Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz galervin93 #109096 üzenetére
Nagyon jól gyorsul. Nyilván nem olyan, mint egy AMX CDC, de azok között van, melyek jobban gyorsulnak, mint az átlag medek. Pl,. határozottan jobb, mint egy T-44 vagy Type 59 ilyen szempontból Nézz meg néhány replayt, és szerintem képet kapsz róla. Quickybaby és Jingles is bemutatta a youtube-on.
(#109099) Dr.Én: a csomag akkor éri meg, ha kell az arany, ami vele jár.
(#109098) Enzolord: igen, a saját festése megadja az álca bónuszt, így arra sem kell költeni
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Enzolord
addikt
válasz Tuco Ramirez #109097 üzenetére
Olyan camoja lehet, mint az Indiennek..
Bár kérdés, hogy így, hogy nem lehet befesteni, ha jól tudom, ez a festés megadja e az álca bónuszt, vagy sem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tuco Ramirez
őstag
A Mutz camojáról talált már valaki infót...? A P8.8-énál csak jobb lehet, de nem mindegy mennyivel...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Enzolord
addikt
válasz mcwolf79 #109093 üzenetére
Igen, mi is erre tippeltünk..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz Dr.Én #109089 üzenetére
Mentem a Mutzzal 18 csatát, és állati jó tank. A gun depression 10 fok! Képes pattintani is a tornyával, kb úgy, mint az Indien. Papíron lassabb és lomhább az Indiennél, gyakorlatban pont fordítva van, mert a ground resistance értékei hihetetlenül jók. Majdnem képes tartani a tempót az AMX CDC-vel. A gun dispersion is hihetetlenül jó, ideális kapáslövésekre, alig esik szét a célkereszt mozgás közben, ha van stab rajta. Nagyon örülök, hogy megvettem. A Panther 88 rossz tanknak tűnik mellette. Na jó, egy dologban rosszabb a Mutz, az a DPM, mert az csak 1800 körül van (felszerelés nélkül).
Talán ha kétszer kerültem vele tier 10-es csatába, többnyire nyolcasok ellen megy, 1-3db 9-es szokott még lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #109084 üzenetére
Mi szakaszban voltunk, mindhárman első csatánkat toltuk, és kilencesekhez dobott be..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Nyilatkozzatok, milyen lett ezen PZ 58 MUTZ? Páncél, töltés idő, ágyú ereje, mozgékonyság? Panther mit 8.8 tankom van, ahhoz képest gondolom jobb?
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
lacibacsi
addikt
válasz SyMbioTe #109074 üzenetére
Ha valami nem kell, akkor egyszerűen újrafuttatod a telepítőt és kiveszed a pipákat a "törlendő" modok elöl.
(#109068) nyunyu: "Csak elotte ne lenne a Nashorn"
Mi a baj a Nashorn-nal? Nekem örökmegtartós darab lett belőle. Mozgékony, jó ROF, pontos, stb...(#109087) Jarod1: Felénk 0 Celsius fok volt reggel. Nálatok milyen hideg volt? Már csak azért kérdezem, hogy nyilván lefagyott a PrintScreen billentyűd...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Jarod1
veterán
Hajnali derengés:
-
rlazol
veterán
megnéznétek pls ezt a replayt?
először is a spot. Többre számítottam :s
aztán a jpz e100 - full mögötte állva, 2 lövés belement, a harmadikhoz miért nem tudtam elsütni az ágyút?
és a végén, mielőtt kilőtt, miféle kavics van ott, ami miatt nem bírtam tolatni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Enzolord
addikt
válasz Grillo #109080 üzenetére
A kisebbik.. DPMben sokkal jobb, mint a nagy..
(#109082) Grillo szívesen..
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
KV-85re melyik ágyú való?
-
Enzolord
addikt
válasz mcwolf79 #109077 üzenetére
Nem ehhez a jószághoz konkrétan, de mintha azt mondták volna, hogy stock tankot nem dob be egyből magasabb tierbe, nem?
Megvettem a hetes Nadjat, stockként, minden alap, és folyamat magasabb tierbe dobált, 126os pennel..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mcwolf79
veterán
válasz KisApám #109071 üzenetére
"DE legalább TIER IX-es csatákban mutogatnák a "jószágot". De azt is nagyon keresni kellett."
Tényleg nem tudom milyen "algoritmus" dobálja az embert a MM, de az említett "jószág" nekem az eddigi 17 csatából sztem kb. az 1/3-át volt felsőbb tier-ben. Ennek az 1/3-nak pedig kb. fele-fele T9-ig ,illetve T10-ig bezárólag.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
törölt tag
-
Ármester
válasz lacibacsi #109067 üzenetére
Köszi, Aslain mod pack-et leszedtem, abból sikerült feltelepíteni, meg még pár hasznos apróságot.
Ha ezek közül valamelyik modot törölni akarom az lehetséges? Bocsi ezekért a láma kérdésekért, csak sosem volt ilyen mod packom, csak célkeresztem és ennyi.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Mister_X
nagyúr
válasz h1mpi #109070 üzenetére
T10-ben sokszor gold se viszi a medek ágyúja a dolgokat, Ripperrel még egy E75-tel is eljátszadoztam egy darabig és öt lövésből kettő pattant (az egyik ráadásul a csapattársamra, néztem is nagyot), egy goldot meg be is nyelt. Csak a mozgékonyság és a magasabb tierű medekkel való játék segíthet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
válasz zsolthee #109062 üzenetére
Jééé.... Jingles SEM rakott fel TIER X-es csatákat a Panzer 58 Mutz-al.
Hát ilyet!...A legtöbb youtube-os statkirály/nézővadász "hűde bemutatom a tankot" nem rakott fel. Mintha nem létezne, hogy ne kerülne fel TIER X-be (azzal az alacsony HP-jával - a TIER VIII-as prémium AMX CDC, Panther 8.8, M4A1 Revalorisé, STA-2 és T26E4 SuperPershing-hez viszonyítva. A T54 first ptt-al és a T-34-3-el azonos a HP-ja, de azoknak VAN páncélja is). Bemutatja TIER VIII-as csatában, hogy hűűűdemilyenegytankez, és pont.
A megnézett első 10 youtube videóban csak 1-ben találtam TIER X-es csatás Mutz-ot, mert az is egy majd 3 órás stream volt (köszönöm Jove [Virtus.Pro]).
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nyunyu
félisten
válasz Tarill #108951 üzenetére
Német td vonalon Melyiket érdemesebb elkezdeni az rhm ágát vagy a jphanter2-ét?
Ma mentem 15 kort a stock Rhm-mel: T28HTC TD11-14 kipipalva.
Utolso korben a TD15 is meglett volna, ha az az aktiv kuldi.Eddig 2100 atlagsebzes jott ossze, durvabban adja, mint a fullos Ferdi.
Persze az alacsony epitesre, meg a -5 fok gun depre figyelni kell, nem mindenhonnan tud kiloni, de legalabb a "torony" forgathato, igy eleg par pillanatra kimenni a fedezekbol, es mar tudsz is loni, aztan vissza lehet huzodni, nem kell teljes tankkal rafordulni az ellenre.
Csak elotte ne lenne a Nashorn, meg foleg a Sturer...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ármester
válasz fradi81 #109064 üzenetére
Akkor azt hanyagolom, mert XVM az nincsen (nem szeretem). Azért köszi
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Hali,
ezt a többsoros tanklista modot amit többeteknél látok honnan/hogyan lehet letölteni? Régen fenn volt több helyen is, de újabb verziókhoz nem találom.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
zsolthee
senior tag
válasz mcwolf79 #109048 üzenetére
Nem hangzik rosszul, én is gondolkozom rajta...persze csak a sima tankon, csomagban nagyon durva ára van. .
Jingles szerint is elég jó a Mutz -
lacibacsi
addikt
Üdv!
Aki az extra csomagban vette meg a Mutz-ot, árulja már el legyen oly szíves, hogy csak sima 100%-os legénységet adtak, vagy 0. BIA skill-lel + egy választható 1.-vel (mint a Cromwell B-t pl.)
KöszönömAz öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
mcwolf79
veterán
válasz KisApám #109059 üzenetére
Én elég pontosnak érzem.
Mivel az ágyúsüllyedés ordít a "hulldown"-ozásért ,és mivel a torony néha-néha pattint (persze nem T9-T10 TD-ket) használható a kidugom a tornyot->gyorsan lövök-> spuri vissza taktika.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz mcwolf79 #109040 üzenetére
Én gondolTAM, hogy megveszem, mert az ágyúja (átütés+gundep), sebessége tetszik, meg kicsit több rajta a páncél, mint az AMX CDC-n.
DE az a +páncél sem ér sok mindent, ha jól láttam 1-2 videóban. Sidescrape 30 mm oldalsó páncéllal...
Végül is a Leopard 1-nek sincs túl sok minden oldalt (35 mm). Jó lehet ráedzésnek.
Mennyire pontos "élőben" és NEM papíron?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
h1mpi
félisten
válasz Tuco Ramirez #109057 üzenetére
Pont ezen gondolkozok. Az 5K gold pont kellene, de a felszerelésekért nem szeretnék fizetni max kredittel
Fully electric lifestyle!
-
Jolet
őstag
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
mcwolf79
veterán
válasz Tuco Ramirez #109054 üzenetére
SZERINTEM határozottan jobb.
Azt egyszerűen rühellem, bánom hogy pénzt adtam érte. De ez tetszik.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
po1son
addikt
válasz Enzolord #109015 üzenetére
Kredit gondjaim soha nem voltak a prémium miatt és nagy tierben annyira nem mozgok.
Másrészt félárason szoktam betárazni belőlük... Tudom igazotok van, hogy hülyeség és elég lenne 2-3 mind2ből, de ez kényelmi funkció nekem a leszerelgetést illetően.kchryss - Köszi, de így is ugyan az a helyzet.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Enzolord
addikt
válasz ollie #109050 üzenetére
QB is valami ilyesmit mondott róla a tank bemutató videóban..
-
mcwolf79
veterán
válasz h1mpi #109044 üzenetére
4 meccs alatt nekem egyszer lőtték el a commander-t. Ammo rack-et még nem kaptam vele, amit CDC-vel szinte minden meccsen ellőnek.
Szóval én annyira nem érzem modulérzékenynek.
Prémiummal még 40000 kreditnél nem kerestem vele kevesebbet (tisztán). 1 meccs volt gyengébb, ott 35k volt a bevétel, a többinél minimum 60k kredit.
GYerekek ez biztos nem kedvezményes MM-es prémium? Egyszerűen nyolc a maximum eddig.Épp most kaptam egy 1000-es kokit egy AMX 13 F3-tól. HP-t vesztettem, egy modul sem ment ki.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
egy eleve vesztesnek ítélt csatában a csapatom narancshuszárjai úgy legyalulták a az ellenség kékjeit, hogy ez a két lövésem volt mire odaértem bárhová
a második is csak azért lett meg, mert az arty kilőtte azt aki érte ment és a többiek nem mentek visszaérte én meg szép lassan odarohantam és megöltemnagyon pontos az ágyúja ideális az aimbothoz, a tizeseket meg sokszor golddal se lövi át hosszas kézi célzás után se
éppen ezért csak szorzózgatom, már van benne fullosan 140 ezer egyszer meglesz az a tizes
érdekes, de azon tankjaim közé tartozik amivel a legmagasabb a WR, ez esetben 61%
az utóbbi hetekben szinte mindig egy körből megvan a szorzó
ahogy ma isWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Emu
őstag
HT-15 12k-s küldetését mivel erőltessem? STI vagy IS4? (Tegnap lett meg IS4 és gondolkodom átrakjam-e a legényeket, vagy STI-vel próbálkozzak)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jolet #109039 üzenetére
Biztos jobb lesz nagy agyuval, ami 20-22mp alatt betölt egy lepattanót. Gondolkoztam megvegyem-e, hát, más ne tegye.
A képeden meg sirva röhögök. Szép jövő.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz po1son #109012 üzenetére
Aslain nem csak a res_mods mappába szokott pakolni. Amúgy nem kell leszedni a modokat csináltak direkt erre az esetre modok nélküli indítási lehetőséget. Próbáld ki aztán nézz körül a Raktárban (nem a Boltban), ott írnia kell mennyi van a depóban vagy mire van felszerelve.
-
Enzolord
addikt
válasz DVlad #109035 üzenetére
Semmi gond, így már tudsz kalkulálni vele..
Akiknek van már olyan legénység, ami az 5. képességében jár, az már nem rossz..
Láttam fenn olyan képeket játékosokról, akik 1-1 vasat tolnak rengeteget, 10k fölött, ott láttam 7, meg 8 képzettséget, de az már brutál mennyiségű játék..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DVlad
őstag
válasz Enzolord #109031 üzenetére
Köszönöm! És elnézést!
(#109032) Warton
Grazie mille!
Nekem csak 13600 csatám van, de kevés tankot használok, ezért van 3-4 4-es és egy 5-ös is, ami 67%-nál jár mindenkinél. Na ez az, ami elképesztő lassúnak tűnik, de gondolom egy nem "hobbstának" gyorsabb lenne.
Értelmezem amit írtatok és megpróbálok kalkulálni.[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz jano_77 #109024 üzenetére
1000 csata alatti kezdőnek én nem javasolnám ezeket a francia szutykokat, inkább az IS-6/IS-3A, az egy-két fokkal bolond biztosabb. Érdekes, hogy manapság már nem igazán vannak igazán jó középtieres prémium tankok. Szépen kiszedegették őket a játékból (E-25, Panther/M10, PzIVS). Vagy ami jó az nem kapható állandóan (Rudy, CromwellB).
Talán még a SU-122-44, illetve a Type64, ami jó.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz DVlad #109028 üzenetére
A 4. skill vége több mint 3 millió XP, ha golddal toboroztál. Ezt kell elosztanod a csatánkénti átlag XP-vel. Persze ez azért árnyalódik az olyan dolgokkal, mint eventek alkalmával lehet crew szorzó, mostanában volt 2x-es szorzó pl., de szokott lenni 3 szoros is. Illetve a fejlesztett legénységi képzés, ami kisebb létszámú legénységnél tud nagyon hatásos lenni. Illetve van még a Mentor képesség a parancsnoknak, ami javít egy picit a dolgon, de igazából ez utóbbi nem javasolt.
Nekem 30000 csatával a hátam mögött a legjobb legénység a LEO1-ben a 4. skillben járnak olyan 80%-nál. De ezen a szinten 1% hoz már vagy 40000 xp kell.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Enzolord
addikt
válasz DVlad #109028 üzenetére
Egy párszor már linkelték, hogy hányadik skillhez mennyi XP kell.. De, ha jól emlékszem, mindig a duplája, mint az előző szinten..
Itt egy kalkulátor, hogy mennyi kell elérni egyes szinteket..
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
válasz h1mpi #109011 üzenetére
Várjál még vele vagy gondolod át.
Haver accján kiprobáltam az lö át aki nem akar.
T20 160 pennel röhögve bárhol szétlött.Ma játszottam mutz ellen mindehol átlöttem a szerencsétlent. Igy nézett ki a végeredmény.
Töltő vezető ammorack.
Egy az egyben páncél nulla papirtank.
UI : löveget állandoan elövik mivel eg ybaszott hosszu ágyucsöve van ennek a fossnak
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Ennek a Pz. 58 Mutz-nak mi létjogosultsága van a Panther 88mm mellett? Pontatlanabb löveg alig magasabb átütéssel és alacsonyabb DPM-mel. Kevesebb HP, kb. egyező páncél, kisebb látótávolság.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
DVlad
őstag
Urak!
Az érdekelne, hogy a skill kitekerésének várható idejét ki lehet számolni valahogy? Milyen képlet alapján? Szerintem az 5. skill az unokámnak sem lesz meg, ha az én tempómban játszik majd.
Előre is köszönöm! -
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109024 üzenetére
1000 alatt, ha csak nem 3. acc, a két franciát nem fogja élvezni, mert ahhoz nem csak tapasztalat, de tudás is kell.. JT 8.8 meg már nem kapható..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
wwenigma
Jómunkásember
Megtaláltam a legnagyobb troll tankot a jatekban.
Ez A hulladék. Nem lehet ugy allni vele hogy ne lojenek be raadasul ha meglat az ellen még rá is tölt aranyat ami azert is szuksegtelen mert leginkabb 10es ellenfeleid lesznek... Ezt megspékeljuk azzal hogy az ordenáré első weakspot mögött az ammorack van...ami mellé társul 15 masodperces töltésidővel egy 240penes alapágyú. Az egy dolog hogy az O-Ho se volt a legjobb de hogy ez is el van cseszve es a Type5 se jobb...asszem itt hagyom abba ezt az ágat, a napi duplazason felul ez nem lesz elővéve.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
válasz McCsaplak #109020 üzenetére
prémium vagy normál tankra gondoltál?
prémium:
AMX CDC, FCM 50t - mindkettő papír járgány, nem árt, ha van már tapasztalatod, de ezt leszámítva, nagyon jó a játék élmény és nagyon jól hozza a kreditet is.
Dicker Max
Jagtiger8.8
IS6Normál:
Tier5-6 tankok: pl. T1 HT, KV-1"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz McCsaplak #109020 üzenetére
KV1...
de való igaz, tier 5-6-ban lehet legjobban farmolni, ahol még olcsó a skuló, meg a javítás, de már lehet rendesen sebezni, mert az a fő kredithozamban!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Új vagyok még a játékba, (1000 játék alatt), kredit farmra melyik tankot ajánjátok?
-
Enzolord
addikt
válasz Szepi1979 #109016 üzenetére
Akkor ok..
(#109017) virkir
Füstszűrőst, vagy nem füstszűrőst... De mind1 amúgy..[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz po1son #109012 üzenetére
Tehát biztosan vettél 15 db álcahálót, és 15 optikát kb..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #109011 üzenetére
Én is így voltam vele, azt hittem grind-tank lesz, mondom majd ott kihúzom... Erre pízes. :-D Pedig jó lenne egy német med a legények miatt nekem is. Mondjuk marha messze vagyok, a puffancs felől megyek a light ágon a Leo felé, de valahogy nincs ingerenciám a VK-hoz, meg az SP I C-hez sem. RU már tetszene, csak addig eljutni...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
po1son
addikt
válasz Enzolord #109009 üzenetére
Azért ennyire nem vagyok tomatoooo....
Több száz meccset mentem pár tankkal ezek közül és biztos nem nyúltam hozzájuk.
Egyébként szerintem is a aslain mód kavart és vmi bug keletkezett, de szűz játékon sem találom őket sehol szóval maradt a support...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nekem kell ez a Mutz lehet megveszem, mert most akarok nekiállni a német med vonalnak (Leo PTA, és Leo1 aztán a Panther vonal is időszerű lenne). Viszont a 8.8 és az M10 az nekem nem bejövős.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Enzolord
addikt
válasz po1son #109006 üzenetére
Bocsi, csak egy hülye kérdés..
Nem lehet, hogy volt fenn egy modod, ami az üres helyekre felrakja az álcahálót, és vagy a csigaszemet?
És ezt a modot nem raktad fel, vagy nem működik? Valamelyiken nem maradt fenn a háló, meg a csigaszem?(#109010) Szepi1979
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #109005 üzenetére
Hvg-s klán! Király. Indítani kelle egyet.
-
po1son
addikt
ticketre mennyi idő alatt válaszolnak kb? Írtam nekik evvel kapcsolatba link.
Itt a lista miket vesztettem el...Type 64 - Camouflage Net
AMX ELC bis - Camouflage Net, Binocular Telescope
Hellcat - Camouflage Net, Binocular Telescope
T67 - Camouflage Net, Binocular Telescope
Hummel - Camouflage Net
GW Panther - Camouflage Net
Ferdinand - Binocular Telescope
Sturner Emil - Camouflage Net, Binocular Telescope
Dicker Max - Binocular Telescope ?!
Nashorn - Camouflage Net, Binocular Telescope
Pz.Sfl. IVc - Camouflage Net, Binocular TelescopeVan egy olyan érzésem, hogy engem fognak hülyének nézni, pedig tényleg mindent megpróbáltam és sehol sincsenek...
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Szepi1979 #108997 üzenetére
Régen sem volt rajta senki , szóval én nem látom sok értelmét. Nekem bármikor írhattok , ha épp nem CW-SH van akkor szívesen megyek szakaszban ,de ezt te is tudod ! TS van saját ami üres és ott a klános is , szóval az sem akadály !
Troll ON : HVG-s cikk hozzászólás egy másik fórumon : " Nem tudom miről van szó?Nem olvasok HVG-t ,vagy az egy klán?De amúgy tojok rá,mert mennem kell éjszakára dolgozni,és ez most engem jobban bosszant.Majd klánba is csak akkor fogok menni ,ha hívnak a Fame-ba, vagy a Works-ba ,vagy az Omniba,addig nemigenvagyis soha."
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz Stigma.HC #108988 üzenetére
És még a Cvakk is megszűnt..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #108995 üzenetére
Az a bónusz extra XP-nek tűnik pár csata erejéig.
Mozgékonyabb mint a CDC és nem annyira puha szemből bár a két marmonkanna meg a lőszerdoboz az elején nem tul bizalomgerjesztő. Remélem csak dísz, mert kulonben ciki.
Szepi1979: barmikor létrehozhatod (most nyitottam egyet "prohardver" néven) de ha nincs rajta senki akkor bezár 1 nap mulva talan és ujra kell nyitni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest