Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpek
tag
Sziasztok, engem is utolért a keret probléma. Pattog az ezüst, meg van rajta egy repedés.
Lehet ezt házilag cserélni? vagy felújítani? Láttam itt hogy valaki lekaparta, hát mit mondjak, nem valami szép így. Most ez miatt adjam el? -
gpek
tag
A black edition is ilyen fehér színes csiricsáré? Vagy ezt má lehet normálba skinezni root nélkül?
-
gpek
tag
válasz
scofield89 #31532 üzenetére
Azon azért agyalhatsz hogy miért voltak ezek elállítva, mert ez akkor szokott történni ha piszkálják a telefont box-al. Pl Imei rewrite vagy unlock...
Szerk: ja látom hogy nyitották a font, akkor ez az OK...
-
gpek
tag
válasz
charlie1975 #31375 üzenetére
Főleg az SD kártya kezelés a kérdéses...
-
gpek
tag
válasz
eladogeppc #30077 üzenetére
Egyetértek maximálisan
-
gpek
tag
válasz
Maxentius #29971 üzenetére
Nem muszáj követni a hercehurcát, őszintén mi az amit pl egy S2 ami közel 3-4 éves nem tudsz megcsinálni és a kitkat-tel meglehet? WP vonalon akkoriban (sőt talán utána kicsivel) a Lumia 800 volt az etalon, na azon bőven tudok olyat mondani amit nem lehetett megcsinálni.
-
gpek
tag
válasz
eladogeppc #29959 üzenetére
Holnap keresek neked. Van itt a topicban is egy google docsra töltött rom.
-
gpek
tag
válasz
eladogeppc #29954 üzenetére
Nem ezek azok? 9505 XEH a Sammobilon
-
gpek
tag
válasz
Scholes9 #29932 üzenetére
Lumia 710 után maga lesz a kánaán, mármint a lehetőségek terén. Pl be lehet állítani háttérképet
Nekem is volt Lumia 800-am én 4 napig bírtam pontosan. 710 után talán kicsit nagy lesz az S4, 5 colt azért izadni kell mire átfogod, de az a kérdés mit használsz sokszor. Néhány program baromi pocsékul van képernyőileg optimalizálva. Tök rossz helyen vannak az UI-ba a fontos funkciók. -
gpek
tag
Érdekes én még az S2-nél sem érzem ezt a "különbséget" Igazából nem tud hova fejlődni szerintem a telefon piac. Mondjuk ha normális házba pakolnák akkor azt mondom még 1 generációt érdemes lesz cserélni. De őszintén a többi semmi. Már az S2-t is nehezen cseréltem le csak azért tettem mert nagyon olcsón jutottam egy szép S4-hez. De többet nem is ér.
Pedig hiszed vagy nem én is az a fajta vagyok aki rámozdul az új IT cuccokra... -
gpek
tag
válasz
Gizmo94 #29154 üzenetére
Őszintén szólva én még annyi különbséget sem látok. Nekem S2-m volt másfél évig. Most vettem egy nagyon olcsó s4-et de így is úgy vagyok vele hogy nem 100% hogy megérte a csere, a rom 4.1 v. 4.3 igazából semmit nem látok miben lenne jobb. Ami jobb a kijelző, meg talán a design, de ez szubjektív pillanatnyi kérdés. A méretével még békülök. Nekem kicsit nagy pedig nincs kicsi kezem. Érzetre mintha az S2 azért jobban össze volt rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest