- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kapanyél #40710 üzenetére
Ha jól tudom, a Gravitybox nem támogatja a nem AOSP szerű Android romokat, így a Touchwizt sem.
Viszont a CM11 Snapshot M9 úgy néz ki, beválik, mindennel megvagyok elégedve: megtaláltam a felugró értesítéseket, és a gyors kapcsolókból elérhető hálózatválasztóval (2G/3G/2G+3G) nem váltogat a 2G/3G között. Egyelőre tanuló fázisban van a BatteryGuru, kíváncsi vagyok lesz-e pozitív hatása. Használja valaki közületek? -
erzol
őstag
válasz
Kapanyél #40538 üzenetére
Rootolt 4.3 van a telón. Na, de egy ilyen dolog miért jelent problémát?
Mx playeren koncertvideót hallgatva lezárt képernyőnél nincs ilyen gondom.
Részletesebben le tudnád írni nekem, hogy mit telepítsek és azt hogyan állítsam be?
szerk.: Néztem ezt a setcpu-t. Nekem kínai, hogy milyen értéket válasszak. Egyáltalán mi a t@köm ez a govenor? Mire való, mit állítok vele és mi köze a zenelejátszáshoz? -
Petyyyyy
addikt
-
zseko
veterán
válasz
Kapanyél #39547 üzenetére
Nekem sem szimpi ez az új ikon, a régi sztem jobb volt, de működését tekintve úgyis ugyanaz. Csak valaki megint 'innovatív' volt, ami mostanában leginkább a jó és jól működő dolgok elbaszását jelenti a google-nél, szvsz.
Amit viszont kissé nehezményezek, hogy ha be van kapcsolva, akkor egyes alkalmazások még úgy is megpróbálják lekérni a helyzetet (látni felvillanni és villogni az ikont), ha ezt kifejezetten tiltottam a számára a beállításaiban.(#39539) KopiBDW mégis, vajon minek számít crack file-t feltenni egy fizetős alkalmazáshoz?
(#39534) FrankMonzano én azt remélem hogy gyorsan, mert kezd idegesítő lenni a sorozatos újraindulás.
-
zzola
titán
válasz
Kapanyél #35123 üzenetére
[ROM]KOT49H【4.4.2】Google Play Edition 04-08-2014
és
[AOSP] Official 4.4.2 - S4 Google Edition - Final-R1.2 - Feel the Experience of NexusPhilz recoveryből próbáltam, full wipe után, de egyik rommal sem indul el, a bootnál megakad. Valami kernel hibát ír ki.
Ellenben a
I9505_-_Official_Google_Edition_4.3_by_Jamal2367_Finaly_v2.0 rom felmegy, megérkezik OTA-n a 4.4-is, viszont telepíteni nem tudja.... -
pedrobike
aktív tag
válasz
Kapanyél #33383 üzenetére
nekem a cm-el az a bajom hogy a viber,meg a fészen az ingyentelcsi nem müxik rendesen,meg a képek mappa megváltozik,valamelyik nem is szinkronizál vele rendesen.van pár haver akik azon probálnak hivni,és nem hallanak,mindig vissza kell hivjam a rendes hálózaton,a googleval nincs ilyen baj? müködik rajta minden?
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Kapanyél #33327 üzenetére
Nem törekszem rá, hogy a legjobb legyen, átlag felhasználó lennék, csak az S4 cirka 130 körül kapható a Note3 [ITT] nem sokkal drágábban, csak ezért kérdeztem, hogy nagy különbség van-e a kettő "tudása" között, már az árkülönbözet nem túl nagy és ha "sokkal jobb" a Note 3, akkor lehet érdemesebb abba beruházni....
-
tothl
addikt
válasz
Kapanyél #33315 üzenetére
Igen, a knoxot a vállalati biztonsági szint miatt találták ki, ezért mondom, hogy meg lehetne úgy oldani, hogy lenne knox nélküli, és knoxos rom, viszont szabadon cserélhetnéd őket és nem lehetne átfedés.
Kellene hozzá minimális szakértelem, de akinek ez nincs meg, az használjon csak knoxosat és ne sértődősködjön... -
galaxys80
veterán
válasz
Kapanyél #32917 üzenetére
Ha én normális áron el tudnám passzolni ( min.100.000), akkor beneveznék egy I5-re.
Android fronton nem tudnék jobbat az S4-nél.
De tartok tőle, hogy a netet elárasztó rengeteg gari nélküli, letiltás veszélyes, áron aluli készülékek miatt nem fog elmenni.
Így még hosszú ideig társak maradunk az S4-el. -
StoneBridge
senior tag
válasz
Kapanyél #32723 üzenetére
Szintén i5-ről cseréltem. Az S4 sok hasznos funkciója, tulajdonsága ellenére látom, hogy a következő telóm ismét iPhone lesz, mert nem érzem a rendszernek és a készüléknek azt a kiforrottságát, amit az almás készülék megad. Nem egy rossz készülék ez, de az előző mobil platformmal elégedettebb voltam.
-
Maxentius
addikt
válasz
Kapanyél #30400 üzenetére
Én meg WP-zabáló, ha tényleg ennyi újítás jön a 8.1-el.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Kapanyél #30400 üzenetére
Eddig semmi problémám(kop-kop), de ha én is hasonlóba botlok, nagyon csúnyákat fogok gondolni a telóról. Az Arena emiatt lett letámasztva. Képtelen volt hivást fogadni, sőt néha kezdeményezni is. Csak azért maradt egyben, mert patika állapotban van és meghagytam az utókornak.
(#30401) kali - Ezt köszi, lehet én is bekapcsolom az elutasítást.
(#30402) Sebibalu - Erről meg én nem tudtam. Azt hittem csak amolyan ráncfelvarrást hajtanak végre. Felbontás, GUI optimalizálások. És valóban, netezés utána is melegszik. Fűt a négy mag. -
Gizmo94
veterán
válasz
Kapanyél #29923 üzenetére
85-ért azért nem kapsz csak olyat, amit kár megvenni. A 2 év + 2 hónap prémium garis, hibátlan és újszerűek nem mennek annyiért, nyugi. Azok még 100 felett vannak. Hogy itt miket árulnak ph-n, milyen ótvar szarokat, törött, üvegcserés, no gari, kettőből összerakott, meg Angliából és Németországból beseftelt, ex-szolgáltatós zsákbamacskákat, az más kérdés..
-
válasz
Kapanyél #29923 üzenetére
pont ez az, hogy mindig csaj újat veszek, és adott gyártó/széria legjobbját, de legalább annyit sikerült már elérnem az évek során, hogy nem szaladok érte azonnal a megjelenéskor, így szoftveresen nem bukok bele annyira, nem kell sokat várni a jobbra - és bizony már nem csak android alatt várnak sokan a javításokra/frissítésre -, viszont árazásban ez sem biztosítésk semmire, nem mindig a megjelenéskor a legdrágább, néha a megjelenési ár feljebb megy, sokszor inkább a szerencsén múlik, hogy a hullámzás melyik részéz kapja el az ember...
használt készülék vásárlásánál jobban lehet okoskodni, már akinek annyira szempont, hogy mikor és mennyit bukik rajta, de a használt cucc lutri is egyben, nem mindenki vigyáz egyformán a cuccaira - nem a babusgatásra gondolok, de akár munkaeszköz is lehet úgy valami, hogy nem csapkodja meg dobálja az ember feleslegesen, vagy akár vagányságból -, bár ez lehet, hogy azért érint engem ennyire, mert sosem adtam még el lelakott cuccot, hosszabb intervallumú használat után sem.
kíváncs is leszek rá, hogy mennyiért megy majd el a valóban kifogástalan állapotú, még bőven gyártói (prémium) garis s4-em. -
válasz
Kapanyél #29912 üzenetére
nem jobb, hanem más, mint az s4! valamiben jobb, más funkciókban meg hiányt szenved, de olyan telefon meg nincs, ami mindenben jobb a másiknál.
az iphone 4s alatt is kibírtam egy évetúgy,hogy nem kellett rá jb, ahogy android alatt sem kell root.
az 5s is húzósan bukós lesz, ha már jótállás nélkül adom el - a 12 hónap pedig hamarabb lepereg, ha addig megtartom mert bejön, mint a 26 -, ráadásul nem is lehet előre tervezni, mert a hírek szerint az apple is két típusban hozza már az új iphone (6?) modellt, az meg a fene tudja, hogy milyen hatással lesz az árazásra, pláne a korábbi típusok esetén.
leginkább sosem nézném az árazást, ha már egyszer megvettem valamit, mert ha utána olcsóbb, akkor bosszankodjak? nem tudhattam előre...
2 hete vettem egy 3d led tévét, akkor épp akciós volt, most meg szépen felment az ára, így örülök! -
ricsi0307
senior tag
válasz
Kapanyél #25556 üzenetére
Nekem most CM 11 van fent és gond nélkül használja a ledet.Egyelőre sokkal jobban tetszik, mint a gyári, minden érintésre azonnal reagál a telefon nincsenek csili-vili átmenetek és felesleges alkalmazások.2. napja nyúzom a romot pár fc volt, jellemzően a google + de semmi egyéb bug.A wifi szerintem jóval érzékenyebb lett és mintha a fülesen is jobban szólna bár nem nyúltam a DSP-hez.Egy dolog hiányzik nagyon az a " több képernyős mód" ezt nehéz hiányolni ráadásul más alternatíva sincs tudomásom szerint.Szóval eddig rendkívűl pozitív az összkép lehet maradok is a pure android vonalon.
-
lajki7
senior tag
válasz
Kapanyél #17313 üzenetére
Szuper! Thanks a lot
Kerdes! 4g mukodik? Es a sima vagy a language packeset tegyem fel?"legyen benne magyar,nekem az a lenyeg"
Amiket irtal problemakat az ram nm vonatkozik:p lunchert sem rakok fel es a light managert sem. Jo az ugy ahogy van. Mas gond akkor nincs vele?! Fut,smooth az egesz?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kapanyél #10598 üzenetére
Airpush ellen használj Addons Detectort, reklámok blokkolására pedig AdBlockPlus-t, ezek működnek remekül.
Ja, utóbbit a gyökér playen ne keresd, de innen a tiéd lehet.
-
zack
nagyúr
-
Vagany
őstag
válasz
Kapanyél #7933 üzenetére
Hivatalos Adobe, válogass
!
-
rolcsibácsi
őstag
-
rjg
őstag
válasz
Kapanyél #7101 üzenetére
Az UC-t itt gyárilag be tudod állítani az energiatakarékos móddal, ami ha akarod, csak a maximális órajelet veszi le. A governor-t pdig a gyári kernelen is tudod módosítani, megfelelő alkalmazással.
-
zack
nagyúr
válasz
Kapanyél #7094 üzenetére
Én azt mondom még, hogy korai. Nem túl rég kezdődött a főzőcske, mivel a telcsi is nagyon új még.
Kernelből egyelőre csak az Adam kernel van pl, ami támogatja az exFAT-et.
1-2 hónap biztos kell még neki amíg kiforrják magukat.
Ez a legújabb MEA ROM már egész jó, de aksi optimalizálás még biztos lesz a későbbiekben. Az OC-t komolyan írtad?4x1,9 Ghz alapon. Melyik alkalmazás kér ennél többet? Antutuban 25000p dob, ami magasan a mezőny csúcsa, de a többi szintetikus tesztben is hasonlóképpen brillírozik.
Én már annak is örülnék ha a gyári 4x1,9 Ghz-en elérhető lenne az 5 óra kijelző idő, normális készenléttel.(#7095) tsuckware
Helyes.
-
válasz
Kapanyél #3269 üzenetére
Köszönöm a tippet, még S2-őn haználtam a legelején amikor kiadták de akkor még eléggé optimalizálatlan volt, most a legújabbat feltettem és nagyon gyors és tényleg látványos!
Na akinek döcög vagy akad vagy nem tudom mit csinál az S4-e, akkor az ezt a launchert tegye fel, mert ezzel 1000%, hogy nem lesz ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest