- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsírsámán
senior tag
válasz polonic #58446 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miért van 630-on és 530-on korlátozva? Mert csak 2 opció jelenik meg, a fülhöz emelős cucc, meg a asztalra tevős kihangosítás. Nincs opció, hogy a lefordítással lenémítsa a hívást, (ami mellesleg eddig is működött), a mikrofon lenémításhoz meg valami megmagyarázhatatlan fícsör kéne ami pont itt kimaradt? Vagy majd a W10 ezt is pótolja?
-
zsírsámán
senior tag
válasz netpeti98 #58456 üzenetére
De ha eddig a csörgő telefont fejjel lefelé fordítottad, akkor lenémult közelség érzékelő nélkül is, ezért nem értem,ha hívás közben teszed ugyan ezt, miért nem lehet megoldani a mikrofon némítását? (nem mintha amúgy hiányozna nekem ez a dolog, csak érdekesnek tartom, hogy miért nem oldották meg.)
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Lumia 930-on valahogy az beállítható, hogy hívás közben a be/ki kapcsoló gombbal bontsa a hívást? Androidon ez működött, és elég kényelmes volt.. Előre is köszi!
-
Levwi
aktív tag
Remélem ezzel a Gestures beta-val nem lesz olyan hogy a telefonom felveszi majd a hívást a zsebembe mert akkor megy majd a süllyesztőbe.
Xiaomi 14
-
Partyface007
őstag
glance témához visszatérve lenne egy kérdésem:
ha nem kapcsolom be állandóra akkor be tud kapcsolódni ha elhúzom elötte a kezem (gondolom a közelségérzékelő miatt) vagy ez csak urban legend?
köszi előre is
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Lehet tudni valamit 635 utódjáról? Esetleg,hogy mikor esedékes?
üdv
-
spiderpig820
aktív tag
válasz Partyface007 #58464 üzenetére
Igen, ez a gyors pillantás lényege!
Jedi-erő!
[ Szerkesztve ]
4B
-
no1r
őstag
válasz Partyface007 #58464 üzenetére
Én folyamatosan így használom.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Partyface007
őstag
válasz spiderpig820 #58467 üzenetére
köszi, no1r neked is
karácsony elött a 830 igazán becsúszhatna már 90 környékére (gyári garival)
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Árulja már el valaki, hogy a háttérben futó alkalmazások letiltásával mit érek? A zene appot is hiába tiltom le ha elindítok egy zenét simán fut a háttérben, ráadásul pl az explorer hiába van letiltva sokszor mutatja, hogy futott a háttérben. Az aksi élettartamán meg semmit nem javít hiába tiltok le mindent. Mi a fene értelme van az egésznek vajon...
-
SOAD19
addikt
Arról van infó, hogy a Ms-nél dolgoznak az ie-nél tapasztalható bugok elhárításán? Most is ezt a linkelt Gestures beta-s appos dolognál akartam megnézni a videót, de csak kínlódott vele. Mostanában kabátot, pulóvert nézegetek magamnak, és ami megtetszik, arra rászoktam keresni Google képkeresővel, hogy megnézzem, hogy élő modellen, hogy áll felvéve. És, hát, amit itt leművel az ie, ha rákattintok az egyik találatra, esetleg rákattintank az oldal megnyitására... Nálatok is Ennyire megkergül az ie a Google képkeresővel? Remélem dolgoznak az ie gatyába rázásán, mert ez így elég lehangoló. A 8.0 is ilyen volt, vagy a 8.1-gyel lett ennyire bugos?
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #58471 üzenetére
Ha pl.: letiltod az IE háttérben futását, akkor youtube videó nem fog zenélni lezárt képernyőnél.
A zene app valószínűleg kivétel, nem tudom, hogy azon kívül, hogy szól a háttérben, van-e bármilyen más folyamat.SOAD19: 8.1 Update 1-gyel lett ilyen bugos.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz SOAD19 #58474 üzenetére
A Google keresője böngészőből nézve mindig ilyen szar volt. Elugrik, lassan, vagy egyáltalán nem tölt, tehát amit tapasztalsz. (az előző válaszom az IE általános működésére vonatkozik)
Használd a Google alkalmazást, azzal nincs ilyen jellegű probléma.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Integrale #58475 üzenetére
Tényleg használhatóbb a külön Google app az említett példámra. Csak kényelmesebb, ahogy eddig is csináltam, miszerint, ha valamire rá akartam keresni, azt kijelöltem, új lap, beilleszt, és kész. Na mindegy, ezután a külön app-ot fogom használni, ha nagyon kínlódik a böngészős verzió.
Köszi!
-
Muad-Dib
csendes tag
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne : mennyire kell vigyázni netezés közben a vírusokra Windows Phone esetén? Figyeljek oda, hogy milyen oldalakra lépek be? Előfordult már valakivel, hogy vírusos lett a telefonja? Mi a teendő ebben az esetben, hogyan lehet ezt észrevenni? Érdemes okostelefonra vírusölő programot tenni, van egyáltalán olyan?
Köszönöm a segítséget!
-
Integrale
veterán
válasz Muad-Dib #58477 üzenetére
Semennyire, felejtsd el. Viszont, ha már olyan telefonod van, amin Denim van (beállítások/névjegy) akkor az IE adhat ilyen üzenetet sajnos (illetve olyat is, hogy elavult az Android verzió a telefonodon ) , de azt hagyd figyelmen kívül, a weboldalak okozzák, nincs jelentősége.
hirtelen azt hittem, hogy rossz helyre írtam, de csak avatart cseréltél
[ Szerkesztve ]
-
ilgatto
tag
Kaptam már többször értesítést Twitteren, ezek meg is jelennek rögtön utána toast notification-ként, de az értesítési központban mégsem marad nyoma ennek.
A beállítások ->értesítési központ menüpont alatt nincs is a listában a Twitter.
Ez másnál is ilyen, vagy nálam kell még beállítani valamit?## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem a gestures beta alkalmazást újraindítás megvolt, de nálam nem működik.
Kell valamit állítani? / Lumia 1320 /Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
blg
senior tag
más nem járt így ma reggel? [link]
-
spider23
aktív tag
válasz szabosasito #58480 üzenetére
Üdv!
Nekem sem akar működni... 1020
-
cellpeti
nagyúr
mióta feltettem a Prewiev for Developers cuccost, azóta nem működik a LUmia Camera. Lehet közte összefüggés?
Hogyan tudok Live accountot migrálni, hogy US legyen és legyen Cortana?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
StLui
veterán
Az normális, hogy névjegy szerkesztésnél a cég nem szerkeszthető, szürke is, míg a többi fehér. Outlook.com-on pedig tudom szerkeszteni. Viszont eltelt két óra és se a telefonon felvitt új névjegy, se a pc-n javított nem látszódik a másik eszközön, tehát azóta sem szinkronizált.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz cellpeti #58488 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam: itt a topicban szerintem rengetegen pfd-zünk, és eddig nemigen olvastam, hogy valakinek is gondja lett volna a Nokia Camerával. (Mondjuk a pfd felpakolása után alapból HR-t csináltam...)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
btudos
nagyúr
válasz cellpeti #58493 üzenetére
Nem, a HR az aktualis szoftververziot nullazza, tehat tovabbra is PfD-s az OS.
Korabbi kerdesedre reagalva pedig az account lehet magyar, a keszulek regioja es a megjelenites nyelve legyen US ha Cortana-t akarsz.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Melack
veterán
Ha a Battery sensenél az IE alatt nincs kis gomb, hogy futhat-e a háttérben, akkor azzal mit tudok kezdeni?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz Bogyó bá' #58496 üzenetére
Soha. Előzőleg volt. Most nincs. Ez eléggé érdekes viselkedkés. Az meg főleg, hogyha éjszakára kikapcsolom az adatforgalmat, akkor 0-1% között merül/éjszaka, ha bekapcsolva hagyom, akkor cca 20. Még nem jöttem rá, mi eszi ennyire.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest