- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #238112 üzenetére
Néz át wotinfora
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #238109 üzenetére
Hát nem . Igen sokan szop::::::
-
Kolter
junior tag
Megcsináltam amit javasoltál (akkor próbáld ki a következőt: WOT cache törlés majd pedig csökkentett módban indítsd a játékot). Az égvilágon semi nem változot. Az én pénzemböl is ezt a sz......... lehet csinálni. Ha már a játék élmény sz,,,,,,,, manipulált. Legaláb azt elvárnám , hogy a kliens fuson jól. Nem lehet tudni ki ki vel van. Nincs vége a mecsnek. Mi van a creditekel ,xp vel? És a prémmnapok?Semmi informácio. A WG szar......ik mindenre . .
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Mégis ez mi ,kilőtt tankok élnek . Nem lehet tudni ki él ki nem . Kösz WÉGÉ.És most higgyem hogy más tök normális. Plussz nem lehet kilépni.Ki tudja hova kire lövöldözök,mielőtt bárki kérdezné . Már évek óta nem használok módokat.
https://ibb.co/TqnYRK5
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz nanus #230754 üzenetére
Milyen jó érzés mikor spotter tankkal . Megjelenek a turkász mellett . Látszik hogy fogalma sincs mi a helyzet. Még mindig a segébe a fél keze. És lövök , na most rá jött .Probálja kirángatani a segéböl (ez lehet érdekes ellment v. nem) a kezét, de már késő.És már szaladok is tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Argh! #230411 üzenetére
Ha lemész focizni a haverokkal , és nekiállsz kosarazni? Lehet hogy nem küldenek haza . De biztos hogy nem hívnak újra. El kell fogadni aki focizni akar az tanulja meg a szabályokat.
Más.
A intoleráns játékosokhoz , a 10 perc az érdekes. Ja és ő lett az első.
http://wotreplays.eu/site/6129043?secret=608eabf4dfbdc699f684b2e2d954814f[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Akinek magas a pingje, az töltse le a Haste-t és jó lesz vele. Így nem lesz kuka a prém nap, maraton stb.
https://haste.net/download-haste/
Nem kell upgradelni a fizetős Pro-ra. -
Kolter
junior tag
válasz jozefgucci1 #220242 üzenetére
Persze hogy vállalható lene. Ha nem minden meccsen kapnék tőlük fókuszt. Persze én is tudom hova lőnek. De játszani azért még is kéne . Tiz tank között is simma arty fókusz és nem egyszer.
-
Kolter
junior tag
Most pontosan lászik amiről beszéltem. Hogy mennyi arty lövi a saját játékosait. Ennyi lila szar..... még nem láttam. A rangsorolt csatáknak legalább ennyi értelme volt. Kiderül hogy ezek milyenek.
UI: És miért nincs retorzio ha valaki lilla ?[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz po1son #220226 üzenetére
Én nem kötözködöm , ez tény megállapítása volt. Ő dicsekszik itt a semmilyen játékkal rendelkező artyval. Teljesen általános nem személyes. Ennyire ez a játék még nem volt mélyponton.És még van lejjebb? Valószínűleg igen.
Ui: Én Is tudnék játszani ,vagy legalábbis szeretnék . De az orr turkásztol nem lehet![ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz jozefgucci1 #218887 üzenetére
Vajon minek?
-
Kolter
junior tag
válasz 5-ös kezelő #218884 üzenetére
Részemről ezt a témát befejeztem.Ez itt full chet nem grammatikai konzílium.Azt amit akartam elértem , hogy felhívjam a közönség figyelmét. És akinek nem inge nem veszi magára.
-
Kolter
junior tag
válasz aginor #218877 üzenetére
Hát mivel DR úr.Én úgy érzem kivetíted vagy is projektálod a problémát . Mélyen elfojtva a nyughatatlan érzést ami az arty fokuszál.Szeretem szopatni a másikat de belül érzem hogy ez nem helyes. De olyan jó érzés ,mit kezdjek vele? És már sikerült átmened személyeskedésbe .hisz az is volt a célod.A burkolt megjegyzés is megjegyzés.És itt már tárgyilagosság el is veszett .A személyeskedés a gyenge elme menedékee? És
-
Kolter
junior tag
válasz peterson79 #218873 üzenetére
A fizikailag feltételez valami személyes kontaktust.Ez egy online játék. A többiben egyet értek.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #218868 üzenetére
De nem azt linketem direkt, hisz mindenki ismeri. Ezzel a csávóval véletlenül futottam össze randomban. Ez bizonyítja hogy még sok ilyen van. Az hogy mért fáj? Hát ennyi írás,kép,video után , nem jött át . Megvan az alapod hogy artyiz.Még sokra viheted.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Black_Sheep #218865 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #218847 üzenetére
Igen én is ezt a döntést vártam , a WG töl. Egy artyis játék még elviselhető lenne.De megint megmutaták ,hogy mi az ami érdekli őket. Pénz!!!!!!!!! A játékosok biztos nem , hisz akit ismerek mindenki ezt mondja. Szerintük egy riportból idézek a arty megosztó osztály . Ezért ki kell egyensúlyozni ,hát sikerült .És megint a riport , ammig a játékosok 50% rendszeresen játszik vele(szerintűk),soha nem fogják kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Geller72 #218846 üzenetére
Milyen hülyeségeket. Számtalan olyan játékos van akinek artyin kívül nincs más tankaja.Ne haragudj hogy nem sajnálak meg , mert te mellélősz a parasita osztályban.Nálam csak az a része esik le hogy , rendszeresn három patkány szará lö .És nem melé telibe!!!!!!!!!!!! Énekem nincs egy darab artym se. Gondolom lejött hogy utálom ezt a szar csalo játék idegen osztályt.Ezt mondom úgy hogy én is próbáltam a fejlesztést , de elszégyelltem magam.Azt amit írtam tapasztalata mondatja velem (im 80000 csata).Sokk cheat vita az artysokal ahol nyíltan élvezkedik azon hogy szét kurta más játékát.Shoha 7 év alat egyszer sem kértem arty segítséget.Amit nem lehet megoldani csak csalással anak nincs értelme.Én Szerintem kikel veni a játékobol ,nincs rájuk semmi szükség.A td a játék része nem isten módban játszik , ha belö tudom honnan és nem megyek ki elé. Sőt még beis tudom cserkészni hisz nem a sarokban veri , mindenki mögött. Na ezt csináld meg az orrturkászal..Még egyszer mondom az arty osztály csalás.Nem kell elfogadnom semmit se , csak azért mert te mondod.Pont az ilyen embereket hívom egyetemistának . Akki veszi fáradtságot és a és esszéket ír,a játék legbutább és legegyszerűbb osztályáról.És ha ezt a buffot bevezeti a WG , soha többet nem fogok játszani vele. Én tankozni akarok, és nem szopatni másokat.Ja és köszönöm ezt a számomra ismeretlen sok okosságot. Amit nem írt le előtted még soha egyetlen egyetemista se.
UI:Más artysok által írt tip tipp: A helyezkedés roppant nehéz vele sok logisztikai problémát okoz. Meg kell fontolni a tank mozgatását mert igen sok tudást integrál.A többit te is említetted . Ezért a nincs több tipem.[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #218834 üzenetére
Neked nincs.De az emberk spontán évezetböl ,vagy játéktudás hiányában használják az artyit.Sokk sekélyes ember van így élik ki a kisebbségi komplekszusúkat. Mások szopatása okoz neki élvezetet.
PL:."Shrek:Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy vissza kell adni az artiknak az AP lövedéket. Végre visszatérhetnek a régi szép idők, amikor a 8-as német parittyával egy lövésből kiszedtük a fullhp-s orosz nehezeket. Még a globál csetet kéne visszaállítani, mert a füstölgő roncsa fölött tehetetlenül méltatlankodó ellenség megnyilvánulásai megfizethetetlenek... "WG=E sport fair play ?
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz e-newsee #218831 üzenetére
Ezt viccnek szántad ugye ? Láttad a videót. Itt max az ebr nek van esélye. Látom a lelki szemeim előtt ahogy az E100 félre szökken. Észrevette , reagál,nyom egy kövér gázt (felroban) , és a garázsban visszaér a sarok mögé.Hahahaha. Ha játszok és bevállalom a front pozíciót eddig is számítottam az artyra. És ugyan annyi esélyem volt hogy mellé lő , de most még meg is növelték a HE sebzését.Milyen ház , a tundra közepén. Már a legtöbb pálya úgy van kialakítva hogy ne is lehessen olyan helyre menni , ha játszani szeretnél ammit az egyetemista barátaink nem tudnak be lőni. Persze ha bent kuksolsz egy bokorban , vagy bujkálsz az a te dolgod.De akkor ki játszik?
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz hulp01 #218823 üzenetére
Egy újabb arty gyöngyszem. Ez a nerf. Indikációs jelölök ha ha ha .
https://clips.twitch.tv/AgileMoralDragonLitty-Vlh5bcFQxefEIlcx?fbclid=IwAR1gr_-C06yKjw_DbUfsG1m9UHhFmTiyOdL-uBGos9RkzfpNVY3jC9kqbd8 -
Kolter
junior tag
válasz hulp01 #218810 üzenetére
Á én nem bántanám szegény agyon nerfelt artysokat. Inkább minden arty pozicio, mellé rakni jó mély vizes felületet. Amit egyébként senki nem tud hisz olyan titkos. De szerencsére a WG hihetetlen kegyéből , és nerf miatt most már mindenki tudhatja hogy honnan lőtték ki. Nehogy már kilőjék a precision kollégát. És még egy probléma amit a WG elfelejtett.
"Miért nem egyezik az SPG-k HE lőszerének sebzés modellje az új Sandboxos HE modelljével? Mi a különbség?
Az SPG egy teljesen más osztály, mivel nem tudnak olyan pontosan célozni, mint a többi osztályba tartozó jármű. A hatótávolság és a célzási mechanizmus is eltér."Persze én ezt nem igy érzékelem , mikor három élharcos fókuszba vesz. El lő hatvanal menet közben. városi pályákon fedezékben. De bánja fene együtt érzek velük .Ezért a javaslatom egy negyedik féle löszer bevezetése. Atombomba amivel ha oda lő minimum öten mennek a garázsba bárhol vanak , és az összestöbbi 5 min stun. És kap egy üzenetet hogy most verd.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Már most is .hihetetlen defensive teszi a játék menetet. a nyílt pályák és három arty kombo. Vanak olyan mecsek hogy öt-hat percig semmi nem történik. Most majd több lesz. És kiszokot be írogatni persze hogy a zacskó vakaró. Szerinte mindenki kemper geci. Nem esik le az orrtúrás közben (persze ha tul mélyre tolja esetleg aktiválja az agyi blokkot) , hogy ez pont miatta van.Ez is mutatja az IQ szintet. Én azt is visszatenném , hogy mikor a géniusz saját tankját lövi ne csak kábítson ha nem sebezen is. Hisz a ne rontsuk már a parazita játék élményét. Had lőjön már valamit aza a szegény IQ bajnok. És ha nem találja el a saját játékost automatikus report a WG supportnak. Persze azt nyomjuk fel akit nem talált el.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Mi a különbség az új lőszerek között és melyik milyen szituációban a leghatékonyabb?
HE kábítással (normál): Az átütése nem változik, a sebzése 10%-kal csökken. Ha nem üt át, nem okoz kritikus sebzést a modulokon és a legénységen. Ez a leglassabb lőszer, de a röppályája jobb. Ez a lőszer olyan helyzetekben lehet hasznos, mikor több célpontot kell eltalálni és elkábítani.Átütés: 5/2, Sebzés: 5/2, Robbanási sugár: 5/5, Modul sebzés: -, Kábítás: Igen
HE kábítás nélkül (alternatív): Ezt a lőszert könnyen és közepesen páncélozott célpontok ellen ajánljuk. Robbanási sugara fele, hatóköre pedig negyed akkora mint a normál lőszeré. Ugyanakkor páncél átütése 50%-kal magasabb lesz, mint a mostani érték és a sebzése is 10%-kal nő. Ezenkívül a normál lőszertől eltérően ez képes sebezni a modulokat és megsebesíteni a legénységet. Sebessége magasabb, de röppályája kevésbé jó.
Átütés: 5/3,5, Sebzés: 5/3, Robbanási sugár: 5/3, Modul sebzés: Igen, Kábítás: -AP páncéltörő: Ezt a lőszert ritka harci helyzetekre szánják. Olyan lassú, jól páncélozott tankok ellen hatásos, melyeket a HE lőszerekkel nem igazán lehet megsebezni. Az AP lőszernek nincs robbanási sugara és kábító hatása, egy adott ellenfél ellen használható közelről. Ugyanakkor sokkal nagyobbat sebez (4-6xnagyobbat) mint a HE ha átütést ér el. Ennek a lőszernek van a legnagyobb sebessége mind közül, ahogy a leglaposabb röppályája is. Nagy átütés, nagy sebzés jellemzi, de ha a szituáció megkívánja az áttöltést egy másik lőszerről vagy fordítva, segítségünkre lehet az Intuíció perk, ami jelentősen lecsökkenti a lőszercsere idejét.Átütés: 5/5, Sebzés: 5/5, Robbanási sugár: -, Modul sebzés: Igen, Kábítás: -
Befolyásolják a HE lőszerek előző Sandbox tesztjei a mostani SPG módosításokat?
Nem. Az SPG-k és más járművek HE lőszerének sebzési mechanizmusa nem ugyanaz.Hogyan oldják meg az új lőszerek a kábítás kérdését?
Jelenleg az SPG játékosoknak két, szinte azonos típusú lőszere van. Az új rendszerrel a maximális hatékonyság csak a különböző típusok használatának kombinálásával érhető el. Az új rendszerben három lőszer áll rendelkezésre, ezek közül pedig csak egy képes a kábításra. Az előző éves Sandbox tesztek azt mutatták, hogy a lőszerek közti nagyobb választási lehetőség akár 50%-kal is képes lecsökkenteni kábítások mértékét.Mekkora az AP lőszerek becsült hatékonysága?
Ez egy teljesen szituációs lőszer lesz (az összes lövés 10-15%-a). Okos használat esetén hatékonyabb lesz a jól páncélozott tankok ellen mint a HE-k.Mekkora az AP modul sebzése?
Ugyanannyi, mint a normál tankok AP lőszereié.A múltban néhány SPG rendelkezett HEAT taktikai lőszerrel. Az új taktikai lőszerek mind AP-k lesznek?
Nem, néhány SPG-nek HEAT lőszere lesz.Miért nem egyezik az SPG-k HE lőszerének sebzés modellje az új Sandboxos HE modelljével? Mi a különbség?Az SPG egy teljesen más osztály, mivel nem tudnak olyan pontosan célozni, mint a többi osztályba tartozó jármű. A hatótávolság és a célzási mechanizus is eltér.
Szóba került-e valaha az SPG lőszerek átütésének eltávolítása?Igen, de az átütés alacsony a jelenlegi SPG-knél, ezért úgy döntöttünk, hogy nem távolítjuk el teljesen.
Az Intuíció perket meg kell külön tanulni vagy alap (ingyen) perk lesz az SPG-k legénységénél?Meg kell tanulni. De a Sandboxon minden járművön ki van fejlesztve.
Tervezitek a csapatonkénti SPG-k számának csökkentését?
Nem.Lesz kompenzáció a speciális lőszerekre?
Ezt még korai megmondani. Felülvizsgálják a személyes küldetéseket?Ha a beérkezett adatok elemzése azt mutatja, hogy a változások erőteljesen befolyásolják a személyes küldetéseket, akkor megváltoztatjuk néhány feltételét.Befolyásolják ezek a módosítások a prémium SPG-ket?
A prémium SPG-knek a régi lőszerük marad. Ha jelenleg nincs kábító lőszerük, akkor változatlanok maradnak.Mondjatok kicsit többet a gyors lőszer váltásról.
Ez az átdolgozott Intuíció perk feladata lesz, ami a lőszer típus váltás sebességét gyorsítja fel. Ha teljesen ki van fejlesztve, 60%-kal csökkenti az áttöltés sebességét, BIA-val, Szellőzéssel, pótellátmánnyal, stb. pedig egészen 83,16%-ig tornázható fel ez a szám.Ez a bónusz akkor is működni fog ha még nincs teljesen betöltve az aktuális lőszer?Nem. A skill csak akkor működik, ha a betöltés már teljes.
A fényesebb lőszer nyomvonalak (tracer) nem tűnnek túl hasznosnak, mire szolgálnak?
Nem szabad lebecsülni a jelentőségüket, sok hasznos információt nyújtanak a SPG-k tevékenykedéséről. Például lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megbecsüljék az SPG-k helyét.
Ui:Az utolsónak semmilyen haszna nincs! His ki nem tudja hol turják az orrukat a artyk.És nyílt terepe mit csinálok majd ha tudom hogy rám lőttek? Semmit szép színes kiséretben megyek a garázsba. Ez a WG képmutatása, hazudjunk minél nagyobbat ezek hülyék ugyis beszopják -
Kolter
junior tag
válasz jano_77 #218798 üzenetére
És most jön a következő feketeleves adag . Goldos legénység fejlesztés, arty buff . Amik nem a játék játszhatoság fogják erősíteni , ha nem aWG pénztárcáját. Már sokszor elgondolkodtam azon hogy ezek mindenkit ennyire hülyének néznek? Vagy csak már unják a fejlesztést , és szeretnék ha mindenki magától lelépne.
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #217714 üzenetére
Teljesen egyet értünk. De hát ez a polémia lényege. Vita és konkluzio. Az igazi fórumok pont így működnek. Mindenki aki írja és olvsa eldönheti mi az igzság. Nem úgy mint wotinfon ott már el van döntve. Az igazság mindig szubjektív, nehezen megfogalmazható. De nem is kell így jó ez.
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #217701 üzenetére
Tényleg nem teamkill hisz azt kivették a játékból . De a meccs 1 min fél életem kuka , én mégis annak érzem stb 1 el . Amit én pénzelek én töltöm ujra a fogyóeszközöket .Ki nézte meg azta videót ami miatt engem bannoltak elárulom senki. És ha igen az mégroszab , hogy hagyták ezt team killer tovább tevékenykedni. Ki adja vissza kredit , fogyóeszköz, 3 nap mínusz. Persze az is lehet a hozzászolásod alapján ,hogy te voltál . Szétbaszni másik játékát aztán elviselni a következményeket, azt már nem!!!! Report!! De ha nem te voltál akkor csak ilyen artykat kívánok neked minden meccsre. Persze kellet volna neki küldenem egy köszi ugyis sok életem volt kártyát.
Mint amit írtam előtte ugyan ilyen arty . Visszaírt hogy ez egy ilyen játék beszoptam. És reportoltam, szerinted mi lett? -
Kolter
junior tag
válasz popey37 #217702 üzenetére
Szerencsére ez nem gyakran fordul elő.Hét év alat ez vol az elsö 3 napos ban. Az ominózus saját arty is már az nap a hatodik volt aki belém lőtt. Elszállt az agyam. Nem Elég hogy nem játszik és itt élősködik rajtam még meg is szivat. Arty=parasita kezelje ezt a helyén nélkülem semmit sem tudna csinálni. Meglehet itélni azt hogy kiszarja le a másikat, és ki akki véletlenül beléd megy, vagy csal. Volt olyan hogy a Mouse player jött és szépen magára pakolta a medemet . És csak tolt tolt, egészen a frontig . Nem tudtam lejönni róla mert ő sokkal nehezebb tank , de minekn is állt volna meg?
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Ép a minap volt egy rigger . Simán kitolt fedezékből lendületből hátulról persze véletlen. Azért gondolom mert elöte be klikelte a visszavonulást. És Lendületből belém jöt . máris kint voltam a lővonalban. Simán elefért volna mellettem. Szépen vissza slatyogtam , néhány lepattanó után. És ment a garazsba. Mit csináltam volna , várjam meg hogy megint kitoljon?
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #217696 üzenetére
De hogy nem. Mint említettem a team killer arty sem kapott semmit. Én kaptam bant És ezentúl is ki fogom csinálni a team killer, riggelő , blokkoló, lökdösödö, semmit érő noobot. Persze lehetnek ötévesek go garázs.Meglepődnél milyen tanulékonyak az ötévesek.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Silean2
medve.bundás beküldte:Tehát a riggelés létező dolog.Az egy rendkívül szomorú hír, hogy nemcsak hogy létezik a csalás, de számodra az természetes is + Téged nem is érdekel.
Érdekes, mennyire nem kedveled Séf Zolikát, meglepő volt olvasni a véleményedet (tuti megalapozott, nem is vitatom).
Te esetleg nem készítenél egy-két videót? Szívesen megnézném.
Silean2: Nem teljesen. A tény, hogy van, az nem érdekel/nem is érdekelt sosem, mert mint írtam két típusa van és embere válogatja, hogy mit hoznak ki belőle. Régen mi is csináltunk olyat, hogy összeszámoltunk mert épp olyan 260 küldi volt, amit nem lehetett könnyen megcsinálni, de ha nem jött össze, akkor nem jött össze. Mindenki játszotta a saját csatáját. A baj ott kezdődik, mikor a videóban látottak szerint cselekszik valaki (kitolja a tankot, direkt loseolja a csatát, stb). Azonban, hogy idézzem magam:
Értelemszerűen nem etikus, mert ezzel rontod nem csak a saját csapatod, de az enemy csapatának a játékélményét is. Tehát röviden, pont olyan, mintha artyznál.Eleinte néztem a videóit, streamjeit, de mióta átment ebbe a "leírtam milyen" stílusba, azóta nézhetetlen.
Hosszú kihagyás után másfél hónapra visszatértem a játékhoz, de fel is adtam. Már nem az én ingerköszöbömnek való ez a retardgyűjtő, e-miatt részemról maximum ilyen lightos FS19, Spintires meg Witcher videókat láthatnál
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
(forrás WOT INFO)[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
És még a csalásról nem is beszéltem ( összeszámolás). A csaló team játékosa bekerül a saját csapatba. És kitologatja a tankokat a másik részen lévö csapattársai elé. Miért nem tesz semit a WG. A wot infon is van ilyen be is ismerte nyiltan. De vajon mi történt . Kibanolták azokt akki számon kérték rajta a csalást. A neve a wotinfon Silean2. Top blu player nyíltan elismerte hogy csal . Gondolom nem fogja magát vissza stat hajhászás közben, igénybe vesz bár milyen csalást . Van az a régi mondás akki hazudik , az csal. És wot infon ezek moderálnak ill kiképzők . Mit lehet várni ettől a játéktól.Míg a nyíltan csalókat sem bünteti meg, üzleti érdekből.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Bad Pritt #217684 üzenetére
És ki nem áll bosszút az öt kitoló vagy blokkoló játékoson.Itt az igazságtalan auto banrol beszéltem .Nem a szituációról , hisz azt nem is ismerem.Amíg vannak olyanok akik még egyenesen sem tudnak meni tier X meccsen . Folyton bele menek a másikba Pl.célzás közben . Ne csodálkozzon WG amíg nem tesz semmit addig mások megoldják.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Sok ember csak azért megy fel a szervere hogy FPS játékot játszon. Messzire sza..ik arra hogy mi a taktika ill. tematika.nekimegy a másiknak nonstop , blockot fog vissza tolatásnál, arty val lövi a saját tankját.Ez a játék minőségét rontja, Azt várom el a WG supportol hogy ezeket szűrje ki a játékból. Ne azt bannolják ki akki a WG beavatkozás hiányában maga tesz igazságot. De mivel nincs aktív support igazából , az automatikus algoritmus figyelő ezt nem tudja.
-
Kolter
junior tag
válasz AlexHerceg #217674 üzenetére
A blitzkrieg taktika megalkotója mint nyilván te is tudod Heinz Guderian (könyve (1937)Riadó! Páncélosok), A fö taktika elemet a harckocsizó ezredekre építette ki. Aminek a háború kezdetben a gerincét a panzer 2 és 3 tankok alkoták. Miközben átroboktak az ardenek erdejein(komoly 30 -40 km/h-val ) , megkerülve a maginot vonalat . A német gyalogos és tüzérség 200-300 km lemaradt. Hisz a vontatás és előrenyomulás 70% ló vontatta eszközök adták.Igy igazából a harckocsik taktikai (nem fizikai, hisz a maginot vonal elen elvéreztek volna ) ,és a luftwaffe (Stuka) öszehangolt támadásának sikere hozta meg a korai győzelmeket.Persze ahhoz kelet az impotens szövetséges hadvezetés is.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Engem azért ragadot meg a WG mer szeretem a történelmet .Ezen belül is a második világháboru esményeit. Föleg a tank csatákat (blitzkrieg).Mikor elkeztem játszani(7év) , ez a játék magával ragadot. De mamár csak boszant. Azt csinálsz amit akarsz hisz valoszinüleg felnöt ember vagy . a csattogóslepke meg biztos keményen megy(tier x csattogó full epic) .
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #217658 üzenetére
47 évesen , nem mondanám hogy kids . Bárcsak úgy lenne. Én Is tudom hogy felesleges de valahol ki kell adni azt ami foglalkoztat. És kíváncsi vagyok a forum közönségének a reakcióira. Mások is írnak ide ilyeneket. És nem kell elfogadnom a unfaire játékot. Hisz én is fizető játékos vagyok , elvárom a szolgáltatás minőségét.
-
Kolter
junior tag
Azért nem árultam el , mert előtte tízszer leírtam. Minek írogassak még neked külön tizenegyedszer. Ha nem érted a te dolgod. Amit írtam úgy történt. azért osztottam meg mert én is érdekesnek találtam. Nem igazán érdekel hogy mit gondolsz.Nem tudom én se megmagyarázni.ki tudja a WG miket kísérletezik.És te soraid miért érdemesebbek ., az itteni nagy érdemű figyelmére, mint az enyémek?Te minek irsz ide?
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
Múltkor én is kaptam három nap bant. Mert az idióta egyetemista(ARTY!). Innentől egyetemista. A sztori . Live Oaks én medel mentem az északi oldalon a vasút mellett. Szembe bejöt egy ebr spoter a hid mellé a völgybe. Egyedül volt elszigetelve , hát rá mentem. És persze a saját egyetemista mit tesz be lő. Én ott álltam 30 sec bódulat . Az enemy ebr sértetlenül elhúz. Közbe belőt az enemy egyetemista. Még 30 sec . És belő az ebr ami kiröhögött.Én is belepantitotam egyet mire mindezt ki hevertem. A társak segítségével az ebr garázs . Én szépen visszamentem a gyökér team killer artyhoz , akinek a fél életem elvesztését köszönhetem. Hisz ha nem lö be simán leramaolom az EBRt, és belelövök. Elkerülöm az enemy egyetemista lövését.A meccs végig lökdöstem a geci tem killer arty egyetemistát.Ö se játszon ha már arra nem képes hogy nem lő rá a saját tankjaira. Én már nem tudok játszani , hisz a fél életem lement a meccs 1 min-ben . Plusz elment a javító és az elsősegély .Eredmény 3 nap ban , a debil meg mehet és lőheti tovább a saját tankjait. A másik este ugyan ez , az egyetemista magyar. Én egyedül játszok szemben öt enemy med . A map GHOSTH TWON . Támadnak ugyan tényleg nem volt esélyem de próbáltam minél többet lőni. Megint a saját egyetemista belém lő. Persze úgy hogy csak én kábultam , a körülöttem lévő enemyn meg se látszik. 5 sec deth . Írok neki hogy kösz a team killer shot. Erre játék után rám ír. Hogy ez egy ilyen játék , ö nem fog bocsánatot kérni.El kell fogadnom hogy még sebezhetem volna hármat négyet, és mivel a debil félkézel a segében úgy gondolta hogy engem lő ,semmit. Ezeket miért nem bannolja a WG. Leszarják a másik játékost , csak magukkal foglalkoznak . Úgy hogy nem is játszanak.És még hány ilyet mesélhetnék. Az arty egy parasita gerinctelen osztály . (Saját tank STB-1)
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Bad Pritt #217632 üzenetére
Egyébként a chaten valo negatív kritika , ezel járó chatban nem méltányos. Hisz a barom kitől tudja meg hogy idióta. Anno én is amikor elkezdtem játszani pont így voltam. Is7-tel kempetem hátul. Majd mikor kaptam sora a savat, elkezdtem gondolkodni mi a probléma.Utánajártam néztem más játékosokat, rájöttem miért basztatnak.. De WG nek nem érdeke hogy a játékosok fejlődjenek . De senki ne sértegess a noob prém ötévest.
-
Kolter
junior tag
Reméljük hgy a kinzo kamrákat nem vezetikbe. Hissz Lukasenko kedvenc megoldása.Tank individual , vagy tank másként gondolkodó. Majd a fegyenctelepen végzi. Lesz akki beír valamit a chaten a tank gulágon vézi. Persze pénzért majd ki lehet váltani . Csak így tovább.
És egyébként a WG és a NER ugyanazon doktrinákat használja. Igy vagy az Orbi wotozik. Vagy a wg Obizik.[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
És azért értek egyet Judgedel mert nagyon ironikus módon leírja, mindazt , a WG stílusából eredő fejlesztési rendszert. Ami a pénz. Minden fejlesztésel csak hazugság és pénz hajhász mod került be . A fehéroroszok úgy tűnik , hogy csak a Lukessenko modot ismerik. Csalás ,átverés , manipulálás. A várható következő mod neve Lukasenko.
-
Kolter
junior tag
válasz Swinegod #217626 üzenetére
Nem láttad hogy mikor céloztam a T30-at , sniper modban még pont háttal volt nekem . És Mire lőttem volna csiribá csiribu kilőtt . Semmi átmenet nélkül . Céloztam a T30-at , sniper modban még pont háttal volt nekem . És mire lőttem volna csiribá csiribu kilőtt , semmi átmenet nélkül .Nincs fordulás (és lehet hogy kretén vagyok célzás). Neked mi nem furcsa ebben.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
És csak ehhez még két csoda mérközés . A nem manipulatív és faire játékból . Az első neve csiribí csiribu T30. A második meg a nem manipulált mm. http://wotreplays.eu/site/5790306#empire_s_border-mikolion74-122_tm
http://wotreplays.eu/site/5790313#highway-mikolion74-122_tm -
Kolter
junior tag
válasz Thrawn #217621 üzenetére
Itt egy idézet a WG hivatalos promoter magyar fórum oldaláról (elárulom WOT INFO). Más írta , de maradéktalanul egyetértek vele.
"Judged
Kár ezen ennyit rugózni emberek!
1),Az utóbbi években megszokott történik itt is, és a HE változtatások esetében is:Kizárólag üzleti szempontokat vettek figyelembe.Jelenleg a legénység átképzése kredittel megoldva is néhány csatába kerül csak , a 2.0-ban meg lényegében csak arannyal fogod tudni ezt megtenni.Az ocsóért HE ammonak vége, tőcsd a goldot, ha meg letornyoz a chiften, akkor így jártál te buta nob.!
2),
Továbbra is tartom, hogy az egész legénység-skillezés egy nagy büdös bullshit.Jelenleg is csak 2-3 skill-nek van értelme, a többi abszolút useless.A 2.0-ban ez továbbra is fennáll majd, sőt csak feleslegesen bonyolítják, hiába is hazudozza a meginterjúvolt bornyú az ellenkezőjét.
Meg kell nézni skill4lt videóit, 1-2 skilles legényéggel is ugyanolyan teljesítményre képes, mint ha 6-7 skilles arcok lennének a tankban.Ha olyan RNG-t kapsz, akkor mindent eltalálsz és kiemelkedőt mész, ha meg nem, akkor lényegtelen hány skilles figurák ülnek a tankban, bounce-miss-didnt penetrate their armor- 3-15, azér mert buta nob vagy!
3),
Ezeket a változtatásokat mindenképpen bevezetik, ha már ennyi fejlesztést öltek bele.A sandboxnak az a szerepe, hogy a paraszt elhiggye, hogy valamilyen szinten ő is beleszólhat a dolgok menetébe, ennek fejében engedik, hadd homokozzon kicsit.A végeredményt meg behazudják, hogy nagy százalékban tetszik az embereknek az új feature, és hallgatva a nép akaratára, bekerül a játékba, lásd a kerekesretek-ágat. Mostmár hiába van cry, nem vesszük ki a kerekest, mert te akartad, hogy berakjuk, te buta nob!
(Ez a trükk nem kicsit hasonlít az IRL, mostanság is körbeküldött bizonyos kérdőívre...)
4),Amúgy meg pontleszarom mit okoskodnak a Cipruson adótcsalók, én továbbra is ráteszem a Mausra az álcaskillt, az álcadirektívát, az álcafestést,az álcahálót, meg a zajcsökkentő kipufogót, oszt prokhorovkán beállok a td-k mögé(de még az artik elé mert nem vagyok tomat-bot-noob!), betöltöm a mostmár csak 0-20 hp között sebző balanced HE ammót, oszt csecccccs, mer nekem így tecik baszod!!Te buta nob, te!!" -
Kolter
junior tag
És olyan is volt. Ami ugyan az eset. Magyar volt az egyetemista , azt birta magából ki böfögni. Hogy ez egy ilyen játék , ö nem kér elnézést. Hisz szar... basz.. más játékát.
-
Kolter
junior tag
válasz dualface #216620 üzenetére
Hát az ilyen élősködőket egyáltalán nem értem. Hisz ennek az arty nyomoronc csaló osztálynak semmi köze az eredeti atykhoz.Nekem egy darab sincs , egyszer elkeztem fejleszteni , de elszégyelltem magam. Ebből kiindulva szerintem sejtitek erről mi a véleményem. Minap épp kaptam három nap bant azért . Mert a parazita élősködő arty , a csata elején belém lőtt. Semmi szükség nem volt rá. Rámentem egy az egyben az ebre. Sima dolog lett volna simn kicsinálom. Ere a barom full le sokkol , ebr simán el szivárog., semmilyen sebzésel. Én kaptam tőle egy shotot ammit elkerülhette volna . Ha debil arty nem sokol.És belöt az enemy retard egyetemista is. Mire Sikerült észhez térni , a fél életem oda . Szépen vissza battyogtam a az egyetemista gyűjtőhelyre,.És szét szorakotam magam , a debil csicskán. Ha már az én játékomat szét basz........É s nem őt büntették meg ha nem , én kaptam három nap bant. ARTY=anal idiot parasita cheater
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz Swinegod #216168 üzenetére
Itt a válasz a kérdésedre. A wotinfo (alias WGbérenc center) megmondta .A call center munkatárs leírta ,hogy mi a jó ebben a játékban. A végén még meg is említette hogy játékunk (innen gondolom hogy wg bérenc). Itt nincs semmi probléma.
Alias Tankpeti :
A frissítések célja (mint az logikusan következik a szóból), hogy a játék korszerűsödjön/modernizálódjon és a közösségnek javuljon (tehát balance-ot kapjon).
Lehetnék szakszerű, és végigmehetnék az összes update-n, de nyilván nem volna nagy jelentősége senki számára, el lehet olvasni itt: wiki.wargaming...._(WoT)
Egyensúlyozásra mindig egy már meglévő tartalom esetében van szükség (nem tekintjük ide a tesztszervereken lezajló folyamatokat).
Vegyük sorra az általad leírt "problémákat":
+ Fair play: A fejlesztők rendszeresen bannolnak játékosokat (ha a számok, vagy a hivatalos topicok nem volnának hihetőek valakinek, akkor biztosíthatom, hogy többször is volt lehetőségem tiltott játékosokkal csevegni, tehát érdekes volna, ha hazudnának a banhullámok során.
+ "fair play match" (talán az MM-re gondoltál?): Továbbikban is kitartok mellette, hogy a jelenleginél barátságosabb MM-et még nem láttunk a játék történetében (mert a 3-5-7, és a +/-4-es MM is hagyott maga után kívánnivalót), a többi gondolatot Straubbazsi kommentjében láthatod (az ott írtakban 100%-ban egyetértek).
+ Kampány: A kampányt (ha küldetéssort értesz alatta) egy jutalomért játszhatod, mely mindenkinek ugyanazt a tankot jelenti, tehát nyereménytank esetén ha gyengítést kap (mert túl erős, pl 279e vagy T55A), azt mindenki együttesen érezheti. Ha prémiumtankról van szó, akkor azt a WG már korábban kifejtett elvei alapján NEM gyengíthetik, tehát a fejlesztői oldalról nem érinthetnek téged negatívan. Ha a CW kampányra gondolsz: azok igazságos versenykörnyezetet biztosítanak, ha valami ezt felborítja, az a játékosok nem korrekt tevékenységei miatt történik (lásd: fizetett accountok, illegális modok).
+ Arty nerf: mivel egy egész kasztról beszélünk (akármennyire negatív a hatásuk a játékra) nyilván azonosan érvényesülnek rájuk az egyensúlyozások, és ha nem korrektek a statisztikáik, akkor természetesen azokat módosítják. (Játékmódokban betöltött speciális szerepek esetén ez NEM az egyensúlyozás, hanem a jutalmazás kérdése, lásd: Ranked, Frontline). Egy arty befolyása eltörpül az összes többi tanktípuséhoz képest, tehát max idegesítőnek nevezhetőek, de nem erősnek.
+ "ha már van egy tankom nem kéne menet közben változtatni a működését":
Ha az adott jármű felborítja a játék egyensúlyát (és az fejlesztett vagy nyeremény tank), akkor a fejlesztőknek nem csak joguk, de kötelességük annak az erejéből visszavágni. 1.0 óta csak olyan gyengítések voltak, amelyek az egyensúlyt javították (a buffok után néha vissza kell táncolni, ha azok hatása túlságosan markáns, de erre is csak 2x volt példa az utóbbi 2 évben).Ha játékfejlesztői szemmel nézzük a közösség által használt és kritizált programunkat, akkor a nagy egészt kell nézni, nem csak egy kis szegmensét (a fórumok általában a negatív irányba görbülnek a vélemények képét tekintve). Nem lehet elérni, hogy mindenki a legboldogabb 5%-ba tartozzon, de meg lehet próbálni, hogy mindenkinek semlegesen jó élményt nyújtson a játék.
És a végére egy örök klasszikus , ami minden WGjátékosra áll(Kivéve 20% faxx jó oldalán állot).
https://www.youtube.com/watch?v=loIVuMQXgWg[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #215640 üzenetére
Na ne, tényleg . Te tudsz valamit. De nem eröl van szó.Én Is tudom hogy 4 sec a spot, erre írtam hogy sokkal előbb.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz e-newsee #215636 üzenetére
És a full egyszere leadott fókusz lövésről ne is beszéljek.Ki hiszi el hogy PUB játékosok össze dumáltak .Valószínű hogy sokkal előbb spoton vagyok minthogy tudnék róla. És a régi duma arty . Soha nem nerfelték ezt az osztályt .Full buf amit ez a hazug játék csinált . Bár én csak egyetemistáknak nevezem őket, Mert vanak olyan WG technikusok , Akki oldakat vanak képesek írni arról , hogy milyen taktikai tudás kell , fél kézel a segben . Aki 100 csatát letol tier10 ben . és nézte a minimapot a szemével. Az tudja hogy egyemestita orr turo hol van. A wg ara használja ezekeket hogy eldöntse a játékot.A arty nerrfröl csak annyit hogy az elmúlt 7 napon volt , 1500 , 1200. 1065 shot arty.
-
Kolter
junior tag
válasz e-newsee #215636 üzenetére
Hát viccelődünk . És magyarázd már meg azt hogy. Ugyanazon a pályán mész . És 10 tank ugyanazt bot poziciot veszi fel . Van egy bot találkozó ahol meg beszélik. És az enemy meg tudja mit kell csinálni,ott is volt egy találkozó. Na ezt ki hiszi el!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #215634 üzenetére
Hát ez nem vicc! A mesének vége, a WG bezárta a mese könyvet. Már csak a tözsde maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #215627 üzenetére
Az a baj hogy ki milyen jó játékos a WG dönti el . Meg nézném a manipulálás nélkül ki mit tud.Én is 7 éve tolom mindig szarab let, hát ez egy igazi sepuku . A sokk hazudozás azt mondom és az ellenkezöjét csinálom.
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #215627 üzenetére
Ez nagyon egyszerü. Akkor igy jártam . Nem kell hozzá másfél oldal.Mert igy nö a játékos bázis? Na ne nevetes ,- 400000 játékos. Sokkan ezért hagyták aba.
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #215624 üzenetére
A szar játékos tanuljon meg lőni, helyezkedni , JÁTSZANI! A WG ne az én tankomat használja , hogy még több pénzt húzzon ki a botok zsebéből. Az ilyen hozzászólások ill cikkek erősítik a wg kizsákmányoló politikáját.
-
Kolter
junior tag
válasz phoenix1989 #215615 üzenetére
Nem tudom mit okoskodsz itt . A random generator a wg manipulatív csalása. Igy bármire lehet bármit mondani , számonkérni meg nem. A Legegyszerűbb házirend szabályal lehet korlátozni ill.engedni játszani valakit. Nem kell személyessé tenni a dolgot . Vanak kategóriák amibe berak azon nem tudsz tul mozogni. Csak ha told a pénzt vagy nézettséget. Miért lene játszhatatlan RNG nélkül. Mert eltaláltam amire lövök , vagy melé mene ami nem talál. Te is tudod ez hülyeség. A WG manipulatív csaló játék. Ezek a russin fiúk többet játszanak a tőzsdén .
[ Szerkesztve ]
-
Kolter
junior tag
válasz popey37 #214575 üzenetére
Hát nem fenn a várnál harcoltam . Szemtől szemben mert ott volt az egész enemy . Minden lövésem 50 m belül volt. Söt sokk egy az egyben. De nem értem pont te irogatsz wot csalo xp rendszerről . Ez is ugyanaz . Ha kempeltem volna akkor is többet csináltam , mint az enemy tiger 2-se.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest