Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
A panaszosok száma az itteni panaszosok számával egyenlő. Az a helyzet, hogy ennyi pénzért ennyit kapsz. Persze vannak gyerekbetegségei a rendszernek, de együtt lehet vele élni. Olvasgatok itt 1 db pixel hibáról, rossz zenelejátszásról, rossz fényképezésről, telefonálásnál hanghibáról, wifi gondról és a zárképernyő időleges fagyásáról.
Ezekből ismétlődő kb. az időleges fagyás. Ez nálam is volt, ha sokáig ment a teló. 2-3 naponta újraindítom és nem igazán jelentkezik. Persze, ha mégis, akkor a telefonfelvételt zavarja, de legfeljebb visszahívom a hívót. Ennyi.
Én bízok abban, hogy az újabb rom verziók megjavítják ezeket, netán Zsoca, Keeper, Ape és a többiek kitalálnak valamit.
A készülék nekem 50-be fájt, ezért tudtam, hogy mit és milyen minőséget kapok. Épp ezért vettem a fiamnak is, és a cégnél is ez lesz a policy. Nem aggódok, ha leesik, elázik stb., legfeljebb veszek egy másikat. Megjegyzem a bladet kompromisszumokkal két évig használtam, majd egy beosztott kapta meg, aki mai napig vigyorogva gyötri valamelyik Apeelme rommal.
(Ja kb. 10-12 állandó panaszos van itt, vagyis ennyi a hibás készülék. Persze semmi gond, csak a jövendő vevők/nem vevők ne vinnyogjanak emiatt. Igazából azt sem tudják miről van szó. Javaslom a téma végigolvasását az 1. hsz-től. Nagyon idegesítő tud lenni az, aki így kezdi: nem volt időm végigolvasni, mi a pálya...?)
Senkit nem akartam megbántani, előre is sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest