-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Milyen formátumokat tudok lejátszani telefonon? (WP8) A gépem tök rendes volt és figyelmeztetett pár video memóriára másolása előtt, hogy úgy sem fog vele boldogulni az eszköz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dinter
addikt
Mitől rendezi külön betűk szerint a menüt a wp8? Vagy a skydrive miatt csinálta?
-
savoo
addikt
Nem is tudtam, hogy a lejátszóban lehet zenét léptetni a borító "elhúzásával" is..
-
savoo
addikt
Nem értem ezt a nagy a keret mizéráit, a Dizájn (sicc) része, és szerintem jól néz ki. Szemből.
-
berboo
csendes tag
ha nemetben veszek egy ativ s telefont vajon leszrajta magyar nyelv ?
-
veterán
-
félisten
Akkor, es ott nem volt rossz valasztas. Ugye fuggetlen telefonra volt szuksegem, akkor az L920 (ami kb. 5 napig volt nalam) olyan 500 font korul volt szolgaltatonal, az N4 meg fele, fuggetlenul. Most az N4 ugyanannyi, az L920-at meg kb. 300 korul meg lehet kapni.
Annak is megvan a maga gondja, en is es mas is leirtak mar a topicjaban.
while (!sleep) sheep++;
-
saiyajin
senior tag
válasz mukibuci #18178 üzenetére
Nalam ez a nem rezeg es csorog egyszerre a legnagyobb problemam. Annyi a szerencsem, hogy a lumiam inkabb a masodtelefonom, es nem sokat telefonalok rajta.
A meret dologgal is egyetertek, bar en kompromisszum keszebb vagyok.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
pushalias
addikt
válasz btudos #18183 üzenetére
Ha csak egy valakinek összejön, akkor nincs olyan, hogy nincs olyan. Pláne, hogy te is tudod, a 8X-et én is simán elfogadnám, holott alapvetően nem az én telefonom ezért meg azért. Tudom, durva szavak, de ma durva hangulatban vagyok (ami nem a ti hibátok, és igyekszem is nem levezetni rajtatok).
-
legiaap
félisten
Egész nap kb. 3-szor nyúltam a Radarhoz, csak megnézni él-e még meg csekkolni, hogy merül. Reggel 8-kor vettem le töltőről és most 60 %-on van...nem teljesen tartom jónak.
Vélemény?Új EOS kép: [link]
Van nyakbaakasztáshoz szükséges hurok rajta. Ez már fejlődés.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #18176 üzenetére
A probléma a hardver és a külső megfelelő egyvelegének hiánya, ez a gond. Én rátaláltam a 8X-re, ami számomra tökéletes méretben, designban és hardverben is, de ha az ember folyton vár a megfelelő utódra, egy idő után természetes, hogy nem elégedett.
mukibuci: Jogos, az 520-ban is ez irritál a legjobban a kijelző után, a normális rezgés hiánya.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
pushalias
addikt
válasz btudos #18175 üzenetére
De mintha WP8-ból is választhatna, nem? Egyébként is, lassan a WP-s topikokban te meg én maradunk valódi WP felhasználók, a többbiek előbb váltanak Voda845-re, mint WP-re. Már várom, hogy Oppenheimer vagy legiaap kaminautol először, hogy valójában mindig is hányt a csempéktől.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #18174 üzenetére
De basszus, a Start menü nem kötelező, simán nem telepítesz Win8-at, semmi hátrányt nem szenvedsz. Viszont egy telefonnál bőven nem ez a helyzet, hiába cserélné le például mukibuci a kiöregedő telefonját (újabb, jóval erősebb hardver, plusz a WP8 többlettudása, alkalmazások miatt) ha nincs olyan készülék ami megfelelne az igényeinek. Win7-tel semmi hátrányod nem lesz, míg azért a WP7 egyre kevésbé versenyképes (sokak szerint ugye sosem volt az)
-
pushalias
addikt
válasz mukibuci #18173 üzenetére
Nekem elég konkrétan nem tetszik az alja, de az a köpködés, amit itt levágtatok, tényleg egy az egyben a fújhányokacsempétől birkákat idézte fel bennem. És most nem fogok arról kiselőadást tartani, pontosan hogyan szóltam be a 720 kamerája miatt a Nokia termékmarketing-igazgatójának, és mekkora csávó vagyok, de igen, valóban mekkora csávó vagyok.
(#18172) btudos Az lesz a jó, amikor a por nem fog működni ezek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz mukibuci #18164 üzenetére
Viszont felcserélték a közelség érzékelő és a kamera helyét.
Ha a por a 920 kamerájához a hangszóró felől ment be akkor az itt ezáltal orvosolva van.
Majd kiderül használat során.btudos: De nem lesz poros a kamera
[ Szerkesztve ]
-
-
pushalias
addikt
Most egy az egyben olyanok vagytok, mint a szaracsempét ismételgető birkák ...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dinter
addikt
Az igaz, hogy külföldi régiós accon több és jobb akció van?
[ Szerkesztve ]
-
berboo
csendes tag
hali , egy egszerű kérdésem lenne de nagyon fontos wp telefonon milyen minőségű a skype beszélgetés ? köszi :*
-
válasz Воланд #18157 üzenetére
Pont nem érdekli a telefont, hogy ki van töltve, Zune is mindent szépen felismer, a telefon szerint ismeretlen...
Megnézem egyesével azokat a zenéket amiket nem akar felismerniHa elkezdem lejátszani a zenét telefonon akkor kiírja az előadót, viszont ha nézek az előadókat akkor meg ismeretlen előadónak írja....
Istenem, pedig szeretem a rendezettséget[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #18156 üzenetére
nem is fogja. zune-al csak rakd rendbe a zeneszamokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #18154 üzenetére
az mp3-at? mert a telefonod soha nem is fogja
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
válasz enginev3.0 #18153 üzenetére
Szuper, Zune nem ismeri fel
-
-
pushalias
addikt
válasz enginev3.0 #18150 üzenetére
Zune-nal próbáltál rákeresni? Jobb klikk, album adatainak izéje, vagy ilyesmi.
-
Lall
veterán
válasz enginev3.0 #18147 üzenetére
Töltsd le ezt és keress az mp3-aidhoz borítót.
Bocs, most látom, mit írtál. A borító pont nem érdekel. Zune-al szerkeszd meg, aztán a megszerkesztett zenét másold a telefonra. A fent linkelt programmal borítót is adhatsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
btudos
nagyúr
Az album artist mezobe ird az eloadot, ha eddig nem ugy tetted, ugy jonak kell lennie.
-
dejaris
addikt
Keresgeld meg az aruhazban a szamokat es pont ugy toltsd ki, ennel jobb modszert meg nem talaltam. Vagy csak...Fogalamm sincs, eddig azt hittem a kepet hianyolod. -
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #18145 üzenetére
Attol, hogy itt rimankodsz minden nap, meg nem lesz semmi
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz dejaris #18141 üzenetére
Mért nem váltasz WP7-re és teszed fel rá a nodo előtti verziót, ha te azt szereted, hogy alapdolgokat sem tud a telefonod? Nem is értem hogy tudsz wp8-at használni, és hogy nem zavar össze a sok bonyolult funkció
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
jeni
félisten
válasz hroberto #18138 üzenetére
lefotóztam.
Adobe Reader sem látja,így a PDF Reader kell hozzá.
Viszont a dologban az furcsa,hogy amelyik a telefon dokumentumában van azt más színben olvassa be mint azt amelyik az SD kártyán van,eltérő színben és kezelésében is eltérnek egymástól.woland_y2k
nocsak, én ezt se tudtam ez idáig,hogy ilyet is tud
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #18134 üzenetére
Majd ha a homsescreen el tud fodulni, akkor lesz is ertelme
-
legiaap
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
Vajon a gdr2-ben benne lesz az orientation lock, vagy ez is olyan feature, hogy túl nehéz megoldani az ms-nek?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
jeni
félisten
válasz hroberto #18129 üzenetére
Adobe Reader erre nem jó mert nálam se látja a fájlokat
a PDF Reader-t próbáld ki(mindkettő le van szedve tutira) -
dejaris
addikt
válasz enginev3.0 #18125 üzenetére
Nem pont ugy vannak kitoltve, mint az xbox music store-ban.
-
jeni
félisten
üdv
letöltöttem mindkét PDF Reader-t és ezzel a megoldással már nem csak a telefon dokumentumában hanem az SD karin levő adatokat,fájlokat is betudja olvasni. az SD kártyán simán a gyökérkönyvtárban vannak az adatok.
már csak a videó képességét kell feljavítania a Microsoft vagy a Nokia cégnekNokia Lumia 820
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz enginev3.0 #18124 üzenetére
Nincs korlátozva semmi sem.
-
Mért lehet, hogy hiába van kitöltve az mp3 adatai még sem ismeri fel, a telefon az előadót, és ismeretlen előadónak látja. Azért furcsa mert nem mindnél van ez, pedig mindegyiknél ki van töltve
-
-
Boonen007
őstag
Van sok sok facebook ismerősöm és a facebook össze is van kötve a telóval teljesen tehát szinkronizáció mindenhol meg ilyenek. Van ugye az üzenetek app ami gyakorlatilag LIVE chatet tesz lehetővé, de 1db bizonyos ismerősöm nem látom fent sosem, ha fent van sem. Ötlet miért van ez?
-
Wa2x_
veterán
Még több EOS fotó!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
mbale
tag
Hmm földrengés volt, erre megjött az elmúlt 2 hét összes értesítése egyszerre.
Zag Zag
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
srácok! van egy WP 7.8-as készülékem, ma veszek egy WP8-ast. hogy tudom a dolgaimat (telszámok, képek, email, stb) 1:1-ben átvinni az új rendszerre?
I humbly and respectfully decline™
-
-
legiaap
félisten
XX Megapixeles EOS
Valahogy az az érzésem, hogy nem fogja megütni a 808 szintjét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest