Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Imike20 #29162 üzenetére
Hiába telepíted újra, nem javul meg.
Nekem semmi extra nem volt fent, mégis ezt csinálta állandóan.
Nemrég a feleségemnek lepasszoltam a telót, újrahúztam az egészet, nála is ez van.Régebben sikerült kicsit javítani ezen az összes létező helyalapú szolgáltatás letiltásával, de az se volt az igazi.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Imike20 #29157 üzenetére
Nekem 4.3-on a wakelock detector progi ki tudta írni, hogy melyik program eszi a telefont, melyik miatt nem tud lemenni alvó módba. Hiába írja a telefon hogy az android rendszer fogyaszt, ettől még valamelyik applikáció a ludas a háttérben. 99.9%
4.4 és fölötte azt hiszem már root kell ehhez a wakelock detector progihoz.
Azt is lehet hogy ha emlékszel mióta csinája, az azóta felrakott progikat egyesével, kettesével leszeded, és figyeled hogy van-e változás
-
törölt tag
-
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #23782 üzenetére
Most nem tudok valósat mutatni, mert rá volt töltve, így járok 4:12nél (15 %nál lett töltőre rakva, levétel óta, pedig evett úgy 10%ot)
Ha Operát használsz, rengeteget jelent a Chromemal szemben. 3 óra végét el lehet érni, átlagos használattal (viber, messenger, Facebook stb. mennek nálam is)
4.4.2, root nélkül, google-s dolgok engedélyezve... -
dSERiES
senior tag
válasz
Imike20 #22537 üzenetére
Nekem nincs baj a 4.3-mal, szerintem Factory Resetelni kell frissítés után és megoldja..
Csak ez a k...va GPlay szolgáltatások megint vagy 150Mb RAM-ot visz
(pl. az 1-ik az ilyen Location Service, nem tudom mi a f..sznak, amikor a GPS+a Google Location is kivan kapcsolva
).
Komolyan már azon gondolkozok, kiszedem system-app-ből sima user-app-be és beb@szom a Greenify-ba -
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #22513 üzenetére
Így, hogy mondod...
Nálam is ritkán, de előfordul, hogy pl ráklikkelek a tárcsázóra és elő jön egy beállítások menü. Ahogy észrevettem mindig olyan ugrik elő ami a feladatkezelőben fut. Ha lehet figyeld meg, hogy van e összefüggés ilyen szempontból?!Ha túlságosan gyakran jelentkezik, húzd újra a rendszert
-
-
-
rocks
aktív tag
válasz
Imike20 #17477 üzenetére
Nem hiszem, h ez okozza a problémát.
Én is tapasztaltam már hogy időnként nem sötétül el a telo.
Volt, amikor rögtön egymásután telefonáltam, és a másodiknál nem sötétült el a kijelzőm.
Ekkor az érzékelőtől kb.10 cm-re legyeztem () a tenyeremmel párszor, és akkor elsőtétült.
Azután ha a fülemhez tettem akkor is.
Máskor vártam 2 - 3 csöngést és ha azután tettem a fülemhez akkor sötétült el.
Nem gyakori, de ha előjön nagyon idegesítő -
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #15506 üzenetére
Nálam így látom:TC /vissza lépkedsz ameddig csak lehet /SD kártya (ez a beépített memória) \ SD kártya 2 (ez pedig a flash memória)Másik lehetőség, hogy sdcard0 illetve sdcard1 néven találod őket. Az első a beépített a második a cserélhető.Amúgy az Airdroid tényleg remek.
Remélem tudtam segíteni.Beállítások/ Fejlesztői lehetőségek USB hattértár védetté tétele hogy áll?
-
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #15504 üzenetére
PC-re akarod, vagy mire gondolsz? Simán fájl kezelővel nem működik?
Más:
Nektek ez Google+ menti a felhőbe a képeiteket, videóitokat? Én hagytam hagy dolgozzon, persze csak Wifin és töltőre dugva és nem tűnik hülyeségnek. Persze vet fel adatvédelmi aggályokat, de amilyen engedélyeket kérnek ma már az appok talán ez a legkevesebb.
-
Atesz 666
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest