Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Akciófigyelő: Októberi ajánlatok a Honortól
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Hirdetés
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Szenved a Samsung 3 nm-en
ma A Business Korea szerint nem az igazi az Exynos 2500 kihozatala, fogynak a kliensek.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Van rá mód, h a Skydrive-ban egy új 'mobil feltöltések' mappát kezdjek, anélkül, h letörölném a jelenlegit?
-
őstag
Született megoldás arra már, h ne legyen pixeles a hívó fél képe? Google-val és Windows Live-vel szinkronizálva is ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát ez? Keveredik az új és a régi.
Hogy direktlinkelek skydrive-ról?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mi a helyzet WP8 alatt, ha egy programot megnyitottam, háttérbe tettem, majd a főképernyőről vagy a menüből újra megnyitom, újra be kell töltenie az alkalmazást vagy onnan folytatja, ahol abbahagytam?
-
őstag
-
őstag
Tudtátok/működik nálatok ez?
IE10-ben kijelölsz vmit a szövegben, rányomsz a keresés gomba (nyalóka ) és rögtön lefuttatja a bing keresést a kijelölt kifejezésre.
szerk.: csak ha a bing az alapértelmezett kereső, illetve azt írják még h csak egy szó
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Átnyargaltam én is US acc-ra, ez a music pass őret h milyen fasza.
Szerk: 'Megveszem' ingyen a számot, az bekerül a gyűjteménybe, offline hallgatom, igaz? Ezután lementhetem az mp3-at gépre telefonról?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
És a gépről letöltött mp3-hoz hozzáadható ez a kép amit zenelejátszás közben mutat a lockscreenen?
-
őstag
-
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Más:
Facebook beépített chat. Egész délután ezzel szoptam. Amire jutottam? A régi fiókomat az istenért sem tudom hozzáadni, de egy újonnan létrehozott facebook profilt gond nélkül leszinkronizált, gyönyörűen látom az online ismerősöket.Kérdem én, mi az szentséges atya úristenért??? Új facebookot nem lakom be ezért, de kurva bosszantó.
-
őstag
Freemailes fiók hogyan adható hozzá a telefonhoz? 'Más fiók'-> e-mail, jelszó beírva, de nem jó.
-
őstag
UC browser, WP 7.8.
Mitől függ, h a feladatkezelőből visszalépve a programba rögtön használhatom vagy várni kell vmennyit, h megjelenjen a felület? Most akkor hiányzik a fast resume avagy nem? -
őstag
920 topikba írtam, de legyen itt is.
Egy kis érdekesség. Kiszivárgott WP 8.1 beta? A srác e-bay-en vette. Videót elviekben ma készít a rendszerről.
Nem igazán követtem a dolgokat, ezek a képek nem esetleg vmi concept dolgok korábbról? Egy csomó fejlesztői (?) app, NOTIFICATION CENTER, Here beta blue,
A telefon settings->about menüje: KÉP[ Szerkesztve ]
-
őstag
Van olyan homebrew megoldás, ahol a témaszínt html-színkódok alapján tudom beállítani?
-
őstag
válasz Воланд #19408 üzenetére
Esküszöm az egy élő Istenre, h ezt eddig 32 ezerszer próbáltam és sohasem sikerrel. Most meg átpöccintettem (hard reset volt pont ma), restart és ott a vizsön, közeli helyek, meg a zenefelismerés... Beszarok ezen...
Más: most nem a névjegyből indítottam a hard resetet, hanem billkombóval és nem tudom miért, eddig sosem volt ott, de most yahoo is választható mint keresőmotor IE-ben.
-
őstag
Most néztem a status.live.com-on, h a messengerhez ugye X van írva, h vmi nem oké, meg h dolgoznak az ügyün, de az utolsó helyzetjelentés:
"The content here on http://status.live.com is being set as resolved due to the external nature of this issue. július 2. 23:27"
Jól értem, h mivel facebook szerver oldali a probléma (external), az MS mossa kezeit és kipipálják a szolgáltatást, h működik (aszongya resolved)?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz pushalias #20014 üzenetére
Ha el tudta tüntetni, akkor ugyan ott, vissza is hozhatja.
@mukibuci: Mondjuk való igaz, lumia 800-on nem igazán tudom mi a helyzet, az omnia 7-emből kiindulva gondolom, ahol ugyanannyi szakértelem kell feltenni egy főzött romot, mint egy alap szamítógépes programot (next, next, finish).
@steve24: Igen, azért jelentek meg a betűk, h azokra rábökve gyorsabban navigálj a programjaid között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen