- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Zolee11 #177396 üzenetére
Egyértelműen látható, hogy pl. tankok húzásánál (fejlesztési szakaszában) sokkal rosszabbak az esélyeid bármire, is, sokkal többször kerülsz eleve vesztes helyzetbe, semmi esélyed, 100 órákat kell beletenned, mert alig kapsz valami XP-t. Vagy ha egyszer bekerülsz egy olyan ágba, ahol csak a kikapás van, egy hétig ki sem kerülsz, lőhetsz akármennyit, és játszhatsz akárhogy,
Én erre a részre reagáltam azzal hogy aki unikum azt nem szívatja a játék? Az nem húz tankot?
-mindenre 5000 óra kell: nem nem kell 5ezer óra.
-booster és a mézes madzag: Nem nem az mert egy jól sikerült 4x-es szoró+boost+prém = ~10k xp mi ez ha nem jó dolog?
-emberi reakcó +a program eldönti: RNG a játék kezdete óta van (vagy legalábbis istentelen régóta) Kérdezem én az nem probléma amikor a program úgy dönt pl hogy narancs átütés jelzőnél sikerül átlőnöd a páncélt?
-10 lövésből 10 mellé megy: Elég sarkos példa nyilván ritkán de megeshet. (persze nem ez az általános, pár éve volt amikor a szórásképbe belepiszkáltak. Tudomásom szerint az is be volt jelentve nem titkos akció volt.)
Nem nem vagyok wégééé bérenc! Csak egy szimpla balf@sz játékos aki idejött segítséget kért és megértett pár dolgot a játék működéséről. -
Stigma.HC
senior tag
válasz Zolee11 #177396 üzenetére
"Ez a program jelen állapotában, ebben a formában használhatatlan."
Számodra, tedd azért ezt is hozzá
Én például jelen formájában is tudom élvezni a játékot. Hogy miken változtatnék azt én nem öntöttem ilyen szép nagy hozzászólásbamint te nem is olyan régen, mert totál feleslegesnek ítélem. DE ennek ellnére is jól elvagyok a programmal köszönöm szépen"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest