Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
rangersanyi #20842 üzenetére
Gyere csak
-
rangersanyi
tag
válasz
rangersanyi #19733 üzenetére
Bocsi nem válasznak szántam.
-
törölt tag
válasz
rangersanyi #18727 üzenetére
Ebből szerintem a legszebb az i9250-es volt, a legjobb pedig a 4-es!
-
feribk
aktív tag
válasz
rangersanyi #18469 üzenetére
köszönöm tényleg jobb lett egy kicsit
-
njnl
aktív tag
válasz
rangersanyi #17586 üzenetére
a vízes nagyon bejön
-
törölt tag
válasz
rangersanyi #17042 üzenetére
-
válasz
rangersanyi #17050 üzenetére
Én nem gomdolkodnék sokat rajta, rögtön cserélnék G2-re
-
boogie84
veterán
válasz
Én beszállnék a Nexus 5-be ha a G2-t választod!
Független telóm van.
(#17047) pepe091: Hol kapható 100K körül Nexus 5 magyar garis?
-
válasz
Gondolkodás nélkül cseréld. Eleve a G2, N5 használtan is 100k körül vannak, a Z meg már a 85 körül van használtan. Én anno Nexus 4-re is váltottam Z-ről, az 5-ösre meg mindenképp megéri. A támogatottság sokkal jobb, a rendszer gördülékenysége, sebessége is sokkal sokkal jobb, akksiban is jobban bírja a N5 mint a Z. Számomra a Z-nek csak a vízállósága az előny, microSD nem hiányzik, mert van OTG ha nagyon szükséges, de 16GB is bőven elegendő. A G2 és N5 közül a N5-öt válaszd.
-
lmisi
senior tag
válasz
Mindkettő remek telefon, de egyikben sincs microsd, drop tesztjeik is gyengék.
-
barnabasss
tag
válasz
Sajat dontes.. En egyikre sem cserelnem..
-
sno14
tag
válasz
rangersanyi #17040 üzenetére
Én aktívan használom a hangoutsot (legfrissebbet), de nálam hála az égnek nem jött elő a hiba. Viszont chrome, térkép, play játékok, google szövegfelolvasó és a sony socialnews nincs frissítve a rendszer alkalmazások közül...
-
Imike20
senior tag
válasz
rangersanyi #15820 üzenetére
Ez mind szép és jó! Itt már én is nézelődtem! Kivettem a pipát az értesítések fülnél! Újraindítottam a telcsit és megint jelzi a rendszer frissítést!
-
WuuWuu
tag
válasz
rangersanyi #15820 üzenetére
jo link
-
SkyS1gn
félisten
válasz
rangersanyi #15453 üzenetére
De miért ne akarna
-
WuuWuu
tag
válasz
rangersanyi #13988 üzenetére
Johetne mar hongkongira is
-
Reverting
őstag
válasz
rangersanyi #12774 üzenetére
thx
Kozben en is talaltam...
de ez mindig jol jon
-
draco84
tag
válasz
rangersanyi #12213 üzenetére
Hát igen ha minden igaz akkor most szerzek be egyet! Valaki merte már bemártani vízbe laza pöcökkel a telefont?
-
Miara666
csendes tag
válasz
rangersanyi #12213 üzenetére
nekem is az lessz a megoldás... ;-)
-
válasz
rangersanyi #12058 üzenetére
akkor írom úgy, hogy más gyártó telefonjaival is próbáld ki, mert ezt akár a telefon mudulja is válogathatja.
abból indulok ki, hogy amikor eleinte volt a 4g/lte -> h+/h/3g átkapcsolási hiba, akkor az sem minden készüléknél jelentkezett, azonos helyen és sim kártáyval tesztelve sem, a hiba főként iphone 5 és xperia z alatt mutatkozott meg, a többi gyártó különböző típusai alig, vagy nem is problémáztak.
a vodánál a 4g/lte hiba egyelőre nem fenyeget senkit... -
válasz
rangersanyi #12056 üzenetére
elhiszem, de nem normális, és lefogadom, azonos helyen és sim kártyával, nem minden készülékkel jelentkezne a hiba.
-
válasz
rangersanyi #12051 üzenetére
normális esetben nem lehet ilyen.
Miara666; szia, előfordul, hogy a nagyon régi sim kártyákkal problémázhat néhány újabb típusú készülék.
-
kigyi_23
addikt
válasz
rangersanyi #12046 üzenetére
Hülye dolog az, hogy nincs normális 3G lefedettség és a normál hálózatra nem győz átnyergelni a készülék. Amúgy ez sem megoldás, mert a mobilnet használóknak mindig buherálni kell.... (jó persze ez nem a készülék hibája).
-
skul0
aktív tag
válasz
rangersanyi #12040 üzenetére
És a grafikai beállítások? Mert oké, ha leveszem 20-20%-ra akkor már nálam is okés, na de csak nem ez a megoldás. Pedig szerettem gépen.
Lehet holnap mégiscsak gyalulok. -
njnl
aktív tag
válasz
rangersanyi #11447 üzenetére
Ez a hivatalos leírás:
Az Xperia™ Lounge (bétaverziójú) alkalmazás az Ön belépője a szórakozás és a lenyűgöző élmények világába. Rengeteg sport, zene és film, illetve exkluzív Xperia™ nyereményjátékok és akciók, melyek keretében páratlan élményeket nyerhet egyes partnereinktől. Az Xperia™ Lounge (bétaverziójú) alkalmazás bármilyen Android okostelefonra* letölthető, a legjobb élményt azonban Xperia™ okostelefonján érheti el.
Funkciók:
Gazdagabb tartalom, több nyereményjáték és élmény.
Hibajavítások.Még nem teljesen látom át én sem. Ilyen tartalom megosztó izé. Játék, zene, mozi stb. Elég kezdetleges. Félig magyar félig angol...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
rangersanyi #8476 üzenetére
Tapasztalatból írjuk
-
Deck
titán
válasz
rangersanyi #7539 üzenetére
Már egy ideje..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest