- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
damenija
csendes tag
válasz
Cooler96 #2685 üzenetére
Először a munkahelyemen egy ősrégi, de a rendszergazda által nem zárolt xp-vel próbálkoztam. B03-ő nem ment, frissítés B04, re na arra sem ment. Aztán otthon a win7-en szintén sokáig vacakolt. Végül is sikerült! Ne kérdezd hogy hogyan és miért, de ha türelmesen próbálkozol menni fog.
Más! Tapasztalatok.
A blade után amit nagyon szerettem csalódás nem ért! Néhány napra okosodni voltunk . A szálloda szabad wifi -jét pillanatokon belül stabilan fogta és tartott a jelszintet objektív mérések összehasonlításának híján összehasonlítani nem tudtam. A rendszer gyorsaságában a drágább samukkal (SGHII) sem maradt szégyenben. A képe nem amoled de ezt tudtuk, egyébként meg a LCD minősége az én szubjektív meglátásom szerint nagyon jó. A GPS jelet igen gyorsan fogta segédprogram nélkül is . Navigációs program gyorsan reagál és működik.Végre rootoltam,(köszönet ko9) és igy már minden egyéb root joghoz kötött programom fut rajta ami a Bladen futott.Hangja jó, nem recseg! Fél méterről igaz szőnyegpadlóra való leesést kibírta külsérelmi nyomok nélkül. Esztétikai megítélése mások által jónak mondott . Egyszóval aki nem akar 100 ezer fölé menni vásárlás során, ennél jobb ár/érték arányú készüléket nem tud venni( igaz lehet hogy csak néhány hónapig). Hajrá ZTE. -
damenija
csendes tag
Frissítettem b04-re de a rootolás így sem megy. Pedig azt írja minden OK.
-
damenija
csendes tag
Nem engedi a file-kat a helyükre írni! liblog.so
-
damenija
csendes tag
Kedves ko9!!
Sajnos a rootolás nem megy nekem.
A rootcheker negatív többszöri próbálkozás után is. Pedig a visszaállítást sikeresnek írja ki a gép, újraindul .
a superuser régen is fent volt. Mivel próbálozzak még.
Válaszodat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest