Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
k_imre
üzenetére
Kutyát nem érdekli,h te hány százezret kültesz előfizura, "már ne is haragudj". Az a baj ezzel a merülősdivel, hogy amikor rájön a gebasz, akkor úgy merül,mintha használnád, mint állat.Pedig nem is használjuk,ha használjuk, akkor fél napot se bírna ki. Az nem normális, mikor nekem is kiírta régebben,hogy 13 óra mulva lemerül.Mert valami be volt akadva.mire végzek a műszakommal és hazaérek, addigra eltelik 14 óra.Nehogy ne bírja már ki ez a szar egy pár telefonálással meg pár perc wifivel.Meg szerintem idegesítő, hogy tudom,hogy eddig ha nyúztam meló közben is és 10 óra után pl hazamentem 72%-al, most meg kevesebb használattal még kevesebb %-al, akkor tudom,h valami gebasz van megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Napelem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő