- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz jano_77 #219095 üzenetére
Btw nem a feszültséglevezetéssel van gond, hanem annak módjával szerintem a kolléga is erre utalt
Én is szoktam bosszankodni, sőt szitkozodni is csak nem chatre irkálással vezetem le a bosszuságot, hanem keritek rá más módot. kb ez lenne a lényeg mert gondolom a tul sok chatban se lehet kellemes foleg annak aki szeret ingame irkalni normalisan is...mert olyankor egesz jo csatak is kialakulnak ha a chaten mondjuk segited a masikat vagy tanacsot adsz szep szavakkal.
=^-^=
-
jano_77
nagyúr
válasz po1son #219085 üzenetére
Mond, hogy goldért van meg az 1-es szakasz és nem játékkal, mert azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy sikerülhetne.
No csak, no csak! Ismét egy SOHA TÖBBÉ nem lesz ajánlat a SHOP-ban! Hmmm...
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz dualface #219073 üzenetére
Jól esik! Annyira felbasznak az agyhalott majom csapatok, hogy muszáj kiírnom magamból, mert különben már lehet infarktust kaptam volna. Amúgy hidd el a nagyobb probléma esetemben az, hogy én hangosan is elküldöm őket és ezt a kislányom olykor-olykor hallja is.
-
Swinegod
őstag
válasz peterson79 #219087 üzenetére
Én csak azért wotozok, mert egy darab másik rendes, tankos MMO sincs a piacon. War Thundernek a fizikája nagyon szar, és olyan tescos érzése is van, az Armored Warfare meg el lett kúrva és halott is
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz dualface #219090 üzenetére
+1
Nem szoktam jatek kozben chatelni, de nincs kikapcsolva es latom masok mit irkalnak. Egy valamit viszont mindig csinálok, ha egyik csapattársam szidja a másikat bármi miatt azt azonnal reportolom...
A kedvencem amikor valaki remegve, szitkozodva kéri a reportot valakire mert szerinte nem ugy jatszik ahogy o azt elgondolta....ilyenkor se irok semmit, csendben megy a report és kesz... ha a delikvens reportolta a csapattarsat akkor ezzel kb sajat magat is reportolta hiszen ha egyszer kivizsgaljak a chatfeedjet az adott csatanak mar egyel tobb reportot kapott
=^-^=
-
po1son
addikt
Akinek nincsen goldja, jobban jár a shopban megvásárolhatóval link (-1300 Ft).
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dualface
tag
válasz aginor #219074 üzenetére
Köszi a korrekt választ!
Amúgy lehet nem voltam egyértelmű: bosszankodni én is szoktam, meg amiket itt leírtál ezek elég alap köcsögségek, amik mindenkinél kiverik a biztosítékot, így nálam is.
Én is csaptam már rá a bill-re meg káromkodtam hangosan (bár jellemzően a saját balfaszságaim miatt), de valahogy ezt úgy vetítsem ki hogy chatben random emberek családtagjainak kívánok változatosabbnál változatosabb jóléttel kevésbé összeegyeztethető állapotokat, (ne adj Isten, kaptam, olvastam már bizonyos durvább betegségeket, halált stb. kívánó üzeneteket)azt nem tudom megérteni.
Ettől szerintem senkinek nem lesz jobb.
A játék hevében néha én is megfeledkezem, hogy ha valaki béna, afk, vagy retardnak néz ki, lehet hogy pár másodpercig bosszant, meg káromkodok egyet magamban, vagy hangosan, de 5 másodpercig végiggondolja az ember, hogy nekem is van nullás köröm, néha irtó hülye helyre megyek, egyből meghalok, vagy bealszok és túl sokáig vagyok passzív.Valamint lehet valaki valóban fogyatékkal élő, autista, öreg, fiatal és emiatt nem megy úgy neki a játék. Szegény ugyanúgy kikapcsolódna egy játékkal mint mindenki más, csak kevésbé jók a képességei. Valahogy egyszerűbbnek tűnik nekem tovább lépni, mint írogatni...lehet én vagyok a kisebbség ezzel a gondolkodásmóddal.
Már ott tart a helyzet, hogy akkor is gyökér vagy, ha nem sebzel, akkor is gyökér vagy ha sebzel, de csak hátulról, vagy ha sebzel is, elől is harcolsz, de nem te veszd fel a lövéseket, és ezt lehetne még folytatni.
Valahogy fel kéne fogni, hogy a random az nem csapatjáték, hiába két csapat harcol egymással, mindenki a saját tudása, képességei szerint játszik és nem azt nézi, hogy Te épp mit szeretnél. Arra a CW-t találták ki.(nekem nagyon jó élmény volt amikor a random után először CW-ztem, akkor is amikor kikaptunk elég jó feeling hogy mindenki ugyanazt a játékot/taktikát játssza, még akkor is ha sokszor nem jön be, vagy az ellenfél ügyesebb. A cw-ket hiányolom a legjobban, mióta koca játékos lettem, ezért nem is tud már úgy beszippantani a játék mint régen.)
Sorry a wall of text miatt.
-
peterson79
őstag
válasz Swinegod #219082 üzenetére
Néha meg Neked/Nekünk üti be ott ahol nem kellene és olyat pattintasz a Leo seggével - például JgpzE100-ast amitől el kéne párolognia - amit nem lenne szabad. Ez az RNG...kibaszottul utáljuk is érte a játékot. Mégis ez az egyik legjobb a piacon még mindig, mert minden egyes alkalommal mikor megkérdem, na akkor mivel játszunk, az a tankosjáték.exe lesz....
-
po1son
addikt
Szakaszok vásárlása alul, aztán mércén kitudod választani meddig akarod megvásárolni a fejezetet. Ha megveszed a egészet, rögtön a 2. fejezetbe lépsz ahol megint van lehetőség erre.
12.500 gold x 3 = 37500 gold (3 fejezet)
szerk: nekem már az első szakasz kész van, azért mutatja azt, hogy 12.250 gold, egy szakasz 250 goldba kerül
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Djuree #219080 üzenetére
Azon csodálkozom, hogy a faszom 430U-k 4-500m-ről az alsólemezem ellövik az én tankom meg 200m-ről elbassza az ilyen tökéletesen tiszta lövéseket is és így valahogy mellém nem szoktak lőni
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz aginor #219076 üzenetére
mi ollieval ebben vagyunk, itt sincsen semmi kötöttség, annyi hogy annyira legyél aktív tag, hogy a "kötelesség útja" legyen kipörgetve, vagyis normál csatákat kell játszanod és úgy kapod a pontokat/jutalmakat, te és a klán egyaránt.
Ezen felül este mindig szoktak berakni klán kredit/xp szorzót este pár órára.
Pofa-ra kell ráírni klánon belül.[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz szbalogh #219075 üzenetére
Valami klán engem is érdekelhet, de szigorúan kötöttségek nélkül, ellenben van TS-en, nem probléma a klán csata és még szakaszozni is hajlandó vagyok.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
válasz dualface #219073 üzenetére
Haszon semmi, de időnként átveszi a vezérlést a lila köd, ilyenkor egyeseknek jólesik ha könnyít a lelkén. Van aki chat-be írogat, van aki szétveri a billentyűzetet, van aki tol rá egy sört, és olyan is biztos, aki megveri miatta az asszonyt. Ettől függetlenül a dolog gyakorlati hasznát tekintve tök igazad van, de ezt a cselekedet nem racionalitás vezérli, ezért nem is várható tőle racionális cél, vagy eredmény. Néha egyszerűen csak jólesik.
Engem az szokott felba**ni, ha szándékos rosszindulatot, vagy tapló gyökérséget tapasztalok (magammal szemben). Én az élni, és élni hagyni elvet vallom, emiatt pl. eléggé zavarni szokott, amikor ennek az ellenkezőjét tapasztalom velem szemben. Az egyik tyúkszemem, ha nem hagynak menni, előttem vágnak át, úgy, hogy látja, hogy nem fér át és fel fog tartani, de csak azért is megteszi, mert neki szabad, és még neki áll fentebb, hogy gyökér vagyok, mert nem álltam meg a kedvéért, ennél még bosszantóbb, amikor nem engednek vissza fedezékbe mert szerinte a játékban csak egy irányba lehet menni, és még soha nem fordult elő, hogy valaki kiment lőni, majd visszahúzódott.[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
dualface
tag
válasz jano_77 #219066 üzenetére
Esetleg próbáld meg hangosan elküldeni őket, és ne írd le.
Komolyan furcsa számomra, hogy ez a dolog ekkora problémát okoz, mert én sosem kaptam még chat ban-t ezért nem is tudok azonosulni ezzel a problémával, de ahogy látom elég sokan vagytok azonos cipőben.
Megfordítva nem tudom mit tudnátok elérni(persze a chatbanon kívül)azzal, hogy szitkozódva bármilyen nyelven elküldtök valakit a fenébe. Energiát, időt fektettek bele, de mi belőle a haszon? Ettől nem lesz lesz a piros játékos lila, az afk nem fog visszajönni csatába, a bot ugyanúgy bot marad. A 8 éves nem fog a következő csatájára felnőni, a nyugdíjas sem fog megfiatalodni a következő csatára, illetve bárkinek lehetett rossz 0 csatás köre, de ezt utólag nem tudod visszacsinálni, ha elküldöd az anyjába.Szóval mi értelme saját magatok hasznát nézve?
(ez a kérdés mindenkinek szól aki folyamatosan a chatbanra panaszkodik és komolyan érdekel a válasz) -
vepe
őstag
Ha valaki megcsinálja a BP-t ugye kap 18 tokent. Abból kilehet egy vagy több tankot váltani, de ha marad tokened azt le kell vásárolni vagy átmegy majd a következő szezonba. Ha nem vásárolod le elveszted? Tudtok erről valamit?
-
e-newsee
addikt
válasz jozefgucci1 #219068 üzenetére
Az "idiots" is WG conform.
Mondjuk érdekes, hogy a "fuck"-ra ugranak, mert párszor elnyomtam egy "fucking gokarts"-ot (amikor egy sz@ros EBR-től nem lehet kitámadni, ellenben apránként leszeletelnek minket az artyk, a végén meg a kisautó hülyére veszi a maradék 3 TD-t), de még egyszer sem ért bannt."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Warton
őstag
Tud valaki olyan klánt, ahol esténként van reserve és nem kell semmit sem csinálnom. Nincs ts-em, nem akarok klánozni csak egy kis credit boostot szeretnék.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #219066 üzenetére
Pont néztem tegnap este , hogy jé nincs rajtad bann és írni is akartam neked aztán kövi csata után már ott volt a bann
Nálam a Useless noob team és a retard pl shit-re még nem jött soha bannOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz joergie #219062 üzenetére
akkor ez így már érthető, hogy miért kapom rendszeresen egymás után, alig hogy lejárt, vagy épp le sem járt még és jön a következő! Nem is értem, hogy akkor az agyhalott csapatokat hogyan lehet elküldeni az anyjukba, ha ezt a szót kihagyom belőle!? Írjak csak annyit, hogy Debil, retard noob team!
-
h1mpi
félisten
válasz Swinegod #219057 üzenetére
Tegnap volt egy olyanom, hogy kiváltottam a töredékekből a csillag-os Skint és rátettem az FV 183b-re. Mondom felavatom a szekeret Spotolódott ha jól emlékszem egy T-54 rálőttem, de mellé ment, majd abban a pillanatban kiírta, hogy a IX-es francia kerekes elpárolgott Biztos Ő is örült Nekem
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
joergie
őstag
válasz Argh! #219060 üzenetére
Multkor addig szekáltam a supportot, amíg kinyögték hogy a f*ck szóval volt gondjuk, elküldte 3 mondatomat, amiben ez a szó szerepelt, azért kaptam 1 hetes chatbant. Zabos lettem, mert már tényleg nagyon odafigyeltem, hogy senkit ne sértsek személyében. A csúnya beszédre meg gondoltam ott a cenzúra....de nem.
#219061 szbalogh
Bizisten segítek, csak legyél már túl rajta[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
szbalogh
addikt
válasz Argh! #219060 üzenetére
Akinek RO van a nevében vagy szivárványos a zászlója azonnal kapja tőlem a jelentést. Ez van.
Ha valaki még bajlódik az Allianace 15 279e küldetéssel annak javaslom a Pershinget. Hihetetlen alacsonyan van a szint. Hat meccsből meg lett három első osztály. Érdemes szpotra szerelni.
Már csak egy küldetés az early-ig 6500 sebzés, 5 kill, győzelem.... 4 parancs van benne Nehogy tegyetek rá parancsot mert rohadt nehéz visszaszedni![ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #219053 üzenetére
Hali.
Nem, orosszal és némettel nem mertem még menni, de lehet benne valami, mert azokat többnyire csak hátulról sikerült sebezni, néha oldalról is. Mármint Arlequin-el.
Volt egy kör ahol sikerült úgy nyernem, hogy körbe-körbe rohangáltam a németet és nem tudott eltalálni, mert sokkal lassabban forgott a tornya.
Egy esélyt talán adok nekik, hátha. -
hulp01
senior tag
válasz adrian360 #219048 üzenetére
Ó b@sszák már meg, hogy nem tud leszakadni ez a köcsög banda a győzelmekről. Adott egy küldetés, ami sokkal inkább a csapattársakon múlik, mint rajtam, és akkor még nyerjek is (máshogy gyakorlatilag nem lehet top xp). Amúgy ezt miért nem lehet rendesen beleírni a kiírásba? A tankszerszős maratonokban bele tudták írni, hogy mindkét csapat vagy csak saját csapat top xp kell. Itt miért nem? Ráadásul azzal, hogy ott a másodlagosban a győzelem feltétele, még inkább félrevezető.
Jól mutatja, hogy mennyire nincs hatása az embernek a győzelemre, hogy 9k kombinált se segített a csapaton.Ja, és ezzel az total dmg kijelzéssel még félelmetesebb látni, hogy két perc elteltével már -6-8k-val le vagyunk maradva az ellenfélhez képest. A harmadik lövésre töltök be artyval, és nézem, hogy mit csinált már megint ez a gyökér banda, hogy már -6k-ban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #219043 üzenetére
én azt látom, hogy a mostani új tankok azok nem igazán sikerültek jól, így mivel a többi már meg van, nekem annyira már nem is sietős, hogy végig érjek a BP-on! Valszeg egyik tankot sem venném ki, mint ahogy az orosz Obj.777 vII sem vettem ki az előzőből mert nem vonzott cseppet sem. Így én majd gyalog módszerrel fogok végig lépegetni a szinteken, de goldot nem adok értük pluszban, csak az IP-ra, mert a bounty cuccok azok jól jönnek.
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #219052 üzenetére
Nekem mind1 mivel megyek meghalok gyorsan. Mindig olyan jön szembe, aki ellen esélyem sincs.
-
jano_77
nagyúr
a lényeg, hogy ma is remekbe szabott csapatokkal áldott meg a WG
Konkrétan rajtam kívül még 4 tank hagyta el a vörös vonalat és jött be középre a városba Erlenberg-en, mindenki más próbált átmenni egy másik mapra.peterson79: állítólag a Valkyre és Variagot buffolták, próbáltad már őket?
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
-
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek a Steel hunter tankokra kapott kapott átváltható exp megmarad az event után is?
Ha igen akkor várnék vele az akciós hétvégéig.Wot nick : Lanoka_
-
adrian360
őstag
válasz hulp01 #219039 üzenetére
a leírás szerint legyen a tiéd a legtöbb XP a csatában, és nem az hogy a csapatodban, szóval az ellenfélnél is több XP-d kell hogy legyen. Kicsit hülyeség az hogy másodlagosban ott van, hogy nyerd meg a csatát, kb csak úgy lehetsz első az xp-ben ha nyertek oké hogy lehet döntetlen, ott is lehetsz első, de szerintem ez azt még nehezebb összehozni
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #219044 üzenetére
Nekem azzal csak az a bajom, hogy alig üt be... de tény hogy el lehet vele ronangálni...
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Az acélvadász játékmódban helyezéstől függően gyűjtheted a Battle Pass pontokat.
Valamint napi küldetéseket lehet teljesíteni az acélvadász módban. Mai küldetés például sebezz 8000-et és kapsz 20 pontot illetve 4 kill szintén 20 pontért. Persze nem egy csatában kell teljesíteni.
Aki nem szereti (mint én) az valószínűleg hanyagolni fogja az acélvadászos gyűjtögetést, bár ezt a 40 pontot pár csatával össze lehet hozni. Randomban több csata kell 40 ponthoz, de azt már megszoktuk és nem annyira nem idegtépő.
peterson79 : Igen jobban lehet vele haladni, csak éppen nem lehet húzni a normál tankokat, legénységet fejleszteni, kreditet farmolni. Szerintem ha nem sűrgős a BP akkor randommal élvezetesebb, kifizetődőbb.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
peterson79
őstag
Kapsz kreditet és Battle Pass pontokat, de mást most nem.
Szerintem el lehet vele lenni. Nekem Arlequin-el nagyon adja, már nyertem vagy 5 meccset. Top 5-ben általában bent vagyok. Első 3 szintig nehéz, amíg nincs meg az erősebb motor, de aztán lehet futrinkázni
az első hely 20 pont, a top 5 10. elég jól haladok így. -
h1mpi
félisten
válasz h1mpi #219041 üzenetére
Visszavonom 9 csata alatt összejött simán az első... ahogy megvan az első utána 250 goldért/szakasz meg lehet venni az összeset. Így van meg sokaknak a tank. Kipróbáltam a megvásárlást, simán megy. Megéri a 2500 goldot is, mert elég sok pluszt ad.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
szerintem a chat ban már automatizált lett, tehát akinek volt már ban-ja, annak automatikusan osztja X idő lejárta után a következőt! 11-én járt le és most kaptam ismét 28-ig! Pedig semmi nagyon extrát nem írtam be a chat-re, csak olyanokat, amiket itt többen is írták, hogy olyat szoktak ők is, de nem volt még chat banjuk
-
Swinegod
őstag
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz eddieke666 #219032 üzenetére
Most akkor úgy néz ki, hogy semmi bond, semmi plusz kredit jutalom nincs?csak a Battle Pass előrehaladást segíti?
Ha most ez így működik, akkor ua, mintha sima randomoz-nál vagy rosszul értelmezem
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Az acél vadász most hogyan működik?
Eddig 15 szintet kellett teljesíteni és szintenként lehetett jutalmat kapni. Most azt sem látni hogy vált szintet, mennyi pont kell hozzá és mit kapsz érte.
Van erről valami infotok?
-
Balcsix
senior tag
Jól értelmezem, hogy jelenleg a Steel Hunterrel csak a BP pontok miatt van értelme játszani?
-
Pug
veterán
válasz Bad Pritt #219016 üzenetére
Segitek, TD-vel hatul bokorban vagy, melletted a 121 elkezd lovoldozni, sajat maga spoton lesz, majd direkt bemaszik moged teged homokzsaknak hasznalva, te nem vagy spoton, de szarra lonek.... megvan?
Olyan jo latni, hogy bizonyos emberkek szerint a patkany jatekmod nem szeretese, az siras....
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz jano_77 #219011 üzenetére
De ha a másikat meglövik, aki mögé bebújt mondjuk, az nem azt jelenti, hogy ez a másik amúgy is kilógott és lőhető volt? Nyilván az fv td-t lövöm, nem a szutyok 121-et, akár útban van, akár nincs...
De mindegy, legyen igazatok, még egy dolog, amiért lehet sírni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Egy ideig nem Wotoztam nekem ez az egész Battle pass kicsit bonyolult de majd letisztul gondolom , csak még most kusza.
A 121 stylusa nekem nagyon tetszik van is a garázsban 121 azt szeretném megszerezni
HA jól értem ehhez elég annyit tennem, hogy csak játszok a játékkal vásárlás nélkül (szinte csak random battlet szoktam menni) és akkor ha elérek az első fejezet végére akkor meglesz a fullos skin?
=^-^=
-
Warton
őstag
A Steel hunter alatt szerzett XP hova kerül?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viktoár #219005 üzenetére
Hát értelmezd így te is és nem lesz gondod a jövőben. De gondolom sokkal jobb beböfögni a szokásos panaszkodást, ráadásul már egy olyan játékossal kapcsolatban, aki nem is volt béna, csak nem úgy játszott, ahogy te elvárnád.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Viktoár
addikt
válasz Bad Pritt #219004 üzenetére
Effektív volt? Az hát, főleg mikor a társait lövette mert mögéjük bújt....
Nyílvánvalóan neked bejön ez a statpadder hozzáállás, én másképpen értelmezem a csapatjátékot.
Persze lehet hogy gunmarkot húzott vagy missiont csinált de ettől még ne legyen büszke arra amit ebben a csatában csinált.Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- További aktív témák...
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest