Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
Robbertho #2745 üzenetére
Hát pedig én is kiiktattam a gmailt és nagy nehezen visszaállítottam a keveréseit. Szépen ledaráltam a webről, a telefonról is mindent, aztán visszaállítottam a sync managerrel a pc-re elmentett névjegyeket, de mindenekelőtt letiltottam a szinronizácót. Én nem fogom állandóan figyelni a gmailben, hogy nehogy beszinkronizálja a telefonom címlistájába boldog boldogtalan emailcímét pl.
De persze ez egyéni vélemény.Apropó, ez az app center ez mi a túrónak, ha ott a play?
Mutatja hogy frissítsek appokat, aztán a play már rég lefrissítette. Ráadásul amit mutat, annak a felét nem tudja frissíteni. Ez az elsők között lesz root után amit törlök.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest