- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rangersanyi
tag
Üdv! Nem tudja valaki, hogy a Z-hez mennyibe fájna egy akksi csere a Cordon Electronics-nál??? Érdeklődtem ugyan náluk e-mailben, de csak annyi volt a válasz, hogy árajánlatot csak a készülék bevizsgálása után áll módjukban adni.
-
rangersanyi
tag
Én is G2-re váltottam Z-ről és nem bántam meg.
-
rangersanyi
tag
Ma elváltam a Z-től, sikerült eladnom. Azért néha még be nézek ide, mert jó kis csapat van itt.
-
rangersanyi
tag
válasz
rangersanyi #19733 üzenetére
Bocsi nem válasznak szántam.
-
rangersanyi
tag
-
rangersanyi
tag
Ha lesz még Nexus, bár lesz helyette Silver vagy mi.
Véget ér a Nexus sorozat, jön az Android Silver -
rangersanyi
tag
7 új téma
http://www.xperiablog.net/2014/03/27/seven-new-xperia-themes-launched-from-knowit-mobile/ -
rangersanyi
tag
Nemrég kaptam egy ajánlatot, miszerint egy az egyben cserélhetném a Z-met egy LG G2-re vagy egy Nexus 5-re. Szerintetek megérné?
-
rangersanyi
tag
Na nekem is frissült 4.3-ra, független Singapore Generic SG 1270-1412.
Eddig tetszik minden!
-
rangersanyi
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
-
rangersanyi
tag
Megkezdődött az Xperia Z1 és Xperia Z Ultra Android 4.3 frissítés
Akkor lassan az Xperia Z is sorra kerül.
-
rangersanyi
tag
Tapasztalatból mondom anno nekem is voltak ilyen anomáliák xperia x10i és xperia ion-al is. Megfigyeltem, hogy ha elfogy a wcdma jele egy-két másodpercre nincs térerő amíg át nem áll gsm-re mindez csak készenléti módban. Ha telefonálás közben ment el a jel akkor nem szakad meg a hívás, viszont eltorzult és szakadozott lett, mindaddig amíg át nem állt 2G-re.
-
rangersanyi
tag
válasz
Lester75 #12045 üzenetére
Szerintem állítsd át a hálózati üzemmódot csak GSM-re. Tudniillik ha wcdma(preferált)/gsm-en van akkor folyamatosan keresi a legerősebb jelet és ugrál a két hálózati mód között, lefedettségtől függően. Lehet nálad éppen 3g-n volt majd gyengült a jelerősség és elkezdte keresni a 2g-t és eközben hívhattak.
-
rangersanyi
tag
Nekem független 13w25-ös van JDC kijelzővel, hátlap elválás nincs. Minden oké, pedig kap rendesen. :-)
-
rangersanyi
tag
jól hangzanak ezek a javítások! Csak valóban benne is legyenek.
-
rangersanyi
tag
Meg tudná nekem valaki adni a Z háttérképeinek elérési útját?
-
rangersanyi
tag
Rootolható a 10.3.A.0.423 build a DooMLoRD féle Easy-Rooting-Toolkit_v16-al!
Doomlord féle ROOT ICS, és JB-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest