- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
duo
addikt
válasz Psychonaut #19292 üzenetére
Na akkor fiction bookreader. Megvásároltam. ráraktam az sdkártyára a könyveket. üres az összes könyvtár nem lát semmit. na mondom. akkor skydriveról nézzünk. ott látszott, de nem töltötte le a mobikat. invalid format vagy metadata. és akkor beugrott hogy itt valahol olvastam hogy ugye a prc és a mobi formátum az gyk ugyanaz, és én csoportosan átneveztem a prc-imet .mobi-ra hogy megegye a könyvolvasó. (droidon az FBreader nyitotta is.) na ez a program valamiért pofázott. aztán megnyitottam egy eredeileg is .mobi születésű könyvet azt látta is meg ette is. és akkor jött a calibre de azzal már biztosra mentem és átkonvertáltam az összes könyvemet. na így tettem fel az sdkártyára és láss csodát megy.
a programról magáról. forrásként meg lehet adni a skydriveon kívül dropboxot és sdkártyát is. sdkártya tallózható a könyvre kattintva a program behúzza magának. és az előképe látszik. ráböksz indul. gyors. swipeolni is lehet az oldalakat de álltható a kijelző bizonyos területe hogy ha odaböksz akkor is lapozzon. állítható szín, betüméret, háttér. alapból a rendszer színét veszi fel. ami nekem jó mert amúgyis fekete háttér fehér betű párti vagyok. képernyú állása lock-olható. a lapozás animáció kikapcsolható.
eddig ennyi hibával még nem találkoztam.a vásárlásról 4 nap múlva kaptam értesítést smsben. az normális?
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
legiaap
félisten
válasz Psychonaut #19285 üzenetére
Akkor ott a gyári Bing maps, problem solved.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sifu91
aktív tag
hááát, mert erre cserélték el a samsung galaxy ace-t, ami hibás volt. Htc Trophy-ra cseréltem 1-1-ben.
Ad astra per aspera.
-
Rage47
veterán
Én amúgy sosem értem, miért vesz valaki Nokián kívül másik WP-s telefont.
-
Zaja2
senior tag
válasz Psychonaut #19285 üzenetére
++ Remek érvelés. Sztem is így van.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Psychonaut
veterán
válasz legiaap #19283 üzenetére
Mármint hogy érted? Szerintem ha egy alkalmazás meg tudja határozni a pillanatnyi pozíciódat és útvonalat tud készíteni onnan egy általad kívánt célponthoz, majd azt frissíteni is tudja a te pozíciód változásának függvényében, az kimeríti a navigáció fogalmát, vagy? Persze ha ezt nem tudja a program, akkor igazad van, de nekem úgy jött le, erre képes.
[ Szerkesztve ]
-
sifu91
aktív tag
válasz Psychonaut #19282 üzenetére
bocsi, javítom ingyenes érdekel, és navigáció, létezik olyan?
Ad astra per aspera.
-
legiaap
félisten
válasz Psychonaut #19280 üzenetére
A gMaps Pro, mióta navigálós app?
Sima google maps, ami tud útvonalat mutatnia, de attól még nem tud navigálni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sifu91
aktív tag
Amúgy milyen navigációs progit ajánlottok nem nokiára?
Ad astra per aspera.
-
Blyan
félisten
válasz daniel909 #19274 üzenetére
Hát egészen más fogalmaink vannak a randáról. De ízlésről ugye ne vitázzon senki.
Szerintem kurva jó és legalább annyiból igazibb, hogy ez a MS saját konceptje - bár valszeg sosem készült el.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
elesvik
csendes tag
köszönöm
-
elesvik
csendes tag
hello!
Offlein-ba működő gps is van rajta.
-
elesvik
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy wp8-ra lehet igo-t vagy navont tenni.
köszi. -
Zaja2
senior tag
Nokia 8 Concept!
Ez vajon mikor lesz a felhasználók kezében?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
savoo
addikt
-
daniel909
addikt
ez nagyon klassz, ilyen nekem is kéne ilyen értesítési led [link]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
<Lacy85>
addikt
Na, mivel javíttatni úgysem terveztem a telefont, ezért szó szerint atomjaira szedtem, utána pedig kukáztam
Memória ügyben annyit tudok mondani, hogy a panelre van forrasztva közvetlenül a proci mellé, szóval az Optimus 7-ben esélytelen a csere házilag. Amúgy Hynix memó van benne.
-
sifu91
aktív tag
NA fel lett élesztve a Trophy talált egy donort
A kérdésem a következő, viber küldi a kódot, de azt írja invalid code:S
Mit tudtok erről mondani?Ad astra per aspera.
-
Zaja2
senior tag
Jaaaa! Jó beteg vagyok. Ennyit nem tudok róla.
És tényleg működik. Kikapcsol a kijelző. Mik vannak[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Lumia 800-on is van egy led(?) a jobb felső sarokban. Az mikor fog nekem világítani? Még sosem villant fel.
-
pzstm
titán
válasz legiaap #19239 üzenetére
láttam már épp a napokban és ez nekem nagyon tetszik
nem is értem, hogy a 8X-ben miért csak töltöttség visszajelzésére használják a tetején lévő kis LED-et
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
proxie
tag
Sziasztok!
Napi szintű problémám van a lumia 800-as telefonommal. Ha "huzamosabb" ideig nem nyúlok hozzá (2-3 óra), akkor ha feloldom a képernyőzárat nem érzékeli az érintést. A 3 dedikált gomb működik. Csak újra indítás után szűnik meg a hiba.
Ha kb. óránként feloldom és lezárom nincs probléma.Sw vagy hardveres probléma lehet szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Nos, apró darabokra szedtem, és SD kártyának nyoma sincs. Vlahogy így fest, mint ahogy Ebben az útmutatóban.
Azért érdekes, hogy 1-2 hét különbséggel 2 Optimus is ezzel hasalt el. Annyit elért vele az LG, hogy megyek a konkurenciához
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, bár szerintem 2 év után eljött az ideje, hogy kukázzam az Optimus 7-et.
2 napja teljesen meghalt a telefon. Bekapcsolom, LG logo, Windows Phone felirat, és utána a következő fogad:Memória kártya nem működik. A kártya cserélve lett, sérült, vagy nem kompatibilis. Kapcsoljam ki a telót, vegyem ki, vagy cseréljem ki a kártyát, utána pedig reseteljem a telefont.
Elég vicces ez a felirat, mivel nem lehet cserélni, vagy bővíteni a memóriát, no de ez mindegy
Túrtam a guglit ezerrel, de nem igazán találkoztam hasznos leírással. Gondolom meghalt a memória, vagy valami egyéb a panelen. A Lock screen amúgy tök jól működik, csak épp használhatatlan a telefon.Ugyan ez a hibám, ugyan így angolul, csak a storage helyett Memory card-ot ír.
Tapasztalt valaki hasonlót? Javíttatni gondolom csak horror áron lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
Joao
tag
Üdv.
Egy Lumia 520-szal én is WP-s lettem, nagyon tetszik. Egy kérdésem lenne: amikor felvettem az outlook fiókot, beírtam a twittert is, de nem kellett volna, elég zavaró, hogy a telefonkönyvben van a twitter stb. Az outlook fiókot érdekes tudom törölni a Kapcsolatokban, de a Twittert nem engedi Ilyenkor mi a teendő? -
őstag
Van olyan homebrew megoldás, ahol a témaszínt html-színkódok alapján tudom beállítani?
-
daniel909
addikt
tud valaki linket adni honnan lehetne letölteni a windows 8.1 frissítést?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
barna921
csendes tag
Sziasztok!Csak nekem csinal olyat a wp8 hogy ha folytatni akarom a zenelejatszast ahelyett hogy folytatna a whatsappot nyitja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest