- Milyen USB töltőt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #19386 üzenetére
Mondjuk arrol nem is volt szo,hogy pl darabra mennyi jelszot kene megtartania. Mert nalam igaz,h csak 2t,de soha nem felejti el. Ellenben par napja en is elkezdtem genyozni a hirhedt Android OS akksizabalasos dologgal. Erre volt mar vmi megoldas? Ugy vettem eszre,h vmi szinkronizacios dologgal allhat kapcsolatban. Amig csak egy gmailes fiokom volt szinkronizalva,addig minden ok volt. Utana jött megegy gmail fiok,egy dropbox,meg egy facebook fiok. Igy mar volt 4 cucc a Fiokok es Szinkronizalas alatt. Azota az Android OS toronymagasan vezeti a listat 50-70%-al. Most kitöröltem 3at,csak a regit hagytam meg es meglatom visszaesik-e a 5-7%-ra. Vagy hülyeseg az elmeletem?
-
Samus
addikt
válasz
Keeperv85 #19386 üzenetére
Emlékszel még a megváltoztatott sorrendre?
Illetve boldogan venném, ha felszórnád valahová, kedvem támadt kipróbálni. Szerettem a macedón ROMot, mert színes volt a beállítások rész.
Illetve ha megvan még a macedón ROM minden kiegészítőjével (a gyári, és a custom verzió, meg az apróságok), azt is eltenném.
Sajnos az eredeti fórumon minden link 404...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest