- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz zozyk #181196 üzenetére
Lebuktattak, hogy a klánból van
(#181195) Raysen623:Az a baj, hogy nem tudom mire költeni, talán majd prémium napokat veszek belőle. "Korrekt" módon a WG nem negedi az újdonságokat goldért megvenni, pedig én legalábbis rendes pénzt fizettem érte....
Más: 13 57-et vegyétek, aki egy kicsit is érzi a lightozást, annak a legfunabb tank a világon, főleg az új MM-el, ahol néha toptier Mondjuk ahogy elnézem Nekem a lightok mennek jól
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
-
Raysen623
addikt
válasz h1mpi #181165 üzenetére
Honnan van neked közel 60k goldod? Ennyire jól megy a kláncsatázás?
(#181186) Atti777: nekem az tűnt fel hogy rengeteg múlik a MM-nél milyen csatát futsz első alkalommal. Ha az első meccs nyerő, akkor utána is olyan csapatba rak be ahol nyagyobb az esély nyerni, ha viszont bukó, akkor jön a szopóág. Múlt héten mentem 5-6 kört és mndet nyertem, szemben a hétvégével hol totál bukó volt javarészt.
(#181196) zozyk: azzal én hogyan nem találkoztam decemberben?
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
popey37
addikt
azért a skorpió G és a SU-130 PM kizárólag tierX-ben nyomul. az elmult kb.60 csatámban egyszer sem volt máshol csak tizesek között.
hiába a javitott MM. sőt, ha szakaszolok akkor ugrott az új MM, csak +2 tier. akármivel megyek, a tizes csak tizes, a kilences 9-10-es.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #181176 üzenetére
Ez a 9 lövés 10 találat az lehet amit kolléga mond. Pár hete volt egy ilyen esetem, hogy akit céloztam és lőttem arról lepattant a lövedék, de szerencsétlen társát meg pont telibe kapta
Csak lestem, hogy ez most mi volt és persze videót nem sikerült csinálni róla, pedig eszméletlen jó lett volna példálozni vele. -
őstag
válasz e-newsee #181189 üzenetére
Az a szép az egészben, hogy végre olyan szerepben és stílusban használhatjuk a tankokat, amire amúgy ki vannak találva. Szóval például az AMX mle. 49-cel nem kell annyira óvatoskodni hátulról, hanem igenis lehet pofátlankodni, ha odafigyelsz, hogy ne flankeljenek meg, ellenben a néha +2-es MM esetén pedig meg is van a kihívás vagy a lehetőség az epic teljesítményre. Ezen kívül szerintem sokan azért nem vettek 8-as prémet egy ideje, mert nem akartak mindig a 10-esek ellen szopni.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
e-newsee
addikt
válasz Atti777 #181186 üzenetére
Azért ha 5 csatából egyszer volt csak t8, egyszer full t6, a többi ezek szerint t7, akkor az már bőven jó. Régen volt, hogy t6-os tankkal tizeniksz csatán keresztül csak t8 volt, esetleg becsúszott egy-egy t7. Szóval, ha ez már ilyen lett, akkor öröm bódottá. Azt azért nem várom el, hogy mindig top tier legyek. Ne legyünk telhetetlenek.
Meg ugye, ha valaki sokszor top tier, akkor ugye valakiknek sokszor kell low tiernek is lenni. A matematika ugye nem hazudtolja meg önmagát.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Warton
őstag
válasz inferno88 #181187 üzenetére
Jaja, tegnap este/éjjel valami isteni volt az MM. AMX 50-100-zal szinte folyamatosan tier8-as csatákat mentem, nem hittem a szememnek. Nagyon ritkán esett be legnagyobbként egy-egy E75/Type4, de annyi pont kell. Aztán toltam pár kört a Pudellel, Thunderboltal és azoknál se láttam tier7-nél nagyobb tankot.
Úgyhogy KÖSZÖNJÜK WG!
Kompromisszummentes linux gaming.
-
senior tag
-
őstag
válasz #77646080 #181174 üzenetére
Reggel mentem egy kört az IS-3A-val. Teljes tier8 leosztás, Highway térkép. Városban az ellenfél IS-3-asa velem került szembe, jó játékosnak tűnt, próbált reverse sidescrapelni, de én ügyesebb voltam, annak ellenére, hogy oldalból korábban lelőtték a HP-m felét. Jó tank az IS-3A, de törékenyebb is, viszont ha két azonos képességű parancsnok találkozik a két tankban, akkor a normál verzió kb. esélytelen.
Amúgy az új MM zseniális lett!
Megint másik téma: A mancsos álcát felraktam a japó tigrisre. Nagyon durván néz ki vele, ajánlom bármilyen Tigrincs variánsra. Asszonynak mutattam is, hogy nem csak a Corollánkat járja össze a nyest, hanem már a tankjaimat is.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
jimmy74
őstag
válasz kchryss #181159 üzenetére
Szerintem nem kapott
Érdekes vagy csak hiányosak az információm esetleg véletlen de furcsa nagyon az hogy mióta megy a TD maraton és küldetései azóta állandóan berakni szinte egymás után Grand mapra.
Előtte meg szinte napokig nem.
Arra gondoltam lehet összefüggésben van a maraton küldetések miattWoT:jimmbo
-
egyedülülő
őstag
Folyton jöttök a gyíkemberekkel mintha az ugyanolyan fikció lenne, mint a wotos marhaságok a manipulációk kapcsán. Ez utóbbi csak önigazolás, a gyíkemberek igaziak.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
AlexHerceg
tag
válasz Viktoár #181166 üzenetére
A sakk totálisan rossz példa.
Ott ugyanis a magasabb szinteken legtöbb esetben nem mennek el a mattig, hanem a remek matematikával és logikával rendelkező sakkozók a végjátékban -mivel előre látják a lehetséges lépéseket, az esetleges kilátástalanságot-, nem terhelik feleslegesen az agysejteket-> feladják a partit.
Ennek jelzése többek között a végjátéki kézfogás kezdeményezése (elismerve, hogy a másik győzött), vagy a saját király lefektetése a táblán. Attól, hogy nem viszi végig a partit, ez még a sakkban elfogadott és sportszerű cselekmény.Hominem te esse memento...
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #181169 üzenetére
Örülj neki, hogy ritkán látsz ilyet! Nekem a tegnapom gyakorlatilag csak ilyen csatákból állt! 7/21!
Olyat meg én nem láttam még - vagy elkerülte a figyelmem, bár mindig megnézem csata után az összesítőt - hogy az hogyan lehetséges, hogy vkinek 9 lövésből 10 találata van!? Az már mellékes, hogy ebből mindössze 1 átütőre futotta a delikvensnek.
(#181175) German_TD: hát én csupán kiléptem, fél éjfélkor már a fütyimnek se volt kedve visszalépni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
válasz ollie #181157 üzenetére
Látom és alkalmazom is, naponta. Valóban az elsőt tölti be a leggyorsabban, ám ez nem zárja ki, hogy pórul járjon a táras jármű.
(#181156) Raysen623
"IS3 eleve egy nagyon jó és erős tank ha tudnak vele játszani."Meg is fogtad a lényeget: HA tudnak vele játszani. Az autoloaderes 3A nem annyira erős, könnyebb belőni, mint az eredeti verziót.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz kchryss #181152 üzenetére
Egyszer láttam GB nevű magyar streamer srácot ilyen 24 órás műsort nyomni, emlékeim szerint nagyon minimális szüneteket nyomott és a végén már Ő is a kétnapos vizihulla színét idézte...
Nagyon nagy hülyeségnek tartom, felkészülés és pontosan betartott pihenések nélkül életveszélyes is lehet...főleg, ha egészségügyi problémái is voltak/vannak... -
peterson79
őstag
válasz sanya53 #181136 üzenetére
Köszi.
Remélem még összejön pár hasonló kör, mert ki akarom vele fejleszteni az E5-öt, aztán el is adom. Ha tudok vele tonyozni akkor eléggé jó, de van, hogy nem érzek rá és nem ad be semmit. Azért ebben a körben is volt pár rossz lövés és volt pár mákos is. E5-öt se veszem meg,csak ki akarom iktatni a fejlesztési fából.
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #181170 üzenetére
Nem egy random berakott másik játékos hanem ugyanaz a játékos csak 1 nappal korábban.
Semmi különbség aközött hogy valaki pofán lőve magát lesz öngyilkos vagy vízbe fulladva. Én mind a kettőt egyformán elítélem és büntetném. Ezzel jól megérdemelt xp-t és sok esetben medált vesz el az ellenfél játékosaitól. Élmény amikor ezen megy el a dimitru vagy a pool medálod.
Arról nem is beszélve, hogy egész csata alatt téged lő a pálya másik végéből, a csata nagy részében esélyed sincs neki visszalőni és amikor végre visszaadhatnád neki a kölcsönt akkor még ezt az örömöt is elveszi előled.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #181169 üzenetére
Nem tudom hogy egy random berakott másik játékos klipje hogy kapcsolódik ehhez. Egyébként meg ha meg akar fulladni akkor fulladjon meg. Így nem kap a legénység XP-t asszem...
Egyébként nem fél mp-t várt, a kamerán is látszik mit nézett.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #181168 üzenetére
Miután betöltött kb fél másodpercet várt, lehet elkoptak az ízületei a sok klikeléstől. .
Szerintem kilőtte volna magát akkor is ha egy házzal hátrébb áll a wz és nem tudja splashelni, szerinted meg nem. Ezt úgysem tudjuk eldönteni, szóval kár győzködni egymást.
A másik klipet viszont nem elemezted pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy ott kit akart magával vinni? Talán Nessie-t?Más téma:
Ilyet sem gyakran látok, hogy full 10-es csatában 13-an sebeznek 1000 alatt: -
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #181161 üzenetére
Ha öngyilkos akart volna lenni hamarabb is megtehette volna. Aszondod 3 csillagosak az artyjai, biztos nem pocsekol el lehetseget egy kis plusz sebzesre. De nyugodtan nezd meg hogy var az utolso pillanatig...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Viktoár #181166 üzenetére
nem olyan amugy. inakbb olyan mintha a sakkban te csak gyalog lehetnel, es azzal kezdodik a jatek h a kiralyno vizbefull a bastya kilovi a futot h mernem oda allt stb, neked meg varnod kene meg 5 percet mire meghalhatsz es szevedni egy jot h esetleg bevigyel 2 lovest h kevesebbet essen a wn nyóc. persze ha az nem lenne akkor gyorsan mennel agyonlovetni magad es ugyanugy fantasztikus elmenyben lesz reszed mintha vizbe fulladtal volna inkabb vagy dezertalsz.
vagy persze le is hozhatod a jatekot scorpion gvel himmelsdorfon ilyen esetekben.. type 5 meg is7 ellen xdpersze az is megoldas ha kapsz egy hetes bant mert akkor be se kell lepned ebbe a fertobe
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #181158 üzenetére
Nincs probléma. Természetesen aki öngyilkos lesz a játékban az megérdemelne egy hetes bant.
Nem is értem hogy minek játszik az ilyen. Ez olyan mintha a sakkban felborítanám a táblát mikor már látom hogy 1 lépés és mattot kapok. Szerintem az egojuk nem bírja elviselni hogy kilövik őket.Üdv:Viktor
-
h1mpi
félisten
válasz AlexHerceg #181162 üzenetére
Én megcsináltam, levont 960 Ft + 321 Ft-ot. Nem tudom, hogy ezt zárolta-e vagy le is vonta. Korábban már egyszer igénybe vettem az egyik csomagot. A fontos, hogy a végén mondd le az előfiezés megújítását az Amazon Prime-on.
Fully electric lifestyle!
-
jano_77
nagyúr
másnál is megadta magát a játék!?
Épp legénységet képeztem át - befejezvén a játékot - és egyszer csak elkezdett tekerni a WOT-os "homokóra"!? Mind1 milyen tankot választok ki, csak teker-teker és teker.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
AlexHerceg
tag
A Charlie csomagot valaki igénybe vette a Twitch Prime-val?
Ha igen,írna ide, vagy privátba útmutatót,hogy kell megoldani?
(jól jönne az a kis arany és a 6 garázshely)Hominem te esse memento...
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #181140 üzenetére
Na erre a válaszra nem számítottam. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy van aki nem látja, hogy saját magát lőtte ki az arty. Számomra egyértelmű volt már akkor amikor a kapott lövés után megindult a házak felé, hogy ki akarja nyírni saját magát és ez be is bizonyosodott. Szerintem két fórumlakón kívül mindenkinek egyértelmű volt hogy mire gondolok, de akkor ezek szerint mégsem volt teljesen egyértelmű.
Akkor lefordítom, hogy mire kaptad a ledegradáló kommentet:
Mi volt benne a "sportszerűtlen"? -> Mivel mint írtam meg sem fordult a fejemben, hogy valaki nem látja, hogy saját magát lövi ki így ezt úgy értelmeztem, hogy szerinted nem sportszerűtlen az ha direkt kilövi magát, hogy elvegye a kill lehetőségét az ellenféltől. Vagyis szerinted teljesen rendben van ez a fajta magatartás. Na erre szerintem teljesen jogosan kaptad a nem is annyira burkolt hülyézést. Fenn is tartom azt a véleményem, hogy aki szerint nem sportszerűtlen ha direkt megöli magát bárki a csata végén annál nagy bajok vannak.De akkor ezek szerint félreértés volt és ebben a kérdésben azonos állásponton vagyunk. Vagy szerinted nem sportszerűtlen így hogy már tudod mit kell nézni?
-
Raysen623
addikt
válasz #77646080 #181148 üzenetére
Csakhogy ez nem med tank hanem heavy. Számomra ez egy újabb orosz fejlesztők általi agyfingás. Mintha nem lenne már így is elég erős és OP az orosz ág. IS3 eleve egy nagyon jó és erős tank ha tudnak vele játszani. A táras megoldást semmi nem indokolta.
-
kchryss
veterán
válasz ollie #181153 üzenetére
Skill-t amikor kérdezték, hogy csinálna-e 24 órás adást azt mondta, hogy kizárt. Nem éri meg neki kockáztatnia az egészségét. Nála kb 12 óra a max egy adásban és általában 2 óránként tart 5-10 perc pihenőt.
Nyilván a 12 óra sem egészséges, de össze sem lehet hasonlítani az ilyen 30 órás adásokkal. Foch még mindig nyomja élőben és elég rosszul néz ki, kb mint egy vízihulla. -
-
kchryss
veterán
válasz ollie #181150 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a 29 órát egyben nyomta le egy adásban. Beteg.
Én mondjuk nem szeretem ha ilyen maratoni adásokat csinálnak, az egészségüket kockáztatják. Pár éve pont egy wot streamer belehalt a 24 órás adásba.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Kezdek megrémülni... Tegnapelőtt vagy tegnap itt a fórumon szidtam a WG-t hogy nem olyan kupont adtak a múltkor, amit mindenre fel lehet használni. Fél óra nem telt el, kaptam egy 15% kupont mindenre.
Ma telefonon beszélek egy haverommal, mondom neki, bárcsak árulnák a Somuát. Lerakjuk a telefont, megyek egy csatát, kilépek, azzal fogad a garázsban a harci felderítés hogy nézzem meg a Somua ajánlatokat. A játékban még azt írta, hogy bérelhetem 10 csata erejéig, de rákattintva már a shopba vitt ahol meg tudtam venni. Meg is vettem a kuponnal amit kaptam 2 napja
Köszönöm WG, tudtok még kellemes meglepit okozni[ Szerkesztve ]
-
SirFoch most, 29 óra után érte el a tizedik állomást a maratonban. Egy átlag játékosnak valszeg 40-50 óra végigtolni, ami 4-5 óra naponta...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
-
KISDUCK
addikt
válasz Raysen623 #181141 üzenetére
11,75s az első lövedék betöltése
14,69s a második lövedék betöltése
17,62s a haramadik lövedék betöltése
Sorban tölti be a lövedékeket, tehát kb. 45s a három lövedék tárba töltése és a lövedékek közötti betöltési idő ha jól tudom 3s. Nem kell teletöltenie a tárat hogy lövöldözhessen az első után már lőhet. -
ooloo
őstag
válasz Viktoár #181140 üzenetére
Ne vedd magadra .... nem rosszindulatúak , csupán a tekintélyüket köszörülik rajtad . Azért itt , mert a való életben sokkal nehezebb .
Amúgy meg lökd a jó csatás képeket , mert itt a helye .... elfér a többi között.Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Viktoár
addikt
Én is azt hittem hogy kilőtte az enemy ezért nem értettem hogy mi a sportszerűtlen? Természetesen a magyarázat helyett megint jött a burkolt "hülyézés" amire ugrott a többi seggnyaló hiéna.
Nem engem minősít, nem is veszem magamra. Attól hogy valamiben nem egyezik a véleményünk (wg-s konteók) még nem kell minden kérdésre ugrani és ledegradálni.
Gondoltam berakok és fajin kis csata összesítőt de megint csak a köpködés megy így inkább nem teszem.
Üdv:Viktor
-
KISDUCK
addikt
válasz Raysen623 #181137 üzenetére
Autoloaderes, lövedékek betöltési ideje: 11,75/14,69/17,62 s
Forrás: wotinfo.hu -
Raysen623
addikt
IS2-A táras? Ha nem akkor mennyi idő alatt tölt újra?
-
sanya53
aktív tag
válasz peterson79 #181113 üzenetére
Ez azért nem gyenge, szép volt. Nem fog sűrűn előfordulni, habár kitudja.
-
egyedülülő
őstag
válasz Puculo #181116 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy az amx m4 51 el lőttem kb 7 vagy 8 alkalommal és minden pattant kivétel nélkül. Nullás kör lett a vége. Top tier voltam és gondoltam is, hogy hülyén nézhet ki a dolog, de ez van.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ollie #181122 üzenetére
Paraszt aki mondja. Egyebkent a splash miatt kapott az ellenfél is mert mar nem tudott rafordulni, ez volt a cél hogy magaval vigye és/vagy extra sebzest hozzon össze az utolso lovesevel. Csak megint tul van gondolva.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
na itt a másik jó dolog a WG-től:
T110E4 vs T110E4 egymással szemben kb 100 méterre, szinte egyszerre lövünk. a sebzés az ellennek 897, nekem 732. mindketten apc-vel lőtünk kb. ugyanoda, hasba lőtük egymást. mjad 170hp különbség a két sebzés között. ki érti ezt?Teló: +36302105384 SW 120/600
-
törölt tag
válasz peterson79 #181113 üzenetére
Ezt elhiszem, sokan nem kedvelik. Nekem az első IX-es Heavy volt, 5 skilles legénységgel és a tízes ágyúval jól elvagyok vele. 🙂
-
HellGreg
őstag
Országspecifikus tervrajztöredéket mikor ad a játék? Adott már egy rahedli tankhoz meg univerzálisat, de nem tudok mit kezdeni az univerzálisakkal, mert kell hozzá országos is.
-
-
Dr.Én
veterán
válasz Puculo #181116 üzenetére
Nekem volt egy olyan csatám tegnap hogy , na jó sokszor van olyan csatám köszi WG !
Na szóval SU-152-vel megyek csatába, beállok a megszokott TD helyre, majd várom a nyuszit, nyuszi jön, én meg mellé durr ....majd újra és újra...
majd megindultam további vadászatra, előttem az összes skulót és viccet félre téve egy találatom nem volt, vagy lepattanó vagy mellé lőttem...Jó tudom az ágyúja troll meg minden, de ez már kicsit szemétség volt[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Puculo
aktív tag
válasz #77646080 #181111 üzenetére
El is fogadná az ember, de ott volt a dühöngőben, ráadásul a csata vége felé esett el. Ha én a T95-el odaértem, akkor neki sem lehetne mentsége ez. 100 fölötti csatája volt már az adott tankkal, és ahogy elnézem 1100 csatával tier 9-ben biztos nem stock járgánnyal tolta.. Nem hinném hogy az egyetlen accountja az illetőnek..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
peterson79
őstag
Jó reggelt..
Mindig azt mondtam, hgoy az M103 egy nagyon rossz tank...aztán pár hónapot pihentettem és most megint játszok vele alkalomadtán:
Ha esetleg valaki nem nézné meg, ellőttem minden skulómat, 7 kill és 6104 damage és foglalással nyertünk...pedig azt hittem legyalulnak a végén...[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
standart B 11 csata, 117 lövésből összesen 21 sebző lövés. valamit megint piszkált a WG. közelről, távolról, fullra rászükülve, kapáslövés, teljesen mindegy, 2 tárból 1 sebző lövés, a többi a holdba, földbe, és közvetlen közelről is mellé megy.
újfent köszönjük WG.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
törölt tag
válasz Puculo #181109 üzenetére
Előfordul, hogy rosszul jön ki a lépés. A Mauschen egy elképesztően lassú jármű, ezért előfordulhat, hogy egyszerűen kimaradsz a csatából - azaz, nem érsz oda, ahol a történések (lőhető ellenfelek) vannak.
Saját tapasztalat is és másnál is előfordult ilyen, az ismeretségi körömben. Hasonló jármű pl. az amerikai T95 TD, megtörténhet vele, hogy nullást mész, mert egyszerűen a csata olyan gyorsan lefolyik a térkép más részén, hogy nem jutsz lövéshez.
Nem lehetetlen és nem kell hozzá bénának lenni sem. Pech.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz wwenigma #181106 üzenetére
Veszteni nem veszt vele, ha hozzáadja a kivételekhez. Nekem pár programot már használhatatlanná tett a defender antimalware része több féle módon.
On: tegnap láttam hogy megy valami twiches ablak a garázsban, de nem néztem még rá. Lehet ezzel kapcsolatban álcafestésre számítani?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KISDUCK #181105 üzenetére
Nem kavar be, en csak azt hasznalom.
zseko: Ezt csinald meg te is illetve szedj le minden halozatoptimalizalo programot, azt is amit az alaplaphoz adtak halokartyahoz. Ugyanugy atmenetileg minden viruskergetőt, csak a defender maradjon. Hogy csatlakozol nethez?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz zseko #181104 üzenetére
A windows defender bekavarhat. Itt egy leírás hogy ne akadjon össze más programmal. Ezt még hearthstonehoz írtam, értelemszerűen a wot-ra is alkalmazható. Persze újratelepítés és registry pucolás után a tűzfalban engedélyezd majd a wotot.
1. windows defender biztonsági központ megnyitása
2. vírusok és veszélyforrások elleni védelem megnyitása
3. vírusok és veszélyforrások elleni védelem beállításai
4. kivételek > kivételek hozzáadása vagy eltávolítása
5. kivétel hozzáadása: javasolt a hearthstone mappa hozzáadása és a hearthstone.exe folyamat hozzáadása a kivételek közé, de én bónuszban még a battlenetet is hozzáadtam.
6. vissza a windows defender biztonsági központ kezdőlapjára
7. vírusok és veszélyforrások elleni védelem
8. zsarolóprogram elleni védelem
9. alkalmazás átengedése a mappákhoz való hozzáférés szabályozásán
10. engedélyezett alkalmazás hozzáadása hearthstone.exe
11. a hearthstone.exe biztonsági beállításainál minden felhasználóra teljes hozzáférést adtam biztos ami biztos alapon. -
zseko
veterán
válasz KISDUCK #181103 üzenetére
A játék le volt törölve, most töltöttem le ~két hónap után megint, bár a registry törlésre nem emlékszem, megvolt-e. Na majd megpróbálom még azt, bár sok reményt nem fűzök hozzá... Win 10 bekavarhat?
Amikor nagy ritkán ment (decemberben akartam játszani az ünnepek alatt), akkor indításkor 55-80 volt a ping, játékba (mármint meccsbe) belépve viszont kiakadt 999-nél, majd ki is dobott.HR24.hu
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jr1994 #181099 üzenetére
A kettő hogy függ össze úgy mégis?! Rohadtul nincs köze egymáshoz szóval ne akard összemosni...
Retardált statpadder klanos nyomikkal nem kell együtt játszani hogy eszrevedd a goldf0sast míg egy tankosztalyt csak úgy lehet...
De mivel csak be akartál szólni, legközelebb valami erdemit plz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest