- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Genius007 #22196 üzenetére
ja, és közben rá is kerestem a wifi fixre, mert emlékeim szerint ezeket a modem állományokat nem a pda/ap szekcióba szokás betallózni, hanem a phone/cp részlegbe, és bizony jól emlékeztem; link
Odin flashable NON-HLOS.bin (called WiFi FIX) for Samsung Galaxy S4 - GT-I9505
Use it with care!!!
Open in Odin as PHONE!!látom, közben nálad is megoldódott a második felhúzással, akkor okés!
-
válasz
Genius007 #22194 üzenetére
szerintem húzd fel újra a 4.3 verziót, ismét re-partition kipipálással, és próbáld ki úgy, ne fixálj, valakinek a második felhúzásra már megfelelő volt a wifi is.
amennyiben a korábbi szoftverezés alkalmával a telefonban volt a sim kártya vagy a memóriakártya, úgy azokat most vedd ki előtte.
esetleg csinálj egy gyári visszaállítást menüből - a re-partition ellenére is -, ha mégsem menne a felhúzást követően a wifi, hátha segít.
ezt kell majd látnod;
ap : i9505xxuemj7
cp : i9505xxuemj7
csc : i9505oxxemj8 -
válasz
Genius007 #22188 üzenetére
ja, és a modem - ami a hálózatért is felel - visszaállt a 4.2.2 verziósra, szóval így firmware szempontjából egy összehányt rendszered van.
FrankMonzano; akinél lomhább a friss 4.3, mint bármelyik korábbi 4.2.2, az azonnal essen neki a gyári visszaállításnak, vagy akár a tiszta (re-partition kipipálásos) újrahúzásnak, és utána a csodájára fog járni a 4.3 működésének.
-
válasz
Genius007 #22188 üzenetére
ja, én azt hittem, hogy a wifi hálózatot dobálja el, és a mobilinternetes adatkapcsolatot látod folyton.
a csc és a modem értéke okés, de a friss xeh firmware alatt a pda is 7 végződésű, nem pedig 5.
honnan töltötted le a friss xeh firmware verziót?
re-partition kipipálással tetted fel?
amikor a fixet húztad fel, akkor a megfelelő helyre tallóztad be az odin alatt? -
válasz
Genius007 #22182 üzenetére
a wifi speciális beállításaiban ne legyen bekapcsolva az automatikus hálózatválasztás.
próbáld ki a kapcsolatot más/minden csatornán, illetve a wifi régió is megfelelően legyen beállítva.
szűrd ki, hogy melyik alkalmazás okozhatja az akadást, mert így látatlanban nem lehet mit mondani. -
Rengete
aktív tag
válasz
Genius007 #19813 üzenetére
Nekem is a V12 van fenn. Nem nagyon volt vele gondom eddig. De! Néha csinál olyat, hogy csörög a telefon és vagy 5 másodperc mire megjelenik a képernyőn. Nekem is gyorsabban merül mint arra számítottam. Illetve mint arra gondoltam az elején. Volt olyan is, hogy 8%-nál már kikapcsolt és nem is tudtam bekapcsolni. Aztán amikor töltőre dugtam akkor meg 8%-ról indult a töltés. Ezt mondjuk gyári rommal is csinálta egyszer.
-
makra79
csendes tag
válasz
Genius007 #17222 üzenetére
190-vólt,de mi köze ennek a helyesíráshoz? És miért azt kell figyelni,ki hogy ír ?Nem először bántatok meg ezzel.Attól hogy szegény vagyok még összegyűjthettem annyit,hogy meg vegyem.Azt hittem ez a fórum arról szól,hogy ha bajom van kérdezhetek.
És sajnos aki tud mindent néha nagyon lekezelően tud válaszólniTisztelet a kivételnek,mert az is akad hál isten.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Genius007 #17214 üzenetére
Ezeket a romokat amiket írtál, innentől sajna elfelejtheted. Ahogy sebibalu is írta, ha van/ lesz custom rom az új, zárt bootloaderre, az majd felmegy.. A régebbieket már nem tudod visszatenni. Nem tudom, hogy van-e rá már valami custom, szerintem nincs. Mondjuk én Torrente 3.0-s romjával olyan jól elvagyok, hogy igazából nem is néztem az újabbakat..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Genius007 #17211 üzenetére
Ha csak egyszer is fent volt az új zárt bootloaderes rom a telefonodon, akkor az van amit sebibalu mond, nem lehet downgradelni, azaz régebbi verzióra váltani róla, de rootolni tudod és cwm-et is rakni rá.
Én ugyan nem láttam sehol írva, hogy az új verziójú rromról mennél visszafelé, de a tünetek alapján ez lehet, azt pedig jól írta a kolléga, nem lehet... Na pl. ezért sem raktam fel. Ha viszont már nálad járt fent a telefonon, akkor ennyi volt a kirándulás a régebbi verziók irányába, nincs megoldás a downgrade-re sajnos... Rakd fel azt amit linkelt, az fel fog menni. Innentől gyári rom. -
válasz
Genius007 #17208 üzenetére
Van egy rossz hírem.. a XXUDMH7 már zárt bootloaderes, és nincs se downgrade sem repart. Root cwm custom kernel igen. Ha találsz olyan custom romot ami ezzel a bootloaderrel haverkodik azt tudod használni.
Vagy ha a gyári T-romot szeretnéd használni akkor ezzel tudod rootolni
-
Gizmo94
veterán
válasz
Genius007 #17191 üzenetére
Torrente romja nagyon jó, én is azt használom.
Rakj egy négyfájlos békaromot, oldalára itt beregelsz, lesz teljes tutorial képekkel, mindennel, odinba betallózol mindent a helyére, foolproof, elbaszni se tudod. Ez alapra vágja a telefont, arra meg innen először a modems. tar-t odinból a pda-ba tallózva, majd arra Torrente 3.0-s romját.. NE! wipeolj se partitiont, se dalvikot cwm- ból és menni fog a wifi.
Torrente romjánál a mai napig nincs jobb véleményem szerint. -
Gizmo94
veterán
válasz
Genius007 #17123 üzenetére
Írtam választ a privátra. De látom már, hogy mi a gáz, nincs látható belső SD-d. Akkor amint írták is, Odinnal egy négyfájlos, repartos gyári romot feldobsz, azt rootolod cf roottal, felrakod a legújabb cwm recoveryt, utána már lesz belső SD-d, amire gond nélkül felmásolod a pc/notebookról a miui zip-et és go. Az első hsz-ből mindent le tudsz tölteni, a kékbéka romját meg megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest