- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwus
csendes tag
Beégnek..kiégnek..mindegy hogy mondjuk.. a szerves kék pixelek öregszenek
De ahogy írod is..régebben volt ez inkább jellemző..S2/ Note1
Kukkantsd meg, ha elkerülte volna a figyelmed -
tothl
addikt
Wifit soha, de ujrainditas, vagy repulomod utan a 4g neha van, neha nincs......amikor bekapcsol akkor szepen valtogat mar a kulonfele uzemmodok kozott es nincs vele gond repulomodig/kikapcsolasig...
Tehat a lenyeg, hogy ha nicns 4g, es az apn-ek rendben vannak, akkor parszor repulomod ki-be, es jo lesz a 4g... -
törölt tag
Valami újabb autoroot nem létezik amivel ez a hiba kiküszöbölhető? Ha haza értem megpróbálom feltenni a romomnak megfelelő modemet. Azért nem szeretném a factory resetet mert rengeteg mindent újra kellene állítgatni telepíteni csak az igo mire jó lesz több óra nekem
Persze ha nem lesz jó akkor marad a facory reset...
-
b.bela1
őstag
Tegnap váltottam mh8-ról, mha-ra. Szerintem jobban gurul. Telenoros karival lett 4g, jobban kapaszkodi wifire, gps javult, és mintha jobb lenne a kamera beltérben (bár nem volt vele bajom, mégiscsak telefon). Mintha jobban merülne, de még nem állt be. Szerintem simább.(köszi Kali)
-
szia,
az xxudmha a magyar (xeh) független, az xxudmh8 pedig annak függvénye, hogy milyen procduct code alá adott verzió, de ezek jellenzően szolgáltatós integritással rendelkeznek, ezért csak a konkrét specifikus verziót érdemes nézni, és még úgy is csak a szolgáltatós integritásban lesz különbség a független és a szolgáltatós verzió között.
annak semmi értelme, hogy valaki egyikre felhúzza a másikat - vagy fordítva -, legalábbis azért nem, mert néhány nappal újabb az egyik vagy a másik, hiszen semmi újat nem kap, csak eltűnnek vagy megjelennek a szolgáltatós beütések, illetve változik a product code, de a rendszer alapja marad, hiszen azonos keretre épül a két verzió, ha csak betű kontra szám értékben tér el az utolsó érték.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest