- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
válasz
72mviktor #21275 üzenetére
Biztos másokat tiltunk.
2 GB ram esetén szerintem elfér bármi a háttérben.Egyébként szerintem sokan összekevernek dolgokat.
A már 0X1-es telefonok rendbe rakása és a még 0X0-ás romok rootoolása,azért nem ugyan az.
Az első eset valóban elég reménytelennek tűnik.
A még "tiszta" telefonok ugrás nélküli rootoolása,viszont szerintem nem.
Továbbra is azt olvasom az XDA-n,hogy ezzel a rootal [link] nem ugrik a számláló.
Legalábbis Note2,Note3 esetében biztosan. -
Don't Panic
senior tag
válasz
72mviktor #21261 üzenetére
hát igen ez is egy megoldás.
MÁS:14 napja van meg az S4-em szeretem csak még annyira nem laktam(nem tettem fel millió appot amit nemis használok de megvan minden ami kell + game) De kezdtem rájönni h totál felesleges bőven elég lett volna egy középszar teló is.
persze szeretem meg jó h FHD meg 26 hó prémium gari, bővíthető, jó gyors stb... de a felét sem használom ki pl a samus ficsörök közül is csak 1 et használok a 14 nap alatt 1 szer nem volt ingerenciám kipróbálni a többit.
viszont szintet léptem mobilnet téren immáron 2GB (ha elfogy belassítják) 1300ft ért korrekt sztem. -
Gizmo94
veterán
válasz
72mviktor #20565 üzenetére
Csinált már vállalhatóakat is, de csak sátoros ünnepekkor.
Mostanában valamitől full of szar lett a kamera, pedig nem csináltam vele semmit. Nem romoltam, stb.. Meggúvadt valamitől.. Egyebekben viszont hibátlan a telefon, gyors, nem eszi a ramot, akkuidő is hibátlan, minden funkciója ok.. A fényképezést meg feladtam, arra gyorsban az S3-at használom, vagy szélsőséges esetekben egy Nikont.
-
zseko
veterán
válasz
72mviktor #20546 üzenetére
Úgy gondolom és úgy tapasztaltam, hogy mobillal leginkább makro képeket lehet igazán jókat készíteni. A többi esetben észben tartom hogy ez nem fényképező, így alapvetően meg vagyok elégedve a nappali képekkel. A sötétben készültek viszont tényleg kiábrándítóak néha... És az S2-ben erősebb 'vaku'volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hardcore café
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest