Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Jadro #109595 üzenetére
Ha szólózol, akkor elég kettő is. Special Event: Boot Camp Challenge
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz tween #109596 üzenetére
Hát én is csak a buff miatt vettem vissza, mert meguntam vele a játékot. (kifulloztam teljesen majd szinte egyből eladtam) de most már csak 90k xp és Jgpze100.
Régen tettem bele import olajat úgy kicsit fürgébb volt, de mostanában inkább a tűzoltót preferálom benne. (nem mintha sokat gyulladna/szerencsére/)
Ágyú nagyon jó, páncél képes pattintani főleg messziről, de mivel az ágyú körüli rész szinte teljesen sík így közelharcban a nagy heavyk stb. simán belövik de azért nem rossz.Összességében király gép főleg 2100hp-val, top tierben verhetetlen. 560-as alfa dmg sokszor 600+ de múltkor lőttem vele !!700!!-at is AP lőszerrel az IS7-be. Természetesen mivel nincs tornya ha oldalra vagy mögéd bekerül valaki akkor esélyed igen kevés a túlélésre.
Nekem sokkal jobban bejött mint a másik német 9-es td a Wt auf Pz4. -
mcwolf79
veterán
válasz tween #109596 üzenetére
Sztem ha így mész neki a Jgpze100-nak akko nagyot fox csalódni.
1000-es puszit ad ,HA betalál és HA átüt.
Mert néha a light-ok kifognak rajta.
Páncéljam eg... Nos hát ott a goldammo, amivel mindenki szitává lövi a lövegpajzsa mellett.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
nyunyu
félisten
Na, elmennek a p*csaba, hogy csak mar leszorzozott tankkal lehet goldot kapni, elso gyozelemre NEM!
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mcwolf79
veterán
válasz Jolet #109588 üzenetére
Ismét nem akarjátok érteni.
Én is betöltöm a gold-ot HA KELL, mert tudom hogy egy E100-nak vagy Maus-nak másképp nem tudok ártani.
De hogy a nagy "pro" játékos ész nélkül spammeli a gold-ot, és még stream-eli is, az szerintem is szánalmas és az ilyet semmibe sem nézem, mert gyanítom az említett emberkének sem lenne olyan a statja amilyen, ha nem okádná ész nélkül a gold-ot ha kell, ha nem.
Tud játszani nem arról van szó, de ezzel a gold-ozással nálam kB. A tomato-k szintjén van. Azok legalább nem tudnak játszani, slussz. De ez... Gondolom ő a T10-es TD-kkel is ontja az aranyat, mert a 300 - as pen tuti nem elég.
Ja de...Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
dvids
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #109583 üzenetére
Mert értelmetlenné és élvezhetetlenné teszi a nehéztankokkal való játékot?
-
Enzolord
addikt
Nem lenne vele gond, ha a Mausom páncélját megnövelnék 400ra mindenhol, vagy a sebessége lenne 70..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
-
törölt tag
A játékosok döntő többsége megpróbálja önerőből, gold nélkül megoldani a helyzetet.
Ha nem tudja, akkor jön az aranyeső.Ha ezt egy tomato csinálja, az nem meglepő, mert hiányzik hozzá a tudása.
Ha viszont egy "pro player" szórja ész nélkül az aranyat, az rettentő szánalmas. -
vhw
addikt
válasz h1mpi #109580 üzenetére
Küldinél egyből rágörcsölsz a szükséges feltételekre.
Sima gondtalan játék közben pont nem figyel az ember ilyenekre.Ki a fene tartja számon darabra pontosan - küldetés nélkül - hogy mennyi 2 tierrel magasabb TD vagy heavy van az ellenségnél? És hogy azokba éppen mennyit sikerül sebezni/kilőni? Sikerül-e kétszer is gyűjtani egy csatában?
A kutya se...De ha van egy ilyen értelmetlen feltételekből összeeszkábált "küldetés", akkor hirtelen marha fontossá válnak egyébként lényegtelen dolgok.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
rlazol
veterán
nem változik meg az MM.
az változik, h te mire figyelsz, hirtelen mi lesz fontos. HTt keresel vagy TD-t. Eddig se volt/sok volt belőle, de eddig nem zavart mert észre se vetted.
Most meg jól megjegyzed minden alkalommal ezért úgy tűnik, dominál. Nyers pszichológia, semmi több.SyMbioTe - a nagy számok törvénye épp azt mondja, h ha 4x egymás után nem volt, akkor hülyeség volt kikapcsolni, mert várható volt, h jön.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Ármester
Ezt csak alátámasztani tudom, hogy a küldi valamennyire szerintem is szabályozva van vagy nemtudom .
Nemrég volt olyan, hogy heavyvel sebezz valamennyit, nem emlékszem mi volt pontosan. Tiger P-vel próbáltam, top tier lett volna legjobb. Kb. 10-ből egyszer vagy egyszersem rakott top tierbe vele. Mondom ok, kikapcsolom küldit, egymás után 4x(!!) rakott be top tierbe miután kikapcsoltam....[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
rlazol
veterán
válasz h1mpi #109577 üzenetére
elképesztő, milyen szaktudást és lojalitást feltételezel a WG programozóiról és milyen kapacitást a szerverparkjukról.
Arról nem is beszélve, h mi, játékosok mindig be tudunk úgy lépni, h össze lehessen belőlünk rakni egy olyan csatát, amit se neked se nekem nem jó a küldikhez.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
-
rlazol
veterán
válasz jr1994 #109418 üzenetére
jr1994: sajnos a küldik nehezek.
ez van.
és a nehézségüket sok esetben igazából az adja, h kevés lehetőséged van rá az MM-ben (alacsony a valószínűége egy alkalmas leosztásnak). Mert ha 40x egymás után kapnál 5 TD magasabb-t amiből 2t kell kilőni, hát nem lenne nehéz, ugye?
Így a kevés lehetőséget kell megragadni...[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
04ahgy
nagyúr
válasz jano_77 #109565 üzenetére
Épp azért gondoltam Rád, mert tudom, hogy nagyon ritkán lősz aranyat (innen a fórumról), és azt hittem a kolléga valami csavart tett a feladványba.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #109565 üzenetére
Ácsi, nem kell felkapni a vizet ahogy én sem teszem ha életem legjobb körét sikerül megfutnom és le pedóznak!
Szerintem nem feltételezi senki (én biztosan nem meg különben is semmi közöm hozzá) hogy a gold használat = veled. Szimplán rákerestem a tank nevére és legtöbb esetben te hozzászólásaidat dobta a rendszer. Ennyi. -
Enzolord
addikt
Ő vajon videózik még?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kchryss
veterán
válasz Jolet #109523 üzenetére
3-an voltunk artyk, ha normálisan spotolnak simán nyerünk. Elég lett volna megvillantaniuk az OI-t, kicsaptuk volna és mehettek volna az artykért, mert a mezőn semmi más nem volt a városból meg nem látnak el a heavyk az 1-es 2-es sorig . Az még oké ha a csata legelején kivárnak kicsit, de ezek végig ott voltak. A K1-ben lévő ELC akkor spotolta az OI-t amikor az már G1-ben sunnyogott. Az OI-t 1-1 lövéssel kiszedtük az m12-vel, a ferdit én szedtem ki az IS-t meg a 3. arty. Az ELC úgy halt meg, hogy az OI spotolta fel és ott maradt K1-ben az artyk meg kicsapták. A T37 nagy nehezen elindult, de az ellenfél 12t-je kiszedte. A végére egyedül maradtunk 2 arty a 12t és 3 arty ellen. A 12t beállt a capre, mentem spotolni a m12-nek, de az rng mellé dobta a lövését így befoglalt. Akármit mondasz ez a csata ezen a két idiótán ment el.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz 04ahgy #109552 üzenetére
és (#109560) zodo elárulnátok, hogy ezt mégis mire alapozva kérdezitek?!? Ha mindenki annyi goldot használna a játékban mint én, a WG már régen tönkre ment volna - tudom, hogy ezüstért is lehet venni, de akkor is! Amúgy meg bekap.........-tok!
(#109566) h1mpi: mostanában többször is láttam "zöld" (új színezés szerinti sötét) KAZNA-st! Hogy lehet oda ilyen "gyenge" eredménnyel bekerülni? Én azt hittem a KAZNA egy pro klán és csak kizárólag KÉK és LILA játékosok alkotják?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mcwolf79
veterán
válasz sith7 #109551 üzenetére
Elsőre kitaláltad, pedig azt hittem nehezebbet kérdezek 😀
Azért látom megérte a sok befektetett 'arany' , vagy csak nekem újdonság hogy FAME - s lett a kis nemesfémszóró?
Ha ilyen könnyű volt a kérdés akkor a nyeremény csak egy Sport szelet, mert azt hittem kifogok rajtatok 😤
Sith7 volt az első, övé a dicsőség.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #109557 üzenetére
A Sok chatban az agyára ment..
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #109557 üzenetére
A hasonló h.sz-ekbe fulladtam bele
-
jozefgucci1
addikt
válasz SoulReaver #109553 üzenetére
Úr isten még az FB-n sem látlak már , azt hittem belefulladtál a sok krémesbe
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Veatta
aktív tag
Te troll
-
wwenigma
Jómunkásember
Ki van fejlesztve?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Most kezdem a játékot, miért nem tudok tier10 tankkal menni?
-
mcwolf79
veterán
Felteszek egy találós kérdést:
KIVEL FUTOTTAM MA ÖSSZE??
SEGTSÉGKÉP(P) :Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
tween
őstag
Most akkor valóban nincs top of the tree?
-
jr1994
addikt
Felkerültek az első FV4202(P) replayek. Szerencsére közepes talajon is tartja azt a 35 km/h-t (lásd fishermans bay enyhe lankái), úgyhogy szerintem rendben lesz a tank és a jó átütés miatt dominationben is lehet majd vele farmolni. Mindenképpen meg fogom szerezni.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Jolet
őstag
Szerintem így ideális használni, leszámítva a végét természetesen
bár ha 80-al megyek szerintem akkor is kiszed az arty csak idő kérdése
ja és szolidan 5-5 arty oldalankéntWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nyunyu
félisten
Amikor egy 10k+ csatas 46% WR-rel rendelkezo "veteran" mar az elejen felreall a top tankjaval, hogy hagyja magatol kibontakozni a csata allasat, mert o ugysem tehet semmit erte, azert nem kar, ha kello mennyisegu report utan bannolodik.
-
válasz Dr.Én #109539 üzenetére
A bot az, amikor nem a játékos játszik, hanem pl. egy scriptet futtat a gépén, ami szimulálja a játékot valamilyen szinten. Vannak, akik ilyen botokat használnak credit farmolásra, és ez persze tilos, ezért is van bot reportálási lehetőség a játékban. Aztán persze vannak olyanok, akik tényleg annyira rossz játékosok, hogy alig, vagy egyáltalán nem lehet megkülönböztetni őket a bottól.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
galervin93
addikt
válasz Jolet #109523 üzenetére
Én ELC-vel F0-ba szoktam rohanni, ha jó helyre sorsolódtam induláskor. Olyan álcája van ennek a dögnek, hogy mindenféle bokor nélkül ki lehet állni az épület sarkára és villantani a szemben lévőket. Lőni veszélyes persze...
A mezőre ritkán megyek. Csak ha látom, hogy lesz támogatás, medek és/vagy td-k.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
nyunyu
félisten
válasz jozefgucci1 #109535 üzenetére
Ilyenkor meg sem varom a meccs vegi ertesitot *, meccs kozben megy a bot report.
*: Kene ra valami mod, ami automatikusan reportolja a top tankokat, akik a sajat szintjuk 3/4-et sem birjak osszeloni a kacsakra.
Valoszinuleg 3 meccs alatt elfogyna a napi 10 reportHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dr.Én
veterán
válasz jozefgucci1 #109535 üzenetére
Éshogy az ember ne huzza fel magát, ez csak játék.....
WOT: kissio
-
válasz lacibacsi #109534 üzenetére
Az egyik tegnapi csatában O-Ho-ban voltam, el kellett volna foglalnunk az ellenség bázisát. A végére maradt 1 ellenfél, az lőtt ki engem, nálunk meg 4 tank. Volt még 2 perc a csatából, és az okos csapattársak mit csinálnak? Elkezdik kergetni a gyors, ellenséges medet, és persze lejárt az időnk ezért vesztettük. A csata után mindegyiknek írtam egy "szép" privátot, hogy tanuljanak meg játszani. Az egyiktől jött a felháborodott válasz, hogy de ő mennyit sebzett és hogy képzelem, hogy beszólok neki, ő nagyon jó kört ment, stb... Egyszerűen nem lehet megértetni ezekkel az okosokkal, hogy ez egy csapatjáték.
-
jozefgucci1
addikt
válasz lacibacsi #109534 üzenetére
Nyugi nekem is volt ilyen tegnap. Csata elején Malinovka T9 csata én Centi7/1-el és a top M103 beáll a sarokba !
Mondanom sem kell , hogy egy 10k csatás 200wn8-as játékos volt ! A lényeg én elindultam a hegyre ahol le is daráltak , mert mi hárman voltunk másik tízre és ez a jó képességű M103 előregurult a semmiből és szépen lecsipegette őket Nekem lett 400Dmg-em míg neki 2K , de persze buktuk !Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #109531 üzenetére
Éppen tegnap volt egy csatám a végtelen sztyeppén, ahol anyáztam egy VK 30.01.P-t, aki normál csatánál a bázis mögé húzódva tekergette a fejét és nem csinált semmit. 27 k csata volt mögötte, 128 WN8-cal és 45% WR-rel. Azt hittem bot (ami még igaz is lehet), de a végjátékban négy killt, meg vagy 1800 sebzést csinált. A csatát elbuktuk, de ő lett a top sebző a csapatban! Ilyenkor azon gondolkodok, hogy ha ilyen eredményre képes, akkor a mutatói miért olyanok amilyenek!? Persze lehet, hogy ez volt élete csatája, aminek a nyomába sem ért idáig és soha többé nem lesz neki ilyen....
A kékülés gyakori téma itt. Ha valakit érdekel egy kis adalék, akkor elmondom, hogy tegnap bekékültem. Az utóbbi napokban többször kerültem "idegállapotba" és osztogattam egy-egy figyelmeztetést a rászorulóknak. Ilyenből nem szokott baj lenni, de elfelejtettem, hogy Leopard-ban ülök és az ujjam odaragadt a bal egérgombhoz, aminek következtében a tisztelt csapattársam kapott hat sebző lövést. Nem múlt ki szerencsére (akkor instant bann járt volna), de a nevem azonnal kékült.
A lényeg: 12 csata és 19 kill kellett ahhoz, hogy eltűnjön a törpike színem. Azt gondolom, hogy nagyon olcsón megúsztam. (Így viszont volt 12 csatám alacsony tier-ben. MS-1, T1, T7Car... Csupa nosztalgia )Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
válasz AVarice #109524 üzenetére
Mondjuk az a jobbik eset, hogy aktív spot közben talál el a csapattárs, ilyen előfordulhat bárkivel. A legrosszabb az, amikor egy helyben állsz, és úgy lőnek hátba. Vagy a nagytudású, 500 wn8-as artypajti telibelő, amikor facehugozol egy ellenféllel.
-
Dr.Én
veterán
válasz jozefgucci1 #109531 üzenetére
Nem is nagyon akarok tova menni, mág majd pár ágon indulni...aztán majd bízok.abban hogy fejlődés lesz! 1200 csata körül járok...
Van pár pálya amit elég jól.ismerek..ott jobban megy a csata...[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Dr.Én #109530 üzenetére
Sajnos a sok csata nem jelenti azt , hogy jó játékos is az illető ! Az XVM mérvadó lehet ,de azt is érdemes fenntartásokkal kezelni ! A nyerési százalék mutatását én nem kapcsolnám be . Nem tudom mennyi csatád van ,de én egy darabig maradnék T5-T7 szinten és ismerkednék a mapokkal és az ellenfél tankjaival ! Ezen a szinten jól lehet pénzt is keresni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dr.Én
veterán
válasz #84221696 #109528 üzenetére
Tegnap raktam fel az XVM mod-ot hozzá, hát azért nem is csodálkoztam hogy kikapok...sok olyan ellenfél volt aki 6000-17000 csatát tud maga mögött... Azért ez is sokat számít....
A modot leszedtem, inkább jobb ha nem látom...meg nagyon zavart is hogy ennyire szines...
De azért haladás van...orosz vonalon KV-13 ...német vonal...Vk3601k és Párduc elötti 6-os tank...
Amcsi vonalon a Hellcat...
Cseh vonalon a T24....
Részben azért jó a Panther 88 mert jó sok creditet lehet vele fialni...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Február 6-ig napi 20 arany.
Követelmény: 1 győztes csata, 2 killel, és légy a top 10 játékos között. -
ergepard
tag
De idegesítenek ezek a ruszki hackerek.Végig aimoznak és whznak aztán a végén egy cyka blyat után ez-t irogatják.
-
AVarice
tag
Nálam előfordul, hogy aktiv spot közben a saját csapatomból sebez valaki. Volt olyan eset, hogy Fiery Salient pályán végigmentem középen a pályán AMX 1390-el, erre amikor spotoltam a többi light-ot, a csapatomból két vadász engem talált meg 1-1 lövéssel... Kérdeztem ez mi volt? Erre jött a válasz, hogy bocsi. Maradt kb 30 hp-m, majd az ellenfél egyik light-ja átjött és kilőtt majd sértetlenül visszament. Szóval nem mindig egyszerü az élet.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz kchryss #109521 üzenetére
ebben az esetben semmit nem változtatott volna, ha előre mennek meghalni
a városban ledaráltak titeket, hiába spotolnak a mezőn
ráadásul az O-I kicsapta volna őket egy lövéssel, vagy az arty, vagy bármi a várfalon belülről
J1-nél én sem szoktam előbbre menni, onnan is lehet a középső elválasztót spotolni, azzal meg semmire nem mész, ha a B vagy C soron mutatsz valamit, mert max az artyk lőhetnének oda, de nekik is sokkal hasznosabb ha a nehéztankokkal sűrűn lakott várost lövik
J1-K1 pozícióból ha nem rusholnak csak beszivárognak simán védhető a mező, ha lerohannak akkor középen is véged
amikor kialakul a front és látható melyik tank hol van vagy látható melyik nem látszik, akkor lehet ennek fényében előre menni és ha light által átlőhető tank van a mezőn és legyőzhető számban akkor lerohanni őt vagy őket
minden más esetben öngyilkosság az egész
az a KV-13 és a hátsó sorban lapító jpanther messze nem nyújt akkora támogatást, hogy feleslegesen bátor legyen az ember
természetesen nem kell ott megvárni a csata végét, én amikor nyílik csatorna valamelyik oldalon a csata bármelyik szakaszában, akkor elmegyek az artykért, vagy a hátukba kerülökén így csinálnám, igaz nincsenek suicid hajlamaim
aki meg ezért kilő szíve joga, megy a report és a replay a supportra
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Dr.Én
veterán
válasz kchryss #109521 üzenetére
ezen én is ki tudok akadni, és ha felhúzom magam, akkor már nem tudok úgy összpontosítania játékra, ezért is olyan jó a túlélési rátám...kb 80%-ban ki lőnek, nem tudom mit hibázok, de sokszor kiszednek hamar,
elég sok a vesztes csatám is...gyengus vagyok
Főleg mikor azt se tudom honnan lőnek ki...WOT: kissio
-
kchryss
veterán
Ma is szóba kerültek a kempelő lightok. Ez a két jómadár (ELC és T37) az 1. percben elfoglalta a "nagyon hasznos" k1 és k4 pozíciót és 5 perccel később vagyis a csata végjátékában még mindig ott recskáztak. Hála nekik sikerült is elbukni a csatát, nekem meg jól felhúznom magam ezeken a retardáltakon.
-
jano_77
nagyúr
Sikerült egy egészen jó kört mennem a SP.I.C-el! Azt hittem sosem lesz meg vele az ÁSZ, de az is meg lett.
Elég jó WN8 adott rá, ami rám is fért a botrányos nap után. (REPLAY)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Jóideje abbahagytam a wot-ot ,mert a gépem szépen lassan kinőtte és élvezhetetlenné vált.Most hogy aktuálissá vált az új gép vétele ,tervezgetem hogy újra belevágok komolyabban. Anno még bőven csak a WW2-es kisebb panzerekig jutottam,de ahogy látom ma már az ujabb kori Ruszki gépek idejében jár a dolog. Hogy működik a rendszer,utolrérheti magát az ember,aktivak azok a szintek is ? Előre is köszönöm!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, körülbelül mikor várható teszt szerver?
Szoktam nézni a worldoftanks.eu-t, de hátha Ti tudtok valami konkrétabbat.LG G3
-
mcwolf79
veterán
Szerintetek az E3-mal hogy tudtam egy lövésből 1360-at beleverni az E5-be? Csak lestem hogy mi van, azt hittem rosszul látom, de a kiosztott sebzésnél is annyit írt.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
adrian360
őstag
válasz nyunyu #109507 üzenetére
köszi, kivettem a dupla tanksort, aztán így megjavult
azt kérdezném még, hogy orosz medium tankok közül melyiket érdemes használni t6-7-8 szinten ?
teljesen casual szinten vagyok, eddig a heavy vonalon eljutottam IS3-ig, td-ből most SU-100-at csinálom, kéne még egy medium, amit megtarthatok sokáig. nem kívánok t10-ig feljutni, csak ezen a 6-7-8-as szinten bohóckodni.szerk. kv-13 -at és abból a t-43-at gyorsan ki tudom venni azok jók ?
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
Vk 30.01 P milyen gép? Még pár éve mikor kezdtem azon az ágon indultam azt annál abba is hagytam, most mennyire jó megéri visszavenni?
-
nyunyu
félisten
válasz adrian360 #109505 üzenetére
Ranezesre ez a szerverek pingjenek a kijelzese akar lenni, de vagy hianyzik valami font hozza, vagy el van barmolva a hangar.xc/pingServers beallitas.
Azon belul van valami ilyesmi:
"fontStyle": {
"name": "$FieldFont",Ezzel a fonttal mennie kene.
-
rudii
tag
Csúzli!
Egy kis vasárnapi esti WoTozás egy pohár teával még senkinek se ártott meg nem?! Mert akkor most megmozgatjuk a lánctalpakat!
Live Stream -
adrian360
őstag
Nemrég kezdtem újra, még valamikor 8.1 környékén játszottam. Felraktam jimbo xvm modot, meg napi statisztikát stb. , de van a bal felső sarokban pár szimbólum ami nem tudom mi, illetve mit kéne mutatni. mit állítsak még be ? gondolom ez is valami xvm cucc.
-
kchryss
veterán
válasz vgabri1 #109455 üzenetére
(#109459) @jr1994:
Na ez az. Lakevillet is átalakítják és mit csinálnak, természetesen ritkítják a bokrokat. Biztos mert olyan marha sok bokor volt eddig. Konkrétan 2-2 használható bokor van mindkét oldalon és a jó játékosok a túloldalról folyamatosan lövik is őket vakon. Ennek semmi értelme, hogy minden pályán hagynak 1-2 bokrot és kész. Hülye lennék azokba beállni mikor mindenki arra számít hogy ott vagy.
Lassan az összes map ugyanarra a sémára épül[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Greentea #109500 üzenetére
Oda raktuk a dmg-et legalább
más: M103-at és STI-t ne húzzatok egyszerre, valami borzasztó mind2 stockként, arról már nem is beszélek, hogy csak mezőn és sivatagban vagyok velük folyamatosan, ma el is adtam a Tiger II-t ahhoz nincs erőm már...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest