Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike20
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene nekem! Xperia Z telcsi hamar merül a hiba oka Folyamatosan ébren van a telefon Android rendszer a legtöbb fogyasztó! Mit lehet tenni? Hiába indítom újra semmi!
Rakjam újra a Rendszert?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék valakinek van-e hasonló gond a telcsivel hogy a Felső hangszóró néha nem működik! Hív valaki és nem hallom a hangját ha kihangosítom akkor jó! Úgy szokott megjavulni ha picit megkocogtatom a telcsi felül! Ez a jelenség javítható még? Esetleg tudnátok mondani Szervizt hova lenne érdemes elvinni! Köszönöm szépen! Xperia "Z"-ről van szó
-
Imike20
senior tag
Hamarosan kiderül milyen a nyalóka! Jelezte a telcsi a frissítést! :-)
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Mindenkinek jól működik a telcsi a 4.4.4-el ?
-
Imike20
senior tag
Egy kérdésem lenne azokhoz akik hasznàljàk a Facebook Messengert! Nem tudom nekik is a fő fogyasztó a messenger eléggé jelentősen! Előre is köszönöm a választ!
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm leejtette a telcsit a kijelző berepedt! Így nem reagál semmire! Szervíz 90.000 mondott rá! Ha sikerülne talàlni itt használtan hibásat aminek jó a kijelző érdemes lenne vele foglalkozni? Mit mondotok?
-
Imike20
senior tag
válasz
norbert1998 #23779 üzenetére
100%-ról ! Nem tom mennyire számít az ha olyan helyen vagyok ahol elmegy a térerő folyton és össze vissza változik hogy EDGE hol 3g HSDPA!
Ez úgy jött hogy folyamatos Messenger és Opera Majd kiderül mi változik!
-
Imike20
senior tag
Ma jelezte a telcsi (független) a frissítést! Eddig teljesen jó ;-)
-
Imike20
senior tag
Töröltem én is és jó lett! ;-)
-
Imike20
senior tag
megjelent a telcsin az album frissítés le lett frissítve és villog az album amikor nézem a képeket màsnàl is?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Nem tudjàtok 4.4.4 mikorra várható? :-)
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Nekem nem szokott olyan hiba lenni hogy pl.: Rányomsz a böngészőre elindul a böngésző de előjön a telefonkönyv is! Vagy pl.: Rányomok a messenger-re előjön a telefonkönyv! De szokott előjönni az album valamikor a kamera
Találkoztatok már ilyen hibával? Megoldás esetleg ?
-
Imike20
senior tag
válasz
MaxxDamage #21192 üzenetére
Jó lett volna tudni mennyi idő volt a képernyő használat idő!
Legközelebb nézd meg lécci!
Én is elfelejtettem
-
Imike20
senior tag
Egy dolgot nem értek! Be van kapcsolva a helyalapú wifi azon belül a speciális! És mégis a wifi folyamatosan megy! Pedig amikor nem vagyok wifi közelben megnézem megy -e a wifi és nem megy! De az energiagazdálkodásnál meg azt írja folyamatosan megy
Amúgy más bajon nincs egyenlőre remélem nem is lesz
-
Imike20
senior tag
válasz
MaxxDamage #20197 üzenetére
De jó köszike!
-
Imike20
senior tag
Ti mivel másoltok az SD kártyára mert a file manager, és a Soild explorer nem műkszik!
-
Imike20
senior tag
Amúgy a GPS-t merre lehet bekapcsolni ?
4.3 adott volt de itt nem találom
-
Imike20
senior tag
válasz
aSomaEmber #19939 üzenetére
Újraindítás esetleg ? Kikapcsolod a telcsit vársz vagy 10 másodpercet majd indít! Nekem a P-nél ez bevált ott volt ilyen gondom!
-
Imike20
senior tag
Miért van az hogy a telcsi fekébresztése után szaggat.. :-( Eddig nem csinált ilyet! Zavaró nagyon :'( :'( Szerintetek? :-o
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Szerintetek mi lehet a baj a gyors kamera indításra nem tölt be a kamera! Bekapcsolom a kijelzőt és elhúzom balra hogy elinduljon a kamera és semmi...........
A menüben gond nélkül elindul!
Szerintetek ?
Amúgy arra van lehetőség hogy garancia vesztés nélkül vissza lehessen tenni a 4.2.2.-őt?
-
Imike20
senior tag
válasz
CoRt3z #17456 üzenetére
az is lehet rosdzul teszed a füledhez! Pl komám párja amikor relwfonált a telcsimen sose aludt el a kihelző :-D. Mondom érdekes! Majd telcsiztem én is nálam jó volt! Majd rájöttem nem tartja köpépre a fülihez hanem lentebb és az érzékelő nem érzékeli! Én is lentebb tettem és nekem se aludt ki! Majd kicsit fentebb tettem és jó egyből :-D. ;-)
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Lefrissítettem a telcsit sony pc companion-val ! Feltette rá a legújabbat szoftver (10.4.1.B.0.101) Csak vártam volna hogy feldobja hogy kérem a frissítést de nem jött fel ablak! Másnál is így volt.. ?
Amúgy tetszik a felület!
-
Imike20
senior tag
válasz
csiziktomi #17213 üzenetére
Nekem is még ez jelzi a készülék! Az újat nem jelzi!
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Kinek van itt Független Z telcsije ?
-
Imike20
senior tag
válasz
rangersanyi #15820 üzenetére
Ez mind szép és jó! Itt már én is nézelődtem! Kivettem a pipát az értesítések fülnél! Újraindítottam a telcsit és megint jelzi a rendszer frissítést!
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet kikapcsolni vagy törölni hogy a telcsi ne mutassa a szoftver frissítést? Nem akarom 4.3-ra lefrissíteni! Előre is köszönöm!
-
Imike20
senior tag
Sikerült megoldani a dolgot! Ugye én a Soild Explorert használom! Teljes verzió magyar! Itt használom a fájl megosztást! A gépen pedig Total Commander FTP-én keresztül csatlakozok a telcsihez! No a lényeg az volt a baj hogy magában a telcsi a mappa megosztás csak a belső memoria tartalma volt megosztva ezért nem láttam az SD kártya tartalmát!
Aki esetleg így jár akkor itt a válasz!
Nagyon jó kis egyszerű progi! Sőt a Saját gépnél is betettem a a hálózati helyhez! Így a telcsin csak bekapcs a megosztás és már tudok is mászkálni a telcsin lévő összes mappában !
-
Imike20
senior tag
No a gépen Total Commanderbe FTP-én keresztül elérem a Telcsit minden gond nélkül! Csak az SD kártyát tartalmát nem találom sehol!!! Ez a bajom!!!!
-
Imike20
senior tag
A gépen nem látom ! A telcsin megtaláltam a File managerben!
-
Imike20
senior tag
a lényeg az lenne hogy Total Commanderbe hogy tom meg nyitni az SD kártya tartalmát! ? ?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Hogyan tudnám az SD kártyáról a videokat vagy képeket lementeni? Eddig FTP keresztül csináltam igaz a saját memóriából! De így az SD-ét nem látja!!! Előre is köszönöm
-
Imike20
senior tag
válasz
droidforever #15179 üzenetére
nekem átlagosan 2 nap és marad még 25% :-) net telefonálás! :-)
-
Imike20
senior tag
A hívás beállításoknál neked mi van bekapcsolva ? Zajszűrés ? Vagy Hívó fél hangjának javítása ? Nálam ezek be vannak kapcsolva! És tökéletes a hang!
Kicsit lentebb vettem én is amúgy de nincs vele baj!
-
Imike20
senior tag
Ahogy eddig olvasom nem igazán vagytok megelégedve a 4.3-al!
Elgondolkodtató feltegyem-e ...........
B.Ú.É.K. !!!! Mindenkinek!
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Ma megleptem magam egy Z-é vel! Nagyon tetszik a telcsi! :-) Remélem nem bánom meg! :-P
Van-e valakinek független? Esetleg jelezte a telcsi a 4.3 ? Jelenleg nekem 4.2 van rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest