-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
duggoo
csendes tag
Hali. Nemtudom hogy volt-e mar ilyen valakinek: telefonra rajon a kepernyozar eddig jo is. Kapok egz ertesitest bekapcs gomb megnyom roviden bal oldalon a sarga led vilagit es kikapcsol a telefon. Ugyanez jatek kozben is. Gyari beallitasok vissza igy sem jo. Szetszedtem a telot ejszakara pihentetni akkor 1 napig jo volt most megint kezdi. Valalinek otlete? Elore is koszi
-
duggoo
csendes tag
Hali!
Nem tudom hogy volt-e már ilyen, de nekem valami mintha nem stimmelne a telóval. Gépre feldugom rendesen minden megy aztán elkezdek valamit másolni és egyszer csak kiírja hogy a fájl nem másolható mert nincsen csatlakoztatva a készülék. Ezek után újraindul a telefon. Valaki találkozott már ilyennel? Menjek vissza cseréltetni vagy mifene? Előre is Köszi és Bocs ha már volt ilyen kérdés de elég sok a hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest