- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
-
Bomc
aktív tag
válasz
Elemental #30151 üzenetére
Azé komoly hogy a 3G meg a folyamatos hálózatkeresés ennyire leszopja az akksit... hogy Bp-től 15 km-re van 3G meg H+, attól 15 km-re ami Bp-től 10 km-re van meg csak EDGE... vicces ez a lefedettség (Té)
Marad a GSM mód, úgyis csak fb-re kell meg árfolyamot nézegetni, arra meg jó az edge meg a 100 megás net, de legalább kibír 3-4 napot -
Gizmo94
veterán
válasz
Elemental #29487 üzenetére
De könnyedén megeshet, hogy repedni fog tovább sajna.. Szerintem semmiképpen se hívj futárt, mert úgyis elviszi a telefont. Már amikor megrendeled, ha ezt írod be, közölni fogják, hogy gáz van.. Inkább vidd be egyből a szervizbe, de küzdelmes menet lesz, aminek a vége vagy jó, vagy nem.. Ez a repedés egy nehéz ügy.. Amit linkeltem topikot, kitárgyalja részletesen a témát.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Elemental #29415 üzenetére
de kell.
én vettem 1000 ft-osat és lehet nem volt szerencsém, de olyan szinte ratyi, hogy inkább ki is dobtam 5 perc múlva. értem, hogy védi a kijelzőt, de olyan áron, hogy egy 50k-s kijelzőt olyan szintre hozzon mint egy nintendo, az nevetséges. akkor inkább ne védjen, de legalább színes marad a kijelző és nem olyan a tapintása, mint egy tupperware doboznak. -
-
válasz
Elemental #25462 üzenetére
bejelentkezel a szolgáltatói fiókodba, és a dokumantumok szekcióban megtalálod jótállási jegyet...stb.
érdekes sarkítás, hogy a személyes adataidért adnak +2 hónap garit, mivel őket is pont úgy köti a vonatkozó adatvédelmi szabályozás, mint bármelyik másik gyártót, céget, szolgáltatót...stb, de nem kötelező beregisztrálni a készüléket, telefonon is lehet prémium garit intézni, he nem kell a +2 hónapos kiterjesztés. -
mkoch820
tag
válasz
Elemental #25092 üzenetére
Nekem egy piros spigen slim armor knock-off-om van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Jól néz ki, jól véd. Magas elülső pereme van, szóval ha pofával előre esik a telefon, akkor sem a kijelző ér földet, hanem a tok lágy pereme. Az Otterbox-ot csak hírből ismerem, sokan még megbízhatóbbnak tartják, mint a spigeneket. Közben nekem már úton van egy fekete Element Eclipse tok, erre a sound boost systemre nagyon kíváncsi vagyok
[link]
-
Revesz
aktív tag
válasz
Elemental #24890 üzenetére
Nem tudsz olyan telefont venni aminek ne lennenek hibai, szerencsere a samsung eleg combos garanciat biztosit az s4 nek ami meg is kapta a premium garancia nevet. Sok mas gxyarto nem, hogy premium, de meg normalis garanciat se tud adni a telefonokhoz, ha nagyon felsz a hibaktol akkor a samsung lesz a legjobb valasztas.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Elemental #24890 üzenetére
Nem tudom miket olvastál, persze ki lehet fogni a szart mint minden másból, de nekem pl mióta megvan...2 hóna?! SEMMI baja....gyors, nem melegszik nagyon, qrva jó képe van, q...a jó fotókat készít, kényelmes....stb...jah én lehet nem rootolom, kutyulom, romolom, gyári rom van fenn
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest