Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
Destroyer91 #28058 üzenetére
igaz hogy nálam egy xperia u vn de ugyanezt csinálta . nálam úgy oldódott meg hogy nem dugtam be csutkáig a simet hanem csak ütközésig. ezt párszor ki-be kapcs után megcsináltam azóta nincs baja. bár nemtudom hogy a z-nél is bedugós a simkártya vagy az aksi alatt van
-
thebencus90
csendes tag
válasz
Destroyer91 #27682 üzenetére
Szia nekem is pont most kb 1 héttel ezelőtt váratlanul telefonozás közbe a szemem láttára a képernyője keresztbe repedt. Bevittem T...-be azt mondták a törés nem garanciális, de mondtam hogy külső behatás nélküli repedt el, és a sony garanciálisan javítja, így szó nélkül bevették, adtak egy cseretelefont, és most várok.
De én sem értem hogy hogyana szemem láttára elindult a bekapcsológomb aljától a repedés és keresztbe végigrepedt a telefon kijelzője, a felső fele meg érintésre nem reagált, nem értem talán a nagy hőséget nem bírja
-
Steve198310
őstag
válasz
Destroyer91 #27684 üzenetére
A repedést (törést ) azért nem érzed mert fólia van rajt gyárilag. Amire a Sony felirat is van nyomva
-
darvinya
titán
válasz
Destroyer91 #27684 üzenetére
Miért ne lehetne újrahúzni.
1. OTG+egér-kikapcsolni minden képernyő feloldás-PCC fw javítás
2. Flashtool-saját ftf készítés/fw letöltés-felrakni
3. OTG+egér-unroot -
törölt tag
válasz
Destroyer91 #27682 üzenetére
Ugy tudom az ilyen fajta repedés garanciaban javítandó, régebben volt erről egy cikk.
Volt akinek az azstalon feküdt a gép és magától végig repedt. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Destroyer91 #27009 üzenetére
Gondolom fülesről van szó a azene appal.
zene app/beállítások/hanghatások minden rendben van? Én az előbb próbáltam direkt, de nem érzek semmi hangerő különbséget.
-
Deck
titán
válasz
Destroyer91 #27004 üzenetére
Várj vele majd nem fog. Attól is függ mit csinálsz.
-
xigris
őstag
válasz
Destroyer91 #26394 üzenetére
Amikor kiválasztol valamit figyeld a telót mert ott is kell engedélyt adni legalábbis a z2-n nekem így sikerült
-
esiferio
csendes tag
válasz
Destroyer91 #23597 üzenetére
Szia! Nem upc-s neted van véletlen? Nálam ugyan ez a probléma van csak én a szingapúri romot tettem fel és eddig nem is találtam megoldást.
-
barmar
aktív tag
válasz
Destroyer91 #23597 üzenetére
Stock romot a flashtool letolti magának, nem kell külön.
-
Napster82
tag
válasz
Destroyer91 #23284 üzenetére
A mobilnet beállításához: Beállítások majd továbbiak, utána internet beállítások. Ekkor nem lép tovább hanem letölti a szükséges beállításokat. Az otthoni wifi használatához: beállítások majd energiagazdálkodás majd a helyalapú wifinél állítsd be-re. Ezután amikor érzékeli az előzőleg beállított wifi hálózatot akkor automatikusan azt fogja használni.
-
Deck
titán
válasz
Destroyer91 #14852 üzenetére
Csak a 67es buildra.4.3ra nincs
Ferrari fan: 4.3ra flasheled? Ha 4.2re akkor nem lesz bootlop.Részletesen elkéne olvasni..
-
Destroyer91
tag
válasz
Destroyer91 #14851 üzenetére
Valami 1 klikkes Sony Z Root Noob Edition nincsen?
-
daniel909
addikt
válasz
Destroyer91 #14847 üzenetére
és 1 hétig birja töltés nélkül
elvileg aki frissített (hivatalos) 4.3-ra annak vízálló lett a telefonja!!! és ez nem kamu.
(#14850) pszichiáter: a maga kategóriájában okos. és mikor csúcs volt akkor okos volt. lehetett rá játékokat letölteni. azért az akkor nagy szám volt.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Destroyer91 #14845 üzenetére
Nekem is ez a hiba volt, nincsen bluestacks a gépeden?
-
Deck
titán
válasz
Destroyer91 #14845 üzenetére
Ha ki kell kapcsolni a telefont akkor azt odaírtam.
Csak flasheléskor kell kikapcsolni.
-
Deck
titán
válasz
Destroyer91 #14841 üzenetére
Sajnálom, hogy elakadtál valahol.
Részletesen leírtam magyarul, nem csak oda linkeltem az angolt. Ha még odaírnám mikor mit kéne kiírnia meg képeket stb.. Lassan már egy könyvet írhatnék akkor. Rootkor meg cwmkor kiírja, hogy kész meg azt is, hogy hiba van, ha van. Tehát tudni, ha van gond vagy nem -
daniel909
addikt
válasz
Destroyer91 #14841 üzenetére
nesze neked 1 klikkes root ...
-
gti16v
őstag
válasz
Destroyer91 #10731 üzenetére
pár napja vagyok tulaj én is beparáztam,de amikor válaszoltak itt,azonnal megálltam az autóval egy kútnál,és megfürdettem(úgy,hogy azóta vissza jött hang) csak kíváncsi voltam,megint elmegy és vissza jön e? igen elment a hang,de kb 1,5 óra múlva visszatért...
a kép nem illusztráció :-)
-
Deck
titán
válasz
Destroyer91 #10737 üzenetére
A fentebb írt headsetemmel nincs gond a hangal. Powerampal hallgatok zenét, rock és metál szól nálam. Nincs panaszom a hangerőre.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
1. Ha megszárad a hangszóró, akkor újra normálisan fog szólni.
2. A hangerőt elvileg valamennyire leszabályozza a teló, ha nagyon hangosan hallgatod. Amúgy meg érdemes egy minőségibb fülessel zenét hallgatni rajta, mert fényévekkel jobban szól úgy. -
5381
aktív tag
válasz
A hangszóró majd kiszárad és visszatér a hang.
Én MXPlayer-t használok, azon elég sok hangot lehet adni a filmre, igaz bt(sony SBH20) fülessel, amin külön is lehet még hangot adni. Baromi jó ez a megoldás, mintha kevesebbet is fogyasztana ezzel a fülessel, meg a hang is jó. Mondjuk vonaton még nem teszteltem, de kb 20 éves buszon hallható simán.
Nekem megvan már pár hónapja, de nem mertem még meríteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- ZIDOO médialejátszók
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest