- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
userxy #28449 üzenetére
na 15ször kibaszott a fent említett hibával és az 5.0.2 androidomat se akarta betölteni hanem kiírta hogy sikertelen szoftver telepítés próbálja újra. 16. ami rajta volt 5.0.2 es régi tft fájl al is csak ugyan idáig jutott és error de legalább most már telefonom betöltött.. a régi 5.0.2 rendszerrel.
Várom a javaslatokat, hogy mi lehet a nyűgje.
-
Optimus84
csendes tag
válasz
userxy #28411 üzenetére
Szia! http://www.skyphone.hu/mobiltelefon-es-kiegeszito/xperia-z-c6603/618 Én tőlük rendeltem nagyon gyorsak és szuper a termék, gyári a leírás szerint és a tapasztalatom szerint is. A régi ajtót csak kihúztam egy lassú, de biztos mozdulattal, simán kijött, az újnál pedig egy vékony dróttal megnyomtam a kis pöcöknél és simán bement. Remélem érthetően írtam.
-
Reverting
őstag
válasz
userxy #26887 üzenetére
[C6603_10.6.A.0.454_Hong Kong_Generic.ftf]
Ide feltoltam... Aki probalta jelezze legyszives...
Igen, igen...
A telo fuggo marad, es van benne magyar...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
userxy #26571 üzenetére
Azt előbb-utóbb minden sima felület gyűjti, főleg mert, mint telefon többször az arcomhoz teszem, a bőrömhöz érintem. Viszont nyugodt szívvel törölgettem, mert nem karcolódik attól (különösen ha nem smirglivel törlöm
) - egy-két törlés nagyon szépen és újszerűen néz ki
A fóliák egy-két hónap múlva már karcosak és mattak, ráadásul a felrakásukkor tuti, hogy piszok és levegő marad alattuk. Ennél ilyen nincs. A felrakás után pár nappal minden kis zárvány eltűnik
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
userxy #26568 üzenetére
Amit én rendeltem az konkrétan már nem elérhető item az ebayen. Megint csak fotó alapján tudnék választani én is, amely fotó vagy igaz, vagy nem - volt aminél ezek után is visszakértem a pénzt, mert hiába a fotó, mégsem olyat küldött, hanem a rossz kivágásost.
Ez a jó. Jól látszik a képen a függőlegesen ovális kivágás, ami beljebb van, mint a ledek.Vagy pl ez is jó, bár itt túlzásokba estek (nekem most pont ilyen van)
Ez tuti rossz (hacsak nem változtattak valamit az anyagában, de azt nem hiszem)Arra is figyelj, hogy onnan rendelj, ahol adnak hozzá "Dirt clean film"-et, ami egyfajta ragacsos kis film (mint egy használt matrica). Ezzel a felrakás előtt, de már a tisztítás és zsírtalanítás után nagyon könnyen le tudod kapni a legapróbb kis porszemeket a kijelzőről: valahogy így
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
userxy #26562 üzenetére
Annyi, hogy kivágásnak kell lenni a közelségérzékelő előtt, mert az anyaga, amiből készült blokkolja annak működését. Viszont.... ez az érzékelő nem ott van, ahol az értesítő led (a kijelzőn lévő óra felett), tehát a kivágásnak nem ott kell lennie, hanem kissé beljebb (kb a kijelzőn kévő akksi kijelzés bal oldalával egy vonalban) és inkább függőleges oválisnak kell lennie.
A többi helyre (értesítő led, kamera) nem kell kivágás, azokat nem zavarja.Erre figyelni kell, különben nem működik a közelségérzékelő és gyakorlatilag egy szenvedés lesz a telefonálás. Én megszívtam. Vissza is kértem és kaptam az árát a cuccnak, majd kerestem egy jól kivágott típust. Sajnos az ebayes fotók sokszor csalnak, erre is figyelni kell!
-
nexion218
tag
válasz
userxy #26537 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pár hete volt beadva a debreceni trémobilhoz és közölte a srác, hogy sorry, de tavaly október óta nem adnak cserekészüléket... De majd írnak sms-t, ha kész a teló!!!
És miután mindezt megbeszéltük, becsomagolta úgy a telefont, hogy a SIM bennemaradt, tök véletlen jutott eszembe, hogy azt talán adja már ide...
-
törölt tag
válasz
userxy #26506 üzenetére
Nyilván hivatalos úton szeretnéd intézni (mivel itt az illegál erősen tiltott) a javaslatom az, hogy a T-nél intézd.
Ha lejárt a hűséged megcsinálják neked, azt hiszem 15ezer Ft az ára.
Lejárat előtt is persze, de akkor az igénybe vett kedvezményeket stb. is vissza kell nekik fizetned ezen felül. -
harry3
őstag
válasz
userxy #26089 üzenetére
Ne viccelj, 3 hiba nem elég, itt van még pár: elvált a hátlap, nem zár az ajtócska, nincs térerő, fagy az előlapi kamera, forrósodik a telefon, néha újraindul, villog a kijelző, híváskor nem hall a másik fél sem, nem töltődik rendesen, gyorsan merül, a külső hangszóró néha néma.
-
zotyi85
tag
válasz
userxy #14156 üzenetére
Barátnőmnek sem engedi, neki 4.2.2 van, és mikor kijelöli, hogy melyiket szeretné beállítani, nem dobja fel a kivágás lehetőséget, hanem egyből visszadob az albumba úgy, hogy onnan csak a home gombbal tudok kilépni. Gyári xperia képeket be engedi rakni gond nélkül.
Nekem szintúgy 4.2.2-m van, és nekem engedi simán a gyári és a készített képeket is. -
Ferenczi Áko
addikt
-
njnl
aktív tag
-
Trolee
aktív tag
Igen, én is erre gondoltam, ár/érték arányban verhetetlen, lehet veszek 3-4 db-ot.
Csak az a baj, hogy elvileg a héten lesz kész a Z-m, míg megjönne ez a tok, tuti hogy széttörném amilyen szerencsés vagyok, itthon meg csak 3-5x-ös áron lehet kapni ugyanezt tiszta lehúzás. -
Smiro
senior tag
Nekem is van ilyen,a full fekete változat. Nagyon is tartós darabnak néz ki, felváltva használom egy felfelé nyithatóssal, olyannal, amit korábban belinkelt valaki. Szóval szerintem szuper és nagyon megtapad a kézben a recés oldala miatt. Én egy ezrest dobtam ki rá, mert azonnal tokot akartam, amint megvettem, a T-nél meg olyat árultak 3.500-ért, amiből a töltéskor ki kellett feszíteni, mert elfelejtettek az ajtónak helyet hagyni... magyarul vittem is vissza 3 percen belül.
-
Deck
titán
4.2.2 felrak.
Beállítások - A telefonról - buildszám (erre kattints sokszor amíg ki nem írja fejlesztő vagy.Beállítások - Fejlesztői lehetőségek - usb hibakeresés be
Beállítások - biztonság - ismeretlen források be
Telefont csatlakoztassuk a géphez. Futtassuk a letöltött rootot kicsomagolás után a runme windows.bat.(vagy vmi hasonló a neve)
Ennyi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest