Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem kezdő Lumia 800 tulajként.
1. Szűrtem a telefonkönyvet, hogy ne mutasson "semmit", csak azokat a számokat szerettem volna látni, amiket a névjegymásolóval a C6-omról behúztam. Eleve mérges vagyok, hogy a csoportokat nem vette át, más téma. De azok eltűnnek, ha nincs legalább egy facebook beszűrve a kontaktlistába. Meg lehet oldani, hogy csak a rendes telefonkönyvet lássam, vagy egyesével hozzá kell adnom azokat a számokat egy csoporthoz?
2. Ki lehet kapcsolni a rezgést az alsó 3 gomb megnyomásakor? Idegesítő.
3. Marha jó az egész rendszer, nem tudom miért sírnak sokan. Symbian után megváltás.
-
madd dogg
senior tag
Wifi-t akarok csatlakoztatni, és a jelszóban van * karakter. De nem találom a billentyűzeten :@ Tudtok segíteni?
Szerk: Megvan
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
válasz SPY0817 #3882 üzenetére
Én most vettem L800-at, és marhára tetszik. A készülék nekem tökéletes, eddig is Nokiáim voltak, ugyanaz a minőség, szépség, stb. Nokia.
A wp8 még új, biztos van mit javítani, igazítani rajta. Az első fecskék készülékek terén jól sikerültek, de biztos lesznek jobbak, vagy ha ezek tetszenek, a következő sorozat lenyomja az árakat. 130-at én egy 8x-ért sokallanék, főleg a Nokia extra szolgáltatásai miatt. A 800-ason én használtam ma a City Lenses-t (városnéző), a ott van a drive, a gyalogos és a bkv-s közlekedés, számláló, stb stb stb. Csomó jó dolog. És 48ezer. Az embernek nem biggyed le a szája.
Én is wp8-at akartam nagy fanságban vakságban, aztán fejben elhalasztottam nyárra. Aztán mikor megláttam mennyibe kerül egy wp7-es Nokia, rájöttem, hogy elegem van a C6-ból, instant get. És eddig nem bántam meg, iszonyat kényelmes.
-
madd dogg
senior tag
Ti látjátok app storeban a nokia zenét vagy a cinemagraph-ot? Vagy ezek egyenlőre csak wp8-on vannak?
-
madd dogg
senior tag
Hogyan tudok letölteni fájlt? Zippyről szednék le egy számot, rányomok a downloadra, és csak megnyílik a lejátszóban.
-
madd dogg
senior tag
válasz Oppenheimer #4251 üzenetére
Mivel zenelejátszó is van, nekem az is magától értetődő volt.
-
madd dogg
senior tag
Új: hogyan tudok alkalmazást gyorsan bezárni? Pl.: h böngészéskor ne töltse újra az előzőleg megnyitott lapokat.
-
madd dogg
senior tag
válasz Oppenheimer #4257 üzenetére
Arra gondoltam, hogy hosszabb böngészés után ki akarok lépni a böngészőből. Más programoknál ez a kilépés a vissza gombbal megy. Itt ha nyomom a vissza gombot, akkor visszalép az előzőleg látogatott oldalakra, ha 10 volt előtte, akkor 10-re. Érdekes, hogy mikor megnyomom a vissza gombot hosszan az alkalmazásváltáshoz, ott nem lehet bezárni az egyes appokat, mondjuk egy kis x ikonnal a felső sarokban.
Sohasem volt droidom, hála istennek.
-
madd dogg
senior tag
Zenéket én pc rendezem mappába, majd ha összeválogattam a kívánt számomat, megnyitom wmplayerben, és létrehozok egy lejátszási listát abba a mappába ahol a dalok vannak. Zune észreveszi majd az új playlistet és ha felmásolod azt a telóra, huúzza magával a zenét is.
Ha wp8-nál nincs zune, csak másold fel a mappát zenéstől playlistestől ahogy van.
-
madd dogg
senior tag
Autóban szeretik használni vezetés közben a hangvezérlést.
-
madd dogg
senior tag
Hejj. Vezeték nélkül Bluetooth-on vagy Wifin tudom szinkronizálni a géppel az adatokat, képeket stb? Lumia 800-am van. Jó lenne, régi S40-es telómmal is lehetett.
Más: Tegnap Győri T-ben megnyomkodtam a 920-at. Kicsit sz.rháziak, mert bár jó áron adják, teljesen el volt dugva, mellette egy nagy Sony stand, alig fértem oda a host-októl. Aztán a kamerájára van ragasztva a biztonsági vacak, nehogy a Zember fia kipróbálhassa. De attól még marhajó. Csak k.va nagy, rohadt szokatlan egy akkora tepsi a 800-as után. Viszont én nem találtam nehéznek, sőt, barátnőm szerint sem az, pedig neki néha nehezére esik lecsavarni a kólás kupakot
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
Képernyőn lévő karcok (így vásároltam a telót) eltávolítására mit ajánlotok? Csinálta már valaki? Tudom, hogy vannak paszták amik elvileg segítenek, de nem csináltam még.
-
madd dogg
senior tag
Lumia 920 faszán működik kesztyűben is. Mikor bementem T-hez le sem húztam, gondoltam most megfoglak k.csög. Ő nyert.
-
madd dogg
senior tag
Nem tudom off e: Lumia 800-on játszok az Angry Birds Star Wars-szal, már majdnem végigvittem a Death Start is, de nekem nem hívható le Han Solo űrhajója rombolni. Szobatársam mutatta, hogy Xperia Arc-on Androidon neki van. Több csillag kell, vagy WP-be ez nem került be?
-
madd dogg
senior tag
Tudtok linkelni (ha egyáltalán létezik) egy összehasonlító listát, vagy csak simán egy "bugfix" listát arról, hogy mi változott WP8-ban a wp7.5-höz képest. Ok, hogy homescreen, meg natjv kódok, de a beállítások, testre szabhatóság , stb. sokszor nincs taglalva. Mint ahogy olvasom, hogy wp8-ban van nagyítható betűméret.
Van erre valami profin összeállított lista?
-
madd dogg
senior tag
Vásárolnék marketen, ez fogad: 805a01f7
Már megvolt az újraindítás is. Valakinek van ötlete?
-
madd dogg
senior tag
Rohadjon meg
-
madd dogg
senior tag
Még faszább. Leszedem a Youtube downloadert, gondolom én annyi mindent tud, biztos tud mp3-at. Nem tud mp3-ba letölteni, sebaj, leszedem a másik ugyanilyen nevűt. Az kiírja h fizetős szolgáltatás. Nem para, nekem kell. Megveszem. Letöltöm a kiszemelt zenét (az más tészta, hogy folyamatos errorok közepett a 6. videót tudta csak letölteni), erre nem lehet betenni a zenék közé. Hozzáadhatom a music HUB-hoz, meg is jelenik, de ha rákattintok, a downloader progiban nyílik meg, a zenei kezelőfelülettel. KI EZ A FOS? KI TERVEZTE EZT íGY? Fogadjunk ez is wp7-es korlát. Azért dühítő, mert az a sz.r nem fut a háttérben, így már akkor is elhallgat a zene, ha Start-ot nyomok.
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
válasz zozzzzzzzzzz #8328 üzenetére
Ezzel csak a bing maps/nokia maps malmára hajtják a vizet. Ha nincs google, ezeknek masszívan fejlődniük kell/fognak, hogy kitöltsék a tátongó űrt. Aztán google térnyerése is visszaszorul lassan. Azért nem piti szisztéma ez a WP, szépen ki fog alakulni. Egyre több ismerősöm vágyik a telefonomra, mióta megnyomkodta.
Egyéb:
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
válasz Fehercsoki #8503 üzenetére
Neked így nem. Ha főleg offline használod, zenehallgatásra tökéletes. De a rendszer előnyei online érezhetőek jobban. Ha a programokat szereted próbálgatni, abból találsz 150ezret. Ha 3D játékokat keresel, akkor nem lesz nagy örömöd, nincs olyan grafika mint droidon, bár kérdés, hogy Blade-ről vagy SGS3-ról váltasz e, mert a komoly játékok ott is csak a felső kategóriában futnak élvezhetően. Szinte minden játéknak van viszont ingyenes demo verziója.
Gondod soha nem lesz vele, nem kellenek launcherek, nem fagy, mindig elérhető vagy. Cserébe nem esik a hó homescreenen, mert ilyen program nincs rá. Törni lehet a rendszert, bár nem túl elterjedt.
-
madd dogg
senior tag
Beszélgetés közben beérkező második hívást nem jelez a telefonom. Nem pittyeg. A másik félnek meg foglaltat jelez. Ez anno C6-nál nem így ment. Hogyan tudom beállítani? A foglalt jelzés kikapcsolása lehet szolgáltatói, de a pittyegést?
-
madd dogg
senior tag
Még valami. Nokia Suite legújabb(3.7?) van fent a gépen. Lumia 800-at hogyan tudom csatlakoztatni? Mikor rákattintok a készülék csatlakoztatására, és várok, nem történik semmi. Teló USB-vel csatlakoztatva van.
-
madd dogg
senior tag
Ok, így már világos.
-
madd dogg
senior tag
Frissítés után backupból visszaállítja a telepített programokat? Elég sokat megvettem. SMS-ek és nevek?
Mellesleg T-s L800-am van, és netmegszakítással sincs semmi.
-
madd dogg
senior tag
Nálam semmi sem történik, sehogy. Megszakítással sem.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Netmegszakításos módszerrel csinálom a 7.8 frissítést Lumia 800-on. Szépen elindult, 6/10-es lépésig (telefon újraindítása) minden gyorsan ment. Ekkor teló kikapcsol, visszakapcsol, ikon jelenik meg rajta, hogy PC-hez van csatlakoztatva. 5 perc várakozás, majd szépen betölt a kezdőképernyő. Azóta eltelt majdnem 20 perc, és semmi. A telefon újraindult, de a Zune még mindig a 6/10-es lépésnél jár. A verziószám maradt 8773, mást nem nyomkodok a telón. 8779.8 végű frissítésről van szó. Ezt ajánlotta fel először.
Valami gond van, vagy nektek is eddig tartott frissíteni?
-
-
madd dogg
senior tag
Programajánló:
Testreszabhatóságra vágyóknak: Wiztiles Pro
Marhajó dolgokat lehet vele csinálni.
-
madd dogg
senior tag
Ma kb 1 percig tapiztam egy Lumia 720-at. Nagyon szép telefon, citromsárgában vagány volt, lapos, de kézben fogva olyan szokásos "Nokia kényelmes", minőségi érzést nyújt. Fogtam már One X-et, azt hittem kettétörik a kezemben. Menüben görgettem párat, és kijelzőn nézve nagyon szép képeket készít.
-
madd dogg
senior tag
válasz daniel909 #14315 üzenetére
Bele. Tényleg nagyon szép telefon. Kézben fogva, élőben forgatva szerintem formatervben, méretekben közelít a tökéleteshez. De messze maga mögé utasít minden szappantartót és minden téglát.
Vonaton, tesztkészülék volt, kiszúrtam egy srác kezében, ismeretlen hátlap, gyors google turkálás a 800-assal, ismerős lett a hátlap, le is szólítottam.
-
madd dogg
senior tag
Lehet már írtátok, de én most fedeztem fel: Kijött 7.8-ra a Cinemagraph. Itt hülyülök vele 10 perce egyedül a lakásban, és még így is szórakoztat. Mi lesz velem holnap...
-
madd dogg
senior tag
WP8-on működik már a hangvezérlés magyar nyelven? Angolul is ki tudom mondai a TExt, Voice, stb szavakat, bróbálgattam is, de a nevekkel szenvedek. Az nem az igazi.
-
madd dogg
senior tag
Hi. W8 telepítés óta a laptopomon első szinkronizálásnál elbaszódott valami, és a képek nem jelennek meg a telefonon az albumban, csak ha dátum szerint jelenítem meg őket. Az újak az albumba mennek, de szinkronizálás után ők is eltűnnek. Mit csináljak a Zune-nal?
-
madd dogg
senior tag
Üzenetekezelő javításáról nem beszél a Microsoft? Mostanában többet chatelek fb-on, és szépen elkezdett jelezni a FB app pittyegéssel 2-3 perc késéssel, a gyári üzenetkezelő meg 10 perc késéssel, és egyben mindent, de minden sort pittyegéssel, a pittyegések meg kb egymásba vágnak
Azért szánalmas, mert ha beszélgettem a gépen, utána a fb app-ban is meg kell nyitnom az üzeneteket, hogy eltűnjön az értesítés, és az üzenetkezelőben is le kell görgetnem. Ez egyébként a FB részéről is faszság, hogy mobilon is pittyeg meg gépen is. Legalább a saját rendszerük működhetne, ha MS nem.
Androidon is ilyen a FB app? Ott is bejelez? Vagy fordítva: Ha Androidos telón chatelek, utána PC-n belépve újra megjelenik a piros üzenet ikon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Bontatlan iPhone 16 Pro 128 GB - Fekete - 3 év eMAG garancia
- Iphone 12 kék újszerű 64 GB független
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Markt garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- Apple iPhone 14 Pro, Midnight, 128Gb, új állapotú, 88% akku, Media M . számla, 2026-ig garanciális
- Apple iPhone 6 64gb Spacegrey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen