- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rien01
csendes tag
Találtam egy hóeséses "videótesztet ": Youtube
vajon a felvételen látható kisebb laggokat mi okozhatja
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #5128 üzenetére
Nem....minden ember megkérdezi, hogy megy e pl a gta3...Én azt kérdeztem, hogy milyen komolyabb játékok futnak már? Mivel bármikor jöhetnek újabb átiratok inteles procira, így ezt a kérdést szerintem nem lehet megválaszoltnak tekinteni pl egy másfél hónappal ezelőtti hozzászólásból...bocs
OFF:
Kérlek mások nevébe ne beszélj, hogy kinek mihez van kedve hozzászólni! Ha te az én kérdéseim sablonosnak érzed, akkor csak nyugodtan görgesd tovább az egeret..ON: Zsolt_72 köszönöm a válaszod és a linket, így biztosabbra megyek, hogy jó választás lesz ha megveszem ezt a készüléket!
Tomacko nem piszkálsz, félreértettél én nem a Discovery Channelnek szeretnék dokumentum filmet forgatni
csak érdekelt, hogy a mindennapi használatkor mennyire jó illetve rossz minőségű képek születnek. Pl itt egy hsz-ben olvastam, hogy egy beltéri eseményen készült fotósorozat eléggé gyérül sikerült!
A feltöltött képeket és videókat láttam de azok meg nem támasztották alá azt, hogy használhatatlan lenne a kamera!Csak ennyit akartam, köszönöm!
-
Rien01
csendes tag
válasz
gyuribácsi88 #5109 üzenetére
Köszönöm, de gyakorlatilag nem válaszoltál semmire...
Képeket - videókat láttam amik fel lettek töltve...
De nyilván te sem a rosszul sikeredett képeket fogod megosztani a nagyközönség előtt
A fórumot meg már sokszor elolvastam..
Ha Nexus 4 kellene akkor nem ebbe a fórumba tettem volna fel a kérdésem..
Remélem lesz más aki érdembe tud nekem válaszolni.. -
Rien01
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára szeretném meglepni magam egy ZTE Grand x IN-el.
1) Valaki már próbált komolyabb játékot futtatni rajta, és ha igen mit?
Sok fórumot végig olvastam már a telefonnal kapcsolatba, néhol említik, hogy a kamera nagyon kacat.
2) Amiket én néztem youtube-on videókat ott relatív szép felvételt csináltak, nektek erről mi a véleményetek.
Olvastam pár hsz-el előttem írják,hogy a wifi kapcsolat miatt olykor használhatatlan a kijelző!
3) Ez gyakori hiba ami mindenkinél előfordult vagy csak egy-egy embernél jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest