Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
userxy #28449 üzenetére
na 15ször kibaszott a fent említett hibával és az 5.0.2 androidomat se akarta betölteni hanem kiírta hogy sikertelen szoftver telepítés próbálja újra. 16. ami rajta volt 5.0.2 es régi tft fájl al is csak ugyan idáig jutott és error de legalább most már telefonom betöltött.. a régi 5.0.2 rendszerrel.
Várom a javaslatokat, hogy mi lehet a nyűgje.
-
userxy
őstag
windows 10 hez honnan szedjek flashtoolhoz drivert ?
-
userxy
őstag
Hali!
Töltő ajtómról leesett a gumi tömítés.
Hogyan tudom azt cserélni, illetve hol vagy vegyek ilyet? Kérlek linkeljetek nekem.
Köszönöm.
-
userxy
őstag
Android op rendszer a lolipoba nagyon elkezdte zabálni az akksim!
Mondtok tippeket, hogy mi lehet a baja ? az akksi 50 % lehúzta mai nap.... kijelző meg 25 %
-
userxy
őstag
Tökéletesen muzsikál az új lollipop
-
userxy
őstag
Honnan tudom leszedni a lollipop-ot ?
Mert a xperia firm letöltőbe se látom még. Meg a PCC se ajánlotta fel a frissítést?
Ja T-függő teló de CE1 rom van rajta most. -
userxy
őstag
válasz
Scooter86101 #26632 üzenetére
Én a trémobilos telómon a Central Europe 1-es 4.4.4-es romot használom rootolva elvagyok vele nincs semmi baja.
-
userxy
őstag
Mondjatok valami jó reklám blokkolót légyszi !
köszi
-
userxy
őstag
Jelentem én is megkaptam a telefont. Amit felsoroltam hibákat munkalap alapján cserélték.
-
userxy
őstag
Várható volt, hogy nem fognak majd 2 éves telóhoz kapkodni a frissítéssel. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán még megkapja.
-
userxy
őstag
Erről van valakinek tapasztalat vélemény valami? Megéri ?
-
userxy
őstag
válasz
nexion218 #26550 üzenetére
No én is bevittem.
Nekem a faszikám azt mondta, hogy idén januártól nem adnak cserekészüléket.
Minden létező Z hibát ami létezik a telóra felsoroltam.
Futár javítás végeztével házhoz hozza. ja kaptam egy sim micro sim átalakítót mert mondtam, hogy maga szerint a microsimet hány régi telóba tudom belerakni......
Azt mondta 15 naptári nap a javítás de általában egy hét alatt jön.
Én magamtól kivettem mindent ami kártya volt a telóba. Felraktam nekik rá egy tréfos 4,4,4-es romot.
Ja és ezem van a Z helyett
[link] tiszta retro
-
userxy
őstag
Egy tmobilos FTF fájl kellene nekem mindegy hanyas verzió valaki légyszi tegyen be egy linket ahonnan letölthetem.
-
userxy
őstag
No holnap viszem be a kis Z-met a trémobilba. Megkapja gari lejárat előtt a kis szakszervízét kilóméteres hiba listával.
Még ma este rávarázsoljam a gyári Trémobilos rendszert ? mert most egy ce rom van rajta.
Remélem mindent javítanak. És adnak csere telefont mert nagyon morci leszek ha nem és balhézni fogok miatta.
-
userxy
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a tmobil függő telót, hogyan tudom függetleníteni ? Lassan lejár a 2 év hűségem és lehet szolgáltatót váltanék de telefont nem feltétlen cserélném le. -
userxy
őstag
Helló!
Lassan lehet tudni valamit az 5 ös androidról valamit Zre ? Vagy még várat magára?
-
userxy
őstag
Hello!!
Olyan kérdésem lenne, hogy a garanciatol mire szamíthatok? Ha olyan bajom van, hogy a hangszóró hibám eljutott odáig, hogy 10ből 3 híváskor semmit se hallok újra kell indítani a telót. Továbbá a kamerába van egy porszem. És gondoltam még hozzáteszek egy gyenge aksi hibát is ami kb félig igaz is. Még valami hibát írjak hozzá? -
userxy
őstag
Helló
Kellene nekem egy leges legújabb tmobile-os rendszer letöltési lehetősége. Flashtoollal feldobnám. -
userxy
őstag
Kellene nekem egy olyan gyári FTF fajl ami a mai napig tartalmazza az összes frisítést.
-
userxy
őstag
Hali az összefoglalóban leírtak alapján végig csináltam a CWM részt le is fut a gépen.
De a telefont mikor újraindítom hiába nyomom bármelyik hangerő gombot nem történik semmi.
Ennek mi az oka ? -
userxy
őstag
Hali
Az miért van, hogy nem engedi a 4.3 módosítani a lezárt képernyőt? Kidob mindig azzal a hiba üzenettel hogy a képet nem sikerült beállítani. -
userxy
őstag
Hali linkeljetek nekem kjérlek olyan kijelző védő fóliát ami matt ujjlenyomat taszító és karcálló az átlagnál jobban mert amit nekem sikerült venni ebayről az nagyon gyenge karcállósággal rendelkezik.
-
userxy
őstag
Nekem úgy, hogy megy a LTE folyamat meg facebook chrome megy, fényerő 60%+ plussz szól a zene, 3 órát se bír.
Ha vki intenzíven használja ne mondja el senki hogy többet bír. -
userxy
őstag
13W23 Se villogás se hátlap válás. Eddig és kopogom is le.
-
userxy
őstag
Az egészben csak az a vicces, hogy a 2 csúcs telefon között megy a vita ami igazából csak izlés kérdése, hogy melyik a jobb.
Izlésről meg nem érdemes vitázni mert az nagyon különbözhet.Sony Z vagy Samu S4 vagy HTC One ajjajj nagy dilemma melyiket vegyem....
Ez kb olyan, óó Bmw-t vagy Mercit vagy Audit vegyek melyik lesz a jobb
Egyikkel sem lő mellé az ember. És mindegyiket megbámulják a többiek.
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
Még jó hogy nekem a kezdetektől dupla fólia van elől :-D
-
userxy
őstag
válasz
ilovedigweed #9014 üzenetére
Fehér színbe istenkirály
és nagyon nem női
Továbbá megjött a dokkoló az 5 ezer ft-os Krusell tokomra csinálni kellett két dokkoló lyukat így tokkal együtt mehet a dokkolóba
Eddig működik
-
userxy
őstag
válasz
Zsmester89 #8572 üzenetére
Én most rendeltem dokkolót is és sd kártyát is, Kingston 32 gb-os 6500 ft volt. a dokkoló meg 2 ezer.
-
userxy
őstag
Rootoltam végre az új rommal a telefont.
Én vagyok béna vagy így is van olyan program amit nem lehet eltávolítani ?
Vagy mivel lehet eltávolítani?
-
userxy
őstag
Akkor ha vki megosztana velem vmi nagyon bután egyszerűen felrakható JÓ romot.
Amit kb 5 klikkből fellehet rakni nem kell hozzá bootloadert nyitogatni és nem lehet elbaszni
Vhogy most ennél a telefonomnál nem merek még annyira romolni.
Előzőleg Defym volt az kérlek pontosan kb 3 percet ment eredeti rommal amíg bekapcsoltam az usb debuggingot és felraktam egy superusert.
(#8434) dekrer
Te könnyen mondod mert már csináltad. Te is tudod hogy az első a nehéz ott még az első klikket is meggondolja az ember.
Legalábbis én így vagyok vele. Defymmel is ez volt elsőnek fostam aztán meg volt hogy 2 naponta cserélgettem XD mert fos volt vmi. -
userxy
őstag
-
userxy
őstag
http://mobilarena.hu/teszt/android_4_3_bemutato/bevezeto_elerhetoseg.html
Kis érdekesség
Remélem Z-re is jön minnél hamarabb
-
userxy
őstag
válasz
barcsajani #8039 üzenetére
gyanúsan vmi szériahiba szerűség mert elég sok ember panaszkodik rá, hogy belülről retkes a kamera lencse.
Szerencsémre nincs ilyen bajom.
-
userxy
őstag
A Google Chrome, vagy más böngésző nem tudja szinkronizálni a könyvjelzőimet. Mi a teendő?
A hiba nem a telefonnal, és megint csak nem az appal van, hanem a Google fiókod beállításaival.
Google fiókodban menj a Beállítások- Szinkronizálás beállítása- Titkosított adattípusok. És ne a minden titkosítását válaszd, hanem csak a jelszavak titkosítását. Ezután a szinkronizálás működni fog.Ez alapján nem találom amit bekéne állítani
Vki aki ráér elmondaná hogy hol találom ezt : Beállítások- Szinkronizálás beállítása- Titkosított adattípusok
Mert vagy vak vagyok vagy hülye de nem találom
-
userxy
őstag
Hali lefagyás esetén hogy lehet a telefont resetelni ?
Mivel Az akksi ki be módszer az itt nem müxik
(#7730) dekrer
Köszi !!
-
userxy
őstag
Na tegnap megjött az én "kicsi" Z-m
Tökéletesen megvagyok vele elégedve próbálom belakni
Egyéb tippek trükkök vannak amit célszerű rajta beállítani rárakni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest