- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdc
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #23512 üzenetére
Nekem az akksi merülés problémája csak a tiszta telepítéssel oldódott meg, szerintem érdemes.
-
mrdc
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az új frissítést (wipe data nélkül), de ugyanúgy szívja az aksit a google play services...Aki rajtam kívül felrakta és volt ez a problémája, nektek megoldódott? Érdemes tiszta telepítéssel megpróbálni újra? Wipe cache, dalvik volt, play servicest legyalultam és újra lefrissítettem, nekem csak a gps kikapcsolása segít. Én amúgy más fejlődést nem vettem észre a 4.4.4ben, talán kicsit folyamatosabb, de lehet, csak a rendszer újrarakás miatt, de minden esetre nagy csalódás, ha ezt nem javították ki...
-
mrdc
csendes tag
válasz
Police72 #22429 üzenetére
Ha tudod, kapcsold ki, nyisd ki az összes ajtaját, rizsbe bele 72 órára, addig hozzá se nyúlj. Ami még ilyenkor segíteni tud, porszívóra vékony cső és pár percig porszívózd azt a nyílást, ahol beázott, ezt érdemes a rizs előtt és után is megcsinálni. Nekem hasonló kalandja volt pár hónapja (ugyanúgy a tömítés lehetett rossz), azt megúszta ezzel a módszerrel, hátha szerencséd lesz...
-
mrdc
csendes tag
válasz
Cubeba #17923 üzenetére
Igen, én is így csináltam, bár nekem alapból a telefon 4.2-vel jött. (de raktam már rootolatlan 4.3-ról már újra az egészet) Készíts be egy 4.3-as ftf-et, töltsd fel teljesen az akksit, ha bármibe belefutnál a 4.2 visszarakásánál, de elvileg a zárt BL miatt elrontani nem tudod.
Szóval felteszed a 4.2-t és onnantól leírás szerint root, cwm, stb.
-
mrdc
csendes tag
Futott valaki bele olyan hibába, hogy hívás közben 15-20 mp után elnémul a telefon, azt jelzi, hogy a hívás fut tovább, de egyik fél se hallja a másikat? A hétvégén újrahúzom, hátha valami szoftveres nyűgje van csak és megúszom a szervizes látogatást...
-
-
mrdc
csendes tag
Ha valaki hasonló problémával küzdene - a reakciók számából ítélve egyedül vagyok - Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Saját adatok biztonsági mentése volt a ludas, ma próbaképpen visszakapcsoltam és csinált 5 perc alatt ~20mb adatforgalmat, úgyhogy marad kikapcsolva.
-
mrdc
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném, valami a háttérben folyamatosan szinkronizál / frissít akkor is, ha mobilneten vagyok, a 3G Watchdog "android systemet" ír fogyasztóként. Beállítások / A telefonról / Szoftverfrissítésnél letiltottam, hogy mobilnetről frissítsen, de továbbra is generál adatforgalmat, tanácstalan vagyok, mi miatt van. Legfrissebb rom van fenn, mókolás nélkül. Érdekelne, milyen beállítás okozhatja, vagy milyen programmal tudnék utánanézni, mi frissít. (Googles programokat, legfőképp Playt külön soron írja, biztos, hogy nem az okozza.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest