- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destroyer91
tag
válasz
Steve198310 #28530 üzenetére
Egy linket dobhatnál esetleg az 5.1.1-es rootolásról, mert nem találom sehol és erre várok, mióta kijött
Előre is köszi!
-
Destroyer91
tag
Üdv all!
Nemrég írtam ide, hogy spontán betört a kijelzőm, mi a teendő. Azóta megtörtént a szervízelés (érintő+LCD csere), ma érkezett vissza a telefon, a gond viszont az lenne, hogy nem ismeri fel a SIM kártyámat...
Behelyezem, jelzi, hogy be lett helyezve a SIM, és újraindítja a telefont, majd az újraindítás után mintha be sem raktam volna, ugyanúgy nem észleli. Ha kiveszem, akkor jelzi, hogy eltávolítottam és újraindítja a telefont. A SIMnek semmi baja, egész idáig használtam, más SIM-el még nem tudtam kipróbálni. A szervízelési jegyzőkönybe beleírták, hogy szoftverfrissítés, kalibrálás + tesztelés is volt (bár nem tudom, minek, mikor zsír újonnan húztam újra a telefont, mielőtt elküldtem, és a kijelző repedt meg). Lehet ennek valami köze ehhez? Vagy, ha nem, akkor mit lehet tenni?
(nem akarok megint 3 hétig várni a szervízelésre, ha nem muszáj
)
Előre is köszi a választ!
-
Destroyer91
tag
válasz
#03372544 #27683 üzenetére
Reméltem is, hogy megoldható, már írtam a cégnek, ahonnét rendeltem a telefont, egyelőre nem jeleztek vissza. Belül pattant el valahogy, kívülről ha végigsimítom a kezem a kijelzőn, nem is érezni a repedést.
Már csak az a kérdés, hogy tudtommal a rootolás garivesztéssel jár, viszont így nem tudom se újrahúzni a telefont, se letörölni a roothoz kapcsolódó programokat. Erre van valami alternatíva esetleg? -
Destroyer91
tag
Üdv all!
Olyan gondom lenne, hogy tegnap elmentem focizni 4 óra körül (előtte még telefonáltam, semmi gondja nem volt a telefonnak), a telefonom az övtáskámban pihent, majd mire hazaértem estefelé, és kivettem, ez a kép fogadott:
Az érintőképernyő nem reagál a repedéstől kezdődően, csak az alatta lévő sávban, a kép viszont ugyanolyan, nincs elmosódás, semmi. A kérdésem az lenne, hogy ez beleszámít-e a garanciába, amiből még éppen 2 hónapom van hátra? Illetve, hogy ez hogy történhetett, figyelembe véve, hogy a 2 év alatt, mióta meg van, max ha 1szer földet ért, akkor sokat mondok, és az sem tegnap volt
Valamint, ha ez nem megoldható garanciálisan, akkor tudtok-e nekem javasolni valami olcsó megoldást a kijelző cserére?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Feltűnt esetleg valakinek, hogy jóval jobban melegszik a telefon Lollipop alatt, mint a régi ROM-okkal?
Illetve, ha igen, ez mitől van?
-
Destroyer91
tag
Tiszteletem!
Olyan gondom lenne, hogy újrahúztam a telóm a legfrissebb Stock Rommal (10.5.1.A.0.292, már ráfért...
), a rootolás tökéletesen működött (kernelflashelős módszerrel/easyroot + SuperSU fenn), viszont a CWM-et (dual recovery-t) nem tudom valamiért működésre bírni. Ezt adja ki:
, a telefon pedig nem indul újra a végén/ nem kér engedélyt egyik módot választva sem az 5-ből, ahogy illene.
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a helpet!
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Felpattintottam XDA-ról az [Ultimate PureXZ Ultra v1] ROM-ot, minden szép és jó, de wi-fi nem akar működni, folyamatosan hitelesítési problmát ír, pedig jó a jelszó amit beírok. Erre nem tud valaki valami megoldást? Vagy esetleg nem tud valaki linkelni egy sima 4.4.4 flashtoolos stock romot, mert nem találok XDA-n...
Előre is köszi!
-
Destroyer91
tag
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy egy gagyi 200-as mobilnetet ráerőszakoljak a készülékemre (még soha nem volt mobilnetem, csak wi-fit használtam mindig). Csak fb-re meg egykét netes oldal olvasgatására kéne, semmi más. A gondom az, hogy független a telefonom, és fogalmam sincs hogyan kell beállítani a mobilnetet. Találtam 2 linket is a beállítással kapcsolatban: [link] és ezt [link] , de nem tudom melyik a jó meg hogyan merre, és gondoltam előbb megkérdem inkább.
A másik, hogy be lehet-e valahogy állítani (vagy van-e rá vmi program), hogy ha itthon vagyok, automatikusan a wifit használja és lekapcsolódjon a mobilnetről? Illetve, hogy a beállításokban az adatmennyiségmérő mennyire tükrözi a valóságot, vagy erre is van esetleg vmi progi, aminek ajánlott a használata?
Előre is köszi a segítséget!
-
Destroyer91
tag
válasz
Destroyer91 #14851 üzenetére
Valami 1 klikkes Sony Z Root Noob Edition nincsen?
-
Destroyer91
tag
Hát, a gondra anélkül is rájövök,hogy kiírná
Most megpróbáltam még egyszer, de ismét errorozik, mivel szerinte, több mint 1 eszköz vagy emulator van csatlakoztatva a géphez...
(már bánom, hogy nekiálltam
) Oké a leírás, de most pl. azt se tudtam, ezt a run cuccot bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban kell-e indítani
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Meguntam a várakozást a 4.3-ra (független Z), ezért gondoltam magam veszem kézbe a dolgot, de megakadtam
Frissen újralőttem a 4.2-t, ahogy le van írva, de a root valahogy nem akar sikerülni. Végigmentem a lépéseken, de indításkor sehol a Superu vagy akármi jel, h sikerült volna. Mi lehet a gond? A runme_win.bat résznél lehetett a baki, mert igazából nem tudom, ott minek kellett volna történnie
Flasheltem a XperiaZ_C660X_KernelOnly_10.3.A.0.423_Generic_NL.ftf, utána elindítottam, megnyomtam egy gombot és vmi started succesfully, azt jóvan
Most ilyenkor meg kéne várnom,míg elindul a telefon? (ez metörtént amúgy, de összevissza errorozott vmit, deazért a végére odaírta h succesfull) Előre is köszi a helpet!
(egyébként tényleg a részletes a leírás, de a full nooboknak, mint én, azért ez tényleg kevés (hogy mikor mit kéne kíírna, ilyen-olyan folyamat stb))
-
Destroyer91
tag
Oh,köszi, már megijedtem, hogy ennyi volt a vízes kaland
Direkt ki akartam gyorsba próbálni ezt, nehogy majd hónapok múlva kelljen ráeszmélnem, hogy annyira mégse vízálló, meg ez igazából igen fontos szempont volt a vétel során számomra
Az a baj, hogy ez a füles zenével, mindennel jóval halkabb, de most kipróbáltam gépen és laptoppal,úgy tűnik, ez ennyit tud (persze erősítsetek meg, ha nem)... azért többet várna el az ember ennyi pénzért (főleg így, hogy egyébként kialakításra meg kényelemre nagyon bejön) -
Destroyer91
tag
Üdv!
Tegnap óta én is beléptem a Z tulajok táborába
Elégedett vagyok meg minden, de az imént gondoltam letesztelem ezt a víz alatti képkészítős dolgot, teljesen jó is, de mióta kivettem a telefont, azóta a hangerő vmiért totál halk lett max hangerőn is, restart sem segítet rajta...ez mitől lehet,vagy hogy lehet megoldani?
Illetve, a kapott gyári füles csak nekem eléggé halk max hangerőn vagy ez csak ennyit tud? (vonaton néztem vele ma sorozatot, és max hangerőn technikailag majdnem szájról kellett olvasnom...)
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest