- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cagm^c
tag
Nemrég bejelentettek egy patch-et 9.2.3 verziószámmal. Ez a prémium tankoknak fogja növelni az XP és crew XP szerzését. [link]
A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne: ha van például egy T8 prémium tankom, akkor a patch után 1,5-ször lesz több a crew XP, vagy 1,1*1,5=1,65-ször?A választ előre is köszönöm!
-
Cagm^c
tag
válasz Angel1981 #16991 üzenetére
Sorry, nem Neked ment, új akart lenni.
Szerk: És az előző hsz-el csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenkinél előfordulhatnak 0dmg-s csaták, de ettől még nem noob, lehet hogy csak rossz köre volt, vagy valami más módon tette magát hasznossá (mint ahogy az előbb leírtam).
Persze, ha a illető minden csatájában 0dmg-t okoz, esetleg 100-500-at, de azt is csapattársnak, az már más tészta.[ Szerkesztve ]
-
Cagm^c
tag
válasz Angel1981 #16975 üzenetére
A 0dmg-vel végző top tier tankok fikázásához annyit hozzátennék, hogy nekem volt olyan csatám Chuch I-el, ahol top dog voltam, egyedül védtem az egyik oldalt. Mivel nem hullottam el, a túloldalt meg a túlerő miatt áttörtek a mieink, ezért nyertünk. 0dmg-vel fejeztem be a csatát (stock ágyú elég gyenge), de 3x annyi sebzést benyeltem, mint amennyi HP-je van a tanknak. Kaptam egy steel wall medált; XP-t, pénzt alig. A meccs végi stat alapján lehet mutogatni, hogy mekkora noob voltam, pedig megnyertem a csapatnak a mérkőzést. És mellette az eff. ratingem is tuti csökkent közben, mert ugye a benyelt sebzésért nem jár semmi.
-
Cagm^c
tag
Ha valaki találkozna [-HOT-]kovadavi-val, vagy ismerné, akkor mondja meg neki, hogy csókoltatom édesanyukáját.
Győztes csata végén csapattársként one-shottolta KV-val a Crusaderemet... -
Cagm^c
tag
Ha csak nyári festést veszek a tankra, akkor az összes pályatípuson az a festés lesz rajtam, vagy csak a nyári pályákon, és a többi pályán meg default festés?
-
Cagm^c
tag
válasz Speedlink88 #11735 üzenetére
Köszi!
Egész jó leírás. A T14 eddig fel sem tűnt, hogy 1500 pénz. Ennyim van még vásárolgatásra. Leglább van választék.
-
Cagm^c
tag
A brit Tier 5 prémium heavy tankot, az Excelsiort próbálta már valaki? Használható tank?
-
Cagm^c
tag
A hétvégi akció azt írja, hogy 50%-al olcsóbb 2 prémium tank.
A panther/M10 5750 helyett 4025 nálam msot a játékban. A PzIV meg 3750 helyett 2625.
Az 50% árcsökkenésnek nem felezni kéne az árat? Mert ez így csak kb. 30% ha jól látom.
Szerk: látom nem csak nekem furcsa, akkor jól számoltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest