- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam megoldódott, PCC-vel frissítettem nem tisztán.
Visszakapcsoltam a helyelőzményeket, asszisztenst, teljesen jó eddig.
A biztonsági mentést nem kapcsoltam vissza és a myXperia is ki van kapcsolva, valamint az android eszközkezelő is (tudod a sima gugli féle telefonhelyzet meghatározó cucc).Fejlődést ne várj, a 4.4.4 csak egy javító verzió a 4.4.2-höz képest, biztonsági réseket foltozott be a google.
A sony viszont optimalizált egy keveset, folyamatosabb lett minden, nem akad a Beállítások menü, nincs bekapcsoláskor fekete képernyő meg a felső és alsó sávban egy ideig fekete sáv.
Tehát azokat a dolgokat amik miatt panaszkodtunk a 4.4.2 kapcsán azt javították. -
Police72
csendes tag
Az konkrét, mert amilyen hülye voltam azonnal hajszárítóval estem a SIM nyílásnak itthon.
Dekrer: Egyébként a legszopóbb ott az indikátor. Tehették volna be, másik kis nyílásba valahova, ahol nem dzsuvázod össze a Jack-el pl ha bedugod ( ha már ezért tették volna pl kivülre), mert múltkor ülök, GPS megy, szivarról töltő bedugva, Jack-en meg aux kábel összekötve a kocsival, megy a zene. Hót puncs, zsír a kezem, nylok a telóért, hogy na akkor indítom a navit. Megfogtam, az össze lehetséges csatinál, és akkor gondolkoztam el, ha ott összenedvesítem éppen a kezemmel b@szhatom akármikor is a garit, mert rám verik a lepedőt a piros indikátorok miatt. Szóval ez sz@r kivitelezés.
Darvinya: Az a baj addig nem tudom nélkülözni a SIM-et. Hurcolom a zacskó rizs cuccot, plusz egy negyedik teflont is akkor a SIM-emmel....
dSERIES: Ne viccelj már. Persze, n is fostam még a legelején, hogy mi lesz ha a microUSB, vagy netán a JACk kikopik, de főleg a microUSB, mert többször használom, mint a jack aljzatot, és pont a SIMtől éltem a legkevésbé, amit kinyitottam max vagy 10x fél év alatt (januári készülék). És most is, az összes indikátor fehér. Kivéve bent a SIM...... Hülyét kapok eskü.
Ez nem kopás, nem mittudomén. Hanem simán szar illesztés, elbaszott kiadás, az akármi. Belenyúltam, szevasz. -
mrdc
csendes tag
Ha valaki hasonló problémával küzdene - a reakciók számából ítélve egyedül vagyok - Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Saját adatok biztonsági mentése volt a ludas, ma próbaképpen visszakapcsoltam és csinált 5 perc alatt ~20mb adatforgalmat, úgyhogy marad kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest