- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz Spenike #196490 üzenetére
Semmit. Vagy add el előtte creditért, vagy cseréld be (trade-in). Vehetsz egy tier7 vagy 8-as prémium tankot ~3000 goldért kevesebbért, és akkor a tankrewardson visszaveszed a Panthert. Én ezt az utóbbit csináltam. 3000 goldért lett egy ELC EVEN-em, aztán ha összejönnek a tokenek akkor visszaveszem a Párducot.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Spenike #115412 üzenetére
Hogy egészen pontos legyek hétfőnként van hosszabb maintenance de minden nap 7óra±10perc szokott lenni mókolás.
Személyeskedést hagyjuk, ne kérdezz hülyeséget. Egyébként tegnap is volt napközben pár perc amikor elérhetetlen volt EU1 viszont EU2 ment, szvsz közbenső hálózati problem lehetett akkor. A 7óra körüli kapcsolodasi problemak normalisak....
A mostani nem az mert még mindig nem megy.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Spenike #115410 üzenetére
Egy ideje 7 óra fele van szerver restart, nem régen csak pár éve...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ballington
addikt
válasz Spenike #106385 üzenetére
SHIFT-el tudsz váltani sniper és külső nézet között. Tehát ha bezoomolsz sniperbe 16x-re, nyomsz egy shift-et, majd megint shift, akkor elvileg ugyanarra a zoomra adja.
Abban nem vagyok viszont biztos, hogy ha közben zoomolsz külső nézetben, akkor is ugyanarra a zoomra dob vissza sniper-ben. De úgy dereng, hogy igen.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
jano_77
nagyúr
válasz Spenike #94151 üzenetére
keress egy zoomx.json file-t és nyisd meg Notepad++ progival és abban tudod beállítani a zoom lépcsőinek mértékét!
vmi ilyesmi elérési útvonalon kellene lennie:
C:\World_of_Tanks\res_mods\0.9.8\scripts\client\mods\PMOD"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Spenike #93624 üzenetére
Te drága "kolléga" még semmit nem néztél be ugye életed során! Gratulálok akkor hozzá, hiszen akkor azon ritka fehér hollók egyike lehetsz, akiknek ez sikerült az életben! Büszke lehetsz magadra meg a beszólásodra is! Ezért konkrétan kár volt beírnod, mert mint olvashattad már meg is követtem magam és beismertem, hogy benéztem!
És képzeld rendszerint az utolsók között halok meg a csatákban úgy, hogy a végén az első 3-ban vagyok sebzés és XP tekintetében! Akkor bizonyára miattam bukjuk el a csatákat ugye nagyokos!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Spenike #93624 üzenetére
XVM hazudik, az csak egy szam. A stat csak egy szam, megyek Tier1be 'oszt adok a nooboknak, vagy heavyként nem megyek elso vonalba hanem tavolrol csak a "biztosegylövéseseket" szedem ki.
Minap lecsesztek, mekkora noob vagyok. Valami havas pálya, bal szélen ütköznek a heavy-k középen valami vár jobbra osonófolyosó. 2 heavy + 1 TD-vel bementünk balra, nezem a többi jobboldalt megy foglalni. Persze az összes ellen azon az oldalon volt ahova mi mentunk, kb. 2 percig tudtuk tartani oket aztan lekapcsoltak a lampakat a tankjainkban. Elkezdtek foglalni, mire megfordultak es 85%-nal resetelték hol ezt hol azt. Egy elhibazott lepattano löves miatt meglett a foglalas. Irtam hogy köszi a segitseget - jól jött volna - , erre kaptam hogy stfu noob mer meghaltam.... de bazz ha nem fogjuk őket akkor hamarabb vége és bukunk.... á nem. Ő a PRO mert bement foglalni és igy nyertünk. De mondom CSAPATJATEK, erre ő - ő a statra meg a nyerésre megy, a csapatot lesz*rja. Latszott a statjan...
Szoval semmit nem jelent, csupán e-penis amire lehet verni hogy neki mekkora.
-
jr1994
addikt
válasz Spenike #92374 üzenetére
LT-11: Laying Artillery Fire
Close coordination between artillery and light tanks amplifies the effectiveness of both.
PRIMARY CONDITIONS
Join a battle as part of a Platoon including 1 or 2 SPGs (or 1 light tank and 1 SPG).
Enable your allies to cause at least 2,000 HP of damage to the vehicles spotted by you.
Destroy 2 enemy vehicles.
Other members of your Platoon must cause a total of 1,500 HP of damage.
Secondary condiditons
Survive the battle.
Win the battle.Tehát, szakaszozz artyval és esetleg light is jöhet.
Szerezz 2000 spot sebzést összesen
Semmisíts meg 2 tankot
A szakasz többi tagja sebezzen összesen legalább 1500-at
Bónusz: éld túl, nyerd megEz mind megvolt? Persze lehet hogy bugos a küldetés, volt már rá példa de előfordulhat az is hogy a fordítás szar.
(#92370) Viktoár: nézd át hogy mennyi xp kell a különböző szinteken a legénység fejlődéséhez és megérted.
LinkWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
fradi81
veterán
válasz Spenike #92374 üzenetére
Join a battle as part of a Platoon including 1 or 2 SPGs (or 1 light tank and 1 SPG).
Enable your allies to cause at least 2,000 HP of damage to the vehicles spotted by you.
Destroy 2 enemy vehicles.
Other members of your Platoon must cause a total of 1,500 HP of damage.moto g72, Ninebot d28e
-
rlazol
veterán
-
jozefgucci1
addikt
válasz Spenike #85252 üzenetére
Nem értem , hogy miért kell belekötni egy ilyen jólsikerült körbe. Fentebb írta is H1mpi , hogy a top tízben benne van ezzel ami goldal vagy a nélkül kimagasló eredmény .
H1mpi .: Hagyd csak úgysem lesz ebből semmi csak idejött trollkodni .Nekem majd 300 csatával nem jött még össze a 4K Dmg E25-el ,de ott van DFSz aki szintén megirigyelné azt a kört pedig ő elég jól használja a gépet.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz Spenike #85252 üzenetére
Akkor légyszi küldj egy ilyen eredményt, akár full goldal is mehetsz.... 15 gold ammot lőttem a többi sima volt. Elég ha 50/1-et küldesz, nem kell 10/8. Borítékolom, hogy nem fogok semmit kapni csak az okoskodás van, mert ahhoz tényleg nem kell skill..
Fully electric lifestyle!
-
emre
veterán
válasz Spenike #79614 üzenetére
Ezt az részét most csináltam meg.
Képekhez magyarázat felülről:1, Eredeti text.xc fájl. Itt kell megadni honnét vegye a képet, ez régebben a playerspanel.xc-ben volt megadva.
2, A régi xvm configomból kimásoltam a hivatkozási helyet magadó adatokat. Csak azt ami a képen is ki van jelölve.
3, Bemásoltam az új rendszer szerinti text.xc fájlba
4, A képeket bepakoltam az elérési útnak megfelelő mappába. A mappa megnevezése tetszés szerinti, csak egyezzen meg a megadottal. Magától értetődően ha valakinek Aslain pack-ja van akkor ne az xvm://res/Ded_Shalfey mappát adja meg.
5, jobb oldali képen a végeredmény.
Nálam egyébként most Ded_Shalfey xvm config van, 5.4.2-es text.xc fájl, Aslain playerspanel.xc fájlal együtt.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jozefgucci1
addikt
válasz Spenike #75173 üzenetére
Most veregesd vállon magad , hogy ezen az értelmi szinten vagy és sikerült ezt közzétenni .
Nem mellesleg ez egy fórum = tehát közösség építő szerepe lenne ,de pont ilyen posztokkal csak az ellenkezőjét éred el . Ez nem a FB , hogy kapsz majd több száz lájkot.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz Spenike #60071 üzenetére
Nem bántottál meg, csak a folytonosság miatt neked címeztem a választ, de az előtte levőknek szólt. Emlékszem, hogy ki volt tárgyalva.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Spenike #60069 üzenetére
Ha tudom, hogy ilyen hatása lesz, leretusálom a képről. Nem gondoltam volna, hogy valaki ezt nézi.
Amúgy van fizetésem is meg életem is.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Spenike #56845 üzenetére
Áháháh, mindig ugyan az a nóta... állítani tud mindenki mindent, alátámasztani már luxus.
Tudod mit? Legyen neked igazad. Ha te állítod, hogy ugyan annyi XP-t szerzel nagy tierben, mint kicsiben (vagy fordítva, a lényeg ugyan az), azt mindenki elhiszi
Felőlem is lezárhatjuk, nem az én dolgom itt meggyőzni a másikat érvek nélkül, szép magyaros stílusban az igazamról.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Departed
őstag
válasz Spenike #56847 üzenetére
Amit mondasz (kb. azonos átlagXP-k minden tier-ben) az egyszerűen általános esetben nem igaz, nem tudom miért hajtogatod.
Ahogy följebb is mondták a hozzáértő kollégák, ha ugyanannyi átlagXP-ket csinálsz fentebbi tier-ben mint T1-4 akkor még csiszolnod kéne a játékstílusodon.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
ddt500hu
veterán
válasz Spenike #56830 üzenetére
Nem tudom amúgy miről beszélsz mert az első T3-as tankod az XP ranglistán a Chi-Ha. Azzal csak 6 csatát mentél mindet megnyerted!! és még így is kb. a 60-ik a sorban. A kb. azonos XP nálam úgy nézne ki, hogy mondjuk az első 20-ban van 3 db T3-4-es tank. Neked az első 60-ban (nem számoltam meg csak jó sokat kell lepörgetni.) nincs T5-nél alacsonyabb tankod. Tehát a saját statisztikád sem támasztja alá az elméletedet.
Már ha te vagy Alexy007. -
Mister_X
nagyúr
válasz Spenike #56812 üzenetére
A lényeget elmondták már felettem. Várom a replayeket, ahol tier 1-3-as tankokkal 500 fölött szerzel XP-t, amikor ezt a mennyiséget egy tier 5-ös tank kis odafigyeléssel megszerzi. Utána folytathatjuk a konstruktív eszmecserét, de nem a te stílusodban.
A 3000+xp-s körökre meg külön kíváncsi vagyok, tier 6 alatt persze (ha levesszük a duplázást).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dfsz34
őstag
Pedig jobb lett volna, ha most nem szólalsz meg.
Pont most húzom minden ágon tier4-ig és nem csodálkozom, hogy a legtöbb statpadder szépen átugorják az alsó tiereket, annyi mocskos szemét tank van ott, már el is felejtettem. Igazából csak az alja statpadder marad low tierben, a normálisabbja magasabb tierben játszik.
Igazából kis tierben a gyors, jó ágyúval rendelkező tankokkal lehet valamit alkotni. Az a gond, hogy olyan pocsék az ágyú általában, hogy közel kell menni az ellenséghez, ott meg nem lehet túlélni. Ja és nem árt fejlett legénység, nem az ingyenes 50%.
Mindezzel együtt is már meg kell izzadni egy alap 200xp csatáért egy átlagos tier2-3 tankkal. Vannak jobb tankok, de kevés, a többség valami borzalom, az ágyúnak semmi átütése, nagyon közel kell menni az ellenséghez, de ott meg két pillanat alatt kiszednek, mert páncél alig van.
Akik low tierben emberkednek és statot javítanak azok a kevés op tankot használják, de még azokra is fel kell rakjanak modulokat és több skilles legénységet, csak úgy van esély. Egy kezdőnek, ha nem költ a játékra tier2-3, de még 4-ben sem lesz soha olyan legénysége és annyi modulja, hogy esélye legyen. Nem is látja az ellenséget, azok meg binoval kiszúrják. Arról most nem beszélek, mert az a legalja kategória, akinek még ez sem elég és arannyal nyomja.
A kapott xp low tierben sokkal kevesebb, mint nagyobb tier-ben, cserébe a fejlesztés is kevesebbet igényel.
Ha hozzáteszed, amit írtam, hogy csapnivaló legénység, modul nélkül, sokszor félig kifejlesztett tankokkal nyomulnak az emberek olyan statpadderek ellen, akik mondjuk több száz csatát lenyomtak T18-ban, akkor az még csak ront ezen.
Valószínüleg a statpadder felturbózott, eleve op tank által elérhető xp-t kevered azzal, amit egy átlag játékos tud elérni. Bár összegszerűen az az xp sem sok, vért kell pl izzadni tier3-ben egy alap 1000xp érdekében, ami magasabb tier-ben sokkal egyszerübb.
[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
Azért, van benne igazság, annak ellenére, hogy pl. a brit, T2-es, C. III-mal is tudtam, nem egyszer, 1k (nem prémes) XP fölötti köröket futni és 'sniper' medált szerezni - csak nem ez az általános, ugye.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy alacsonyabb szinten fejlődni ugyan lassabb, de sokkal gazdaságosabb!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Djuree
félisten
azért nem olyan nagy hülyeség az. kevesebb xp-t kapsz, de kevesebb is kell a fejlesztésekhez, szóval ua. csata kell, vagyis kevesebb alsóbb szinteken.
nem hiszem h neked egy t3 tankkal ua. az átlag xp-d mint egy t8-al...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Spenike #56068 üzenetére
Igen JT ne fél nem felejtem el, feldolgozás alatt van Jelenleg véletlen ráléptem a fejhallgatóra, és javítgatom, de a mikrofon elszállt úgy tünik, még jó hogy ezt a 2 vidit még lepofáztam vele... felismeri hogy mikrofon bemenet de csak ha erősen rátartok akkor hallatszik ahogy beszélek, amúgy embertelenül sistereg... Jöhet a következő, még jó hogy nem 30-ezres fejhallgatókat veszek!
[ Szerkesztve ]
-
-
myckey
veterán
válasz Spenike #51538 üzenetére
aha
mindenesetre ahol kérni kell a kódot,ott nincs 24 órás limit kiírva
.)de szerencse hogy vannak ilyen jó emberek,és tájékoztatnak minket,analfabétákat
az már más kérdés,hogy a válasz üzenetben mit ír,azt nem néztem meg.
---------
Trollozós rész kiszedve.
[ Módosította: #40993792 ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
skopy
tag
válasz Spenike #49656 üzenetére
Nekem is hasonló a történet, lefrissített és kidobott a francba.
Ez nagyon kemény élet, főleg 41.08 nál amikor leszedi a tornyot az rpgAz akasztott embert, még az ág is húzza.
-
KisApám
addikt
válasz Spenike #48743 üzenetére
hajrá.
A fenti kód már nem él.Az azelőtt linkelt meg már 03.14-ei kódos volt.
Mikor adják ki?
SERB tudja, talán Ő sem.Nem tudni, ezért akarják, hogy mindig nézd az oldalukat. Jól megy a számlálójuk.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Spenike #46914 üzenetére
Attól függetlenül, hogy akár rossz néven is vehetted a mondandóját, felesleges így reagálnod, ebben a stílusban Főleg, hogy legalább benyomtad volna OFF topic gombot (vagy méginkább küldesz neki egy privátot).
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
diegho
nagyúr
válasz Spenike #46743 üzenetére
Életem egyik legnagyobb epic jelenete az volt, amikor három tier8 med platoonban mentünk és az akkor még tier9 IS-4 maximum hp-val ránk rontott, mi mind 1 lövésesek voltunk neki és ensk volt a pálya, a sínek mellett. Ott keringőztünk vele hárman, láncolgattuk és fél percenként valaki rá tudott lőni hátulról és sebezni bele egyet, mert máshol nem lehetett átlőni. Nos jelenleg ilyen nincs... jön a tier7 scout és szemből mindent belő. Jelenleg nem kell okosabbnak lenned az ellenségnél, nem kell kihasználnod, hogy gyors a tankod és mellé menni, mögé kerülni stb, mert betöltöd a goldot és viszi. Sokkal jobb feeling volt régen medium tankban játszani és az egyel nagyobb heavyket körbejárni, okosan kivégezni. Emlékszem, amikor T-44-el az első E-75-öt öltem meg 1v1 maximum hp-ról kb 3 perc alatt.
-
dfsz34
őstag
Azt te is tudod, hogy elég sok meseszerű és felületes vélemény van az aranyról, tipikusan olyanoktól, akik bármilyen okból nem használják.
A játék így is elég statikus és arany lőszer nélkül meg valóban lennének megoldhatatlan helyzetek és ilyenkor mindenki lapítana, várna az artyra, hogy csodát csináljon, vagy odajöjjön egy nagy TD ha hajlandó elhagyni a kényelmes bokrát.
Az egyszerűen szólva mese, hogy egy könnyű tank ementálira lövi a tízes nehezet szemből arannyal. Bár úgy lenne, de messze nem. Elég csak arra gondolni, hogy a nagy td-k alap átütése több, mint a legtöbb tanknak arannyal van és mégsem jelenthető ki az, hogy elég ránézni az ellenfélre és biztos a találat.
Egyébként szerintem olyan tier5 környékén a legkritikusabb az arany használata, kettős hatás miatt, mert rengeteg a kemper és vannak olyan jól páncélozott tankok, amiket az ellenfeleik nem tudnak sebezni máshogy.
Csak egy példa, berakja a pzs35-t kv1 ellen és arany nélkül még a seggét sem tudom meglőni. Ja, ne használjak aranyat, haljak meg inkább biztosan.
Az oldalba meg hátba kerülés is egy rendkívül kockázatos manőver a csata elején, amikor bárki lapulhat egy bokorban, akár td, de akár az ellen top nehéz tankja és szinte garantáltan kilőnek. A manőverező harc sokkal inkább a csata vége felé lehetséges, amikor már minden ellenfél pozíciója ismert és már sokkal kevesebb tank is van.
Ezért nem értem az arany lőszer sirámot. Magasabb tier-ben néhány elcseszett tankot kivéve mindegyiknek van akkor átütése, hogy normál lőszerrel is átvinne, tehát nem lehet arra fogni, hogy én milyen ügyes lennék, ha nem arannyal lőnének.
Alacsonyabb tier-ben meg egyszerűen olyan a játékmenet, hogy szükség van aranyra, mert máshogy nem lehet továbbmenni és a WG phaszsága, hogy összerakja a nyomorult, kis átütésű tankokat brutál páncélosokkal.
Ez ugye a tipikus esete, hogy akinek nincs pénze modulokra, az hátrányban van. Akkor szüntessük meg a modulokat is. Álcafestést is, mert később veszik őt észre, mint a másik tankot, aki nem tesz fel ilyent. A prémium fogyóeszközöket is.
Komolyan ez nem értelmezhető dolog, ha nincs kredited és költeni sem akarsz sokat a játékra, akkor lehet venni 7,8 prém tankot, azokkal napi 4-5 kör még prém nélküli is megy és megszűnt a kredit probléma vagy ott volt az is6 akció, ha valaki nem tud vagy nem akar ilyenre költeni. Egy 7,8 prém tank ára kb egy átlagos játék ára, aki még ennyit sem hajlandó áldozni a szórakozására, arra nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy legyen szíves ne sírjon.
-
Szerintem ő is és mindenki érti amit mondasz, inkább te/ti nem értitek meg, hogy nem a játékost kell szidni! Ha bárhol, bármiben a világon van egy könnyítés, kiskapu, stb ami segíti az adott területen az illetőt akkor szerinted hol nem fogják 90%-ban kihasználni azt? Nyilván a legtöbb unicum játékos szidja és lenézi a goldost, miközben végig sem gondolja, hogy teljesen logikus és érthető amit csinál. Ha ilyen-olyan okoknál fogva gyengébb játékos és mégis szeretne sikereket elérni akkor megveszi a teljesen szabályos, legális gold lőszert! Ha meg nem gyenge játékos akkor meg azért. Ha unicum volt akkor lehet, hogy a goldtól lesz szuper unicum!
Mégegyszer leírom, én nem használom de szabályos, innentől nincs mit beszélni a dologról. Ha szidtok valakit az a wargaming legyen ne a goldot használó játékos........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Simulacrum
senior tag
Erről van szó. Ha goldammoval játszanék eszembe se jutna az elején gondolkozni, mindegy merre megyek, mindegy ki jön szemben, nem lesz gond. Nem fordulnék vissza adott tankot látva, hogy esetleg más úton próbáljam megkerülni. Sokkal kevesebbet gondolkodnék és ezzel nálam részben a játék öröme veszne el.
De valószínűleg másnak meg épp az az öröm, hogy a kedvenc tankjával mehet és tulajdonképpen semmitől nem kell tartania. Szóval nem szeretem a goldammot, de muszáj elfogadnom és lassan kezdek megbarátkozni vele. Az arty-kat még mindig jobban kivenném a játékból, mint a goldammot.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Spenike #44896 üzenetére
Tedd fel a modot, amivel visszaállítod a régi FOV-ot. Ez a megoldás.
Nem érted: gyárilag megváltoztatták (modok nélkül). Nagyobb teret látsz a tank mellett, így a sebességérzet a (modok nélküli) játékban kisebb. Ezt a modot fel kell tenned a régi látómezőhöz.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
sebijani1982
senior tag
válasz Spenike #44351 üzenetére
Az úgynevezett FOV-t változtatták meg.
Itt egy mod amivel lehet változtatni.
A képen látszik is, hogy megnövelték a látható teret a tank mellett, ezért bukunk a sebesség érzetből.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Nuada herceg
őstag
válasz Spenike #44351 üzenetére
Valaki belinkelte rá a magyarázatot.
Az új grafikai motor miatt van talán.
Nem tudom, hogy marad e így, vagy változtatnak rajta.De nekem is egyből feltűnt.
T54-el "szaladok" és kérdeztem magamtól, hogy miért nem megy?
Nerfelték vagy mi? Aztán láttam, hogy gurul az 55-el, csak nem tűnik
annyinak. Meg lassabban reagál a dolgokra. Lassabban fordul és a többi.
Mondjuk az a lagg miatt lehet. Küldik is az üzenetet, hogy kaka van a rendszerben.
Csak azt felejtették el hozzáírni, hogy így is marad..Itt öregszem meg...
-
nyunyu
félisten
válasz Spenike #40483 üzenetére
Skacok ha letöltöm az új XVM-et akkor hová és melyik fájlt kell bemásolni hogy meg maradjanak az eredeti beállításaim ?
Gyarilag nem tartalmaz xvm.xc-t, igy nem irja felul a meglevo konfigodat.
Eleg siman kicsomagolni a res_mods-ba.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SoulReaver
veterán
válasz Spenike #27156 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz... t34 elég papír jószág, egy hellcat simán kivégzi szabad terepen, biztos azért álltam egy gödörbe, mert szerencsém volt... Ha nem használom ki a terepviszonyokat akkor lazán leszednek... De amíg nem láttad a replayt, hiába minden vélemény... kevesebb mint 100 hp val nyertem.
-
Gyuri27
félisten
válasz Spenike #23846 üzenetére
Jogosan. Mikor a siemka vonat elindul egy szárnyat üresen hagyva. Mit gondolsz mi történik?
Elindulok egyedül max jön még valami. A siemka vonatot rommá lövik 2 perc alatt. Engem, minket meg bedarál a túlerő.Ezért jó a dmax. Max látótáv, jó gun. Mire hozzám elérnek 8-10 lövés belefér. Nagy részük talál is. Zsebbe 30k oszt csók. Mondjuk mikor szopóálarc on és 25-33% között mozog a win arra a napra elég is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Cokerex
csendes tag
válasz Spenike #23379 üzenetére
Hali engem az a része érdekelne hogy a jobb oldali ellenség mellet lévő kis lámpákat ami ugye mutatja spotolva van é vagy nem azt hol lehet beállítani?
Players panelba kell egy ilyen bekezdés:
"enemySpottedMarker": {
"Xoffset": -31,
"Yoffset": -8,
"enabled": true,
"format": {
"artillery": { "neverSeen": "<font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>*</font>" },
"neverSeen": "<font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>*</font>"
}
},Newton halott, Einstein halott és én is elég szarul érzem magam...
-
zserrbo
aktív tag
válasz Spenike #17820 üzenetére
OFF
Először is megtisztelhetnél azzal, hogy rendesen leírod a nevem! Másodszor is, amit te írtál annak semmi értelme itt, mert nincs köze a WOT-hoz. Végül pedig dorka16 off-olta a gondolatmenetem a nyelvtani leckéjével, szóval akkor már egy lapon említhettél volna vele is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest