Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz madd dogg #3857 üzenetére
1. mármint mik tűnnek el? A sima kontaktjaid? Nem lehet hogy a hotmail/live kontaktokat is kiszűrted? - mert automatikusan oda ment.
2. szerintem nem.
3. valószínűleg azért, mert hozzászoktak ahhoz, hogy szét hekkelhetik a telefonjukat. WP7-en ezt nem nagyon lehet, viszont gyors és stabil a rendszer mint a szemét.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
zsírsámán
senior tag
válasz madd dogg #3944 üzenetére
A beállításokban mindent beállítasz uk-ra vagy usa-ra, újraindítod, keresel valahol a neten qr kódot a nokia zenéhez és máris fel tudod tenni. Később, ha visszarakod magyarra, a zene megmarad, és kész. Amúgy szerintem nem egy nagy dolog az egész, felváltva használom a két programot, éppen milyen kedvem van, de különbséget nem nagyon láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
válasz madd dogg #4253 üzenetére
Legegyszerübben úgy tudod kivédeni, hogy böngészöben nyomsz 3 pontot, ott Registerkarten (magyarul valami lapfülek lehet vagy nemtudom), ott kiütöd az oldalakat, majd a blank page-nél nyomsz egy visszát. Felesleges, de ha így szeretnéd, ez a megoldás.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
kezman
őstag
válasz madd dogg #4282 üzenetére
Nokia Xpress Beta-t használom, ha másik oldalra szeretnék váltani csak visszalépek a Xpress főoldalra, itt meg választok új oldalt és ennyi, nem kell kilépni, fagyasztja az elhagyott oldalakat, appokat,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Lall
veterán
-
Dzsosy
senior tag
válasz madd dogg #6029 üzenetére
Jó kérdés. Én végig vittem és nem találkoztam az Ezeréves sólyommal, de még mindig van 2 karakter sötéten a karakterlistában. Gondolom valamit el kell érni, vagy meg kell csinálni, hogy elérhetővé váljanak. De pl a pc-s AB:SW-ban alapból több karakter is van mint itt ebben a bizonyos listában, szóval az is lehet, hogy nem került ez a mód bele a wp7-es verzióba.. (wp8 az más kérdés)
-
félisten
-
félisten
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz madd dogg #8510 üzenetére
Blade-ről váltanék Bár bladem csak volt, most egy samsung 5230-om van, csak tönkrement=/ Olyan nagy igényeim nincsenek, androidon sem warezoltam, de ott ugye annyi ingyenes app van mindenre... Meg hát amit megérte volna warezolni az úgysem futott a bladen Hát stabilitás jól hangzik, offline használnám nagyrészt, illetve itthon wifivel vagy ahol van wifi ott wifivel de mobilinternet előfizetésre nincs pénzem. Nekem a grafika nem számít, ha leköt a játék, csak legyen mit nyomkodni. Zenéket azért rakhatok rá amit akarok mindenféle törés nélkül?
Amúgy ha veszek valakitől egy használt t-mobileos telefont, akkor ha mondjuk tönkremegy én tudom gariztatni? Mert ugye nem az én nevemen lenne a telefon.
-
legiaap
nagyúr
válasz madd dogg #11285 üzenetére
Én netmegszakítóssal próbálkozok Radaron, de semmi. Lehet rosszul csinálom?
Én így csinálom:
Repülőbe teszem a telefont
Rádugom gépre
Frissítést elindítom
Pár másodperc nélkül megszakítom a nete
Azt várokDe semmit sem talál. Így kell amúgy?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
btudos
veterán
válasz madd dogg #14714 üzenetére
Nincs magyar hangvezérlés WP8-on.
cekkk: A WP7.8 gyakorlatilag elért pályafutása végéhez, továbbfejlődni nem fog. Ha a rendszer jelenlegi tudása és alkalmazáskínálata megfelel, akkor jó vétel egy 7.8-as Lumia, de a WP8 még viszonylag friss platform, komoly fejlesztési lehetőségekkel, és szinte biztos hogy jónéhány hiánypótló alkalmazás (pl. Viber vagy az Instagram) illetve 1-2 komolyabb, új funkciókat hozó rendszerfrissítés is érkezni fog.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Integrale
veterán
válasz madd dogg #15554 üzenetére
USA vagy UK rágióval lehetséges.
1. Háttérkép beállításoknál kapcsold be az albumborítót.
2. Telefon régiós beállításait nézd át (egyeznie kell a regisztrációdéval)
3. Nem mindig frissül azonnal, + ha nem ismert előadó (Bódy Gucci) akkor nem is lesz az a háttered, ha ismert akkor keress rá a piactéren, hallgass bele egy számába (ekkor kipakolja a lockscreenre a képét) és ha minden igaz, akkor már a telefonon tárolt változat hallgatásakor is megjelenik!"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3703
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3702
- iPhone 11 Red 64Gb + ajándék 5db Prémium tok
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen