- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz Archman 3 #234416 üzenetére
Elméletileg most is lehet a szakaszok között ugrálni, szóval simán áttudsz majd váltani és amikor vége a prémes szakasznak, vissza tudsz menni a másikra oda, ahol befejezted.
fradi81 - május 30ig kell elkölteni, jó eséllyel június elején indul a új bp majd
a tokeneket december 20ig lehet vagyis azokat tovább tudod vinni[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
hulp01
senior tag
válasz Archman 3 #234212 üzenetére
Ja, ok, azt nem is néztem, hogy mások a tankok. Azt hittem az egymás alatti kettő csatajelentés ugyanahhoz a csatához tartozik. Akkor az 1467 már elég közel volt.
Nekem pl. a LIS-szel erre adta be:
Rohadt sokat vártam rá. Szerintem ez bőven az 1000. csatám után volt. Nagyon magasan van ezeknél a tankász. És a LIS annyira még nem is OP, mint a Skoda.
Majd legközelebb meglesz.Ja, amúgy a print screen gombbal tudsz képernyőmentést csinálni, amit a játék mappájába ment a Screenshot mappába. Mert ha jól látom a képernyőt fényképezted le.
-
hulp01
senior tag
válasz Archman 3 #234209 üzenetére
Szép kör, meg biztos nagyon jónak érezted, de 4,2k sebzés t8-ban egy op prémium heavy-vel szerintem annyira nem sok, hogy ászt kapjál. Még azt is el tudom képzelni, hogy 1266 xp-re semmilyen t8-as prémium tankra nem kapsz ászt. Esetleg a nagyon szarokra, amikkel amúgy is kevesen játszanak. 122TM-mel csináltam nemrég bőven 5k feletti sebzést meg jó pár killt, és az is csak első osztályt ért.
-
joergie
őstag
válasz Archman 3 #234174 üzenetére
Tekints rá másképp. multkor jpze100al pattantam egy ebr-ről. Az hogy kettőt lőhetsz, az egy ajándék. Tekints rá úgy, hogy egy lövésre van 20 másodperced, pocsék a dpm, viszont van egy tartalék lövésed, ha az egyik nem megy be, akkor is sikerül 460at betolni. Sokkal optimistább lesz a hozzáállásod, és a teljesítményed is igazolja
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz Archman 3 #234102 üzenetére
Ha a drop/inventorynál a "megszerezve" kategóriában van, tehát lekattoltad hogy a tied, akkor kilogolsz a kliensből, majd újra belépsz, és AKKOR fogod megkapni. Nem instant. De nyilván ha eleve ki voltál logolva, amikor rányomtad hogy aktiválod a drop-ot, akkor megkapod első loginnál, nem előbb. Ezzel is lehet játszani, ha prémnapot akarsz aktiválni időzítve.
Ha valaki kapott valami finomat, ne tartsa magában Csak most kezdtem el, épp 7 előtt pár perccel, családi dolgok végett.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
szbalogh
addikt
válasz Archman 3 #208367 üzenetére
Grat!
Lassan nekem is összejön a T-55. Egyenlőre csak az arty-s van kész, a medessel az utolsó van hátra. A light-ból is csak pár darab de a HWK12-vel nem volt egyszeű. Hihetetlen lassan száll a lövedéke, messziről mozgó célpontra nem is érdemes pazarolni a lövedéket. Komolyan mondom a KV-2 repesze laposabban repül. De végre meg van a RU, ami már minden szempontból szuper! Gyors, lapos, APCR lövedék. Egyébként ennél érdekes, hogy a HEAT gyorsabb, mint az APCR És amit nagyon szerettem az a 100mm átütésű HE
Nick: HE_Storm
-
Stigma.HC
senior tag
-
peterson79
őstag
válasz Archman 3 #207593 üzenetére
Ez az MM tökéletes. Pont az mutatja, amit kell. Többet vagy saját tier ellen, mint korábban bármikor. Az esetek felében.
Soha, senki nem mondta, hogy a leosztás mindig Neked - vagy éppen nekem - fog kedvezni, de a korábbi rendszernél sokkal jobb lett!
Felejtsd el azt, hogy állandóan jó vagy legalábbis szerinted jó MM-et kapsz. Akkor a többivel mi lenne? Ez az MM most így jó ahogy van. A játékosok miatt játszhatatlan legtöbbször, nem az MM miatt. Egyébként magasabb osztályú tank ellen elért eredményt több XP-vel jutalmazza a játék. -
kchryss
veterán
válasz Archman 3 #206121 üzenetére
1500 átlag sebzéssel 48-51% wr között szoktak lenni általában. Szóval kijelenthető hogy szívatós mm-et kaptál.
Ugyanakkor azt is látni hogy a stráfszerzési hatékonyságod a wr-ednél alacsonyabb vagyis egyéni hibák is szerepet kapnak.
(#206108) wwenigma
"Kezdd el te is megkapni a retard tarsakat és a -25% rng-t aztán majd utána térjünk vissza erre mikor a redline sniping sem segít előre jutni. "
Ha olvastad volna amit írtam akkor tudnád hogy megkaptam őket, sőt többet mint te mégis haladtam. Nem érzed az ellentmondást abban hogy azért panaszkodsz mert olyan sok gyenge játékost kapsz csapattársnak miközben a gyenge játékosokat simán előznöd kéne csapaton belül?
(#206115) jano_77
Érdekes hozzáállás ez a prém lőszer nélküli játék rankedhez. Mi értelme még külön szopatni magad főleg mikor kredited lenne rá? Ez elvileg a játék kompetitív játékmódja, logikus hogy mindenki a lehető legerősebb összeállítással menjen csatába. Ráadásul ha mondjuk egy IS-7-tel alap lőszerrel lövöldözöl a szuperhevikre akkor azzal a társaid is hátrányba hozod.
Mondom ezt úgy hogy én is alig lőttem prém lőszert, sőt ruszki szerveren konkrétan 1-et sem lőttem. De ennek nem ilyen lovagias erkölcsi okai vannak hanem az hogy a progetto-val játszom nagyrészt azzal meg alap lőszerrel is simán hozom a 2k feletti sebzést mert egy gyors tankon sokszor az alap apcr hatékonyabb mint a prém heat. Ha heavy-vel megyek be (kranwagn, 60tp) akkor nem sajnálom tölteni a goldot.
(#206116) vJokka
Épp meg akartam jegyezni hogy milyen hasonló a ranked statod az enyémhez amikor rájöttem hogy én vagyok a képen.
És a végére egy ranked életkép. Először 6-an voltunk a fészekben, de a bc inkább visszagurult:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest