- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Valaki nem mentett hsz.eket? olvasnám
-
Psychonaut
veterán
Én is, ahogy írtam, nem ez a fő gondom, hanem az, hogy a környezetem nagy része nem tenné meg ugyanezt. Magamnak meg unalmas írogatni. Kb. olyan, mint egyedül sakkozni.
-
mbale
tag
-
savoo
addikt
Jól sejtem, hogy az az úriember volt körünkben akit úgy szeretünk? Sajna lemaradtam az eseményekről.
-
marcusa
addikt
Ahj, fene hogy most voltam úton munkába, és lemaradtam erről...
:-)
-
Psychonaut
veterán
WhatsApp egy évig ingyenes csak (bár jelképes az összeg, de kevés olyan embert ismerek az ismerősök közül, aki kifizetné, mert "te hülye vagy, hát le is lehet tölteni"), és jelenleg sem használja senki az ismerősi körömből. Csupán ennyi a gond vele, amúgy szívesen használnám.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #18288 üzenetére
whatsappon instant messengerezek csak, ott nincs parám. igazából megnyitott app mellett mindig azonnal megjön, márpedig ha "chatelek" ot akkor meg van nyitva.
de vallóban mások a szokásaink/preferenciáink
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Mister_X #18285 üzenetére
nekem is, de az nem értesít
amúgy whatsappot napi szinten használok, 5 perc késés max...és tudom hogy komoly update van úton hozzá
Jah twitter értesítések is megjönnek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
Hát nem megmondták? Nekem meg a böngésző a fontos, én is az vagyok...
@antoniocoimb: ha valóban úgy érzed, hogy különbséget tettek a moderátorok, akkor lehet fellebbezni. De te mást se csinálsz, csak bomlasztod a rendszert, szidod a WP-t és a tulajokat (!!!) mint a bokrot. Ezt nem szokás tolerlni
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dinter
addikt
válasz antoniocoimb #18279 üzenetére
Írjad, csak lesz*rjuk
-
pzstm
titán
válasz antoniocoimb #18269 üzenetére
ha azt mondom, hogy nekem az email a fontos meg a bejövő hívás és az mindig megjön akkor én hülye vagyok?
-
tybsen
addikt
Ertheto a felhaborodasod, hogy elegedetlen vagy a rendszer bizonyos reszeivel. En is az vagyok, ezert is adtam el annak idejen a telefonomat (lumia 820), mert nekem nem felelt meg ebben az allapotaban Ahogyan minden rendszerben - nemelyikben tobb, masikban kevesebb a kompromisszum. Viszont egyszer sem kaptam sem itt, sem mashol azert, mert kulturalt modon velemenyt formalok - es ez igy van rendjen. Nyilvan mindenkinek megvan a maga stilusa, ahogyan a valodi vilagban is, de ezzel egyutt szeretheto ez a forum (nem csak a wp, hanem az osszes, szerintem).
Azert, mert valaki moderatorkent dolgozik eppen, kizarolag egy plusz feladatot jelent, amit egyebkent nem konnyu ellatni (!). En ugy tudom, hogy ezt ingyen teszik a moderatorok es az eddigi tobb eves tapasztalatom alapjan a toluk telheto legjobb modon teszik. Nyilvan ok is emberek, hibazhatnak ok is egy-egy hozzaszolas megiteleseben, de nekem az a benyomasom, hogy rendben mennek itt a dolgok. Nem keves idot es munkat jelent mindez (nekem peldaul a hozzaszolasok elolvasasa es a reagalas is sok idot vesz igenybe - kepzeld ehhez hozza, hogy felelossegteljesen rendet kell tartani - nem egyszeru feladat).
Az a stilus viszont, amiben a blogodat megirtad, szerintem nem toleralhato. Meg lehet fogalmazni ezt maskepp is, ugy, hogy masok is megertsek azt, amit mondani akarsz. Nincs azzal baj, ha mas a velemenyed, ezert is vannak kitalalva az ilyen forumok - ha mindenkinek azonos lenne a velemenye, nem lenne szukseg forumra. De ez igy nem oke szerintem. Senki sem szereti, ha bantjak, gondolom Te sem - es Te nem fogalmazol eppen kedvesen az ittlevokrol. Szerintem azon lenne erdemes elgondolkodnod es annak az okat lenne erdemes megtalalnod - es nem megbantaskepp irom ezt, hanem segitoen -, hogy mi valtja ki beloled ezeket az eros indulatokat. Mert oke, hogy van egy rendszer, ami szerinted nem jo, masoknak pedig - elfogadva az ismert hibakat - ezzel egyutt is megfelel valamiert, de ez nem ok arra szerintem, hogy sok emberreol ugy nyilatkozz, ahogy. Raadasul nem is ismered oket. Megitelni pedig evek alatt sem egyszeru egy embert, ha kozelrol ismered - forumos hozzaszolasok alapjan pedig meg kevesbe egyszeru dolog.
Szerintem jo dolog, hogy van velemenyed es en kivancsi is vagyok ra, de ugy kellene megfogalmaznod, hogy emeszthetobb legyen
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Leülhetsz, egyes! (döbbentes, hogy ennyi ésszel még szabadlábon vagy... )
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Mister_X
nagyúr
Hallod. Te egy nulla vagy. Sőt, gyök alatt a nulla. Tudod miért? Mert nem bírsz egy nyomorult mondatot sem leírni anélkül, hogy ne tartakmazna trágárságot. Ha normálisan, minden szarozás, köcsögözés, f@szozás nélkül írnád le a mondanivalód, akkor talán venném a fáradságot, hogy elgondolkodjak a te véleményeden. De addig egy nulla vagy, egy vicc. Lassan kezdhetsz újra regisztrálni, mert látom, hogy a szíved mélyén azért szeretsz minket, ha ennyire ragaszkodsz hozzánk <3.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pushalias
addikt
válasz MasterMark #18273 üzenetére
Jobban jársz, ha inkább csak röhögsz rajta. Többet az ilyen nem érdemel. Az meg a Prohardver dolga, hogy lép-e az ügyben vagy nem, ugyanis őket is rendesen feketíti. Egyébként még jó, hogy leírja, ő soha még csak nem is káromkodott, aztán olyan jóízűt k.vaanyázik, hogy öröm nézni.
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #18273 üzenetére
nem er annyit ez az ember, hogy erdemben foglalkozz vele.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MasterMark
titán
válasz antoniocoimb #18271 üzenetére
Ezt most kikérem magamnak. Milyen jogon hordasz le minden WP felhasználót? Lehet, hogy neked nem tetszik a rendszer, ezt tiszteletben is tartanám, de amilyen hangnemben írsz az felháborító.
Egyébként te milyen WP-t használtál, ami laggolt, meg lassú volt?
Switch Tax
-
CyberPunk666
senior tag
Te képes voltál ezért létrehozni egy blogot? ^^
Kicsit túl komolyan veszed ezt az egészet.
-
Воланд
titán
szia petroleumize!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18267 üzenetére
Szerintem, ha kötekszem, akkor az jól látszik. Csak annyit írtam, hogy nem értem pontosan, mire gondolsz. Az a baj, online rengeteg a félreértés, és emiatt az emberek gyakran a rosszabbat nézik ki a másikból. Néha nem kéne.
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18261 üzenetére
Visszakérdeztem, elmagyaráztad, szerintem így van rendben. Az eltolós megoldást pedig én is nagyon szeretem, egyszerű, frappáns, és ahogy mondod, illik a dizájnba.
-
negyedes
addikt
Bing searchbol eltunt a musicom.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Oppenheimer
nagyúr
-
savoo
addikt
Na, hogy on is legyek. Közben wpcentralon jött egy update.
"Update 9:30am ET: We'have had some more information come forward to us via a trusted source. They confirm that these shots were from an "earlier" build of the next-version of the OS, but that subsequent releases since have had the Notification center removed. In addition, before it disappeared, its look became more inline with the People Hub design. What does that mean in the long run? Just that Microsoft is experimenting with different feature sets and some may or may not make it to the final build. So take these screenshots as being accurate, but only as a snapshot within the development process."
-
rgeorge
addikt
válasz saiyajin #18254 üzenetére
Mit nevezel/neveztek alkalmazásváltónak? A legutóbb használt alkalmazások listáját? Utóbbi van a WP8-ban, előző nincs.
A legutóbb használt alkalmazások listából való eltüntetésének persze van értelme, kinek mi köze ahhoz, hogy az alkalmazások milyen állapotban voltak legutóbb (böngésző, web bank stb.)?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #18256 üzenetére
No, te meg a fikázást. A kör bezárult.Ja, hogy ha te kezded. Az szimplán véletlen szerintem, nem direkt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18252 üzenetére
Jelen helyzetben, ha jön egy értesítés, és nem akarsz vele foglalkozni, akkor eltolod jobbra, de kijavítod, ha tévedek. Én nem feltétlenül ítélném meg egy bizonytalan eredetű screenshot alapján, hogy hogyan fog működni a dolog.
-
savoo
addikt
Áruljátok már el, hogy miért zavar, hogy nem lehet bezárni az appokat az alkalmazás váltóban?
Oppenheimer: én mint fanboy? Hehe, akkor te meg troll. Ja és te vakoknak is használhatóra akarod a WP-t, értem már.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Én örülnék, ha az alkalmazás váltóból bezárhatók lennének az appok, még ha csak egy X-el is, mint a böngésző taboknál, viszont nekem is sokkal jobban tetszene, ha egy fel vagy le huzással is menne ez.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Dinter
addikt
válasz Oppenheimer #18252 üzenetére
Igen, mondjuk jó lenne egy X-et rakni a sarkára, engem zavar ha rengeteg app meg van nyitva, vissza gombot nyomkodni meg sok időbe telik.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hol egyszerűbb? Ha nem kéne célozni meg böködni, akkor rá se kéne nézni a kijelzőre, mert csak egy lökést csinálsz valahol. Ki lehet figurázni, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ma a user experience az egyik legfontosabb dolog egy okostelefonban. A WP pedig elvileg jó ebben, viszont ez az állandó böködés sokat ront rajta.
Na de nem vitázok tovább fanboyokkal.
(#18247) pushalias:
Kár, pedig nem bonyolult.[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18245 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem.
-
=WiNTeR=
senior tag
Csak szerintem kihasználatlan terület a multitask-képernyő alsó és felső része, ahova be lehetne pakolni például a gyorsbeállításokat (pl Wifi & cellular switch)?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Freddycom #18226 üzenetére
Nem adnám, ha X-el kéne bezárni a memóriában lévő appokat. Nem lenne nehéz megoldani, hogy egy fellökés gesztussal be lehessen zárni. Tudom, hogy ebből még semmi sem biztos, de azért leírom, hogy ez az állandó tapp-elgetés már őrületbe kerget, amikor sok mindent meg lehetne oldani sokkal kényelmesebb gesztusokkal.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pushalias
addikt
Én nagyon örülnék, bár a kipakolt verzió legalábbis logikátlan dizájn szempontjábó. Ja, meg randa is, bár ez nyilván összefügg.
(#18241) pzstm Nyolcvan százalékban ugyanaz jelenik meg ezeknél, annyi szokott lenni csak a kérdés, hogy melyiknél elsőnek. Kis piac, kis újságírás, vagy hogy a fenébe tudnám ezt kifejezni.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
nyilván lehozzák... kell a klikk.....én is gondolkodtam hogy megírom betateam-re, de amíg nem lesz videó róla addig nem....ez még túl bulvár....
-
Mister_X
nagyúr
Felmásoltam pár .wmv-t a telefonra. Mindnél rinyált, hogy a teló nem bírná. Mindet lejátszotta a telefon...
-
pzstm
titán
válasz pushalias #18234 üzenetére
ha látok videót akkor gyanús lesz, hogy lehet igaz....addig részemről fake
Verge meg amúgyis sokszor az IT indexe
-
pushalias
addikt
válasz Freddycom #18229 üzenetére
Tank jú veri macskáját!
Most én szerkesztek. Volt már a kezemben prototípus, de nem csak ettől iszonyatosan fékszagú ez az egész. Természetesen elképzelhető, hogy igaz a sztori, de én elég kevés valószínűséget adnék neki. Redditen amúgy sem az első fék lenne a témában.
(#18230) polonic Microsoft ügyfélszolgálat mit mondott erről a problémáról?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz pushalias #18227 üzenetére
Szóval, van a win8-as gépem, távol tőlem, amin van pár albumom, ott be van kapcsolva a az xbox music cloud. Ez arra jó, hogy a felhőbe elérhetővé teszi a számaidat és így másik gépen, telefonon elérhetőek lesznek az albumok.
Ez nem is lenne baj, mert pc-pc között hasznos is, ahol nem gond az adatforgalom. De egy mobilnál azért problémásabb. Nem akarom állandóan streamelni ezeket az albumokat. Egyébként ennek a cloudnak a feltétele a music pass előfizetés.
Szóval, ahogy előfizettem a pass-ra így a cloud is élesedett és a store-ban az albumokra, amik a win8-as gépemen is vannak, rákeresve azt írja ki, hogy a kollekcióban vannak és csak hallgatni tudom őket streamelve, letölteni a telóra nem. Még akkor is ez van, ha a telefonon kikapcsoltam a cloud funkciót. És én letölteni is szeretném őket. De egyszerűen nem megy így. -
őstag
920 topikba írtam, de legyen itt is.
Egy kis érdekesség. Kiszivárgott WP 8.1 beta? A srác e-bay-en vette. Videót elviekben ma készít a rendszerről.
Nem igazán követtem a dolgokat, ezek a képek nem esetleg vmi concept dolgok korábbról? Egy csomó fejlesztői (?) app, NOTIFICATION CENTER, Here beta blue,
A telefon settings->about menüje: KÉP[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Annyira felidegel ez a fos xbox music.
Most fizettem elő rá az ingyenes időszak után. Aztán le akarok tölteni pár albumot. Ezek közül a win8-as gépemen is van meg pár és ott be van kapcsolva az xbox music cloud. Telefonon viszont kikapcsoltam és még ennek ellenére is úgy jelzi, hogy a kollekcióban vannak ezek az albumok és nem engedi letölteni a telóra.
-
mbale
tag
válasz Psychonaut #18218 üzenetére
Imádkozz
Ha azok közé esel, akiknél normálisan működik, akkor szerencsés vagy. Ellenkező esetben úgy szar ahogy van, és így kommunikációra en bloc alkalmatlan lesz. (chat 5p késésekkel, értesítések néha napokkal később )[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
marcusa
addikt
Facebook-ot nem használok, de viber és im+ pro-n a gtalk tökéletes, mindent megkapok időben!
:-)
-
dejaris
addikt
Fogalmazzunk úgy, hogy nagy dolog szardombon királynak lenni.
-
-
Psychonaut
veterán
Szép.
WP8-on már megbízhatóbbak az értesítések amúgy? Igazából Facebook és Viber érdekelne leginkább, ezeket használom leggyakrabban.
pushalias: Windows Media Video, de hogy jön ez ide? Ja, hogy ha ennek a rövidítése a WMV, akkor nyilván én vagyok a hülye, haha, hiszen minden WP8-as telefon lejátszik minden WMV videót. Vagy mégsem? Wikipedia oldalán láthatod, hogy csak a WMV 9 Advanced Profile VC-1-es, ami a WP8 oldalán támogatottként van feltüntetve, a többi nem.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Psychonaut #18209 üzenetére
Azt tudod, hogy minek a rövidítése a WMV?
-
pushalias
addikt
Lósz.rt „old meg” a Google. Eleve az Android nem a kizárólag Google terméke, de ki vagyok én, hogy ilyen bonyolult információk beszerzésére és megértésére kötelezzek valakit. Az Android mögöttt álló társaság ezeket konkrétan lesz.rja.
Nem véletlen, hogy az androidos közösség folyamatosan a határok feszegetéséről szól (ami egy bizonyos nézőpontból egy nagyon frankó dolog). Ebbe simán beleférne, ha valóban valami egetverő jogsértés lenne mondjuk egy .wmv-t lejátszani, holott nem az.
-
pzstm
titán
-
jeni
félisten
válasz btudos #18205 üzenetére
azért érdekes,hogy a Google megtudta oldani a jogi dolgokat ez ügyben,hogy ott az android rendszernél nincs gond lejátszhatóak.
de a Microsoft ami nem egy picike cég,ők,miért nem akarják a dolgot,hogy a Windows Phone rendszeren is lehessen használni ha csak az a gond,hogy jogi akadálya (jog díj fizetés stb..) van bármely videó formátumoknál?
mert ebben az esetben nem beszélhetünk teljes értékű okos telefonról Windows Phone rendszernél.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz legiaap #18180 üzenetére
Mai világunkban, amiben egy átlagos okostelefont minden este töltőre kell vágni, neked a Radar tegnap reggel nyolc és este tíz között 40 százalékot veszített a töltéséből, ergo szerény saccom szerint még most is lehet benne pár százalék.
A szakértő javaslata: dobd ki a p.csába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest