- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolter #223874 üzenetére
Egészségedre, de miért fröcsögsz itt folyamatosan?
Ne játsz vele és csókolom, de felesleges minden alkalommal ahányszor az arty téma előjön, két mondtatot beböffenteni, hogy k*csög az arty. Ez van, része a játéknak, fogadd el. Miért fáj neked, ha más azzal játszik? (költői kérdés, nincs kedvem vitázni) -
jozefgucci1
addikt
válasz
Kolter #220240 üzenetére
Picit visszaolvasol akkor láthatod , hogy el sem akarta kezdeni a rankedet , végül a legegyszerűbb utat választotta és arty-val ment be . Sokan csinálják , mert nem eszi a kreditet és az elején könnyen lehet haladni , nincs ezzel baj . Jah és rankedben max 2arty/oldal ez azért vállalható .
Zozyk : Igyál egy sört és élvezd , végre pörög a topik
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kolter #220236 üzenetére
Cimbora szerintem itt lenne az ideje picit hátrébb húzódni és normális hangnemben beszélni a fórumtársakkal . A személyeskedést pedig csúnyán büntetik itt a fórumon . Amennyiben segítséget szeretnél kapni , informálódni a továbbiakban akkor kicsit több tisztelettel legyél a többiek iránt, mert ez nem túl szép belépő volt.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kolter #220223 üzenetére
Amikor ilyen vagy ettől jobb lesz a statod, akkor adhatsz tanácsot. Addig meg még gyakorolj kicsit, mert nem az artyk a bajod, ahogy látom a statodon. Szimpla gondot jelent kettőt lőni egyenesen... gondolom megnyomod a w-t és mész a tóba, mint a botok. 1250-es WN8–am akkor se lenne ha a seggembe lenne mind2 kezem...
-
Black_Sheep
tag
válasz
Kolter #218866 üzenetére
Mit lépnék? Vannak ilyen játékosok, bár nem túl sokan. Akit linkeltél, az egy zöld játékos, itt egy volt klántársam. CW-n és században nagyon örültem, amikor ilyen kaliberű játékosok védték a hátsóm:
Én sem szeretem az artykat, de nem az zavar, ha egy profi kicsap, mert tud vele érvényesülni, hanem az a baj, hogy a gyenge játékosok, akik nem tudnának normál tankkal semmit sem kezdeni ellenem, isten módban artyból tönkrevágják a csatám. Ha végül lógó béllel, kicsapkodott legénységi tagokkal mennék revansot venni, akkor sokszor elmennek fürdeni, vagy belelőnek maguk elé a falba.
#218894Geller72: ne küldd el a wotinfo-ra please! Itt Ollie dolgozik vele, ott nekem kellene...
#218895Djuree:
túl nagy hátrányban leszel, ha nincs látótávod. Ha spotra kerülsz, már lőhetnek, de a gyenge látótáv miatt nem tudsz rá reagálni. Ha Te veszed észre először, tied a lépéselőny. A páncélnál sokkal fontosabb a látótáv és a mobilitás. -
Geller72
veterán
válasz
Kolter #218886 üzenetére
Ma egy totál bukónak induló csatát hoztunk vissza artykkal. 4-9-ről fordítottunk úgy, hogy már áttört az enemy mindhárom fontos pozin. A 15 enemyből 6 kill artyval volt. De neked hiába írom, mert te rühelled az "egyetemistákat". A hasonlatod sem személyeskedő, cseppet sem. ugye. De ha ez a topic nem tetszik, csak mert nem értik a nyűgöd, menj a wotinfóra, majd ott megkapod a rendes ívet.
.
-
aginor
veterán
válasz
Kolter #218880 üzenetére
Tanulj meg fogalmazni, mivel nem érthető mit is akarsz, vagy csak túl gyenge elme vagyok hozzá.
Ha már személyeskedés: azt ugye tudod, hogy a hozzászólásaiddal minősíted/minősítetted az összes olyan játékost, aki valaha artyval játszott? De hagyjuk is, szerintem túl gyenge elme vagyok a veled folytatandó magasröptű eszmecseréhez és mivel tudom, hogy úgyse nőhetek fel hozzá, inkább rád hagyom. -
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #218872 üzenetére
Nem mondta senki, hogy nem oszthatod meg. Mindenki látja azt a problémát amit te (képzeld, még én is) csakhogy nem tudunk ellene tenni semmit.
Hagy kérdezzek én is pár dolgot. Játszottál Sandboxon? Kipróbáltad milyen változtatásokat akarnak behozni? Kitöltötted utána a kérdőívet? Próbáltad bármi módon a Wargaming felé jelezni, hogy amit csinálnak az nem jó? -
zozyk
addikt
válasz
Kolter #218876 üzenetére
Köszönöm, hogy megengeded.
Már megvan az összes TierX arty, de csak az Obj.261 van használatban, igaz mostanában inkább a Leo PTA + Standard B párossal tolom...
Mondjuk nem igazán értem, miért vagyok gerinctelen.
Csak beraktam egy vicces képet, miután kitöröltem a vért a szememből. Sajnos bevérzett, annyira erőltettem a hozzászólásod olvasása miatt... -
peterson79
őstag
válasz
Kolter #218869 üzenetére
Te most olyan dolgon rágódsz meg mérgelődsz ami ellen semmit nem tudsz tenni. Úgy értem fizikailag vagy képtelen meggyőzni másokat, hogy ne így, meg ne úgy játszanak. Az arty az csak egy kis szelete a tortának, van még sok minden más ami zavarhatna és gondolom zavar is, nem csak ez az egy.
Szóval szerintem engedd el a koncot, magadnak ártasz vele...vagy ne játssz többet a WoT-al. Ők úgy sem fognak változtatni ezen... -
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #218842 üzenetére
Biztos vannak ilyen játékosok is, de alapjában véve nem róluk beszéltem, hanem a változtatásokról. Akikre te célzol, nos rájuk semmilyen hatása nem lenne ha egy az egyben bevezetnék azt ami sandboxon ment.
Sajnos az egyetlen használható ötletet, hogy korlátozzák le az artyk számát 1-re csuklóból elutasítja a WG. Pedig 3 db M40/43 ellen mondjuk Malinovkán heavyvel igazán "élvezetes" játszani. Ez jobban rombolja a játékélményt mint bármi más.
Persze ez egy ilyen játék, van amikor adja, van amikor nem. Van amikor az MM és az RNG egyaránt adja, ezek a jó napok, de van amikor mintha minden összeesküdött volna ellened, pocsék az MM és az RNG is. Ezeken a napokon sokan mennek chat vagy párnapos banra. -
Geller72
veterán
válasz
Kolter #218842 üzenetére
Folyamatosan hülyeségeket írsz. Jónéhányan leírták, hogy vannak olyan küldik, amiket csak artyval tudsz relatíve gyorsabban, vagy egyáltalán megcsinálni. Ez nem annak a hibája, aki artyval játszik, hanem aki a küldit így kreálta le. Nem tudom, mennyit játszottál (játszottál e egyáltalán) artyval, de legtöbbször sokkal szarabb vele játszani, - mint bármelyik másik kategóriával, - mint sokan gondolják. Valóban vannak, akik ezt az ágat szeretik, de lényegesen kevesebben, mint akik játszanak artykkal. Nagyon sok csatában lófax sebzésed/killed sincs, viszont az elsők közt nyírnak ki, nulla sebzéssel. Lehet őket útálni, de támogatóként egy vagy több jó arty eldönthet egy csatát. Nagyon sokan akik rinyálnak az artyk ellenében, ők lesznek az elsők, akik támogatást kérnek, mert tehetetlenek az enemy ellen. Egy jó játékos, aki nem artyban ül, számol az enemy és a saját artyjaival is, nem pattog, hanem elkönyveli hogy vannak és kész. Ez alapján építi fel a stratégiáját, használja a fedezékeket, a tankot. Érdekes, hogy a TD-k ellen senki nem pattog, pedig arányaiban sokkal több tankot lőnek ki a TD-k, mint az artyk. Vagy bármi más. És mivel úgy sem tudsz tenni ellene, mert a játékfejlesztők így gondolták - ahogy a kerekesek ellen sem - tök feleslegesen fortyogsz, mert nem fog ettől megváltozni semmi.. Ez továbbra is csak egy játék, semmi más. Ennyire komolyan venni, mint te és sokan mások...********.. Ha annyira könnyű és vicces artyval játszani szerinted, akkor "úlj bele" és játssz!
-
e-newsee
addikt
válasz
Kolter #218828 üzenetére
A jelenlegi állapothoz képest igenis nerf, mert jelenleg semmi sem mondja meg, még egy másodperccel korábban sem, hogy rád fog lőni az arty. Ezután pedig igen. Ahhoz sok esetben pont elég lesz, hogy elindulj visszafelé egy ház sarka mögé, vagy elindulj a másik irányba. Mivel az artyk próbálnak egy mozgó tank elé célozni, ha a jelölőnél azonnal megállsz, vagy esetleg elindulsz visszafelé, akkor lehet, hogy épp csak a robbanási sugár széle kap el ahelyett, hogy telibe verne. Az AP-nál, és a stun nélküli lövedéknél pláne sokat számíthat, mert míg előbbinek egyáltalán nincs területi sebzése, utóbbinak jóval kisebb, így könnyű kijutni a körből.
-
hulp01
senior tag
válasz
Kolter #218803 üzenetére
Tegnap (vagy tegnapelőtt) skill is csinált erről egy videót. Amíg 3 arty van oldalanként, addig tök mindegy az egész. Eddig legalább ha eljutottál a közelükbe, akkor esély volt rá, hogy nem ütnek be HE-vel, most majd az ap-vel biztosan be fognak. Az előrejelzés: elve legénységi képzettség kell hozzá és sok sikert a kimozgásához egy heavyvel. Továbbra is idegesítő, hogy hiába látod a tracert, ha egyszer nem tudsz visszalőni a köcsög klikkernek.
És ahogy skill is mondta: ha nem lennének arty mission-ök, sokkal kevesebben játszanának velük. De jelenleg a legkönnyebben teljesíthető küldetések ezek szóval magával cseszik ki az, aki nem csinálja meg.
És a másik vicc, hogy a videóban a wg mondja, hogy a játékosokat frusztrálja a stun. Hát jónapot, melyik balfasz is találta ki, hogy kell a stun? Az első pár évben tuti nem volt ilyen és akkor is voltak dögivel arty játékosok. Szóval nagyon egyszerű a megoldás: megszüntetni a stunt és kész.Ja, és a végén megfulladásért továbbra is automatikusan adnám az 1 hét ban-t. Először. Aztán egyre többet. Ennél undorítóbb dolog kevés van, amit egy játékos tehet.
-
popey37
addikt
válasz
Kolter #217709 üzenetére
akkor Te cw-re ne menj, meg semmilyen kláncsatára, mert ott van csapatsebzés. azt csak a randomból vették ki.
az, hogy nem tudod magad túltenni egy ilyen eseten, az téged minősít nem az ellenfelet. ilyenkor az a legjobb ha okos enged elvén játszol és elengeded az ilyeneket.
szerinted minket nem abajgat néha egy egy retardált? dehogynem, csak mi nem toroljuk meg, ha ő ezt élvezi akkor hajrá. nálam volt olyan is, hogy egyszerűen dezertáltam, elejét véve minden atrocitásnak. -
e-newsee
addikt
válasz
Kolter #217709 üzenetére
Miért, szerinted minket soha nem kábít a saját arty? Akár úgy is, hogy az ellenfél pont nem kap belőle semmit, csak mi? Dehogynem. Mindenkivel előfordul, nem is egyszer. Ha minden ilyen esetben visszamenék az artynkat basztatni, na azzal pont hátráltatnám a csatánkat, mert nem csak magamat vonnám ki a csapatból, hanem az artynkat is.
És mivel szoktam artyzni (megtehetem, hiszen voltam egyetemista ;)), és elhiheted, az esetek többségében nem szándékos. Az ellenfél visszatolat, mire odaér a malac, a szórás teljesen félreviszi, pláne, ha lejtőn van a célpont, akkor nagyon mellé tud menni. Aztán van, hogy a hozzád hasonlók bemennek 5 ellen egyedül. Én naná, hogy az 5-ös bolyt lövöm, hiszen akkor egyszerre 4-5 ellenfelet tudok sebezni/kábítani, akik, miután úgyis átmennek rajtad, később érik el a bazisunkat, esetleg van időnk visszavonulni védekezni. Ha egy ilyen esetben a jelölésem és a visszavonulásra figyelmeztetésem ellenére is ott maradsz az ellen bolyban, akkor biza simán odadurrantok. -
popey37
addikt
válasz
Kolter #217699 üzenetére
előbb-utóbb kapsz egy végleges bannt érte és akkor nem kell tovább gondolkodnod, hogy játssz a wottal vagy ne. a büntetések hatványozódnak a visszaesőknél, a következő már nem 3 nap lesz hanem egy hét és szépen igy megy felfelé, az 5-6 esetnél meg kapsz egy évet.
lehet gondolkodni, megéri e -
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #217699 üzenetére
Az az arty nem teamkillelt téged, viszont olyan helyzetbe hozott ami hátrányosan érintett. Ezt érezheted igazságtalannak, valahol az is, de mivel kiszedték a csapatsebzést randomban, így nem vétett semmi szabály ellen. A törlesztésért viszont nem csodálkozom, hogy megbüntettek.
3: skill4ltu-nak szoktam írni, az ő apukája a WG-nél dolgozik és riggeli neki a meccseket
szerk: na meg is van:
Greetings s_thrawn!
Thanks for reaching us at Wargaming Player Support!
"I want to inform you that I have personally watched the replay you sent us and I can assure you that I have taken action against the player *********. Please keep in mind that we do not disclose details of the suspension, but we can assure you that appropriate measures have been taken."
A nevet kicsillagoztam mert az efféléknek is vannak jogai...#217703: igen, várd meg, aztán mehet a ticket
-
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #217695 üzenetére
Kezdjük el óvodás módra, hogy "de igen, de nem, de igen, de nem"?
Nem kell önbíráskodni, tologatni, chaten debilezni, stb, hanem meg kell várni a csata végét, hogy legyen replay és rászánni azt az 5 percet, hogy nyiss egy ticketet. Ki fogják vágni pár napra az ilyet, ennyire egyszerű.
Épp most ugatott be egy yolo ebr, mert kilőtték a csata legelején és le top debilezett. Írtam is neki, hogy "stop cry kid" amire persze berágott és folytatta tovább a csata végéig. Utána folytatta privátban is amire szintén csak annyit írtam, hogy "stop cry kid" és letiltottam. Ment a ticket replay-jel és screenshotokkal együtt. További dolgom így már nincs vele, majd rendezik a sorsát. Túrja elő a barbie babáját és játsszon azzal amíg letelik a banja
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kolter #217681 üzenetére
Ne azt bannolják ki akki a WG beavatkozás hiányában maga tesz igazságot.
Mi az, hogy maga tesz igazságot?Te miről beszélsz? Ember, ez egy alsó kategóriás ingyenes játék, amit tokkal-vonóval tudtak mobilra portolni, te meg itt elkezdesz gulágozni.
A játék minőségét a játékosok hozzáállása rontja valóban, de ebbe beletartoznak a felsőbbrendű okoskodók, önbíráskodók ugyanúgy, mint a hülyék. Ha belépsz a játékba, egy dolgod és csakis egy dolgod van: hogy te játssz jól. Minden mást le kell szarni, te vagy meg ellenséges tankok vannak és ennyi. Amint elkezdesz a csapattársakkal foglalkozni a saját teljesítményed, így a csapatod teljesítménye romlik és ez szimplán egy tény.
Ha van egy-egy olyan meccsed, amiben van egy hülye, akkor elengeded és továbblépsz (a fenti esetben még csak nem is volt hülye a másik fél amúgy), de azt nem akarom elhinni, hogy ti konstansan idiótákat tapasztaltok, mert akkor vagy bevonzzátok őket, ami szomorú, vagy alacsony az ingerküszöb egy low budget free to play játéknál.
A wot közössége (beleértve a fejlesztőket) a beta óta a toxikus skála rosszabbik felén helyezkedik el, aki ezt nem bírja, az keressen minőségibb játékot. -
AlexHerceg
tag
válasz
Kolter #217664 üzenetére
Szia.
.
Írtad: "Ezen belül is a második világháboru esményeit. Föleg a tank csatákat (blitzkrieg)."
.
Én is azért kezdtem el még az 'őskor'ban ezzel játszani, mert megtetszett ez az egész közeg.
Azzal nyilván te is tisztában vagy, hogy a 'Blitzkrieg' kifejezés nem elsősorban tankcsatákat jelent -mint írtad-, hanem harcászati újdonsága sokkal inkább az összfegyvernemi -az összfegyvernemi harcot a benne részt vevő csapatok egyesített erőkifejtésével, a harckocsik, a gyalogsági harcjárművek, a tüzérség, a légvédelmi eszközök, a helikopterek, valamint más fegyverzeti és technikai eszközök alkalmazásával vívják meg- és a légierő, a haditengerészet összehangolt gyors csapásában rejlett.
Csak a pontosítás kedvéért, ha már szakmázunk
.
#noattack -
3
senior tag
válasz
Kolter #217664 üzenetére
Még jó, hogy bosszant, hiszen egyrészt a WG a béna játékosoknak egyre gyorsabb fejlődési lehetőséget ad, másrészt a fizetős játékosokat és a sokat játszókat szükségtelen előnyökhöz juttatja (a játéknak fejben kellene eldőlni, nem a plusz százalékokon), harmadrészt pedig a WG sem a tankokat, sem a játékmechanikát nem balanszolja korrekten.
Nagyon keményen megy. Amikor csattogós lepkézek, átjár az erő, boldognak és szinte legyőzhetetlennek érzem magam.
-
3
senior tag
válasz
Kolter #217663 üzenetére
Szerintem senkit nem érdekel, hogy érdekel-e téged, mit gondolok. Sőt, szerintem az sem érdekel senkit, hogy én mit gondolok. Néhányan kedvelik a (néha)napi összefoglalóimat, és olykor hasznosak az aktuális eseményekről tájékoztató linkjeim. A többi gondolataim 99,99%-ára magasról tojik mindenki. Max. az bántja őket, hogy megzavarom a békés, makulátlan köreiket.
-
3
senior tag
válasz
Kolter #217656 üzenetére
Látom, szerkesztetted. Nem mondtam, hogy a soraim érdemesebbek a figyelemre. Azt kérdeztem, miért érzed szükségét, hogy az előző után egy újabb WG-bérenc csoportosulás olvassa a gondolataid.
Azért járok ide, mert azzal kísérletezem, hogy megpróbálom elhitetni másokkal, hogy játszom a WoT-tal. Pedig soha életemben nem játszottam vele, a csattogós lepke jobban leköt. Kíváncsi vagyok, mennyire hiszékenyek az emberek.
-
3
senior tag
válasz
Kolter #217656 üzenetére
A részletek felett gondosan elsiklottál. Gondolok itt pl. arra, hogy a WG az előre letöltött csata eredményét hogyan szinkronizálta egyformává az egyes játékosok között. Szerintem annyira a WG sem hülye, hogy a valósággal és egymással fedésbe nem hozható visszajátszásokat eredményező csatát bekockáztasson.
-
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #217622 üzenetére
1. A legénység átképzése megoldható kredittel, de hogy újra elérd 80-ról a 100%-ot sok csatát kell ám menni. Amíg ezt nem éred el a skilljeid sem fognak továbbfejlődni.
2. 2-3 skill? Na ne már, ennél azért jóval több van ami hasznos, némelyik tanknál 3-4 is van ami kötelező. Az RNG-re fogni meg teljesen felesleges ahogy skill4ltu-val példálózni is. A múltkori kérdőívben én is megírtam, hogy HE helyett több goldot kell vinni, annak legalább lesz értelme és nem szituációfüggő. Néha lusta vagyok előre gondolkodni és lőszert cserélni, így meg már nem is kell ezen matekolni. Gondolom ezt a WG lájkolta
3. A lónak azt a bizonyos részét öltek bele fejlesztési időt, ezt fél délután össze lehetett dobni (lenyúlni másik játékból). Kábé ez is látszik rajta, túl van bonyolítva és teljes lehúzás. Soha nem fogja a jelenlegi képességeit elérni a tankod ha ezt így ebben a formában bevezetik. Tudom-tudom, ha mindenkinek szar lesz az végülis mindenkinek jó nem? Hát nem! Ettől függetlenül azt én is adom, hogy ha akarják akkor úgyis lenyomják a változtatásokat az emberek torkán, függetlenül a visszajelzésektől.
4. Ha mindig előre tudnám melyik map-re kerülök, hány EBR meg arty lesz, én is előre feltenném az ahhoz map-hez való felszerelést. Persze ha öreganyámnak kereke lenne ő lenne a villamos. Totál felesleges komment, nem is értem miről szól vagy mit akart belőle kihozni.
+1: újra nekiálltam és sikeresen kitöltöttem a kérdőívet. Lesz mit olvasniuk
-
phoenix1989
őstag
válasz
Kolter #215646 üzenetére
Szerintem tenyleg torold a jatekot. 3S mulva mar te is tudod hogy spoton vagy. Nem latnak hamarabb a tudtod nelkul. Ha spot nelkul kapsz sebzest az meg blind. Olyan helyen allsz ami gyakori camp terulet es lovik spot nelkul is. Tenyleg nem ertem miert gondolja itt most eleg sok ember hogy itt minden csalas. Ha meg ennyire szar minek jatszatok vele? Ott a WT lehet letolteni.
Geller72
neked is azt javaslom probalj ki mas jatekot. Mert ne lenne normalis hogy kikapsz 1-15re? kaptam mar ki 0-15re es vertunk meg csapatot 0-15 re. Ez nem a wg csalasa hanem a jatekosok benasaga mert nem tudnak jatszani csak megy a rush a semmire. Mindenki 2perc alatt akar nyerni mikor van ra 15perced. Rengetegszer irtam mar be a chatre hogy hova rohannak mert eltelik 3perc es irkalnak hogy mozogj ide oda. De ha nincs ertelme akkor minek? hova a faszba rohannak? Ha nincs ideje jatszani ne is lepjen be. Volt olyan hogy , nekem irkaltak menjek elore mondtam hogy nem mert nem fogok latni semmit heawyvel deaz ellen latni fog engem. Ezen ment a vita 5Percig majd mondtam neki jo akkor okosabb vagy mint en eloremegyek, mitortent?szetbasztak ugy hogy semmit nem lattam majd beirrja hogy ballfasz vagyok mikor en szoltam hogy ez lesz de o azt allitotta tevedek. szoval azt tettem amire megkert es miutan rajott hogy tenyleg hulyeseg volt akkor is en voltam a hulye xD -
3
senior tag
válasz
Kolter #215652 üzenetére
Csak azt nem írtad le egyszer sem, szerinted mit láttunk a videón. Amit írtál, nem volt elég részletes ahhoz, hogy ne hülyeségnek hasson, és ahogy akkor is mondtam, 27-29 gépi játékos kellett volna hozzá. Pár játékos profilját szúrópróba-szerűen megnéztem, és volt nekik. Talán a profilok is a
megtévesztéscsalás részei? Azért kérdeztem, hogy szerinted pontosan mi történt, hogy ne kelljen azt írnom, hogy kurva nagy baromság. Persze tudom, hogy az, de akkor is jár neked a lehetőség az elképzelésed kifejtésére. Nem muszáj élni vele. Őszintén szólva, ha részleteiben is megosztanád velünk, még nagyobb faszságnak tűnne. Úgy néz ki, bölcs döntést hoztál a részletek elhallgatásával. De az igazság az, hogy nem. Mert ha lépésről lépésre végiggondolnád, mi kell ahhoz, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy pár mondatban vázoltad, akkor rájönnél, hogy elhanyagolható az esélye, hogy igaz legyen, és azt mondanád, butaságot írtál. De azt nem lehet, mert a WG egy csaló gecis fasz, és itt sokan a szopós csicskái, és sejtelmesen a képükbe kell tolnod a retkes igazságot. A WG valóban egy csaló gecis fasz, ezért nem értem, miért látja valaki szükségét, hogy légből kapott dologgal bizonyítsa. -
3
senior tag
válasz
Kolter #215638 üzenetére
Múltkor kérdeztem a visszajátszásod kapcsán, hogy szerinted mi történt, de ha jól érzékelem, még nem válaszoltál rá.
-
e-newsee
addikt
válasz
Kolter #215630 üzenetére
Nem a WG dönti el.
Ha csak magamból indulok ki, most sem vagyok jó játékos, de az utóbbi 2-3 évben sokkal tudatosabban, és koncentráltabban próbálok játszani, figyelve arra, amit a tank tud, és amit én tudok a többi tankról, a térképről, stb-ről, és lám, fejlődök. De, hogy csatákról beszéljek, a 12.500 csatámból kb az első 8-9k csatában csak úgy sodródtam a játékkal, minimális energiát fektetve abba, hogy jobb legyek. És még böven lenne mit fejlődnöm, látom a hibáimat.
Szóval nem, nem a WG dönti el. -
phoenix1989
őstag
válasz
Kolter #215625 üzenetére
azzal egyet értek hogy tanuljon meg játszani de lehet hogy ő csak ennyit tud. de azért meg nézném a fejed mikor bedarál téged egy nálad sokkal jobb játékos mert ugye nincs rng és nem fog mellé lőni a gyenge pontodnak és minden be is fog vinni. mert ugye rng nélkül ha egy pillanatra mutatod a gyenge pontod szétverték. xD most legalább van esély rá hogy rálőnek de nem találják el vagy olyan szögben ami miatt lepattan. ezek rng nélkül nem léteznének. és ha már itt tartunk a csaták is gyorsabbak lennének szerintem ( pont a fentebb leírtak miatt) és így sem valami hosszúak. ráadásul a rossz játékosok nem játszanának sikerélmény hiányában ezért a játékos bázis csökken , élesedik a jó és epic játékosok közti különbség is szóval a jók is lelépnek és végül leállnak a szerverek mert senki nem játszik. szóval gratulálok mehetsz keresni másik játékot de egyébként most is ezt tanácsolom.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Kolter #215622 üzenetére
na vegyél vissza az arcodból légy oly kedves. az rng valóban egy csalás ha ugy nézzük de ettől még ha valaki szar szar is marad. az rng pont azoknak kedvez akik rossz játékosok mert ezáltal neki is lehet sikerélménye. ha nem lenne rng ahogy a cikk is leirja a jók és rosszak közt sokkal nagyobb lenne a különbség. kicsit gondolkodj.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Kolter #214355 üzenetére
Az képtelenség, hogy kapcsolat nélkül tudj játszani.
Szerintem itt arról van szó, hogy nem disconnectelt a szerver, hanem "beakadt" mindenki az utolsó állapotában, így te úgy láttad, hogy mindenki mozog, miközben csak az utolsó mozgását végezték a tankok.
Egyszerűbben fogalmazva, mindenki azt a mozgást végezte a te szemszögedből, amit utoljára csináltak amikor még volt net kapcsolatod.
Egy példát hozva nekem olyan is szokott lenni, hogy amikor vége a meccsnek, még nyomom az A-t vagy a D-t miközben bejön a win/lose felirat, de ilyenkor már ha elengedem a gombokat, akkor is pörög a tank egy helyben magától. -
válasz
Kolter #214355 üzenetére
Átolvastam megint, meg megnéztem a replayt. A szerver nem te voltál, az nem lehetséges, mert központi szerver van. A csata után indítottad újra a routert, igaz? Azt még el tudom képzelni, hogy valamiért egyirányú kommunikáció ment csak, vagyis a szervertől a géped megkapott minden adatot, de küldeni már nem tudott (ezért nem tudtál mit csinálni a tankoddal).
-
válasz
Kolter #214347 üzenetére
Van olyan, hogy úgy szakad meg a net, hogy a létező kapcsolatok még megmaradnak, de újakat már nem lehet létrehozni. Nálam is volt olyan, hogy online játékban minden rendben volt, de egy darab weboldalt sem lehetett betölteni. Amikor kiléptem a játékból, már az sem működött tovább. Szóval ez nem mágia, hanem van ilyen.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Kolter #211656 üzenetére
Ha már artyst linkelsz tessék: [Doctor_Nix] .
Szerinted engem nem lött még ki arty 10 év alatt? -
popey37
addikt
válasz
Kolter #211646 üzenetére
apám a spottolás olyan mintha a felderitő leadná a drótot hova lőjőn, ilyen egyszerű.
amikor a háboruban beásták a tankokat az erdőbe, mocsárba, ott is gyalogos felderitő ment előre és deritette fel az ellenséget, ahogyan a játékban, csak itt nem gyalog mész hanem light tankal. ennyire egyszerű. -
Argh!
aktív tag
válasz
Kolter #211639 üzenetére
Látszik hogy nem artyzol külömben nem beszélnél hülyeséget... Nem kell artyhoz tudás....
Ugyanugy tudni kell vele játszani mint az összes többi osztályal.
Ennyi erővel nem kell tudás egyik járműhőz sem, csak nyomni kell a W betüt meg néha a tüzgombot.
Mennyi mapot játszol naponta ahol artys a top DMG? Általában a közép mezönyben vannak vagy a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged