- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
SyMbioTe #246396 üzenetére
Pont a napokban járt le a twitch kampány aminek keretein belül meg lehet venni a 703 II-t. Amúgy az egy nagyon fain kis tank de az az ágyúsüllyedés. Ha nem süergető a dolog én inkább megnvárnám a karácsonyi évente (Dec 10) és vennék pár ládát neki. Abból jön arany, prém nap és eshet prém tank is. Kíváncsi vagyok idén miket dobnak be a boxokba.
-
nomic
aktív tag
válasz
SyMbioTe #224026 üzenetére
Face csoportba raktam ki még másfél éve egy videót, sajnos már nincs meg a gépen, az FB meg borzasztó minőségben őrizte meg, szóval letöltenem sincs értelme, bár talán a lényeg látszik. Konkrétan menet közben, max sebességgel az IS-7-tel ellőttem egy mozgó Lynx-et 300 méterről, ami egy ház mögött gurult éppen. A házra céloztam, és mivel mozgásban voltam, a lövedék még a ház mellett ment el, és telibe kilőttem a csávót. Életem lövése volt.
-
po1son
addikt
válasz
SyMbioTe #224026 üzenetére
Na igen az érme másik oldala, tegnap 90el száguldozó EBR siegfried line-on a csata 12-13. másodpercében ~300 méteren simán eltalált mozgás közben, ez számomra ugyanúgy kiveri a biztosítékot és nem azért mert én vagyok a szenvedő fél, hanem egyszerűen logikátlan/unfair az egész.
-
Baltazár123
őstag
válasz
SyMbioTe #223354 üzenetére
valószínűleg ez a gond, hogy kevesen akarnak kisebb tierben játszani a teszten és nincs olyan alaposan letesztelve, mint a tier10 arany lőszerrel. Valószínűleg a WG-nek is az a kedves, hiszen akik így játszanak, azok sok kreditet égetnek. A nagy kredit igény meg közvetve bevételt generál nekik.
Azok a pondrók, akik tier5-7 ben játszanak meg akár prémium nélkül is fenn tudják tartani az accot, hát kapnak is egy félig vagy még félig se letesztelt játékot. Főleg a játékmechanika meg a ballansz tekintetében. Ez így elég gáz, de remélem megfaragják majd több patchon keresztük, ahogy szokták, ha sokan vinnyognak. Először azt mondják, hogy nem tudnak játszani, akiket 70-80%-ról kikapnak az artik, de egy idő után, ha elég kitartó a vinnyogás, akkor megnézik és valahogy kijavítják
Visszakapcsoltam a chatet a játékban, megy az f betűs szó az artik miatt tier5-ben, pedig úgy tudom automatikusan chat ban jár érte elég hamar, alacsonyan van a tolerancia szint.jorgie: nem is azért mondtam ezt, mert a chaffee a nagy kedvencem, de húzom már egy ideje, nem sok van a t37-ig és a mai nap ledöbbentem azon, hogy sorozatban kiszednek 70-80%-ról, pedig nem álltam egyszer sem, mozogtam. Na mindegy, a bulldog a cél, tovább nem hiszem, hogy megyek az amcsi könnyű ágon. A chaffee-t meg elfelejtem örökre.
-
-
peterson79
őstag
válasz
SyMbioTe #222765 üzenetére
Te most komolyan letöltenél 60 gigát azért, hogy megnézz egy 10 perces csatát amiben 2-3 érdekes dolog történik?
Ezt max steamerek csinálják, legalábbis QB-nél már láttam ilyet, de normál ember nem hiszem, hogy ezzel foglalkozna.
Nekem van pár videóm lementve, de már csak azóta 3 tucat olyan lehetne amit feltöltök csak azért, hogy másnak esetleg segítsen, bár sok értelme annak sincs, hiszen két ugyanolyan csata nincs...
-
zodo
nagyúr
válasz
SyMbioTe #222756 üzenetére
és Met
Tippeltem de most hogy ránéztem a sajátjaimra, tényleg eltűntek.
Mondjuk nincs is értelme hosszabb távon tartogatni őket mert patchváltáskor már kb. úgy is kuka a korábbi replay a kompatibilitási probléma végett.Tipp: Aktuálisan rögzíteni és feltolni egy videómegosztóra.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
SyMbioTe #222346 üzenetére
Igen, tényleg csak annyi a baja...de ez éppen elég. Nincs miért elnézést kérni, mindenképp mentem volna ezen az ágon, így csak annyi, hogy nem ez lesz a preferált, csak ha időm marad, akkor megyek velük. A med ág amúgy tényleg messze jobban tetszik.
Lefie, szerintem nem ugyanarról a tankról beszélünk, én a T-150 ágyúját kritizáltam. -
Szibilla
aktív tag
válasz
SyMbioTe #221704 üzenetére
Majd kiderül, annyi freeXP úgy sincs, hogy teljesen átugorjam, inkább csak majd gyorsítom a folyamatot, ha odajutok...de azon az ágon még az előd sincs meg, csak mellékszál, de már nézem, hogy mi várható.
Nekem amúgy az RNG-vel nincs bajom, ez ilyen, sokszor én is béna vagyok, így biztos szidnak eleget. A csatánkénti 3 arty viszont megöli a partit...egyik biztos ráér arra figyelni, amerre vagyok, végülis csak pár jellemző ütközőpont van pályánként....limitálni kellene a számukat, nekem 1 maximálisan elég lenne, úgy lenne esely elkerülni, aztán kattogtasson csak, amerre akar. -
notika77
senior tag
válasz
SyMbioTe #220642 üzenetére
Ha kiválasztottad melyiket akarod, akkor azonnal. Úgy emlékszem a depóban jelenik meg legalul (vagy legfelül) a választó képernyő.
ui.: ha használsz modokat, akkor lehet, hogy alapból ki vannak szűrve a tanklistádból a bérelt járművek. Ha ez a helyzet akkor a tankválasztó elején a tank gombra kattintva majd, ha kell, akkor lefelé görgetve egy óra ikonos gombbal tudod kikapcsolni a szűrést
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SyMbioTe #220463 üzenetére
Hát meg a low tier gyakorlatilag játszhatatlan, mert akik fejlődni akarnak és már ismerik a játék fejlődési rendszerét, nem mennek oda, helyette a seal clubberek ütik szegény kis fogalmatlanokat.
Kb, tier 5-től kezdődik az igazi World of Tanks, minden, ami alatta van, kukázható lenne ma már. -
hulp01
senior tag
válasz
SyMbioTe #219929 üzenetére
Nekem működik. Frissítette a game centert, aztán amikor a playre kattintottam, akkor belépett, de ki is dobott, hogy nem tud csatlakozni, és utána a játékot is frissítette. Amikor ez kész volt, akkor egy videó lejátszása közben rengeteget homokórázott (újra be kellett írni a felhsználót és a jelszót) de elindult és rendesen ment is, normál pinggel.
Nálunk is most szolgáltatóváltás volt Vodafone-ra, tegnapelőtt nem volt semmi gond, tegnap viszont játszhatatlan volt úgy este 8-10-ig. Pedig ez nem Telekom. Nagyon remélem, hogy ez csak valami átmeneti megingás volt.
-
jimmy74
őstag
válasz
SyMbioTe #181670 üzenetére
Bár elég hamar meglett ez a ts-5 hála annak hogy 9-es tankkal is meglehetett csinalni a kiválóság küldetéseket is,így ingyè vót bár egy kört se mentem vele túl lassú nem tetszik ahogy látom.
Ha esetleg nincs su 130-ad akkor azt vedd meg szerintem a skorpió G-vel vetekszik, már a 3-dik gm-et hajtom de iszonyatosan nehéz talán a skorpió G után amivel legtöbben játszanak. -
slett27
addikt
válasz
SyMbioTe #114994 üzenetére
Valentine II megvan én is akcióban vettem 250 gold-ért. Pont ezek a tankok idegesítenek, mint a Matilda hogy még a gold sem viszi. Elmenekülni sem tudok már annyira azért nem gyors, vannak vele jó csatáim, de Pz B2, M3 Lee, Matilda, AMX 40 esélytelen.
De aztán jött a T28E F-30 és megláttam azt az ágyút....mondom ez kellett volna.
-
jr1994
addikt
válasz
SyMbioTe #113336 üzenetére
Hát a felsoroltakból max az ellenfél ágyújának kiírása ad pluszt a gyárihoz képest, az is főleg akkor ha egy tankon két értelmes lehetőség is van, amúgy én úgy szoktam játszani hogy a legjobb ágyúra számítok egy tankon. Az Aslain kirak egy csillagot a stock tornyos tankokra, jó részére anélkül nem megy fel a nagy cső, nekem ennyi elég.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SyMbioTe #112283 üzenetére
Ami szerint mégis cserélve lesz a FV215b heavy a Chieftain Mk.6-ra!?
(#112296) +SoulRiever-: szerintem sok ELC-t is fogsz látni a tetejére borulva - személyes tapasztalat a tesztről
IS-6 esetében a változásokhoz nekem elkélne némi segítség! Mégpedig az animációt ahogy nézegetem, olyan érzésem támad, mintha egy tuning autót néznék, aminek a hátsó kerekei szélesebbek mint az elsők! Csak nekem ilyen a 9.14-es modell színes ábrája?!?
-
zodo
nagyúr
válasz
SyMbioTe #111959 üzenetére
Köszi, megtörtént!
Arra nyomtam még ha nem is cél hogy elérjem de jelenleg a VII-es Jagdpanther-nél járok amiről kb ~8k xp és tovább lépek a Jpanther II-re így jól jönne a leárazás ha addig nem sikerül megcsinálnom a Stug IV kampány 15. küldetését.
Egyszer már voltam egy lövésre de azóta még a közelébe se sikerül menni a 3k sebzésnek. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
SyMbioTe #110790 üzenetére
Még az is lehet, a kilövő biztosan a Medium volt, én nem láttam ott mást (és 3-as szintűekkel csatázva egy fullos Marderrel esélyesen hamarabb veszed észre a többieket, mint fordítva), de kizárni valóban nem tudnám. Főleg, hogy a meccs már rég nincs meg.
Ez volt az eddigi egyetlen olyan WOT pillanatom, amikor tátva maradt a szám, és nem értettem, hogy mi történt. -
kchryss
veterán
válasz
SyMbioTe #110546 üzenetére
Elég op tank, ha lesz olyan küldetés, hogy legyél a legtöbb x alap xp-sek közt arra tökéletes lesz.
Legénységhúzáshoz is jó lesz, van már Tetrarchom, T-127-em, BT7 artym és most a Valentine II. Ha lesz x3 vagy x5 első napi győztes xp akkor ezzel a 4-gyel több tízezer legénységi xp összejöhet csak a duplázásból. -
vhw
addikt
válasz
SyMbioTe #110489 üzenetére
A Valentine-t nem ajánlanám, elég "speciálisnak" kell lenni, hogy élvezze valaki a játékot vele.
A lend-lease Matilda már jobb - könnyű tankokat/medeket egész jól átüti, a nehéz tankokkal van gondja, ott észnél kell lenni hova kell lőni, meg úgy egyáltalán melyikbe belekötni. (a prem lőszer se húz ki a sz*rból, nem sokkal magasabb az átütése) De összeségében szerintem élvezhető.
A BP-t nem tudom... nekem nem jön be a 6 pdr löveg úgy általában semmin...
-
athomi
veterán
válasz
SyMbioTe #110384 üzenetére
Kb. 5-6 csatát játszottam le pár nap leforgása alatt, amikor észrevettem hogy 6 nap prém fiókom van. Azért nem vettem észre előtte, hogy van prémiumom, mert akkor már a karácsonyi garázs volt.
Hát ha pár csatából megcsináltam a küldetéssorozatot, akkor nem lehetett valami nehéz teljesíteni. -
válasz
SyMbioTe #109434 üzenetére
Gratula!
mod: megnéztem. A t-54 mod1-be hamarabb lőhettél volna, amikor nem veled votl elfoglalva, te meg a td után mentél, és végül is szerencséd volt, hogy belédment, így sebződött, mert különben lehet, hogy nem lett volna elég hozzá a 2 lövés. A vége meg megint csak mázli, hogy maradt 1 HP-d, de ez persze nem rajtad múlt. Alapvetően jól játszottál, a 2db IS3 a csapatodban meg szégyellje magát.
-
rlazol
veterán
válasz
SyMbioTe #109256 üzenetére
SyMbioTe - szerintem akkor sebesülheett meg, amikor kilőtted, az meg nem biztos, h számít.
jano_77:
az arty vsz veled szemben, a báziuk környékém van. A falon lévő résen lőtt be és a mögötted becsapódó lövedék splash-e ölt meg.
szerk.: elnéztem, sry
biztos splash volt, de h honnan? A-B0? ki kéne próbálni gyakorlóban. -
Enzolord
addikt
válasz
SyMbioTe #109147 üzenetére
Mit nem értesz.. Ha prémiuma van, akkor az MM neki kedvez, és hiába a holdra céloz, a skuló átüti a vékony részén, hisz a prém noobok miatt ilyen tré ez a játék.. Ő meg csak játszani szeretne ingyen, és ezért őt bünteti a mocskos WG...
(#109146) mcwolf79 Ha ráírsz megint, akkor ott lesz az eddigi chatelésetek, szóval ne habozz elnézést kérni tőle, mert prém noob vagy, hogy el tudjam olvasni az egész kis huncut regényt..
-
lacibacsi
addikt
válasz
SyMbioTe #109074 üzenetére
Ha valami nem kell, akkor egyszerűen újrafuttatod a telepítőt és kiveszed a pipákat a "törlendő" modok elöl.
(#109068) nyunyu: "Csak elotte ne lenne a Nashorn"
Mi a baj a Nashorn-nal? Nekem örökmegtartós darab lett belőle. Mozgékony, jó ROF, pontos, stb...(#109087) Jarod1: Felénk 0 Celsius fok volt reggel. Nálatok milyen hideg volt? Már csak azért kérdezem, hogy nyilván lefagyott a PrintScreen billentyűd...
-
nyunyu
félisten
válasz
SyMbioTe #108581 üzenetére
Centurion I fullra huzasa 268k XP, Cent 7/1-e ujabb 352k, ez 620k.
Plusz meg hozzajon, ami a Cometbol hianyzik.
Minusz a ket Centurion motoron megsporolhato 75k, mivel azok nem letfontossaguak a kovetkezo tankhoz.Vegulis nem lehetetlen, de arra azert szamits, hogy 5-6 ora alatt nem fogod meguszni a napi 20k XP osszeharacsolasat, ha nincs premed.
Legalabbis en nem nagyon tudtam 3.5-4k/oranal gyorsabban haladni, mivel egy rakat olyan csata volt, ahol a meccs elejen kilottek, aztan a palya tuloldalan levo lemmingek tizenpar perc mulva sem tudtak nyerni, igy jol beragadt a tank, aztan kaptam kemeny 150-200XPt a vegen.
Asszem a karacsonyi ingyen premes napon produkaltam 8 ora alatt 40k-t, de akkor mar nagyon tele volt a hocipom a jatekkal.
-
vhw
addikt
-
ballington
addikt
válasz
SyMbioTe #94281 üzenetére
Az a masik, ami szar a panthernak: camo. Nekem nincs 6. erzek, csak akkor vettem eszre, h fel vagyok spotolova, amikor lelottek mar a lancomat. Arra a vonalra szvsz nem erdemes alca skillet tenni, egy bia val jobban jarsz. Hacsak nem ugy, hogy elkezded alcaval aztan a 100% utan atkepzed bia-ra. Csak hat az eleg sok gold kell. Nekem elsore bia van.
-
ballington
addikt
válasz
SyMbioTe #94234 üzenetére
Ma vegeztem a pantherral es tapasztalatbol mondom, ha teheted, kepezd at a legenyseget vagy mindet bia-ra, vagy 6. erzek es javitasra. Utobbi azert, mert szinte minden meccsen lelancolnak vagy 5x. Eleg frusztralo. Esetleg a lovesznek biztonsagos elhelyezes, mert az elso bekapott loves rendre ammo rack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged