- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
netcore #31353 üzenetére
Természetesen, várható is volt, hogy nem fog belekerülni, hiszen még a Nexus 5 esetén is csak kísérleti funkcióként került bele, és többnyire a fejlesztőknek, az pedig hogy lassabb lenne mint a dalvik kizárt dolog, nem tudom milyen nagy "fejlesztők" szűrték le ezt a következtetést...
-
vick33
tag
válasz
netcore #28685 üzenetére
Bár van egy ötletem, hogy miért nincs. A nexus 5-ben nincsenek benne a Qualcomm féle dalvik "varázslatok" így pl quadrant pont kb a fele mint az LG G2-nek (20000 vs 9000) art alatt meg felmegy kb 12 ezerre ami még mindig bőven a 20 alatt van. Mivel mindenki benchmarkokat reggelizik, ezért nem fér bele az,hogy csökkenjenek a pontok, még akkor se, ha a rendszer maga gyorsabb lesz.
-
-
scapegt
őstag
válasz
netcore #23006 üzenetére
Nem vettem annak
A semmitől azért jobb szerintem. Van aki egyáltalán nem tesz semmit a telefonjára és szétkopik a hátulja. Ha ütés ellen nem is, kopás ellen biztosan véd és ugyanúgy becsúszik a zsebbe, mert nem tapad és nem lesz tőle vastag a telefon. De nyilván ízlések és pofonok... én személy szerint az S-Line tokra esküszöm
-
zlatan77
aktív tag
válasz
netcore #22987 üzenetére
[link]
Ezzel a tokkal biztos nem lesz vastag. Én is tok ellenes voltam, de ezt észre sem veszem, hogy rajra van.
Igaz nem egy olcsó mulatság.Ezektől az üvegektől meg,azért félek,mert eléggé magasnak tűnnek.
Nem bírnám elviselni a telefonon,ha a Home gombnál például magasabb lenne. -
gatto_
senior tag
válasz
netcore #19685 üzenetére
Nekem meg nem.
Nem vagyunk egyformák. Nekem előtte több HTC-m volt, és megszoktam. Az után a Samsung felülete kicsit ovisnak tűnt nekem. Túl színes, nem egységes...minden túl nagy... lásd ébresztő. Miért kell egy ekkora, böszme nagy ébresztő widget? Elég lenne egy 1x1 vagy egy 2x1-es méretű. Talán az egész oldalas naptár tetszett belőle egyedül.
-
Vagany
őstag
-
válasz
netcore #16943 üzenetére
néztem a linkelt terméket, de nem csak üveg, és továbbra is tartom, amit írtam.
Land; akkor gond, ha valaki régebbi firmware verziót szeretne feltenni, például tiszta alapnak egy re-partition kipipálósat.
én kivárok egyelőre, marad a xeh xxubmga, nem teszem fel az újabb (zárt) t-s firmware verziót, pedig a telefonom t-s, mert csak jön lassan a 4.3 verzió. -
kisedi
csendes tag
válasz
netcore #15704 üzenetére
Pont ma olvastam vhol h mostantól a hipernet csomaghoz is jár a 4G. Én relaxnetes simmel használom, azzal eddig mindenhol volt 4G. (Siófok, Bp, Nyháza) Azt vettem észre hogy ha van LTE, nem merül úgy mint 3G-vel.(persze az is lehet hogy a kezemmel takarom, mivel 3G antenna alulra került nem felülre mint a 4G.)
-
Gizmo94
veterán
válasz
netcore #10341 üzenetére
Nem is fog. Már párszor leírtam, hogy a Samsung MEA verziótól kezdődően kizárta a usereket a szervizmenüből, mivel ott lehet függetleníteni is a telefont. Ha bármit akarsz benne piszkálni, vissza kell menned ME2-es romra. Ennyi a történet.
Sebibalu : Ezt sajnos sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, mert nem néztem meg.. De ezért visszamenni arra a verzióra és azt használni szerintem nem érdemes, akkor sem, ha így van..
-
Caaabi
senior tag
válasz
netcore #10154 üzenetére
S3 -hoz arany színű pótaksit használtam, 3250 es teljesítmény volt ráírva, de annyit tudott mint a gyárija, talán picit többet is, de nem annyival többet amennyivel névlegesen többet vár tőle az ember, viszont mind hozzászólások és tapasztalatok alapján csak dícséretet kapott a termék, ismerősöm s2 höz is ilyen arany borítósat használt, szintén nagy elégedettséggel, én s2 höz gyári 2000 est használtam így erről nem tudok nyilatkozni de s3 nál semmi problémám nem volt vele sokszori töltés után sem gyengült a teljesítménye...
Ha mindenképp utángyártottat akarsz venni én ezt ajánlanám inkább: link
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest