Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fnatic
tag
Ha esetleg érdekes lehet valakinek, akkor nemsokára lesz egy eladó, jó állapotban lévő Z. Írjon rám akit érdekel és ha kell valakinek innen, akkor nem teszem fel az apróra.
-
fnatic
tag
válasz
musicryder #29364 üzenetére
És eredeti akksival megy a tied?
-
fnatic
tag
Illetve nektek kb mennyi ideig bírja a teló pl böngészés mellett?
Nekem böngészés mellett 1-2 óra alatt lemerül sztem és már minimum fényerőn kell használnom ill. minden nap telefont töltök. Ha nem használom túl sokat (minimális böngészés, 1-2 hívás) akkor talán max 1,5 nap. -
fnatic
tag
Tervezek egy akksicserét. 3460-ast próbálta már valaki? Vélemény róla?
-
fnatic
tag
Sziasztok
Hol kell beállitani, hogy a telefonkonyvben a társitott fényképek normális felbontasuak legyenek? Xperia z, android 5
Előre is köszi, udv -
fnatic
tag
Tegnap este még használtam a telefonomat (Xperia Z). Ma délelőtt meg nem reagál semmire, sötét a képernyő, be sem kapcsol. Ha rádugom töltőre akkor sem világít. Ha rádugom laptopra nem ismeri fel. Volt már ilyen vkinek? Tuti szervíz?
(off: létezik olyan cucc amibe mondjuk bele tudom tenni a micro sim kártyámat és akkor jó lesz a normál sim kártyás telefonokba is? vmi átalakító féle..) -
fnatic
tag
Hol tudom átállítani azt, hogy amikor hívnak, akkor a hívott fél képe nagy felbontású legyen?
-
fnatic
tag
Nektek mennyi ideig bírja az akksi? Tegnap délután vettem le töltőről és most vagyok 45%-on... Átlag használat mellett 1-2hívás, 1-2 weboldal... Nagyon kevésnek érzem ezt az üzemidőt és az a baj nem csak akkor merül gyorsan ha világít a kijelző.
-
fnatic
tag
Ha beállításokban visszaállítom a gyári állapotot, akkor az android verzió is visszaállítódik?
-
fnatic
tag
válasz
f(x)=exp(x) #17654 üzenetére
Egyszer csak megjavult... Viszont most meg azt vettem észre, hogy nem működik a mobilnet...pedig be van kapcsolva... Amikor hazaértem wifiről meg tudtam kapcsolódni. Szóval most meg a mobilnet nem műxik...
-
fnatic
tag
Felraktam az összes android frissítést amit felajánlott a telefon és miután felraktam a legutolsót, azóta nem akar kapcsolódni a nethez, se wifin se tmobilon keresztül. Előtte működött. Beállításokban a wifi + adatkapcsolat be van kapcsolva.
Tudja vki mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest