi arány. -
EQMontoya
veterán
Mai merleg: 3/18
Ebbol a Pershinggel, amibol szeretnem tovabb vinni az agat a Pattonra: 0/8Valaki mondja mar meg, hogy ez mi a jo k.. elet?
Random, persze, az, b...meg, hogy a heten a masodik napon van 20% alatti WR-em.
Random, ugye? Majd ha egyszer az eletben latok csak 75% folottit 20 meccsbol, akkor talan beszelgethetunk rola.Es tokmindegy, hogy milyen meccsen mit csinalok. Ha top tier vagyok, es kilovok 3-4 tankot, akkor lesz 5 csapattars, aki nullaz, es igy is sikerul kikapni. Egyszeruen tokmindegy, mit csinalok, bukta, bukta, bukta.
Amiben ugye az a legnagyobb baj, hogy a rohadt xp duplazot sem tudom hasznalni, hogy fejlesszek. Mert ugye erre hogy?
Szoval szerintem a Pershingre 8 meccsbol nem sikerult osszeszednem 4000 xp-t.Es az ilyen remek napok nyilvan a statot is gyilkoljak csunyan. De legalabb annyi tanulsaga van, hogy tenyleg semmi ertelme wn8-at meg winrate-et nezni, mert azt majd az MM eldonti, hogy Neked milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Geller72
veterán
válasz jano_77 #217317 üzenetére
..Nem tudom, hogy van e még egy ilyen játék, ami ekkora agresszívitást vált ki emberekből, vagy vonza az agresszív embereket, de ilyen arrogáns közösséget nem igen látni játékokban, mint itt.. Ezt nem kimondottan rád értem, hanem úgy általában.. A játékban és a hozzá tartozó fórumokon is szinte csak ezt látni. Már majdnem olyan, mint a HUP. .
-
Djuree
félisten
a 122tm-re van 40% kedvezményem, meg van egy 15% off everything kuponom. ez erre is jó? tehát 55%-om van?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz Bad Pritt #217316 üzenetére
Díszpintyek!!!
Badger
Leopard 1
Komolyan nem értem meg, hogy ezek mit "élveznek" ezen a játékon!?! Mert persze sokszor mondjátok, hogy ez csak egy játék és van aki azt élvezi, hogy bemegy csatába gurul és lő párat a tankjával!
Ez a két nyomorék szar - mert nem tudok rájuk már mit mondani - még ennyire sem erőltette meg magát! Álltak végig a kiinduló ponton egy-egy szikla mögött és ahogy látható spóroltak a lőszerrel rendesen! Vagy az is lehet, hogy nem is volt a tankjukba, nem tudom!
Ezeknek golyó kellene a fejükbe, kizárt, hogy a való életben segítség nélkül tudnak boldogulni!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Tudom, hogy maraton van, de az ami most megy a játékban az már mindennek a teteje!
Komolyan miniden csatában tier10-ben, mintha az emberek az első WOT-os csatájukban lennének! Fogalmuk nincs mit kellene csinálni, pillanatok alatt 0:6; 0:8 és vége a csatának!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tasiadam
veterán
http://wotreplays.eu/site/5781958#murovanka-russianbiasexsit-rhm_-borsig_waffentr_ger
Ezérti mádok trollsiggal játszani Amennyire nobrain, annyira fun.[ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
válasz Bad Pritt #217312 üzenetére
Számtalan módon lehetne balanszolni, de a WG-nek egyáltalán nem áll szándékában megtenni. Régóta megy a sírás, mégis kijöttek az OP tankokkal. Beleértve az OP prémiumokat, amiket "tilos" balanszolni. De nem is akarják, hiszen a Progetto 46-nak nem túl rég beépített töltésgyorsítót adtak, és nem szüntettek meg egy felszerelés-slotot, miközben a többi olasz közepes tanktól kompenzáció nélkül vették el a töltésgyorsító használatának lehetőségét. Amíg prémium tankkal be lehet menni randomba, addig nem lesz semmiféle korrekt egyensúlyozás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hulp01 #217309 üzenetére
Mondjuk ezzel a hozzáállással csak magaddal cseszel ki, mással nem.
Ezernyi módon lehetne balanszolni a prémium lőszert onnantól kezdve, hogy változtatnak a karakterisztikájukon odáig, hogy változtatnak az egész bevételi rendszeren. Pár példa egyszerűbbektől radikálisig:
- Változtassanak az átütésen, sebzésen, sebességen, gondolják újra a penetráció működését ingame.
- Legyen limitálva a hordozható prém lőszer mértéke mondjuk össz lőszer mennyiség 10%-ára.
- Legyen sokkal drágább a mostani 4000-8000 közti értékről menjünk fel akár 40000-80000-ig.
- Ne kapjunk kreditet a prém lőszerrel okozott sebzés után.
- Szofisztikált módszer lenne díjazni a normál lőszer használatát: ne kapjunk medálokat, ha lőttünk prém lőszert vagy legyenek olyan medálok, amik csak normál lőszerrel érhetőek el és így például a hősies védekezéshez is társulna egy játékelem, amit kétszer is meggondolna az ember.
És még tuti van pár lehetőség, csak a WG leszarja. A baj az, hogy ordít a játékról, hogy azért nincs balansz a T10 meccsekben, mert az új szuper páncélozott tankok (Object 279, Object 268 4) már azzal az alapvetéssel kerültek be, hogy a prém lőszer ellen is legyenek elég védettek, a régieket meg jól elfelejtették hozzájuk igazítani.
Most nagyon gondolkozom azon, hogy eladom az összes T10 gépemet és inkább visszaveszem a jobb 9-eseket, mert érezhetően jobb a MM és a játékélmény, mint top tierben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hulp01
senior tag
válasz popey37 #217303 üzenetére
Én meg nem csak azzal nem értek egyet, hogy creditért is lehet venni, hanem már azzal sem, hogy egyáltalán a játékban van ez a lehetőség. Szóval nálad a goldammo sírás veri ki a biztosítékot, nálam meg az, hogy a páncélra építő tankok használhatatlanná váltak emiatt. Ha már t6-nál vagyunk: a Cromwellt goldammo nélkül használom (meg amúgy nagyjából mindent), és egész jól boldogulok vele (2,1k wn8, ami szerintem nem olyan rossz). T8-ban is. Mondjuk nem is várom el, hogy egy t6-os med átlőjje célzás nélkül egy t8 heavy toronypáncélját. De te látod elvárod, hogy a 85M át tudja lőni a t6-os superheavy frontját. Miközben eredetileg a t6 med úgy lett balanszolva, hogy gyors legyen, nagyobb legyen a dpm-je, hogy a nagy nehéz dög hátába tudjon kerülni. Na, most ez a goldammoval teljesen a feje tetejére áll. Mert továbbra is gyors, mobilis, nagyobb a dpm-je, de már nem kell jobb játékosnak lenni, hogy tudja mi az a flankelés. Szimplán nyomja goldammot, aztán kinyírja az O-I-t. Még szerencse, hogy goldarmort nem lehet kapni a 85m-re.
Ja, és még valami: ha már néha olyan kegyes az mm, hogy t8-as tankkal kapsz egy t6-os mm-et, akkor ne már, hogy a legutolsó szutyok t6-ostól is fosnod kelljen, mert simán ki tud szedni szemből is.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz jr1994 #217305 üzenetére
25% sebzéscsökkentés és 25%-al drágább legyen. Mindjárt kétszer meggondolom, hogy mit is lőjek.
Mondjuk aki tele van kredittel az le fogja szarni, még talán a 10ezres nagyságrendű lövésenkénti veszteséget. Mondjuk -100k körönként már elég hamar elgondolkodtatja az embert... -
Geller72
veterán
A 85M-be én is pakolok goldot, mert inkább tesz az MM low tierbe, mint topnak és még így is nevetségesen kevésnek érzem magam egy T8-as ellen sokszor. De minap még T3-ban is golddal lőttek folyamat, ami azért elég dulva. . Pedig csak láncot lődözni mentem a "kritikusok díja" miatt. .
-
Bad Pritt
félisten
Eredetileg mikor patchelték, hogy ezüstért is lehessen venni, akkor sokan látták benne a taktikai lehetőséget, nem volt ennyire eszetlen goldspam. Használták, de ésszel, most meg az E 25-re és Super Hellcatre leadott lövések több mint fele gold (vezetem pár tucat meccs óta), ami nonszensz.
Szerintem az megoldás lehetne, hogy feltolják az árát a mostani pár ezer ezüst szintről tízezres nagyságrendekbe és/vagy limitálják a mennyiségét CW-n kívül, mert a mostani random csaták komikusak így, főleg ezekkel a nyitott pályákkal, mikor az emberek nem mernek megmozdulni, mert egy szívószál is átcsapkodja őket 500 méterről APCR-rel.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
popey37
addikt
válasz hulp01 #217291 üzenetére
nem értek veled egyet: most sokkal jobb, mint régen, amikor csak goldért vagy lóvéért lehetett venni.
és tier 6-ban nem azért használunk goldot mert janik vagyunk, hanem azért mert sokat van a tank nyolcasok között. ha goldra vagyok töltve és jön egy hatos szembe, nem fogok áttőlteni, hanem odaküldöm a goldot.
különben meg mindenki használhatja. aki sajnálja a creditet az ne használja, de ez a goldammós sírás már kezdi kiverni a biztosítékot. amugy meg a 85M alaplöszere 144mm, az oi ellen pont semmit sem ér. low tierben szinte csak goldot töltök, mert csak ugy lehet érvényesülni.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jr1994
addikt
A legénység amivel a 122 TM jön, azon nagyon úgy fest hogy 0. képesség a BIA.
Nem terveztem amúgy hogy megszerzem, nem is vettem rizst az akcióban (kinai ellátmányt).
(Ja, karanténban voltam és volt időm kiseggelni a 90% kedvezményt.)
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
po1son
addikt
Nem az enyém volt a lövés, csak gondoltam bedobom ide nektek.
Nekem nagyon bejött, hogy szépen precízen becelozta a levegőben, lehet mondani ezt nem a RNG adta be.STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest