Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstaye
tag
Lehet, hogy voltmár
-
Firstaye
tag
Üdv
Szerintetek class 6-os memóriakártya elég ebbe a telefonba? Tud rá full hd-ben venni?
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88 #887 üzenetére
Az viszont nem egy rossz autó el kell ismernem.
Az általánosításod viszont még mindig szánalmas, de komolyan befejeztem.Hogy ne legyen annyira off: szeretném megköszönni a kísérletező kedvű embereknek, hogy töltenek fel a telefonjukról készült, vagy magával a telefonnal készült videókat/képeket. Felettébb kedves tőlük, hogy kielégítek azoknak a kíváncsiságait, akik még nem szerezték meg a készüléket.
-
Firstaye
tag
válasz
gyuribácsi88 #885 üzenetére
Még jó hogy fos. Ezt így általánosságban ki lehet jelenteni. Citroen ds szintű innovációt még egy más autógyárnak sem sikerült felmutatni a maga korában. Gondolom van egy max 3-as golf szintű autód.
Én is befejeztem, csak idegesített. -
Firstaye
tag
Szerintem nyugodtan össze lehet hasonlítani a két telefon. Az ember a tűzhelyet és egy telefont is össze tud hasonlítani, amikor elromlik mind kettő és csupán csak az egyikre van pénze. Esetünkben a két telefon egymást helyettesíteni is tudja, így még inkább helyén való az összevetés. Érthető, ha páran az alcatel irányában kacsingatnak, hiszen arról még nem nagyon derültek ki hibák, pedig van ott a bevilágítástól kezdve, a gyenge wifi jelen keresztül minden. Az összehasonlításból ez a telefon kerülne ki győztesen.
Az ilyen francia autós hasonlatokkal meg ne pedálozzunk, gyengék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest