- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos_h
tag
Nekem azt mondták az egyik üzletben hogy egyelőre a ZTE nem javít csak cserél de ezt most igérik megváltoztatni a GXI-nél és az új tabletnél, mert az lehet már nem lenne gazdaságos.
Szerintem ejtsd meg a cserét ha időben előjön a hiba mert később ha pont ott nem csinálja akkor nem fogják cserélni. -
Akos_h
tag
A szerződés keltétől és csak olyan T-Pont-ba viheted ami nem szerződött partner, hanem saját.
Én 2x cseréltem, az első akksi szintje mindig 43%-ot mutatott, a második eldobta a mobil hálózatott és újra is indult. A harmadik tökéletes de a kijelző a másodiknál érzéketlenebb volt mint a másik kettőnél. Ennél ugyan olyan mint a drágább készülékeken, épp hogy hozzáérsz és kész.
Ha cseréled, előtte hívd fel a T-t hogy hol van készleten vagy közvetlenül az üzletet. -
Akos_h
tag
Ez nekem sehogy sem akar összejönni. 4x lefutott és minden alkalommal azt írta hogy sikeres, de ROOT meg sehol.
B04 van fent és Win7 a gépen.
Amikor először próbálkoztam, akkor nem az alaplapba, hanem a ház elejébe dugtam az USB-t és akkor volt valami kérdése amire nem emlékszem de utána belassult a telefon és villogott a kijelző, amit a factory reset oldott meg csak.
Esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest